{tab=Α Μέρος}
 Σου έστειλα προχθές την ιστορία, την οποία δημοσίευσες ως "Ο θείος της και τα μαθήματα που της παραδίδει". Ελαβα πολλά κολακευτικά mail σχετικά με αυτήν και ένιωσα πολύ χαρούμενη! Γι αυτό, έπεισα το θείο μου να γράψει κι εκείνος μια (με θέμα τα γεγονότα που περιέγραψα) από τη δική του οπτική γωνία...κι αυτός το έκανε! Σου στέλνω λοιπόν την ιστορία από την πλευρά του θείου μου, όπως τα έζησε εκείνος δηλαδή, κι ελπίζω να σας αρέσει!

Παρακαλώ να δημοσιεύσεις πάλι το mail μου...(ο θείος μου, για λόγους διακριτικότητας και ανωνυμίας, με παρακάλεσε να τη στείλω από τη δική μου διεύθυνση...)
Δεν νοιώθω και τόσο άνετα με αυτό που κάνω, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ την χάρη που μου ζήτησε η ανηψούλα μου. Η αλήθεια είναι πως τις στιγμές δύο ανθρώπων τις θεωρώ πολύ προσωπικές και βεβαίως σε καμία περίπτωση ανακοινώσιμες. Όταν η ανηψούλα μου, μου υπέδειξε να μπω στο site σας και να δω τις ιστορίες, τα αισθήματα μου ήταν ανάμικτα. Από την μια μεριά να διαφωνώ πλήρως με την δημοσίευση και το στυλ των ιστοριών αυτών και από την άλλη μεριά να βλέπω έναν κόσμο που μόνο ακουστά τον είχα και που ποτέ δεν τον είχα πλησιάσει τόσο κοντά και που για να είμαι πλήρως ειλικρινής, με ερέθισε τόσο πολύ που εντυπωσιάστηκα και εγώ ο ίδιος. Διάβασα την ιστορία της και εντυπωσιάστηκα βαθύτατα.

Πρώτη φορά βρέθηκα μπροστά στον συναισθηματισμό μιας νέας κοπέλας και στις απόκρυφες σκέψεις της. Κυριολεκτικά γέμισα με αγάπη, συμπάθεια και καύλα για την ανηψούλα μου. Τέλος πάντων, αποφάσισα να της κάνω την χάρη και να γράψω την δική μου εκδοχή, πώς είχα δει εγώ τα γεγονότα που εκείνη περιγράφει, πως τα είχα βιώσει, τι συναισθήματα είχα κλπ. Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η ιδέα και σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη πλέον γοητεία που ασκεί επάνω μου η ανηψούλα μου, αποφάσισα να σας φανερώσω την δική μου πλευρά. Θα προσπαθήσω να μιμηθώ το κλίμα, για να μην σας γράψω καμία «ξενέρωτη» ιστορία και με πάρετε στο κυνήγι! Θα προσπαθήσω να σκεφτώ σαν νέος στην ηλικία σας και ελπίζω να τα καταφέρω.

Θα ξεκινήσω από τότε που η ανηψούλα μου ήταν μικρή. Πιστεύω πως όταν ένας μεγάλος άντρας βλέπει ένα κοριτσάκι να μεγαλώνει στο στενό του περιβάλλον, και μάλιστα από πολύ μικρό, δεν είναι δυνατόν να του γεννηθεί καμία ερωτική έλξη. Εδώ έχουμε μια εξαίρεση. Από πριν την "γνωριμία μας" , η ανηψούλα μου, με την γοητεία, την θηλυκότητα και το σκέρτσο της, με έκανε συχνά να ξεχνάω πως είναι ανιψιά μου και πως ουσιαστικά την έχω μεγαλώσει. Από ένα σημείο δε και μετά, όχι μόνο την έβλεπα με άλλο πνεύμα, αλλά έπιανα τον εαυτό μου να την κοιτάζει στα κρυφά της σημεία, όταν έσκυβε μπροστά μου και έβλεπα το στήθος της να μεγαλώνει, όταν καθόταν λίγο ατσούρμπαλα και έβλεπα μέσα βαθιά στα μπουτάκια της το κυλοτάκι της να κρύβει το μουνάκι της κλπ. Από τα 18 , άρχισα πια να την βλέπω σαν γυναίκα κανονική, λόγω και της ανάπτυξης που είχε.

Την κοιτούσα φαίνεται ερωτικά, χωρίς να το καταλάβω, γιατί εκείνη τόπιανε στον αέρα το βλέμμα μου (ευλογημένες ερωτικές γυναίκες !!!) και αντιδρούσε απρόβλεπτα. Πότε χαμήλωνε το βλέμμα, πότε μου χαμογελούσε, πότε έβλεπε τι έβλεπα και με διευκόλυνε να το δω καλύτερα κοκ. Η αλήθεια είναι πως κάτι είχε δημιουργηθεί στον ορίζοντα. Εγώ όμως, δεν είχα την παραμικρή σκέψη για κάτι περισσότερο. Το έβλεπα απλώς, όπως όλοι μας βλέπουμε στο συγγενικό περιβάλλον μια κοπέλα να μεγαλώνει και να γίνεται γυναίκα. Που να ήξερα !!!


Για να μην σας την σπάω με λεπτομέρειες της εποχής εκείνης, θα φτάσω στην ημέρα που περιγράφει και η ίδια στην ιστορία της. Δεν χρειάζεται να επαναλάβω τις σκηνές, γιατί η ίδια τις περιέγραψε ακριβώς όπως γίνανε. Εγώ είχα μείνει έκθαμβος με το πάθος της και την επιθυμία της για το αντρικό κορμί. Σε όλη την διάρκεια που το έκανε με τον φίλο της, έτριβα τον πούτσο μου έξω από το σορτσάκι μου και δεν ντρέπομαι να το πω, στην ηλικία που έχω, όταν τελείωσαν, πήγα στην τουαλέτα και τον έπαιξα, με την σκέψη πως εγώ ήμουν στην θέση του φίλου της. Έκανα ένα από το πιο γλυκά χυσίματα που είχα κάνε ποτέ για γυναίκα και μάλιστα χωρίς να την έχω μπροστά μου. Από εκείνη την στιγμή και μετά κατάλαβα πως είμαι ερωτευμένος με την ανηψούλα μου και πως θα έκανα τα αδύνατα δυνατά για να την γαμήσω. Δεν ήξερα το πώς, δεν είχα κάνει σχέδια, αλλά το ήξερα πως κάποτε αυτό θα συμβεί. Που να ήξερα … και πάλι !!!

Ένοιωθα μια τεράστια ζήλια. Δεν με χωρούσε ο τόπος. Ήθελα να ήμουν εγώ στην θέση του νεαρού, που απολάμβανε το κωλόπαιδο τέτοιο κορίτσι, τέτοια γυναίκα που εγώ την λιγουρευόμουνα τόσα χρόνια! Όταν μου είπε δε πως κατάλαβε πως τα είχα δει όλα, τότε πραγματικά μου σηκώθηκε. Μπορεί να είχαμε μιλήσει αρκετά ανοιχτά, αλλά τώρα είμαστε και οι δύο μπροστά σε κάτι καινούργιο μεταξύ μας. Την είχα δει να κάνει, έτσι όπως δεν είχα φανταστεί μέχρι σήμερα. Να φωνάζει, να χτυπιέται να είναι καυλωμένη η ανηψούλα μου και μάλιστα για ένα τζιτζιφιόγκο!! Πήγα να σκάσω. Εκεί ήταν που της ανοίχτηκα και της έριξα το υπονοούμενο. Εγώ θα την είχα κάνει να χάσει τον εαυτό της, να πετάξει στα ουράνια με την εμπειρία που έχω και την ωριμότητα να περιμένω μέχρι να φτάσει στο αποκορύφωμα της καύλας της και μετά να την εκτονώσω με τον τρόπο που μόνο εγώ ξέρω.

