Από μικρός μου άρεσε πολύ το μάτι. Έβλεπα την αδερφή μου που την γάμαγε ο φίλος της, έβλεπα την μάνα μου όταν έκανε μπάνιο, και αυτό συνεχίζεται μέχρι τώρα. Μια μέρα λοιπόν έβαλα κρυφές κάμερες στο δωμάτιο της αδερφής μου,...

της μάνας μου στο σαλόνι και έτσι έβλεπα τα πάντα.

Μια μέρα ήμουν μόνος σπίτι με την μάνα μου. Πήγα νωρίς για ύπνο ενώ είχα τις κάμερες σε λειτουργία. Κάποια στιγμή άκουσα το κουδούνι της πόρτας και είδα ότι μπήκε ο γείτονας μου ο Κώστας είναι γύρω στα σαράντα πέντε, εύσωμος με μεγάλη κοιλιά. Κάθισε στον καναπέ και ρώτησε την μάνα μου αν είναι μόνη και του είπε το παιδί κοιμάται. Του έφερε μια μπύρα να πιει και κάθισε και αυτή δίπλα του. Φορούσε ένα μικρό νυχτικό που ίσα-ίσα κρατούσε τα βυζιά της.

Εκεί που κουβέντιαζαν ο Κώστας έβαλε το χέρι του πάνω στο γόνατο της μάνας μου. Αυτή ταράχτηκε και πήγε να σηκωθεί. Του είπε πως δεν είναι σωστό και πως δεν είχε πάει ποτέ με άλλον άντρα από όταν παντρεύτηκε. Ο Κώστας τότε καύλωσε. Την έβαλε να καθίσει πάλι και έβαλε το χέρι του μέσα, έπιασε το κιλοτάκι της και της είπε: -    «Ήρθε η ώρα πουτανίτσα να κερατώσεις τον άντρα σου!»

Η μάνα μου τα έχασε! Του είπε:

-    «Θα μας ακούσει το παιδί…»

Αυτός την καθησύχασε. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε τον πούτσο του έξω. Ήταν τεράστιος και πολύ χοντρός. Της είπε να τον πάρει στο στόμα της και αυτή έσκυψε δειλά και έβαλε το χοντρό του πουτσοκέφαλο στο στόμα της. Αυτός της πίεσε το κεφάλι και τον πήρε σχεδόν όλον μέσα. Τα αρχίδια του χτυπούσαν στο σαγόνι της. Την έβριζε και της έριξε δυο χαστούκια ενώ της έλεγε:

-    «Πουτάνα ήρθε η ώρα να γαμήσω το μουνάκι σου!»

Την σήκωσε, έβγαλε το νυχτικό, την έριξε στον καναπέ, άνοιξε τα πόδια της και με μια δυνατή κίνηση τον κάρφωσε στο μουνί της. Η μάνα βογκούσε δυνατά. Την έσκιζε με δύναμη και την έβριζε συνέχεια…

-    «Καριόλα! Σ’ αρέσει ο πούτσος ε; Πουτανάκι, δεν θα παίρνεις τα πόδια σου μετά το γαμήσι που θα φας!»

Η μάνα μου δεν είχε συνηθίσει σε τέτοια λόγια και καύλωνε περισσότερο σε σημείο που ξέχασε πως εγώ και καλά κοιμόμουν, και γαμιόταν σαν πουτάνα πλέον. Μετά από λίγο την έστησε στα τέσσερα και την κάρφωνε πισωκολλητά για κανένα δεκάλεπτο και μετά τον έβγαλε και της είπε:

-    «Πουτανίτσα, ετοιμάσου τώρα να σου σκίσω το κωλαράκι!»

Η μάνα μου πετάχτηκε πάνω και του είπε πως μια φορά το έχει κάνει από πίσω και πονούσε πολύ. Αυτός της έριξε δυο χαστούκια και της είπε θα της αρέσει τέτοιος χοντρός πούτσος να είναι μέσα στην κωλάρα της. Η μάνα μου αφού δεν μπορούσε να το αποφύγει, στήθηκε στα τέσσερα και ο Κώστας ακούμπησε το χοντρό πουτσοκέφαλο του στην στενή τρυπούλα της. Στη αρχή μπήκε το πουτσοκέφαλο του μέσα και κόπηκε η ανάσα της μάνας μου. Βογκούσε τόσο δυνατά που το άκουγα στο δωμάτιο χωρίς να ακούω από την κάμερα. Του έλεγε:

-    «Κώστα σταμάτα! Πονάω! Αχ… Αχ… Αααααααααα! Πονάωωωωωωωωω!!!»

Ο Κώστας έμεινε για λίγο ακίνητος και όταν άνοιξε λίγο το κωλοτρυπίδι της, τον έβαλε όλον μέσα. Η μάνα μου έκλαιγε από πόνο. Τον παρακαλούσε να σταματήσει αλλά αυτός την είχε πιάσει από την μέση και την γαμούσε γρήγορα. Της έλεγε:

-    «Καριόλα, δεν θα μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα μετά από αυτό!»

