Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν από λίγες ημέρες στον Πύργο. Εκεί κάνει το αγροτικό τις μια πολύ γοητευτική γιατρός που κάποτε είχαμε μια αρκετά όμορφη σχέση. Μια κοπέλα πανέξυπνη, φοβερός χαρακτήρας και με ένα υπέροχο σώμα...γεμάτο καμπύλες. Το πρόσωπο της, γλυκό και με δυο υπέροχα καστανά μάτια. Για ευνόητους λόγους, δεν θα ήθελα να δώσω το όνομα της.

Τυχαία λοιπόν, την συναντώ κοντά στο νοσοκομείο του Πύργου. Τι κανείς , πως είσαι , πως κυλάει η ζωή σου οι γνωστές κλισέ φράσεις Αποφασίζουμε λοιπόν να πάμε για καφέ να μιλήσουμε περισσότερο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, προσπαθούσα να τραβήξω το βλέμμα μου από το γεμάτο υποσχέσεις. στήθος της... Το πουκαμισάκι που φορούσε, αναδείκνυε με το καλύτερο τρόπο τα σφιχτά της βυζάκια...Θεέ μου, είπα από μέσα μου. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, μιλήσαμε για το σπίτι που είχε νοικιάσει εκεί κι έδειξε αρκετά πρόθυμη να μου το δείξει (ήξερε ότι έχω μια λατρεία γενικότερα στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων).

Φτάνοντας σπίτι της, είδα ότι ο χώρος της ήταν προσεγμένος και άψογα διακοσμημένος. Αυτή η ντελικάτη γυναίκα είχε γούστο...Το ήξερα. Πάω να κάνω ένα ντους, είπε κάποια στιγμή. Αν θες να φας κάτι , έχει στο ψυγείο. Τι να φάω...που η σκέψη μου ήταν συνεχεία μέσα στο μπάνιο. Φανταζόμουν αυτό το θεϊκό κορμί και η νευρικότητα μου είχε φτάσει στο μάξιμουμ. Βγαίνοντας από το μπάνιο, φορούσε ένα λευκό baby-doll, ενώ τα φρεσκολουσμένα καστανά της μαλλιά άφηναν ένα σαγηνευτικό άρωμα. Ήρθε στη κουζίνα. Δεν τρως . ; μου λέει. Θες να φτιάξω κάτι να φάμε παρεουλα ; Ναι , ναι...απάντησα μουδιασμένα... Η σκέψη μου βέβαια, μόνο στο φαγητό δεν ήταν. Έτσι όπως την έβλεπα μπροστά μου, με το babydoll, ξυπόλητη, να κινείται με αυτές τις ντελικάτες και γεμάτες χάρη, κινήσεις της στον χώρο, δεν άντεξα και ήρθα πίσω της. Τα χέρια μου τυλίχτηκαν γύρω από την κοιλίτσα της. Βασίλη...τι κανείς...μη...πρόλαβε να ψιθυρίσει. Ήδη όμως τα χείλη μου της φιλούσαν το λαιμό κι εκείνη γύρισε το πρόσωπο της και με φίλησε παθιασμένα. Τα χέρια μου τώρα είχαν κατεβεί προς τα πάνω στις ρωγιτσες της. Τις χάιδευα πάνω από του ρουχαλάκι της, και τις ένιωσα να σκληραίνουν στο άγγιγμα μου. Δεν άντεξα άλλο...Τις κατέβασα βίαια τα τιραντακια και χούφτωσα με δύναμη τα βυζάκια της παίζοντας αργά και ηδονικά μαζί τους...Την γύρισα προς το μέρος μου ξαφνικά, και φιλώντας την, το χέρι μου κατέβηκε στο μουνάκι της. ήταν μούσκεμα. Μη, τη κανείς...με τρελαίνεις. Άσε με... είπε.

Εκείνη τη στιγμή όμως έσκυψε, μου κατέβασε το φερμουάρ και έβγαλε αμέσως το εργαλείο μου. Η γλωσσίτσα της το έγλειψε κατά μήκος, επιμένοντας στο κεφάλι του καυλιού μου και τελικά το πήρε όλο στο στοματάκι της...Έβγαλα ένα μουγκρητό ικανοποίησης, ενώ αυτή με κοίταζε με πονηρό βλέμμα όση ώρα μου έπαιρνε πίπα... Καύλα μου, είπα. πάμε στο δωμάτιο. Θέλω να σε σκίσω...δε το καταλάβαινε; Δεν την άφησα να απαντήσει. την σήκωσα στα χέρια μου και την πήγα στο υπνοδωμάτιο. Την άδειασα στο κρεβάτι και ξάπλωσε μπρούμυτα, αφήνοντας τον θεϊκό κωλαράκι της σε μια υπέροχη θέα...Πάντα ήθελα να της σκίσω τον σφιχτό ποπό της. όμως γιατρός αυτή, έλεγε δεν κάνει, μπορεί να δημιουργηθεί ρήξη σφικτήρα και άλλα τέτοια. τώρα όμως δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο...Έπεσα πάνω της και κόλλησα το στόμα μου στο κώλο της...