Ξαφνιάστηκε όταν της μίλησα έτσι, αλλά έπιασα και κάτι καυλωτικό μέσα στην έκπληξή της. Μάλλον την διευκόλυνα να φέρει στην επιφάνεια κάποια απόκρυφη και καταπιεσμένη επιθυμία της. Έτσι ένοιωσα εκείνη την στιγμή. Πως με κοίταξε στα ίσια, σαν άντρα.
Από τότε, μιλούσαμε με τα μάτια. Εγώ πάντα συγκρατημένος και τυπικός, ώστε να μην πάρει χαμπάρι κανείς και τίποτα. Όμως προς εκείνη, έστελνα όλο τον ερωτισμό μου με τα μάτια μου, την έγδυνα με την φαντασία μου και κάρφωνα το βλέμμα μου επάνω της με τρόπο που καταλάβαινα πως αισθανόταν σαν να την είχα αγγίξει ερωτικά. Την έπαιζα και το απολάμβανα όπως απολαμβάνει το λιοντάρι το θήραμα του, που το έχει εξοντώσει στην κούραση και είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να ξεφύγει. Είχα τέτοιον έρωτα για την ανηψούλα μου, που δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να μου ξεφύγει!! Με καύλα διάβασα πως αυτή η ερωτική μου επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να πηγαίνει και να το παίζει για πάρτη μου. Αυτό με καύλωσε πάρα πολύ, πραγματικά!! Μακάρι να την είχα δει έστω και μια φορά.

Εκείνη την βραδιά που τραγουδάμε και είχα καθίσει κοντά της, πήρα την μεγάλη απόφαση. Θα της έδειχνα πως την ήθελα σαν τρελός και θα περίμενα την ανταπόκριση της. Στην ηλικία της είχε αρκετή εμπειρία για να καταλάβει τι θα ήθελα, πέρα από τον ερωτισμό που υπήρχε μεταξύ μας και θα αντιδρούσε. Αν η αντίδραση της ήταν αρνητική θα της ζητούσα συγνώμη και θα απωθούσα το θέμα, αν όμως ήταν θετική … καύλωνα και με την σκέψη μόνο. Όταν ένοιωσα στον ώμο μου το κεφάλι της, πήγα να εκραγώ. Μια ζέστη απλώθηκε από τον ώμο μου σε ολόκληρο το κορμί μου, μια καύλα που έκανε τον πούτσο μου να σηκώνεται αμέσως και τα αρχίδια μου να κινούνται μέσα στον σάκο τους, ανήσυχα γιατί τα είχα βάλει σε ανησυχία. Ξαφνικά ένοιωσα το σφίξιμο της επάνω μου και ένοιωσα την κυριαρχία που έχει ένας άντρας επάνω σε μια γυναίκα που κολλάει επάνω του για προστασία, για χάδια και φιλιά, για να γίνει το παιχνιδάκι του, για να παραδοθεί.

Αυτή την παράδοση ένοιωσα και πήγα να τρελαθώ. Χωρίς να το σκεφτώ την τράβηξα και την φίλησα βαθιά μέσα στο στόμα, ανακατεύοντας την έμπειρη γλώσσα μου με την δική της, χύνοντας το σάλιο μου στο στόμα της και καταπίνοντας το δικό της, κολλώντας τα χείλια μας σας βεντούζα, καταφέρνοντας επιτέλους έστω και έτσι να γίνω ένα μαζί της. Το φιλί μου είχε μέσα του άχτι, είχε επιτακτικότητα και κτητικότητα. Ένοιωθα πως είναι δική μου και μόνο δική μου. Ένοιωθα σαν να την είχα πάρει από τα χέρια χιλίων αντρών και να την είχα κάνει δικό μου κοριτσάκι, μόνο για μένα και για την καύλα μου. Το φιλί μου είχε μέσα του ζήλια για τους άλλους που την είχαν φιλήσει, αλλά και προστυχιά γιατί εγώ ο θείος της την χειριζόμουν σαν να ήταν το γκομενάκι μου. Το φιλί μου είχε αγάπη και τρυφερότητα. Χάθηκα μέσα της, αλλά ανέκτησα γρήγορα την ψυχραιμία μου και τραβήχτηκα για να μην μας δούνε έτσι κολλημένους στο στόμα.

Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Σκέφτηκα να ξέσπαγα στην γυναίκα μου, αλλά δεν ήθελα να το κάνω. Αυτή η πρωτόγνωρη καύλα που είχα ανήκε στην ανηψούλα μου και δεν ήθελα με τίποτα να την σπαταλήσω σε άλλη γυναίκα. Η ωριμότητα μου με βοήθησε να κρατηθώ. Ήθελα τους χυμούς του έρωτα μου να τους χαρίσω στην ίδια που τους δημιούργησε.

Παραφύλαξα καλά, άφησα τους άλλους να πάνε για μπάνιο και εγώ σαν εικοσάχρονο αγόρι, περίμενα να φανεί το κοριτσάκι μου. Αυτή την φορά, θα άφηνα την καύλα μου να με κατευθύνει και ό,τι ήταν να γίνει ας γίνει. Μπήκα στο δωμάτιο της και την περίμενα. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει, τα χέρια μου έτρεμαν, το στόμα μου είχε ξεραθεί και ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα, περιμένοντας να εισβάλει εκεί που περίμενε για χρόνια. Μόλις μπήκε μέσα, της όρμησα όπως ορμάει η τίγρης επάνω στην γαζέλα, με το πρωτόγονο αίσθημα της πείνας να την κυριεύει και την πλήρη επικέντρωση όλων των δυνάμεων της προκειμένου να νικήσει το θήραμα. Aρχισα να την φιλάω παντού, να την αγγίζω με τις χούφτες μου παντού. Ήθελα να την φάω ολόκληρη. Ξαφνικά, την άφησα για να δω τις αντιδράσεις της και της είπα «θέλω να σε γαμήσω ανηψούλα μου, θέλω τόσο πολύ να σε γαμήσω» (προφανώς η ίδια δεν θυμάται καλά γιατί στην δική της ιστορία έχει γράψει κάτι άλλο…). Είδα και την δική της λαχτάρα στο βλέμμα της, έτρεμε, το κορμί της ταρασσόταν, είδα και τον φόβο, το στόμα της μισάνοιχτο με περίμενε, τα χέρια της έμειναν μετέωρα στον αέρα…

Μόλις μου είπε πως θέλει και εκείνη να την κάνω δικιά μου δεν άντεξα άλλο να είμαι τόσο ψύχραιμος. Την γονάτισα και έφερα το κεφάλι της στο ύψος του πούτσου μου. Ήθελα από την αρχή να μου δηλώσει υποταγή και ότι θα ήταν στην διάθεση της δικής μου καύλας. Την διέταξα να μου πάρει πίπα και εκείνη, με αργές και τρεμάμενες κινήσεις, βρήκε τον πούτσο μου, τον έβγαλε έξω, με κοίταξε ικετευτικά και πρόστυχα, σαν πουτανάκι που με έπαιζε για την δική της καύλα και άρχισε να τον περιποιείται με την γλώσσα της. Δεν άντεχα (παρά την ωριμότητα μου) τα πολλά πολλά, ήθελα να με νοιώσει μέσα της, ήθελα να την τρυπήσω, να την εμβολίσω, να καρφωθώ μέσα στο κορμί της. Της έπιασα με το ένα χέρι τα μαλλιά σε αλογοουρά, με το άλλο στον σβέρκο και άρχισα να της γαμάω το στόμα αλύπητα. Της την έχωνα μέχρι τον λαιμό, την καταλάβαινα να πνίγεται, τον έβγαζα έξω και μετά πάλι μέσα βαθιά, κάτω από τον σταφυλίτη. Η πουτάνα πλέον ανηψούλα μου, η δική μου πουτανίτσα, με το άλλο χέρι μου έσφιγγε τα αρχίδια μου και έτσι με κρατούσε και εκείνη κυριαρχικά, με κατεύθυνε, με έκανε ό,τι ήθελε, χαρίζοντας μου την υποταγή της και την πλήρη της διάθεση στην καύλα μου. Είχα αγριέψει και σαν θυμωμένο ζώο συνέχισα να την φωνάζω «πουτανάκι μου» και να της παραβιάζω το στόμα της με τον χοντρό και μεγάλο πούτσο μου. Η προστυχιά είχε κυριεύσει την ψυχή μου και το μυαλό μου.

