Είμαι η Παναγιώτα. Η ιστορία είναι πολύ πρόσφατη και επειδή είναι "οικογενειακή υπόθεση" δεν είχα που αλλού να την πω. Βρήκα το site και αποφάσισα να την μοιραστώ μαζί σας.
Η κόρη μου είναι αρραβωνιασμένη, με ένα παιδί που τον λένε Θέμη. Τα είχε για χρόνια και είναι 30 χρονών. Είναι καστανός, μέτριου αναστήματος και βάρους και καλοδουλεμένο κορμί! Δεν μπορείς να τον πεις πανέμορφο αλλά από την πρώτη φορά που τον είδα μου έβγαλε κάτι σέξι. Για να μην μακρολογώ, μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης.

Εκείνο το πρωί δεν θα πήγαινα για δουλειά. Η κόρη μου και ο άντρας μου ήταν στην δουλειά και θα γύριζαν αργά το βράδυ.
Ξαφνικά, χτύπησε η πόρτα και ήταν ο Θέμης. Του άνοιξα, του έφτιαξα καφέ και μιλούσαμε γενικά και αόριστα. Ξαφνικά η κουβέντα έγινε αρκετά ροζ. Μου έκανε κομπλιμέντα για το καλλίγραμμο σώμα μου και το πλούσιο στήθος μου. Μου άρεσε!
Χρόνια είχα να ακούσω τέτοια σχόλια.

Φορούσα ένα κολλητό μπλουζάκι με λίγο ντεκολτέ και το ματάκι του έπαιζε συνέχεια ανάμεσα στα βυζάκια μου. Έβλεπα πλέον ερωτισμό στα μάτια του. Του είπα να ανάψει το τζάκι και πήγα να κάνω ένα ντουζάκι. Φόρεσα το αγαπημένο μου στρινγκ που έχει στις άκρες κορδονάκι και έριξα από πάνω ένα νυχτικάκι κοντό που έχω. Βγήκα πήγα στο σαλόνι.

Εκείνος καθόταν δίπλα στο τζάκι και χάζευε την φωτιά. Πήγα δίπλα του και άρχισα να τον χαϊδεύω στην πλάτη. Γύρισε και το βλέμμα τα έλεγε όλα. Δεν θα σταματούσε με τίποτα. Με φίλησε όπως κανείς δεν με έχει φιλήσει ποτέ. Αμέσως σχεδόν έβαλε το χέρι του από μέσα και χάιδεψε αργά, αργά το στήθος μου μέχρι που σκλήρυναν οι ρώγες μου. Τον ήθελα.

Άρχισα να τον γδύνω γρήγορα. Πέταξα και την νυχτικιά μου. Ήμασταν αγκαλιασμένοι στο τζάκι δίπλα και φιλιόμασταν για ώρα. Με έγλυφε στον λαιμό αχόρταγα και κατέβαινε μέχρι τις ρώγες και τις δάγκωνε απαλά. Ίσα που μούγκριζα. Έσκυψα και άρχισα να τον γλύφω και εγώ χαμηλά.
Του άρεσε και με έσφιγγε.
Μετά ξάπλωσα στο χαλί και τον τράβηξα από πάνω μου. Μπήκε πολύ αργά μέσα με τόσο ερωτισμό λες και ήμουν πρωτάρα. Με τρέλανε. Μετά γύρισε και ήρθα εγώ από πάνω. Μου έσφιγγε τα στήθη και μούγκριζα από ηδονή.

Μου ζήτησε να τελειώσει μέσα μου. Του είπα να το κάνει το ήθελα πολύ. Έχυσε δυνατά τινάζοντας με πάνω και σφίγγοντας μου τα στήθη δυνατά. Με πόνεσε… Βγήκε από μέσα μου και με πήρε μια σφιχτή αγκαλιά. Ήθελα και άλλο όμως...

Λίγο μετά,  με λίγα κολπάκια που του έκανα με το στήθος μου, άναψε πάλι. Αυτή την φορά όμως ήθελε από πίσω. Με γύρισε να ακουμπάω στο τζάκι και ήρθε από πίσω μου αργά και βασανιστικά και πάλι. Τον ένιωθα βαθιά μέσα μου ενώ αυτός μου έπιανε το στήθος. Ήθελε και πρωκτικό αλλά δεν τον άφησα. Συνέχισε μου τρίβει τις ρώγες και να μπαίνει δυνατά μέσα μου. Μούγκριζα από ηδονή…
Τελείωσε και πάλι μέσα μου δυνατά. Με πήρε ξανά στην αγκαλιά του. Με φίλησε και έφυγε χωρίς να πούμε κουβέντα.

Το βράδυ που ήρθε με την κόρη μου ήταν σαν να μην είχε γίνει τίποτα. Εμένα με τρώει όμως που δεν τον άφησα στο πρωκτικό… Ελπίζω να βρω και άλλη ευκαιρία…

Click here for more!