Της άνοιξα τα κωλομαγουλα με δύναμη και η γλώσσα μου άρχισε να παίζει με την παρθένα κωλοτρυπίδα της...ΜΗΗΗ!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ&; είπε. Δεν έδωσα σημασία...η γλώσσα μου είχε χαλαρώσει λίγο τον σφικτήρα-δακτύλιο του κώλου της και ήδη ένα δάχτυλο έμπαινε αργά , αργά μέσα της...Μμμμσσσ...Πονάει...μη... είπε ψιθυριστά. όμως έβλεπα ότι τα υγρά της έκαναν το σεντόνι μούσκεμα και εκείνη δειλά, δειλά άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της. ΅Αγάπη μου είπα. Ετοιμάσου για το δεύτερο. ΅ΜΗΗΗ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ...ΑΑΑΑΑ...ΠΟΝΑΕΙΕΙ!!!... όμως δυο δάχτυλα ήδη ήταν στη παρθένα σούφρα της και της τρόμπαραν τον ποπό απαλά. Ένιωσα τον σφικτήρα της να χαλαρώνει λίγο και εκείνη σιγά σιγά να σιωπά και να αποδέχεται τη μοίρα της. άρχισε να κάνει ήδη να κουνάει τη λεκάνη της προσπαθώντας να πάρει μέσα της περισσότερο τα δάχτυλα μου.

Ηρέμησε γλύκα μου της λέω. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα κι εκείνη τη στιγμή, παίρνω από το κομοδίνο της με το αριστερό χέρι μια κρέμα χεριών, ενώ ο δείχτης και το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού ήταν ακόμα μέσα στο πάτο της... Βγάζοντας απαλά τα δάχτυλα μου από μέσα της, ξεκίνησα να αλείφω το καυλί μου με την κρεμά και στη συνέχεια άλειψα και την τρυπούλα της, κάνοντας ένα μασάζ, ώστε να χαλαρώσει κι άλλο. Βασίλη...μη...θα πονέσω... πρόλαβε να πει.

Το χοντρό πουτσοκεφαλο όμως ήδη είχε ακουμπήσει τον σφικτήρα δακτύλιο της και τον παραβίασε!!! ΑΑΑΑΧΧΧ... ΜΗ! ΜΕ ΣΚΙΖΕΙΣ!!! ΜΗ! είπε. ήδη όμως ο πούτσος μου είχε μπει ο μίσος μέσα. Τραβήχτηκα και την έβαλα να στηθεί στα 4.

Υπάκουσε χωρίς αντίρρηση. Ξαναμπήκα μέσα της με περισσότερη ευκολία τώρα, ενώ αυτή δάγκωνε από τον πόνο το μαξιλάρι. Ένιωθα όμως ότι έσπρωχνε, για να με πάρει πιο βαθιά μέσα της. Θες να με ξεσκίσεις...σκίσε με για τα καλά...αντέχω....Με μια συγχρονισμένη κίνηση, ο πούτσος μου καρφώθηκε στα σπλάχνα της, ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ, ΘΕΕ μου που διάολο χώρεσε 22 πόντους...!!!Έβγαλε μια κραυγή ΑΑΑΑΑ...ΜΕ ΣΚΙΖΕΙΣ!!!! ΜΦΦΦΦ!!! ΠΟΝΑΩΩΩ... και μετά ψιθυριστά πονάω, μη σταματάς.

Τι να σταματήσω...ο πούτσος μου της τρόμπαρε με σταθερό ρυθμό τώρα το κωλαρακι της που χαλάρωνε, ενώ αυτή την ένιωθα να σπρώχνει προς τα πίσω, για να τον πάρει όλο και πιο βαθιά μέσα της, ενώ παράλληλα χάιδευε το μουνάκι της.

Το στενό της κωλάντερο με έσφιγγε με ένα πολύ ηδονικό τρόπο...Οι σφικτήρες της έπαιζαν με ένα πολύ σαδιστικό παιχνίδι στο καυλί μου, ερεθίζοντας το περισσότερο. εκείνη άρχιζε να λέει σιγανά με την τόσο καυλιαρικη φωνουλα της ναι...ναι...έτσι...μμμμ...άνοιξε μου καλά το κωλαρακι...καλά...,κάνοντας το καυλί μου να πρήζεται από την καύλα μέσα της. Ο ρυθμός μας έγινε ξέφρενος τώρα. Της τρόμπαρα με όλη μου τη δύναμη το μέχρι πριν λίγο παρθένο κωλαρακι της και εκείνη ούρλιαζε...ΑΑΑΧΧΜΜΜ...ΝΑΙΑΙΑΙ...!!!!. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν με δύναμη τα κωλομαγουλα της. Ήταν όμως η στιγμή που αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Θα χύσω καύλα μου...Που θες να σε χύσω...;Γύρισε το κεφάλι της και τα χείλη της αναζήτησαν τα δικά μου. Ανταλλάξαμε ένα παθιασμένο γλωσσοφιλο. Στον κώλο. βαθιά μέσα μου. Αυτό ήταν. Με δυο-τρία τινάγματα στο πάτο της σούφρας της και αισθάνθηκα να αδειάζω το καυτό μου φορτίο μέσα στο έντερο της...Θεέ μου τι καύλα.... Μη τραβιέσαι...συνέχισε λίγο ακόμα μέσα στο κωλαρακι μου... είπε. Συνέχισα λίγο ακόμα τις κινήσεις μου μέσα στο ξεσκισμένο κωλι της όταν εκείνη έκανε ένα αααχχχ..ΑΑΑΑ...ΝΑΙ...ΒΑΣΙΛΗ... και μετά ψιθυριστά Βασίλη, μωρό μου...τι κωλοξεσκισμα ήταν Αυτό.... Τραβήχτηκα πια από μέσα της, αυτή όμως πλησίασε το καυλί μου και άρχισε να το καθαρίζει με το στοματάκι της (πάντα της άρεσε Αυτό).Έπειτα ήρθε στην αγκαλιά μου και αποκοιμηθήκαμε. από τότε είμαστε και πάλι μαζί.

Click here for more!