Είχα θυμώσει για την καύλα που μου είχε προξενήσει. Ένοιωθα πως με έλεγχε και πως με είχε κάνει όπως ήθελε εκείνη. Τότε σηκώνω το χέρι μου και της ρίχνω ένα χαστούκι για να επιβεβαιώσω πως εγώ είμαι ο κυρίαρχος στο παιχνίδι που παίζαμε και όχι εκείνη. Έβγαλε μια καυλωτική φωνή. Αποφάσισα να την τιμωρήσω με το γαμήσι μου! Την έριξα στα τέσσερα, στην ζωώδη στάση, σαν σκύλα, και καθώς είδα το μουνάκι της ανοιχτό να με περιμένει έπαθα αμόκ. Είχε τεντώσει το κορμάκι της, η μέση της είχε κάνει μια τεράστια καμπύλη έτσι που να μου είχε στην διάθεση μου τις δύο τρυπούλες της. Τα μουνόχειλα της ήταν ανοιχτά, φουσκωμένα από την καύλα και τα υγρά έτρεχαν ποτάμι από την τρύπα της. Δεν ξέρω τι πρωτόγονα ένστικτα ξύπνησαν μέσα μου, αλλά καθώς με περίμενε έτσι, αρπάζω τον πούτσο μου και με μία κίνηση της τον χώνω στο μουνάκι της… τον πήρε όλο μέχρι μέσα βαθιά … τόσα χρόνια τον περίμενε και τόσα χρόνια περίμενε και ο πούτσος μου να την εμβολίσει και να την καρφώσει στο κεφάλι του.

Aρχισα να την βρίζω σαν τσουλάκι του δρόμου. Ένοιωθα τόσο πρόστυχα μαζί της, με έκανε να αισθάνομαι τόσο γαμιάς και έκφυλος άντρας, που άφησα όλες μου τις αναστολές και άρχισα να γίνομαι και εγώ πρόστυχος και έκφυλος. Συντονιστήκαμε στις κινήσεις και την κάρφωνα βαθιά στο μουνάκι της, στην μήτρα της. Χτυπάγαμε τα κορμιά μας και ένοιωθα τα αρχίδια μου να συμμετέχουν στο χτύπημα αυτό. Εκείνη με παρακαλούσε να την γαμήσω όλο και πιο σκληρά, όλο και πιο άγρα και εγώ υπακούοντας αύξανα τον ρυθμό, τα χτυπήματα και την αγριάδα μου. Μιλούσε και αυτή πρόστυχα και έτσι είχαμε καταργήσει κάθε ηθικό νόμο και κάθε κοινωνική σύμβαση. Είμαστε δύο άνθρωποι που ευχαριστιόμαστε τον έρωτα μας, πέρα από συμβατικότητες και ταμπού.

Εκείνη την ώρα η ζωή και η φύση, έπαιρνε την εκδίκηση της, για όλα αυτά τα χρόνια που θέλαμε ο ένας τον άλλον και δεν μπορούσαμε να μας είχαμε. Είχαμε γίνει ένα και είχαμε αφεθεί ο ένας στην καύλα του άλλου. Πόσο γυναίκα ήταν θεέ μου!!! Ποτέ στην ζωή μου δεν είχα νοιώσει έτσι ξανά! Την ήθελα για πάντα και καθώς την γαμούσα εξαντλητικά, της αποσπούσα υποσχέσεις για αιώνια υποταγή και ιδιοκτησία. Εκείνη ήθελε μόνο το γαμήσι μου, και της το πρόσφερα έτσι όπως δεν είχα κάνει ποτέ στην ζωή μου.
Έχοντας βγάλει όλη την άγρια και κυριαρχική μου καύλα στο κοριτσίστικο κορμάκι της, ένοιωσα πως τώρα πια ήταν το δικό μου κοριτσάκι, το δικό μου μουνάκι, εκείνο για την καύλα μου και μόνο και μια γλυκιά αίσθηση κυρίευσε το είναι μου.

Την γύρισα ανάσκελα, να την βλέπω, και με όλη την γλύκα που είχα της είπα «κοριτσάκι μου … τι ήταν αυτό !» (και εδώ δεν θυμάται καλά η ανηψούλα μου ..). Χωρίς να μου απαντήσει, με έκλεισε μέσα στα πόδια της και ο πούτσος μου βρήκε μόνος του τον δρόμο για το μουνάκι της, που ακόμη ανοιχτό τον περίμενε για το αποκορύφωμα. Έτσι σε ανθρώπινη στάση (γιατί μόνο ο άνθρωπος ζευγαρώνει πρόσωπο με πρόσωπο ..) δώσαμε στον έρωτα μας μια άλλη διάσταση. Μπαίναμε ο ένας μέσα στον άλλο, τα δίναμε όλα για τον άλλον και χωρίς να σκεφτούμε τίποτα, μόνη μας έννοια ήταν να χύσουμε μαζί. Της ζήτησα να χύσει για μένα, για τον θειούλη της, για πάρτη μου, σαν ένδειξη της αγάπης και της υποταγής της σε μένα. Ένοιωθα να την ξεπαρθενιάζω στην πραγματικότητα, ως γυναίκα! Είχα την αίσθηση πως μόνο τότε άρχισε να νοιώθει πραγματική γυναίκα, τότε που ο ώριμος και έμπειρος θείος της την ξεπαρθένευε ψυχικά, σωματικά και πνευματικά, την διέφθειρε και την μετέτρεπε από ένα συνηθισμένο κοριτσάκι, σε ένα τσουλάκι του δρόμου, που την γαμάει ο θείος της.

Την γαμούσα ακόμη με πάθος, με ένταση, με έκσταση και ένοιωθα τον πούτσο μου να γίνεται ακόμη μεγαλύτερος, να θέλει να την τρυπήσει στην κυριολεξία, την φιλούσα βαθιά στο στόμα ταυτόχρονα και της έσφιγγα τα βυζάκια της, να με νοιώθει σε όλο της το κορμί και εγώ ταυτόχρονα να νοιώθω πως την κουρσεύω, την λεηλατώ, την καταστρέφω για να μην την απολαύσει κανείς άλλος.

Ένοιωσα το τρέμουλο της και κατάλαβα πως ετοιμαζόταν να χύσει. Της ζητούσα να χύσει για μένα, να μου τα δώσει όλα, ότι έχει και δεν έχει, να στεγνώσει το μουνάκι της για πάρτη μου και να με σφίξει μέσα της και να με ρουφήξει σαν τρελή. ‘έλα ανηψούλα μου, χύσε για τον γαμιά σου, τον άντρα σου, δώσε μου τα υγρά σου να τα πιει ο πούτσος μου, δώστα όλα στον θείο σου που σε λατρεύει και που στα δίνει όλα, χύσε σαν πουτανίτσα μου, χύσε για τον άντρα που σε έκανε γυναίκα …» Όλη αυτή η παρακίνηση την έκανε να χύσει με ένταση και ρυθμό απίστευτο για ώρα, φωνάζοντας κραυγάζοντας καλύτερα (ευτυχώς της είχα κλείσει το στόμα με το χέρι) και χτυπώντας το κεφάλι της δεξιά και αριστερά. Απολάμβανα το χύσιμο της δίνοντας της φιλάκια στο πρόσωπο και κουνώντας μέσα έξω τον πούτσο μου, ώστε να χαλαρώσει και να ολοκληρώσει ήρεμα την διαδικασία, να ηρεμήσει και να επανέλθει στον κόσμο μας. Την είχα αγκαλιά και αισθανόμουν να με έχει τυλίξει με τα πόδια της, τόσο γλυκά και ήρεμα… Στο τέλος τέντωσε τα πόδια της και την άφησα μερικά λεπτά να ηρεμήσει.

Τότε μου ήρθε η επιθυμία να ολοκληρώσω την κατάκτηση μου προσφέροντας της τα χύσια μου στο πρόσωπο και το στόμα της. Δεν ήθελα να χύσω στο μουνάκι της, γιατί αυτό μου θύμιζε την διαδικασία της απόκτησης παιδιού και δεν ήθελα με τίποτα να την σκέπτομαι ως σύζυγό μου. Η ανηψούλα μου ήταν πλέον το γκομενάκι μου, το πουτανάκι μου, η τσουλίτσα που όποτε και να την φώναζα θα ερχόταν και πρόθυμα θα παρέδιδε το κορμάκι της στις ορέξεις μου. Την ένοιωθα σαν το μουνάκι μου, που θα μου κάνει όλα τα χατίρια, που θα μου κάνει όλα τα βίτσια μου, γιατί είναι η ανηψούλα η πουτανίτσα μου.
Σηκώθηκα στα γόνατα και πήραμε θέση για το χύσιμο στο πρόσωπο. Εγώ της χτύπαγα του μουνάκι της και τον έπαιζα στην αρχή αργά και μετά πιο γρήγορα. Εκείνη περίμενε από κάτω καρτερικά και ικετευτικά να γευτεί τους χυμούς της καύλας που η ίδια είχε προξενήσει. Μου τα ζήταγε με τόσο πάθος και προστυχιά που δεν ήθελα να τελειώσω ποτέ. Ήθελα να πέρναγα το υπόλοιπο της ζωής μου να την ακούω να μου τα ζητάει τόσο γλυκά και πρόστυχα μαζί. Στο τέλος, κάθε αντοχή μου είχε τελειώσει και αφέθηκα στην καύλα της.

