Θα σας πω μια ιστορία που μου συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο περίπου και μου έχει αλλάξει την ζωή μου! Όλα έγιναν αφού τελείωσα τις σπουδές μου στην νομική και έκανα το μεταπτυχιακό μου στην Ιταλία. Την σχολή την τελείωσα στην Θεσσαλονίκη όπου εκεί έμαθα τα πάντα γύρω από το σεξ με την βοήθεια τον παιδιών από τα μέρη! Ζω σε μια επαρχιακή πόλη που δεν αναφέρω για το λόγο ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός ! Αφού έκανα όλα αυτά ήρθε η ώρα να κάνω την πρακτική μου εξάσκηση κοντά στον θείο μου που ήταν δικηγόρος. Ένας 45άρης όχι και πολύ ψηλότερος από μένα , είμαι 1,72, μελαχρινός και πολύ γοητευτικός τύπος παντρεμένος με δύο παιδία. Η συνεργασία μας άρχισε από τα τέλη του καλοκαιριού όταν γύρισα από τις διακοπές που μου έκαναν οι δική μου δώρο στην Κρήτη. Από τις πρώτες μέρες κατάλαβα ότι αυτό που ένιωθα για τον θείο ήταν κάτι παραπάνω από συγγενικό ενδιαφέρον μιας και ήταν πρώτη φορά που βρισκόμασταν τόσο στενά. Όσο περνούσε ο καιρός ένα πράγμα καταλάβαινα τον ήθελα. Αυτός δεν έδειχνε όμως να το καταλαβαίνει ( αλλά όπως κατάλαβα αργότερα αυτός ήθελε πιο πολύ ) και ο καιρός κυλούσε έτσι. Εμένα η καψούρα μου μεγάλωνε άρχισα να περιποιούμαι πάρα πολύ να πάω στην δουλεία και έβαζα ότι πιο σέξι είχα για να του τραβήξω την προσοχή.

Είχα φαντασιώσεις μαζί του και είχα σκεφτεί ότι κάνω σεξ μαζί του πολλές φορές σε διάφορες στάσεις κυρίως μέσα στο γραφείο και μοιραία όταν ήμουν μόνη στο γραφείο το χέρι μου έμπαινε κάτω από το κυλοτάκι και χάιδευα το μουνάκι που πολλές φορές τελείωνα μόνη μου!!! Φορούσα πάντα διάφανα ρούχα και το στρίνγκ από μέσα πολύ κολλητά( είμαι ωραία κοπέλα με πολύ καλό σώμα αλλά χωρίς βυζιά ) και καυτά μίνι και καθόμουν απέναντι με ανοιχτά τα πόδια σταυροπόδι και άλλα τέτοια. Το κορυφαίο ήταν όμως όταν το πρωί ξεκινούσα με το στρίνγκ και αργότερα το έβγαζα γυρνώντας επιδεικτικά την πλάτη μου για να το καταλάβει , την πρώτη φορά ήταν ΄τέτοια η αμηχανία του που με έκανε να καταλάβω ότι το σχέδιο πάει καλά. Έτσι λοιπόν μια μέρα βρέθηκα μόνη μου και άρχισα να χαϊδεύομαι μέχρι που είδα ένα λεκέ στο εσώρουχο μου το έβγαλα και το άφησα στο συρτάρι του γραφείου μου ξέροντας ότι το απόγευμα θα είναι στο γραφείο μόνος είχε δουλεία. Το απόγευμα πήρα τηλέφωνο δήθεν κάτι ξέχασα στο συρτάρι που είχα το στρίνγκ.
Το σχέδιο έπιασε την άλλη μέρα πήγα με ένα καυτό μίνι και χωρίς βέβαια τίποτα από κάτω ενώ όταν κοίταξα το στρίνγκ έλειπε κατάλαβα ότι το είχε πάρει αυτός. Μετά το σκηνικό αυτό η συμπεριφορά του άρχισε να ανοίγετε προς τα έμενα με πολύ γρήγορο ρυθμό και μάλιστα κάναμε διάφορες κουβέντες ακόμα για σεξουαλικά θέματα κάτι που πριν λίγο καιρό μου φαινόταν τρελό. Μια μέρα καθόμουν απέναντί του με ένα μίνι και του έκανα τρελά σταυροπόδια χωρίς να φοράω τίποτα από κάτω. Με κοιτούσε και χαμογελούσε όλο νόημα. Σηκώθηκα και πήγα προς τα έξω και όταν γύρισα με περίμενε στην πόρτα.

