Διδάσκω εδώ και δυο χρόνια σε λύκειο της βορείου Ελλάδας και θα αρχίσω μια σειρά από ιστορίες που μου συνέβησαν εκεί. Η αρχή έγινε τυχαία μα έπειτα άρχισα να το επιδιώκω και τώρα δυο χρόνια μετά έχω αποκτήσει πελατεία και έχω ξεσκιστεί στα γαμήσια. Περιττό να πω ότι πλέον έπαψα να ζητάω μετάθεση από αυτόν τον ερωτικό παράδεισο.

Η αρχή έγινε με την γραμματέα του λυκείου την Δήμητρα. Ένα μουνί απίστευτο! Από την πρώτη στιγμή που ήρθε όλοι έπεσαν πάνω της για να την φάνε. Οι μαθητές κάθε λίγο έρχονταν στο γραφείο για κάποια δουλειά τους. Σίγουρα σε ολόκληρη την πόλη κάθε βράδυ χυνόταν άφθονο σπέρμα για χάρη της. Ήταν γύρω στο 1:68 καταμελάχρινη με κορμάρα απίστευτη.

Τα βυζιά της ήταν το μεγάλο της ατού. Χειλάκια μικρά μα τα άνοιγε κάπως ηδονικά όταν μιλούσε πανέμορφο μικρό προσωπάκι τέλειο κορμί χυτό που θα καύλωνε και άγιο! Και το γνώριζε. Πρέπει να ήταν φιλάρεσκη γιατί ντυνόταν με τέτοιο τρόπο που τόνιζε την εμφάνισή της. Ήμουν ο μόνος που δεν της την έπεφτε όχι γιατί δεν την γούσταρα. Ίσα ίσα τά δινα όλα για να γαμήσω αυτό το μούνο όμως δεν γούσταρα να είμαι ένας από τους πολλούς. Αυτό την έκανε να με πλησιάσει περισσότερο. Πίστεψα ότι ο λόγος ήταν ότι ακριβώς δεν την πίεσα ποτέ με προτάσεις σαν αυτές που διαρκώς δεχόταν. Εκείνο τον καιρό γαμούσα την μια από τις τρεις φιλολόγους του σχολείου. Μια πραγματική ξεκωλιάρα ζωντοχήρα νυμφομανή. Με αυτήν κάναμε άγρια γαμήσια που θα σας διηγηθώ άλλη φορά αφού πλέον τώρα που ανακάλυψα το site θα μάθετε κάθε περιπέτειά μου.

Εκείνο το μεσημέρι με τσιμπούκωνε στις τουαλέτες των καθηγητών. Είχαμε μπει σε μια από αυτές κλείσαμε την πόρτα και άρχισα να ρουφάει το μαρκούτσι μου κάνοντας με τις τσιμπουκοχειλάρες της θόρυβο. Μου βαρούσε μαλακία και με έγλειφε ταυτόχρονα. Σταματούσε το γλείψιμο και ενώ το χέρι της ανεβοκατέβαινε στην πούτσα μου μιλούσε διαρκώς: - Ψωλάρα που την έχεις! Με έχει κάνει σκλάβο της η πούτσα σου παίδαρε. Θα την χώσω μέχρι το λαρύγγι μου. Και το έκανε! Εξαφάνιζε τον πραγματικό μεγάλο (σχεδόν 20 πόντους ) πούτσο μου αφού πρώτα έφτυνε δυνατά πάνω του. Όμως απότομα μας διέκοψε ένας θόρυβος και πριν προλάβουμε να δούμε ποιος ήταν ακούσαμε βήματα και είχε χαθεί.
- Ποιος πούστης μας έκοψε στο καλύτερο. είπε καυλωμένη με έντονο θυμό.
Διορθώσαμε τα ρούχα και βγήκαμε. Στο γραφείο υπήρχε μόνο η Δήμητρα και παρατήρησα ότι το ύφος της ήταν κάπως διστακτικό. Σχεδόν σοκαρισμένη. Λες να ήταν αυτή; Μπα κάποιος που το έβαλε στα πόδια. Η Γιάννα- έτσι έλεγαν την συνάδελφο έφυγε και εγώ μάζευα τα χαρτιά μου μένοντας τελευταίος.
- Καλό Σαβατοκύριακο κύριε Γιώργο μου λέει η Δήμητρα και κάνει να φύγει.
- Που πηγαίνεις Δήμητρα; Θέλεις να σε πάω κάπου με το αυτοκίνητο, της είπα.
- Σπίτι πηγαίνω. Να μην σε βάλω σε κόπο.
- Έλα μην είσαι ανόητη, άλλωστε αν θυμάμαι καλά μένεις προς την περιοχή μου.
Δεν δέχομαι αντιρρήσεις.
- Μήπως μας πάρει όμως το μάτι της Γιάννας και θυμω... κατάλαβε την γκάφα
της. Ώστε αυτή ήταν!! Προσποιήθηκα τον άνετο για να μην νιώσει άβολα.
- Δεν τρέχει τίποτα με την Γιάννα. Μην ανησυχείς. Απλώς σε τούτο τον
ξερότοπο δίνουμε λίγη χαρά ο ένας στον άλλον.