Aρχισα να χύνω, ούτε και θυμάμαι που (εδώ.. εκείνη θυμάται καλύτερα !). Το μόνο που θυμάμαι είναι πως είχα απογειωθεί, πως είχα βγει από το σώμα μου και ήμουν μετέωρος τον αέρα. Η μόνη μου επαφή με την πραγματικότητα ήταν τα χέρια της (το ένα κρατούσε και ξεζούμιζε τον πούτσο μου και το άλλο μάλαζε το αρχίδια μου), ενώ εγώ με το αριστερό μου χέρι μάλαζα το μουνάκι της. Στο τέλος μάζευα με τον πούτσο μου τα χύσια που είχε στο μάγουλο της και τα έβαζα στο στόμα της που τα έτρωγε άπληστα και αχόρταγα.

«Τώρα είσαι δικιά μου» θυμάμαι πως της είπα, «είσαι δικιά μου και θα κάνεις ότι σου λέω, για την καύλα μου, θα τσακίζεσαι όποτε σε φωνάζω για να σε γαμάω και να με ικανοποιείς όπως γουστάρω». Εκείνη χωρίς να λέει λέξη συμφωνούσε μαζί μου, κουνώντας καταφατικά το κεφάλι με μια γλύκα που δεν είχα ξανασυναντήσει σε γυναίκα. Από τότε την έχω σαν το πουτανάκι μου και όποτε την φωνάζω έρχεται και κάνω ό,τι πιο πρόστυχο έχω φανταστεί. Ελπίζω κάποτε να σας τα περιγράψει.

Συγνώμη αν μακρηγόρησα, αλλά ήταν τέτοια τα συναισθήματα και οι καταστάσεις που δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.

Μακάρι να σας άρεσε η ιστορία από την πλευρά μου.
{tab=Β Μέρος}

Πάμε το κρεβάτι...» μουρμούρισε ικετευτικά, «έλα να μου γαμήσεις το μουνάκι σε παρακαλώ...»

Σε μια τέτοια πρόσκληση και πρόκληση από μια γυναίκα, νομίζω πως δεν
μπορεί να αντισταθεί κανένας άντρας. Αυτό το γυναικείο κάλεσμα, αυτή η
θηλυκή αποδοχή προς το αρσενικό, νομίζω πως έχει την αφετηρία της στο
πρωτόγονο ένστικτο της αναπαραγωγής, αυτό το δώρο της φύσης για την
διαιώνιση του είδους. Το DNA μου ταράχτηκε!! Αυτό το μουνάκι που είχα τόσα χρόνια παρακολουθήσει να μεγαλώνει, λες και η φύση το προετοίμαζε για μένα, τώρα ήταν ξαπλωμένο ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια του, τεντωμένα τα χέρια του, με καύλα ανείπωτη στο πρόσωπο του και με καλούσε να το κάνω να χύσει, να το γαμήσω δυνατά και πρόστυχα, να ξεσπάσουμε και οι δύο την καύλα μας, αυτή την απίστευτη καύλα που είχαμε ο ένας για τον άλλον, δοσμένοι ολοκληρωτικά ο ένας στον άλλον.

Αρχισε να με γδύνει, να προετοιμάζει το κορμί και την ψυχή μου, να της
δώσω ό,τι καλύτερο είχα μέσα μου σαν συναίσθημα και ότι καλύτερο διέθετε το υλικό μου σώμα. Σα σκλάβα, σαν πραγματική γκέισα άρχισε να με γδύνει και να με κοιτάει παρακλητικά να ανταποκριθώ στην προσπάθεια της να με κάνει να την γαμήσω. Πέταξε τον πούτσο μου έξω. Αυτός υπερήφανος παλλόταν στον ρυθμό της καρδιάς, αναζητώντας την φωλιά του να μπεί, να ανακαλύψει, να εξερευνήσει και να προκαλέσει θεϊκή ηδονή. Η ανηψιά μου τον είδε και εντυπωσιάστηκε όπως και κάθε φορά. Συνηθισμένη από τα μικριά καυλιά των συνομήλικών της, έβλεπε το δικό μου, ώριμο, έμπειρο και δουλεμένο, σκληρό σαν πέτρα, καυτό σαν σίδερο και με κλειστά τα μάτια και με μια αίσθηση αγαλλίασης τον πήρε στο στόμα σιγά σιγά και τον έβαζε μέσα της σαν να ήθελε να τον καταπιεί, σαν να ήθελε να με φάει ολόκληρο. Βόγγηξα από την καύλα και την αίσθηση του πουτσοκέφαλου να εισχωρεί βαθιά στον λαιμό της (της είχα μάθει να τον παίρνει και πέρα από τον σταφυλίτη, όπως σας έχω πει, να τον καταπίνει μέχρι όσο πάει και αυτό με πέθαινε), και της υποσχέθηκα πως θα την γαμήσω όπως δεν
το είχα κάνει ποτέ. Εγκατέλειψα την ακινησία και την απόλαυση της εικόνας της ανηψούλας μου να γίνεται πουτανάκι στα πόδια μου και άρχισα να της γαμάω το στόμα, βαθειά και έξαλλα. Της είχα πιάσει τα μαλλιά αλογοουρά και της έσπρωχνα το κεφάλι προς τον πούτσο μου, ενώ με τους γοφούς μου έκανα την αντίθετη κίνηση. Εκείνη με έπιασε από τα κωλομάγουλα και ακολουθούσε τις κινήσεις, προσφέροντας το στόμα της, την γλώσσα της για το δυνατό γαμήσι που της έκανα.

Πάντα θεωρούσα το τσιμπούκι υποκατάστατο του κανονικού γαμησιού στο
μουνί ή στον κώλο, ως προετοιμασία για την τελική διείσδυση και γιαυτό, δεν την άφησα να συνεχίσει, μήπως και θα έχυνα δίχως να την είχα ευχαριστηθεί ολοκληρωτικά. Την έριξα στο κρεββάτι και καθώς έπεσε ανυπεράσπιστη με ανοιχτά χέρια και πόδια, έπεσα επάνω της σαν άγριο θηρίο. Την ένοιωθα να λιώνει από το βάρος μου, ενώ ο πούτσος μου είχε βρει τον δρόμο του. Πάτωσε με την μία και άρχισε να σφυροκοπάει τον τράχηλο της μήτρας της, που τον ένοιωθα να κινείται.... Είχα συγκεντρώσει όλο το "είναι" μου στον πούτσο μου και ένοιωθα να την γαμάω ολόκληρος!!! Είχα τα μάτια ανοιχτά και έβλεπα τα βυζάκια της να κινούνται, το πρόσωπο της να συσπάται πότε από ηδονή και πότε από τον πόνο που της προκαλούσα και γινόμουν ακόμη πιο άγριος. Ο ιδρώτας μας βοηθούσε στο να γλυστράνε τα κορμιά μας και η υπέροχη μυρωδιά του έρωτά μας είχε κατακλύσει την όσφρηση μου. Ήταν έρωτας, γαμήσι, πήδημα, όλα μαζί. Δεν είχα νοιώσει ξανά έτσι στην ζωή μου. Αυτό το πουτανάκι με είχε κάνει να αισθανθώ τόσο άντρας όσο ποτέ και να ανταποκριθώ τόσο αρσενικά όσο ποτέ.