Με άρπαξε και άρχισε να με φιλάει και με έβαλε πάνω στο γραφείο και μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι μου χωρίς να λέει κουβέντα μέχρι που έχυσα και τα ρουφούσε όλα. Μετά σηκώθηκε και άνοιξε το παντελόνι του και πετάχτηκε έξω ένα τεράστιο πουλί όχι τόσο μακρύ αλλά με πολύ πάχος το οποίο το διαπίστωσα αργότερα πολύ καλά. Συνέχισε να με φιλά και με το πουλί του άρχισε να τρίβει το μουνί μου ενώ μου τα πέταξε όλα από πάνω και ρουφούσε τα βυζάκια μου και σε λίγο άρχισε να βάζει το πουλί μου μέσα μου με αργές κινήσεις γούσταρα δεν ήθελα να σταματήσει με πονούσε και γούσταρα που με ξέσκιζε με το χοντρό καυλί του ,με σήκωσε λίγο τα πόδια και τώρα έμπαινε πιο βαθιά ενώ κρατιόμουν από την άκρη του γραφείου του. Σε κάποια φάση και ενώ ήταν έτοιμος να χύσει τραβήχτηκε και έκατσε στον καναπέ και άρχισε να παίζει με το πουλί του οπότε πήγα προς τα εκεί και το έβαλα όλο στο στόμα μου , χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η σύζυγος του. Έτσι που μιλούσε όρθιος στο τηλέφωνο ξαναπαίρνω τον πούτσο του στο στόμα μέχρι που έχυσε ενώ τα έλεγε με την άλλη γεμίζοντας το στόμα μου σπέρμα. Μετά καθίσαμε στον καναπέ όπου συνέχισε να με γλύφει σε όλο το σώμα μου και άρχισε να περιεργάζεται την κωλοτρυπίδα μου όταν χτύπησε η πόρτα και τρέχαμε σαν τρελοί να βάλουμε ρούχα! Τον έδιωξε όσο πιο γρήγορα γινόταν για να μείνουμε πάλι μόνοι.

Μου σήκωσε την φουστίτσα μου και άρχισε να μου γλύφει την πίσω τρυπούλα (που σε λίγο έγινε τρυπάρα) και σιγά σιγά άρχισε να μου βάζει δάκτυλο και σε λίγο και άλλο μέχρι που η τρυπούλα μου άνοιξε και έγινε πολύ μα πάρα πολύ υγρή και τον ήθελα μέσα μου απεγνωσμένα και τον παρακαλούσα να μου τον χώσει ενώ αυτός συνέχισε να με γλείφει. Με έβαλε στα τέσσερα και ήμασταν και οι δύο χωρίς ρούχα όταν σε λίγο ένιωσα το χοντρό καυλί του να προσπαθεί να σκίσει την τρυπούλα μου κάτι που ήταν πολύ δύσκολο λόγο μεγέθους. Σε λίγο λίγο ένιωσα μα σκίζομαι στα δυο και να μπαίνει μέσα μου ενώ έβγαλα μια κραυγή πόνου και συνέχισα τα βογκητά καθώς με γαμούσε από τον κώλο με μανία και με ξέσκιζε. Έχυσε και με γέμισε με χύσια μέσα στην κωλοτρυπίδα μου! Ξαπλώσαμε στον καναπέ και εκείνη την μέρα δεν κάναμε καμία άλλη δουλεία μέχρι το μεσημέρι που φύγαμε.

Από τότε γαμιόμαστε κάθε μέρα στο γραφείο και περνάμε σούπερ! Κάνουμε και άλλα τρελά τα οποία θα σας τα πω σε αλλά ιστορία μου!

Click here for more!