Μετά από λίγο ο Κώστας της είπε:

-    «Χύνωωωωωωωω! Χύνωωωωωω! Μέσα στο κωλαράκι σου πουτανίτσα!!!»

Έριξε όλο το ψωλόχυμα μέσα της. Τον έβγαλε και της τον έδωσε στο στόμα…

-    «Πάρτον καριόλα να τον καθαρίσεις!» είπε.

Η μάνα μου τον έγλυψε και δεν έμεινε σταγόνα από τα χύσια του. Σηκώθηκε, ντύθηκε, έκανε ένα τσιγάρο και της είπε:

-    «Τώρα που κάναμε την αρχή, αύριο θα έρθω με έναν φίλο να σε πάρουμε μαζί να σε ξεσκίσουμε πουτανίτσα!»

Η μάνα μου τα έχασε! Νόμιζε πως θα τελείωνε εκεί. Ο Κώστας έφυγε και η μάνα μου έκανε ένα μπάνιο και ξάπλωσε ξεθεωμένη από το γαμήσι. Δεν μπορούσε να καθίσει… Εκείνο το βράδυ έπαιξα τρεις μαλακίες και έπεσα για ύπνο.

Την άλλη μέρα ήρθε πάλι ο Κώστας με έναν φίλο του γύρω στα εξήντα πέντε. Ο πατέρας μου δεν είχε επιστρέψει απ’ το ταξίδι, η αδερφή μου ήταν στον γκόμενο, και εγώ έπεσα από νωρίς για ύπνο -και καλά- και περίμενα να δω αν θα ερχόταν ο Κώστας. Λέει ο Κώστας στην μάνα μου:

-    «Αυτός είναι ο φίλος μου ο Νάσος. Ήρθε για να σε τρελάνουμε στο γαμήσι και οι δυο!»

Η μάνα μου άρχισε να τον βρίζει:

-    «Μαλάκα τι νόμιζες; Επειδή σου κάθισα χθες ήρθες με τον φίλο σου τώρα;»

Ο Νάσος της είπε:

-    «Ηρέμησε πουτανίτσα…»

Χούφτωσε τον κώλο της ενώ ο Κώστας την τράβηξε κοντά του και την φίλησε στον λαιμό. Η μάνα μου άρχισε να καυλώνει και μετά από λίγο δεν έφερνε καμία αντίσταση. Τελικά της άρεσε της πουτάνας.
Έβγαλαν τα καυλιά τους και την έβαλαν να τους πάρει πίπα. Ο Νάσος δεν είχε τόσο μεγάλο πούτσο σαν του Κώστα αλλά ήταν πάρα πολύ πιο χοντρός. Η μάνα μου όταν τον είδε τα έχασε. Πήρε πρώτα του Κώστα πίπα και μετά του Νάσου. Ο Νάσος της γάμαγε το στόμα τώρα και η μάνα μου πνίγηκε από το πάχος.

Ο Κώστας ξάπλωσε κάτω, έβαλε την μάνα μου να καθίσει πάνω στο καυλί του ενώ ο Νάσος της τον έδινε στο στόμα. Ο Νάσος έλεγε:

-    «Καλά ρε μαλάκα, που το βρήκες αυτό το πουτανάκι;»

Πήγε από πίσω της και της είπε:

-    «Ετοιμάσου να σε σκίσω από τον κώλο!»

Της τον έβαλε απότομα με δύναμη και η μάνα μου έκλαιγε από τον πόνο και έλεγε:

-    «Πονάωωωωωω… σταμάτααααααααα… ααααχχχχ… αααχχχ… αααχχχ… Ααααααα… πονάω!!!»

Την γαμούσαν και οι δυο συντονισμένα και μετά από λίγο άλλαξαν θέση. Την γαμούσαν δυνατά και η μάνα μου ούρλιαζε. Ήταν η πρώτη της παρτούζα. Μετά από λίγο είπαν:

-    «Σε χύνουμεεεεεε! Τσουλίτσα!»

Ο Νάσος άδειασε στο μουνί της και ο Κώστας στον κώλο της. Έμειναν για λίγο ξαπλωμένοι και μετά πήγαν να φύγουν και της είπαν πως θα πήγαιναν με άλλους τρεις φίλους την επόμενη φορά. Η μάνα μου δεν μπορούσε να περπατήσει.

Όση ώρα έβλεπα που την γαμούσαν, έπαιξα δυο μαλακίες απανωτά και κοιμήθηκα. Μετά από καιρό ο Κώστας και ο Νάσος έφεραν άλλα τρία άτομα και ξέσκισαν την μάνα μου αλλά αυτή την ιστορία θα σας την πω άλλη φορά.

Click here for more!