Αποφάσισα να την γαμήσω ακόμη πιο δυνατά, να με νοιώσει μέχρι τον λαιμό
της, να γίνει όλη ένα μουνί που να με περιβάλει. Της σήκωσα τα πόδια και τα
έφερα στους ώμους μου. Τώρα ενωμένα καθώς ήταν, επέτρεπαν να βλέπω τα
φουσκωμένα από την καύλα μουνόχειλά της και τον πούτσο μου χαμένο μέσα στην τρύπα της. Τα χέρια μου ήταν ελεύθερα να της χαϊδεύουν το κορμί της, κάθε εκατοστό και καθώς είχα κοντά στο πρόσωπό μου στα πόδια της, άρχισα να τα φιλάω τρυφερά. ¨Ημουν απογειωμένος. Ο πούτσος μου έκανε δυνατό γαμήσι. Τα χέρια μου απολάμβαναν το γυναικείο κορμί με καύλα και έκσταση. Τα χείλη μου φιλούσαν τρυφερά. Δεν ξέρω και εγώ πόσα συναισθήματα είχαν κατακλύσει την ψυχή μου. Ήταν τέλεια. Το θεϊκό αυτό γαμήσι μας είχε κάνει να μοιάζουμε και εμείς σαν θεοί. Καμμία άλλη ανθρώπινη εκδήλωση δεν μπορεί να δημιουργήσει τέτοια συναισθήματα και τέτοια γλύκα στα σώματα μας, που τώρα είχαν αποκτήσει άλλη μορφή και αίσθηση. Τώρα πιά ήταν για εμάς τα εργαλεία, τα μέσα για να απολαύσουμε υψηλότερα αισθήματα και καταστάσεις, που είχαν ξεφύγει από το καθημερινό και ίσως το ανθρώπινο. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες να
περιγράψω, αλλά το σίγουρο ήταν πως τώρα πιά ήμουν "ένα" μαζί της.
Κοιταζόμαστε και χωρίς να μιλάμε, επικοινωνούσαμε σε ένα άλλο, διαφορετικό επίπεδο. Είχαμε ένα δόσιμο μοναδικό, ο ένας για τον άλλον. Είχαμε υποταχθείστην καύλα μας, στην αποδοχή μας, στην υποταγή μας, στην ένωση μας.

Την ένοιωθα τόσο δική μου, τόσο μέρος του σώματος μου, της ψυχής μου και της ζωής μου, που της άνοιξα τα πόδια και έπεσα επάνω στο σώμα της να νοιώσω καλύτερα την επαφή μαζί της. Εκείνη με τύλιξε σαν τανάλια και με έσφιξε σαν να φοβόταν μήπως και με χάσει. Τότε άρχισα και εγώ ένα αργό και κτητικό γαμήσι, για να την κάνω να νοιώσει πως είναι δική μου και πως κανένας άλλος άντρας δεν θα την πάρει από κοντά μου. Προσπαθούσα να την χτυπήσω ώστε να πονέσει, ελεγχόμενα όμως για να της αφήσω αυτή την αίσθηση και όταν θα έφευγε από κοντά μου. Ήθελα να δημιουργήσω στην μήτρα της την ανάμνηση του πούτσου μου που την είχε παραβιάσει. Προσπαθούσα επίσης να αξιοποιήσω και τα αρχίδια μου που τα ένοιωθα να την χτυπανε και να θέλουν και εκείνα να εισχωρήσουν μαζί με τον πούτσο μου. Τώρα την είχα στην εξουσία μου και κυριολεκτικά την λεηλατούσα σε όλα τα επίπεδα. Ποτάμι τα υγρά της έτρεχαν για να με διευκολύνουν να συνεχίσω να την γαμάω δυνατά και κυριαρχικά. Ένοιωθα πλέον πως η λεκάνη μου είχα ανεξαρτητοποιηθεί από το υπόλοιπο σώμα μου και κινιόταν τώρα μόνη της, χωρίς την δική μου προσπάθεια. Την γαμούσα
έτσι όπως δεν την είχε γαμήσει κανείς άλλος και έτσι όπως δεν είχα γαμήσει
και εγώ καμμία γυναίκα μέχρι τότε.

Τα πόδια της άρχισαν να τρέμουν. Η ανάσα της κοντή. Οι κινήσεις της
προσεκτικές και με λεπτομέρεια. Το στόμα της μισάνοιχτο. Το μουνί της άρχισε να σφίγγει τον πούτσο μου και να τον ρουφάει με μια πρωτόγνωρη λαιμαργία. Ετοιμαζόταν να χύσει. Το σώμα της όλο πήρε την στάση της διεκδίκησης του χυσίματός της και ετοιμάστηκε να δεχθεί τις δονήσεις, την έκσταση, την απογείωση από τον υλικό κόσμο. Τα δάχτυλα των χεριών της μάζευαν το σεντόνι, προσπαθώντας να πιαστεί από κάπου, προφανώς αισθανόταν πως έπεφτε στο κενό. Ήθελα να την παροτρύνω, να την παρακινήσω να κάνει το χύσιμο της ζωής της και γιαυτό άρχισα να της το ζητάω. Την φώναζα "ανηψούλα" μου, "γυναίκα" μου, "πουτάνα" μου, για να καλύψω κάθε διαφορετικό συναίσθημα που βίωνε εκείνη την στιγμή.

Αρχισε να χύνει με σπασμούς, με βογγητά, με φωνές, απελευθερώνοντας ό,τι καταπιεσμένο συναίσθημα είχε συσσωρευτεί. Ένοιωθα να με
ρουφάει, να θέλει να με πάρει όλον μέσα στο μουνί της, να θέλει να με
εξαφανίσει μέσα στο σώμα της. Αγρίεψε σαν ζώο που θέλει να έχει εκείνο που θα του χάριζε την ζωή και γατζώθηκε επάνω μου, για να γίνει ένα με το δικό μου κορμί. Δεν ήθελε να βγώ από μέσα της. Ήθελε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Της είπα πως δεν θα βγω από μέσα της αν δεν μου το ζητήσει η ίδια, αν δεν ολοκληρώσει την απόλαυση της ηδονής της, αν δεν νοιώσει πως έχυσε με έκσταση. Αφού συνήλθε και απέκτησε επαφή με την πραγματικότητα, άρχισα να την γαμάω πάλι, μην μπορώντας να αντισταθώ στην αίσθηση του πούτσου μου μέσα στο υγρό και απαιτητικό μουνάκι της. Αρχισα να την πονάω και αυτό μου έδινε μια ξεχωριστή ηδονή. Πονούσε για πάρτη μου, υπέμενε για την δική μου καύλα και είχε παραδοθεί για να απολαύσω εγώ πλέον το γαμήσι έτσι όπως το ήθελα.

Η ωριμότητα και εμπειρία μου δεν μου επέτρεπε να χύσω χωρίς να της
προσφέρω ακόμη περισσότερη ηδονή. Ο πούτσος μου είχε κάνει καλή δουλειά και την είχε περιποιηθεί τέλεια. Ήθελα όμως να με νοιώσει και διαφορετικά. Αφού αποφάσισα πως της είχα δημιουργήσει αρκετό πόνο για να με θυμάται, αποφάσισα να της χαρίσω ένα γλυφομούνι καυλωτικό και εκστασιακό, να την κάνω να ξαναχύσει αλλά με την άλλη την αίσθηση, εκείνη της κλειτορίδας, που έχουν την τύχη οι γυναίκες να έχουν. Βγήκα και πήρα θέση για ένα απολαυστικό και χαλαρωτικό (για μένα τουλάχιστον) γλύψιμο.

Τώρα είχα το μουνάκι της ανηψούλας μου μπροστά μου να το φάω, στην
κυριολεξία. Αρχισα να ταξειδεύω την άκρη της γλώσσας μου στα χειλάκια της, στην σχισμή, στην τρύπα, στην άκρη της κλειτορίδας της, έτσι για να της κάνω φανερή την παρουσία μου σε όλη την περιοχή που είχα αποφασίσει να ερεθίσω. Τα τινάγματα που έκανε στο σώμα της, μου έδιναν να καταλάβω, πως είχε αρχίσει να παίρνει τα μηνύματα καύλας που της έστελνα και πως τα δεχόταν με ένταση. Την κοίταζα που και που, για να βλέπω την καύλα στο πρόσωπο της και έτσι να καυλώνω και εγώ περισσότερο. Ένοιωθα και τον πούτσο μου να πάλλεται και να θέλει να γαμήσει, αλλά ... δεν του έκανα την χάρη. Τον καταδίκασα σε αναμονή, για να του προσφέρω όμως μια άλλη, ξεχωριστή, όπως θα διαβάσετε πάρα κάτω. Η ανηψούλα μου με κράταγε από τα μαλλιά να μην της φύγω!! Αυτή η αίσθηση του φόβου μήπως και με χάσει, αυτή η διεκδικητικότητα της, με καύλωνε περισσότερο.