Βγήκαμε από το κτήριο και μπήκαμε στο αυτοκίνητο. Φορούσε ένα ντεκολτέ που τα βυζιά της κόντευαν να ξαχειλύσουν από αυτό και μια κοντή φούστα που όταν έβαλε το ένα πόδι πάνω στο άλλο τα μπούτια της με άναψαν αφάνταστα. Τι με κρατούσε και δεν της την έπεφτα δεν ξέρω! Ο εγωισμός μου ίσως. Σε όλη την διαδρομή έτριβε το ένα μπούτι πάνω στο άλλο και διόρθωνε το ντεκολτέ της. Ούτε εγώ ξέρω πως δεν τρακάραμε.

Φτάσαμε σπίτι της και μου πρότεινε να ανέβω για να πιω κάτι δροσιστικό αφού αν και Φθινόπωρο είχε μια ασυνήθιστη ζέστη. Δέχτηκα. Το διαμέρισμά της ήταν μικρό. Κάθισα στο σαλονάκι και πήγε να φέρει ένα αναψυκτικό. Ήρθε πίσω βαστώντας μόνο ένα ποτήρι. -Δεν υπάρχει άλλο πλυμένο. Σε πειράζει να το χρησιμοποιώ μαζί σου; Είπε και κάθισε στο πάτωμα μπροστά μου για να ακουμπήσει το ποτήρι στο τραπεζάκι. Όπως καθόταν χαμηλότερα από μένα έβλεπα τις βυζάρες της από πάνω και παρατήρησα ότι έλειπε το..σουτιέν. Οι ρόγες της τώρα ορθώνονταν πιέζοντας το μπλουζάκι της. Η πούτσα μου πίεσε το τζιν δυνατά και κόντευα να σκάσω από την καύλα.

- Στην υγειά σας κύριε Γιώργο, μου είπε και ήπιε την πρώτη γουλιά. Μετά
έφερε το ποτήρι στο στόμα μου γυρνώντας το ώστε να πιω ακριβώς από το σημείο που είχε πιει κι αυτή λίγο πριν. Όπως έγειρε το ποτήρι για να πιω χύθηκε λίγο πάνω μου.
- Απρόσεκτη που είμαι, είπε και γονάτισε μπροστά μου να με σκουπίσει. Όμως
αυτό ήταν χαΐδεμα. Την είχα γονατιστή μπροστά μου και τώρα οι βυζάρες της είχαν πλησιάσει ακόμα περισσότερο.
- Δεν πειράζει. Μην με αγγίζεις έτσι Δήμητρα γιατί είμαι άντρας και εσύ μια
κούκλα! Είπα χωρίς να το σκεφτώ.

- Η Γιάννα είναι ομορφότερη από εμένα που της δίνεις χαρά; Ή μήπως δεν έχω
και εγώ ανάγκη; Μου ψιθύρισε κοντά στο πρόσωπο τόσο καυλιάρικα που κόντεψα να τις δαγκώσω τα χείλη. Δεν πίστευα στην τύχη μου. - Τι λες κούκλα μου; Υπάρχει ωραιότερο μουνί από εσένα; - Πάρε με λοιπόν. Τι άλλο να κάνω για να καταλάβεις ότι ψοφάω για σένα, μου είπε και μούδωσε ένα γλωσσόφιλο που μου έκοψε την ανάσα. Η γλώσσα της είχε μια μαεστρία απίστευτη. Της χούφτωσα τα βυζιά τσιμπώντας τις ρόγες της πάνω από το μπλουζάκι και αναστέναξε βαθιά.

Της ανασήκωσα το ύφασμα και πετάχτηκαν μπροστά μου τα πιο τέλεια βυζιά που είχα δει! Aρχισα να τα γλείφω και να τα ρουφάω με μανία. Με χαρά διαπίστωσα ότι ήταν το ευαίσθητο σημείο της! Μπορούσα λοιπόν να ασχολούμαι για ώρα με αυτά που τόσο είχα ποθήσει. Έχωσα το χέρι μου μέσα από τη φούστα της και συνάντησα. τις τριχούλες του μουνιού της. Τα είχε βγάλει όλα όταν πήγε στην κουζίνα. Aρχισα να τρίβω την κλειτορίδα της βασανιστικά. Κουνούσε το κορμί της σαν να χόρευε. Ήταν πολύ καυλιάρικο μουνί! Κατέβασα το δάχτυλο πιο κάτω και έτριψα τα μουνόχειλά της που είχαν γεμίσει υγρά. Βύθισα δυο δάχτυλα στην τρύπα της και άρχισα να της την γαμάω αργά στην αρχή και διαρκώς γρηγορότερα στη συνέχεια. Με δάγκωνε στο λαιμό, στις ρόγες μου, στο στήθος κάνοντας κυκλικές κινήσεις γύρω από το χέρι μου. Τραβήχτηκε κάποια στιγμή και είπε:-Σειρά μου τώρα!

Ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και έβαλε το χέρι της να ελευθερώσει την πούτσα μου. Η ψωλή μου πετάχτηκε μπροστά στο πρόσωπό της. - Χριστέ μου τι είναι αυτό; Να γιατί σε κυνηγούν όλες! Αγόρι μου τι ψωλάρα που την έχεις. Την μαλάκισε γλυκά την τσιμπούκωσε λίγο ενώ ταυτόχρονα έτριβε το μουνί της μα τραβήχτηκε. - Με έχει σκίσει η καύλα! Έχουμε όλη την χρονιά να σε πιπώνω. Γάμα με να την νιώσω ολόκληρη να χώνεται στην τρυπούλα μου. Την ξάπλωσα στον καναπέ ανάσκελα της σήκωσα τα πόδια και βαστώντας τα ψηλά με τα χέρια μου έσκυψα κι άρχισα να της γλείφω την μουνάρα. Είχε μια υπέροχη μυρωδιά που με ερέθιζε. Σήκωσα περισσότερο τα πόδια της για να ελέγχω και την κωλοτρυπίδα της. Της έγλειφα την ροδέλα του κώλου της και της έχωνα λίγο την γλώσσα. Μετά σαν σπάτουλα την περνούσα σε όλη τη μουνάρα της και ρουφούσα τα μουνόχειλά της δυνατά μπαζοβγάζοντάς τα στις χειλάρες μου. Της γάμησα λίγο και το μουνί με την γλώσσα και ανέβηκα στην κλειτορίδα της όπου είναι η σπεσιαλιτέ μου όπως μου λένε όλες.

Δεν υπάρχει γκόμενα που να μην έχει χύσει αν το θελήσω με το γλείψιμό μου. Με τα δόντια μου δάγκωσα απαλά το εξόγκωμά της και στη συνέχεια με την γλώσσα μου έκανα πινελιάσματα σε αυτήν την υπέροχη κλειτορίδα. Η Δήμητρα έσκουζε δυνατά χωρίς να σταματήσει να λικνίζεται.- Βάλτον μου τώρα ρε πούστη. Δεν θέλω να χύσω έτσι. Γάμα με σαν πουτάνα! Ναι!!!! Ανασηκώθηκα και αφού της πέρασα την ψωλάρα μου για λίγο σε όλο το μουνί της σάλιωσα την κορυφή και άρχισα να της την βάζω αργάααα. Χτυπιόταν ολόκληρη! Χώθηκα όλος στο μούνο της που έβγαζε φλόγες!

-Ααααα πουτσαρά μου. Γάμα τώρα γάμα δυνατά σκίσε με την πουτάνα σου ναι
έτσι κι άλλο κι άλλο. Τι πούτσο τρώω η καριόλα. Δυνατά!!! Με ξεμούνιασες ψωλαρά μου.

Που είσαι καριόλα Γιάννα να με δεις με το καυλί του να μου τρυπάει την μήτραααα.Τώρα έρχομαι ναι πούτσε μου σε χύνωω σε χύνωωω ααααιιιιιιαιιι..ναι Δεν έχω δει μουνί να χύνει για τόση ώρα και με τόσο σταθερή ένταση. Μου ζήτησε να ανέβω στα βυζιά της και να μαλακιστώ να με βλέπει. Γουστάρισα πολύ. Καβάλησα πάνω στο στήθος της έτριβα το πουτσοκέφαλο στις ρόγες της και χάιδευα την πούτσα μου. Μου την έκλεισε στα βυζιά της και άρχισα να της τα γαμάω. Μου φώναζε συνέχεια να την χύσω σαν παλιοπουτάνα και τελικά πηχτό το σπέρμα μου τινάχτηκε στο λαιμό, στα χειλάκια της στο μάτι της στα μαλλιά της και έφτασε στον καναπέ πίσω της. Ξερογλειφόταν και μου τον άρπαξε για να τον καθαρίσει.

Υπάρχουν μερικά πολύ δυνατά γαμήσια μαζί της που θα τα περιγράψω άλλη φορά. Θα διαβάσετε πολλές ιστορίες μου από εδώ και πέρα . Με καυλώνουν οι ξεκωλιάρες μαθήτριες και οι γυναίκες που δεν λογαριάζουν τίποτα όταν γαμιόνται.

Click here for more!