Αποφάσισα να εντείνω τον ρυθμό μου, επικεντρώνοντας την ενεργητικότητα
της άκρης της γλώσσας μου στην κλειτορίδα της. Έβαλα και τα χείλη μου σε
ενέργεια και αφέθηκε στην καύλα του γλυψίματος μου με εμπιστοσύνη, πως τώρα πια θα έκανα ό,τι χρειαζόταν για να χύσει η ανηψούλα μου και εγώ να έχω την ικανοποίηση πως ήμουν εγώ που της χάρισα το χύσιμο της. Αρχισα να ρουφάω, να χτυπάω με την γλώσσα μου και να δαγκώνω την κλειτορίδα της και την γύρω περιοχή. Δεν της έβαλα δάχτυλα στο μουνάκι της για να της εντείνω την συγκέντρωση της καύλας στην κλειτορίδα της, που τώρα πια την έτρωγα κανονικά, την μασούσα, την ρούφαγα, την δάγκωνα, την βύζαινα με λαιμαργία, με δίψα, με πείνα, όπως μετά από χρόνια στέρησης. Ρουφούσα τα υγρά της και έγλυφα τα πάντα που περνούσαν μπροστά από την γλώσσα μου. Εκείνη να κινείται για να με βρεί και εγώ να κάνω πως την χάνω και πάλι να βρισκόμαστε και πάλι να χανόμαστε, σε ένα παιχνίδι, σε ένα κρυφτούλι της ηδονής και της υπέρτατης καύλας μας. Τα χέρια μου είχαν χουφτώσει τα κωλομάγουλα της και τα νύχια μου είχαν μπεί στην σάρκα της. Δεν μπορούσε να μου ξεφύγει με τίποτα και να το ήθελε.

Αρχισε να χύνει πάλι με σπασμούς και δυνατότερες φωνές από πριν. Για
μένα όλες της οι κινήσεις, οι φωνές ήταν η απόδειξη της καύλας που είχε και
που την έχυνε για μένα, για πάρτη μου. Ήταν η απόδειξη και της δικής μου
καύλας, που έφερνα μια γυναίκα σε τέτοιο σημείο. Ένοιωσα θριαμβευτικά και υπερήφανα για το ότι την είχα φέρει στο αποκορύφωμα. Ένοιωσα πραγματικός άντρας, πραγματικό αρσενικό που είχε παίξει τον ρόλο του και είχε καταξιώσει την ύπαρξη του φύλου του. Ήταν για μένα μοναδικές στιγμές για την επικοινωνία με τον εαυτό μου και πώς τον έκανα να αισθάνεται. Η ανηψούλα μου είχε παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό και της άξιζε μια τρυφερή αγκαλιά.

Την έχωσα στην αγκαλιά μου και προσπάθησα να εκπέμψω όση προστασία μπορούσα για να την κάνω να αισθανθεί πως βρίσκεται μέσα στην ασφαλή φωλιά της. Της χάιδευα όλο το κορμί της, απολαμβάνοντας την νεανική της σάρκα, τις καμπύλες της και κάθε σημείο του κορμιού της. Εκείνη, παραδομένη στην κυριαρχία μου, δεν έφερνε καμμία αντίσταση και μου τα έδινε όλα χωρίς καμμία επιφύλαξη. Με καύλωνε φοβερά η ιδέα, πως εγώ απολάμβανα και κατείχα, όλα εκείνα που στους άλλους άντρες όχι μόνο δεν τους επέτρεπε να ακουμπήσουν, αλλά ούτε και να δούν. Τα έκρυβε καλά, από όλους, τους είχε όλους σε απόσταση και γινόταν επιθετική σκύλα αν κάποιος τολμούσε να την ακουμπήσει. Σε μένα όμως, τα έδειχνε όλα και μου τα παρέδιδε όλα, με μιά αίσθηση ολοκληρωμένης υποταγής και πλήρους χαρίσματος. Τι ευτυχία !! Γιατί εκτός από την ιδιότητα της ως γυναίκα, απολάμβανα και την ιδιότητα της ώς θείος της, ως ένας άνθρωπος δηλαδή που κανονικά θα έπρεπε να είμουν αποκλεισμένος από την απόλαυση του κορμιού και του έρωτά της, όπως καθορίζουν οι κοινωνικοί και ηθικοί κανόνες και από την μεριά μου και από την μεριά της. Το σπάσιμο
αυτών των κανόνων και από τους δύο μας μου έδινε μια ιδιαίτερη καύλα. Κάναμε πράγματα κρυφά από τους συγγενείς μας, που ούτε πέρναγαν από την φαντασία τους. Κοροϊδεύαμε τους ανόητους κανόνες που στερούν από τους ανθρώπους την ευχαρίστηση και την ευτυχία, λές και θα ζήσουμε χιλιάδες χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό και ούτε το ψάχνω. Απλά, αφήνομαι στην καύλα του.

Είχα σχέδια γι αυτό το πουτανάκι που είχα δημιουργήσει και κανείς δεν
μπορούσε να με σταματήσει. Πίστευα και πιστεύω, πως την έχω κάνει μια
ολοκληρωμένη γυναίκα, μέσα από τις διαφορετικές αισθήσεις που της έχω
χαρίσει : της γυναίκας μου, της πουτάνας, της τσούλας, του υποτακτικού
μουνιού που το γαμούσα μόνο και μόνο για να εκτονώσω την καύλα μου, της
σκύλας που την μάζεψα από τον δρόμο και την ξέσκιζα χωρίς να νοιάζομαι αν πονάει ή όχι και άλλα πολλά. Είχα σκοπό λοιπόν να ολοκληρώσω την διαφθορά της ανηψούλας μου και να την αφήσω να διαλέξει ποιόν από όλους αυτούς τους ρόλους θα επιλέξει να διατηρήσει στην ζωή της. Η ολοκλήρωση θα γινόταν με το ξεπαρθένεμα του κώλου της. Μέχρι τώρα δεν της είχα αναφέρει τίποτα γιαυτό για να μην την τρομάξω. Όμως τώρα που την είχα καυλώσει τόσο πολύ, ήταν η ευκαιρία να της το πάρω με δύναμη.

Τα χάδια μου κυκλικά, κατέληξαν στο μουνάκι της και από εκεί στην
κωλοτρυπίδα της, που άρχισα να την εξερευνώ με απαλές κινήσεις. Ήταν σφυχτή και απαραβίαστη, χαλαρή όμως και πολύ κινητική. Η καύλα την είχε επηρεάσει και αντιδρούσε με ζωντάνια στο άγγιγμά μου. Της εξομολογήθηκα πως πολλές φορές είχα φανταστεί να την γαμάω από τον κώλο και πως είχα αποφασίσει να το κάνω. Εκείνη μου εξομολογήθηκε πως δεν το είχε δώσει σε κανέναν μέχρι τότε και πως φοβόταν πως θα πονέσει ή πως θα πάθει καμμιά ζημιά. Την καθησύχασα πως ο θείος της θα της μάθαινε αυτή την καινούργια ηδονή και πως δεν θα πονούσε καθόλου. Εκείνη, παραδομένη καθώς ήταν δεν έφερε καμμία αντίσταση.

Αισθανόμουν πως ό,τι και να της ζητούσα θα το έκανε, τόσο πολύ μου είχε
παραδοθεί. Μου το είπε και η ίδια. Είχε αποφασισει πως εγώ θα ήμουν ο άντρας που θα τα έδινε όλα. Αυτό με συγκίνησε βαθειά, γιατί ξέρω πολύ καλά αυτή την ανάγκη όλων των γυναικών, δηλαδή να βρούν έναν άντρα να τον εμπιστευτούν και να του παραδοθούν μέχρι τέλους για πάντα. Ξέρω επίσης και πόσο πολλές γυναίκες δεν τον έχουν βρει αυτό τον άντρα και έχουν κρυμμένη και καταπιεσμένη αυτή την αίσθηση, ανικανοποίητη, με παράπονο πως δεν έχουν νοιώσει ακόμη αυτή την ευτυχία. Ξέρω πολλές που θέλουν να νοιώσουν πουτάνες, τσούλες του δρόμου, να κάνουν βρώμικα πράγματα, σαδομαζοχιστικά, να νοιώσουν βρώμικη ηδονή, να βγάλουν από μέσα τους τον απόκρυφο και άγνωστο εαυτό τους, να γαμηθούν σκληρά από πίσω και δεν έχουν βρεί τον άντρα που θα τις διευκολύνει σ'αυτό. Και τώρα, να που η ανηψούλα μου, είχε κερδίσει τον πρώτο λαχνό !! Ζει και θα ζήσει ακόμη πολύ έντονες εμπειρίες μαζί μου, που θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο έμπειρες γυναίκες (μπορεί κάποτε να αποφασίσουμε να σας τις διηγηθούμε).

Η συμφωνία της και η παράδοση του κώλου της σε μένα και μόνο σε μένα με
εξίταρε αφάνταστα. Ήθελα όμως να γίνει σωστά από την πρώτη φορά και την φτάσω σε σημείο να μου το ζητάει η ίδια και μάλιστα περισσότερο από τογαμήσι στο μουνάκι της. Ήθελα να την κάνω να νοιώσει όλη την καύλα πουμπορεί να πάρει μια γυναίκα από τον κώλο. Της ζήτησα να κάνουμε 69, για να καυλώσω ακόμη περισσότερο και να μην υπολογίσω τίποτα όταν θα της τον έχωνα, αλλά και για να προετοιμάσω την κωλοτρυπίδα της κατάλληλα. Αρχισε να μου τον ρουφάει σαν πουτάνα του δρόμου και εγώ άρχισα να της γλύφω την τρύπα της, στην αρχή γύρω γύρω και μετά στο κέντρο, να πιέζω τήν γλώσσα μου μέσα της και να νοιώθει την αίσθηση της και να καυλώνει. Μετά την γλώσσα έβαλα σε ενέργεια τα δάκτυλα μου που την ερέθιζαν απαλά και την άνοιγαν λίγο λίγο για να χαλαρώσει. Παίρνοντας υγρά από το μουνάκι της, άρχισα να παραβιάζω τον εξωτερικό σφιγκτήρα της και να την γαμάω απαλά. Δεν έδειξε να πονάει όπως ήταν φυσικό. Ο εσωτερικός είναι αυτός που πονάει. Καθώς την γαμούσα με το
δάχτυλό μου εκείνη αύξανε τον ρυθμό της πίπας που μου έκανε και την
προστυχιά μέσα της . Την καταλάβαινα πως γινόταν όλο και πιο τσούλα,
ξεφεύγοντας από τον ρόλο της αγνής παρθένας, ανηψούλας μου. Τώρα θα μπαίναμε σε άλλη κατεύθυνση και αυτή η ποικιλία που είχαμε, ήταν κάτι που το απολάμβανα εξαιρετικά μαζί της.

Επηρεασμένη από το ότι θα της ξέσκιζα το κωλαράκι, μου έκανε μια πολύ
διαφορετική και πρόστυχη πίπα. Με ρουφούσε με λαιμαργία, τον κατέβαζε μέχρι τον λαιμό της, τον πιπίλαγε, τον δάγκωνε και τον έσφιγγε με την χούφτα της, ενώ με το άλλο χέρι περιποιώταν τα αρχίδια μου με την μαεστρία έμπειρης και επαγγελματίας πουτάνας. Γινόμουν και εγώ πιο πρόστυχος ακόμη και της τον έχωνα με τις κινήσεις μου βαθειά, αδιαφορώντας για το αν θα της έκανα ζημιά. Ήταν πλέον το παιχνιδάκι της καύλας μου και το είχε αποδεχθεί. Είχε αποφασίσει να παίξει καλά τον ρόλο της και αυτό αγρίευε μέσα μου την κυριαρχία και την προστυχιά μου. Για μένα τώρα ήταν ένα παρθενάκι που θα το ξέσκιζα με μανία.

Την διέταξα να πάρει άλλη στάση, εκείνη που ήξερε όταν την γαμούσα από
το μουνί, με την διαφορά πως τώρα θα είχαμε άλλο σκοπό. Υπάκουα πήρε την στάση της και με περίμενε. Πήρα το σωληνάριο με την βαζελίνη από την τσάντα ου, κάθισα στην καρέκλα που είχε μέσα στο δωμάτιο, στην γωνία του
κρεββατιού, ανοίγοντας τα πόδια μου, αφήνοντας να ξεχυθούν μπροστά μου ένας τεράστιο πούτσος και δύο πρησμένα από την καύλα και τα χύσια, αρχίδια. Έβαλα βαζελίνη στο δάχτυλο μου και άρχισα να το αλοίφω στην κωλοτρυπίδα της. Την έβλεπα πως καύλωνε ακόμη περισσότερο και παρέτεινα αυτή την διαδικασία για να την κάνω να το απολαύσει ακόμη περισσότερο. Ξαφνικά της χώνω όλο το δάχτυλο μου μέσα και εκείνο μπήκε σχεδόν χωρίς καμμία αντίδραση. Έχω γαμήσει πολλά κωλαράκια και ξέρω πότε είναι έτοιμος ένας κώλος για γαμήσι. Της ανηψιάς μου ήταν έτοιμος πλέον. Αλειψα και το πουτσοκέφαλό μου και την έφερα κοντά μου. Ο πούτσος μου σαν πολιορκητικός κριός, κοιτούσε με καύλα την πύλη
που σε λίγο θα κατέρριπτε.

Το πουτσοκέφαλο μου είχε γίνει διπλό σε όγκο από την καύλα τόσης ώρας
και αυτό θα την πονούσε, αλλά καλύτερα να την άνοιγα από την αρχή πολύ, να πονέσει μια και καλή, παρά λίγο λίγο, που μπορούσε να την αποθαρρύνει και να την κάνει να μην το θέλει καθόλου. Της τον έσπρωξα με αποφασιστικότητα μέσα παραβιάζοντας για πρώτη φορά στην ζωή της την κωλοτρυπίδα της, κάτι που μου έδινε μοναδική καύλα. Έβγαλε μια κραυγούλα πόνου (φόβου περισσότερο) κάτι που με καύλωσε πολύ.... Έκανε να ξεφύγει και με κοίταξε με ύφος παράκλησης. Αυτό με καύλωσε ακόμη περισσότερο. Ενοιωθα πως θα βίαζα την ανηψούλα μου παρά την θέληση της και αυτό με έκανε να νοιώθω πολύ πρόστυχος και έκφυλος. Την καθησύχασα λίγο για να ηρεμήσει, ενώ εγώ συνέχιζα να κάνω
την δουλειά μου.

Η δεύτερη κίνηση μου ήταν πιο αποφασιστική. Αρχισα να της τον χώνω με
σιγουριά και δίνοντας της να καταλάβει πως δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω
πίσω. Της κόπηκε η ανάσα σε αυτή την πρωτόγνωρη αίσθηση, αλλά σύντομα
παραδόθηκε στον γαμιά θείο της (όπως με αποκαλούσε όλη αυτή την ώρα). Τώρα το κωλαράκι της είχε αγκαλιάσει με καύλα τον πούτσο μου, που είχε όλο τον δρόμο ανοιχτό για να χωθεί ολόκληρος μέσα (ένα από τα πλεονεκτήματα του κώλου έναντι του μουνιού, που έχει μικρό βάθος συνήθως ). Μου έδινε τεράστια καύλα, αισθανόμουν έκσταση και της το έλεγα, γιατί ήξερα πως της αρέσει να το ακούει και πως έτσι καύλωνε και εκείνη και πως έτσι θα μου δινόταν ακόμη περισσότερο. Αρχίσαμε να ανεβαίνουμε σε άλλα επίπεδα πλέον. Εκείνη μου έλεγε συνέχεια : "αχ..τι καύλα θείε μου, πόσο ωραία είναι, τι έχανα τόσο καιρό, γαμησέ με βαθειά, χώστον μου όλον, θέλω να με γαμάς συνέχεια και από τον
κώλο όχι μόνο από το μουνί, σκίσε μου την κωλοτρυπίδα, κάνε με τσούλα σου, σκίσε την πουτάνα που σε κάνει και χύνεις, χώσε το καυλί σου στον κώλο μου βαθειά να με πονέσει, τι καύλα μου δίνεις θείε μου ..." κλπ. Τα άκουγα και έχανα το μυαλό μου. Από την πρώτη φορά και καύλωνε τόσο πολύ το πουτανάκι, φαντάσου τι θα γινόταν στο μέλλον (και τι έγινε δηλαδή...). Ένοιωθα σαν ένας βρώμικος έκφυλος άντρας που ξεπαρθένευε παρθενάκια για την καύλα του. ¨Ημουν ένας αισχρός διαφθορέας που έκανα ένα κοριτσάκι να ευχαριστιέται τον κώλο περισσότερο από το μουνί. Ήθελα να προχωρήσω ακόμη περισσότερο και σκεφτόμουν να την κάνω πάσα στους φίλους μου, να την βγάλω στο κλαρί, να γίνω ο νταβατζής της, να της φέρνω πελάτες να την σκίζουν από παντού και εγώ να παίρνω όλα τα λεφτά, να την βάζω να γαμιέται για το κέφι μου και εγώ να τον παίζω και να χύνω στην μούρη της. Η προστυχιά που ένοιωθα άρχισε να βγαίνει και την γαμούσα πλέον σαν ένας επιβήτορας που έχει μια τρύπα μπροστά του.

Ήθελα να την γαμάω και να νοιώθει πως την γαμάνε τρείς άντρες
ταυτόχρονα. Αρχισα να παίζω το μουνί με τα δάχτυλά μου, ενώ πλέον άρχισα να τρομπάρω τον κώλο της κανονικά. Της χάιδευα την κλειτορίδα και της έβαζα δάκτυλο στο μουνάκι , μέσα έξω , βασανιστικά και εξοντωτικά. Εκείνη είχε πάει στον έβδομο ουρανό , παραδομένη στην καύλα της και εξουθενωμένη από την παραβίαση όλων των τρυπών της. Ο πούτσος μου χωνόταν τώρα όλος μέσα , μέχρι τα αρχίδια που χτύπαγαν στον κώλο της και εγώ με παλμικές κινήσεις ένοιωθα να εισχωρώ με μια ξεχωριστή αίσθηση. Ο πούτσος μου ερχόταν σε επαφή με το έντερο της, τον έσφιγγε γύρω γύρω και το πουτσοκέφαλο της το άνοιγε όσο γινόταν περισσότερο. Πάλι συγκεντρώθηκε όλος ο εαυτός μου στον πούτσο μου. Εγινα όλος ένας πούτσος που γαμούσε το κωλαράκι της τσούλας μου, της
πουτάνας που είχα φτιάξει με τις προόστυχες και έκφυλες ορέξεις ενός
πενηντάρη, που νοιώθει πως χάνονται όλο και περισσότερο τέτοιες ευκαιρίες για τέτοιο γαμήσι.

Αρχισα να την βρίζω και να λέει πρόστυχα λόγια, σύμφωνα με το πως
αισθανόμουν. Ένα άχτι γεννήθηκε μέσα μου, για το τσουλάκι που με
προκαλούσε τόσα χρόνια να το γαμήσω. Έ, τώρα το είχα μπροστά μου και το
ξέσκιζα. "Σου αρέσει πουτανάκι έ;;; Σε ξεκωλιάζει ο θείος σου και την
βρίσκεις τσούλα; Θα σε ξεκωλιάσω γαμημένη πουτάνα, θα σε γαμάω σαν σκύλα του δρόμου ..." Εκείνη απαντούσε στο ίδιο ύφος, φανερώνοντας πόσο πρόστυχα αισθανόταν και η ίδια : "ναι , ναι, είμαι η τσούλα σου θείε μου... ξέσκισε μου τις τρυπες μου, κάνε με πουτάνα σου και θα κάνω ό,τι γουστάρεις, είμαι η ξεκωλιάρα γυναίκα σου που γαμάς όποτε γουστάρεις και θέλεις να ξεσπάσεις την καύλα σου, ειμαι το παιχνιδάκι σου να παίζεις όποτε γουστάρεις, εμένα θέλω να έχεις μόνο για πουτανάκι σου και θα σου κάνω τα πάντα " και άλλα τέτοια καυλωτικά που με αγρίευαν περισσότερο. Κάποια στιγμή μου έλεγε κιόλας "τιμώρησε με θείε μου... γιατί σε προκαλούσα η πουτάνα, γιατί σε καύλωνα... τιμώρησε με" και εγώ την τιμωρούσα χώνοντας το καυτό μου σίδερο μέσα στην σάρκα της. ΄"Όλον πουτάνα στον έχωσα, όλον... θα σου βάλω και τα αρχίδια μέσα, να τα έχεις δικά σου .." κραύγαζα με απίστευτη καύλα. Είχα γίνει σκληρός και αμείλικτος. Της έδινα χαστούκια στον κώλο και στα μπούτια, της έχωνα όλο και περισσότερο πούτσο μέσα της και της γαμούσα το μουνί με τα δάχτυλα μου. Είχαμε απογειωθεί πάλι, έχοντας γίνει ένα !!! Την είχα κατακτήσει, της είχα πάρει την παρθενιά και τώρα υποταγμένη στην κυριαρχία μου, έτρεμε από καύλα και υποταγή.

"Τώρα είναι δικό μου το κωλαράκι σου να το ξεσκίζω όποτε γουστάρω
πουτανάκι μου ..." της λέω. "θα το απολαμβάνω εγώ και κανείς άλλος.. θα το
έχεις μόνο για μένα και θα το δίνεις μόνο σε μένα, τον γαμιά σου, τον
νταβατζή σου.. τσούλα " της έλεγα και την γαμούσα όλο και με μεγαλύτερο
άχτι. Εκείνη συμφωνούσε και μου έδινε υποσχέσεις πως δεν θα το δώσει πουθενά και πως "μόνο εσύ θέλω να με πονάς έτσι θείε μου... μόνο εσύ θέλω να μου δίνεις πόνο και ηδονή μαζί ...πονάω και μου αρέσει γιατί με πονάς εσύ γαμιά της ζωής μου" και με τρέλλαινε το πουτανάκι με την υποταγή του.

Είχε έρθει η ώρα να χύσει εκείνη για τρίτη φορά και εγώ για πρώτη,
επιτέλους να αδειάσω τα χύσια μου να ξαλαφρώσω. Ξεκίνησε εκείνη φωνάζοντας σαν πουτάνα που την ξέσκιζαν δεν ξέρω και εγώ πόσοι άντρες, φωνάζοντας πως χύνει για μένα, τον γαμιά της, πως ξεκωλιάζεται σαν τσούλα του δρόμου και γουστάρει και πως θέλει συνέχεια και πως γουστάρει πιο πολύ και από το μουνί... και τέτοια που με έκαναν να χύσω και εγώ.

Ένοιωσα να φεύγουν τα σωθικά μου, να ανεβαίνουν στον πούτσο μου και να
περνάνε μέσα από το σωληνάκι που είχε ανοίξει για να πυροβολήσει με τα
καυτά μου χύσια τον κώλο της ανηψιάς μου. Έχυνα με σπασμούς και ανείπωτη καύλα. Εβγαζα χύσια συνέχεια, τα ένοιωθα να ξεκινάνε από τα αρχίδια και να εκτοξεύονται στο κωλάντερο της πουτάνας ανηψιάς μου. Ένοιωθα πως θα έχυνα κάθε υγρό που είχα στο κορμί μου και ο πούτσος μου τιναζόταν με καύλα για να τα πετάξει όλα έξω, λές και δεν ήθελε να μείνει ούτε σταγόνα από τα χύσια που είχαν μαζευτεί. Εκτόνωσα την καύλα μου με έκσταση και πρωτόγνωρη για μένα καύλα και ένταση. Τιναζόμαστε και οι δύο, φωνάζαμε, χτυπιόμαστε παραδομένοι στο χύσιμο μας και ο ένας στον άλλον, με σπασμούς και τρέμουλο στα πόδια και στα χέρια, με καύλα σε κάθε χιλιοστό του κορμιού μας. Εγώ με βογγητά ζώου, ολοκλήρωνα την γεννετήσια αυτή λειτουργία που τώρα ήταν για μένα μια απόλαυση εξαιρετική. Ο κώλος της μικρής πουτανίτσας μου με έσφιγγε
και ρουφούσε όλα τα χύσια μου, ξένοιαστος από τον φόβο της γονιμοποίησης και έτσι πολύ πιο έντονος, έκστασιακός (άλλο ένα πλεονέκτημα του κώλου).

Χαλαρώσαμε και αγκαλιαστήκαμε ξανά. Αρχίσαμε πάλι τα χάδια και τα
φιλιά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη μας, ο ένας στον άλλον. Αλλη μια
συνεύρεση με την ανηψούλα μου είχε καταλήξει σε μια απίστευτη καύλα,
σωματικά και συναισθηματικά. Μετά, οι συζητήσεις μας θα ολοκλήρωναν και την πνευματική μας επικοινωνία, χαρίζοντας μας έτσι την ολοκληρωμένη ευτυχία.

Πραγματικά εύχομαι και σε εσάς να ζήσετε τέτοιες εμπειρίες, που εμείς
τις θεωρούμε απαραίτητες για την προσωπική μας ευτυχία.

{/tabs}


Click here for more!