Αγαπητοί μπήκα τυχαία σε αυτήν την σελίδα και σχεδόν διάβασα όλες σας τις ιστορίες. Θέλω και εγώ να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη μου φορά που έχασα την παρθενιά μου.

Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι μου, γιατί και ο πρώτος μου ήταν πολύ μεγαλύτερος μου. Η πρώτη μου φορά ήταν όταν εγώ ήμουν 18 χρονών και αυτός 53. Δουλεύαμε μαζί σε ένα εστιατόριο το καλοκαίρι, εγώ σερβιτόρος και αυτός μάγειρας. Δουλεύαμε πολλές ώρες μόνοι μας και σιγά σιγά κάναμε παρέα. Άρχισε να με βοηθάει πολύ και γρήγορα πήρε την εμπιστοσύνη μου. Μετά από λίγο καιρό μου πήρε δώρο ένα ρολόι και μου το φόρεσε στο χέρι. Όσο τον ρώταγα γιατί, αυτός μου έλεγε ότι ήμουν πολύ ωραίο παιδί… Ξεκίνησα να βλέπω πως φούσκωνε το παντελόνι του στο καυλί του και πως με κοίταζε, όταν πήγαινα στην κουζίνα και έσκυβα για να πάρω πράγματα. Στην αρχή ενοχλήθηκα,αλλά μετά από λίγο ξεκίνησε να μου αρέσει. Με τον καιρό, άρχισε να με χαϊδεύει στην αρχή για πλάκα και μετά κανονικά στο καυλί μου και στον κώλο μου.

Μια μέρα μπήκα στο καμαρίνι που αλλάζουμε και τον βρήκα και έπαιζε το καυλί του. Έπαθα πλάκα αμέσως, με το πόσο μεγάλο καυλί είχε. Μου έκανε νόημα να πάω κοντά του, μου έπιασε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στο καυλί του. Ήταν σκληρό σαν πέτρα. Αμέσως έχυσε και μου είπε. «Είναι αδύνατον να πάω για δουλειά, χωρίς να χύσω πρώτα. Όλοι την ώρα που σε βλέπω, καυλώνω τόσο πολύ, που δεν μπορώ να δουλέψω».

Ένα άλλο βράδυ που τελειώσαμε και μείναμε τελευταίοι, αράξαμε στην βεράντα και ήπιαμε 1-2 ουϊσκάκια και από την καύλα αρχίσαμε να παίζουμε μαλακία. Έσκυψε και μου έκανε μια καταπληκτική πίπα. Μετά με έπιασε από το κεφάλι και με οδήγησε στο καυλί του, για να του κάνω το ίδιο. Αυτή ήταν η πρώτη μου πίπα. Όλον τον επόμενο μήνα χύναμε παρέα. Όποτε μέναμε μόνοι, μου έκανε και του έκανα πίπα. Σιγά σιγά ένιωθα το καυλί του προέκταση της γλώσσας μου. Όλο τον μήνα με έψηνε να δοκιμάσω το σπέρμα του και όλο έλεγα όχι. Μια μέρα έγινε το ατύχημα και δεν τραβήχτηκε και μου τα έριξε όλα στο στόμα. Πηχτό και καυτό χύσι σε όλο μου στο στόμα. Με ξάφνιασε αυτό και πιο πολύ με ξάφνιασε όταν μου είπε επιτακτικά «ΠΙΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ» Αυτό με καύλωσε πάρα πολύ. Μετά ξεκίνησε και μου έκανε άλλα παιχνίδια. Όπου μπορούσε με στρίμωχνε πισωκολλητά και ένιωθα το καυλί του πάνω στο κώλο μου. Μετά άρχισε να με βάζει να σκύβω και να αγκαλιάζω μπρούμυτα πάνω στους πάγκους και αυτός να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα και τα αρχίδια και όταν είναι να χύσει να με πιπώνει και να μου τα ρίχνει όλα στο λαρύγγι μου. Δεν τον άφηνα με τίποτα να με γαμήσει, όσο και να με παρακαλούσε και να μου δίνει δωράκια. Με τα πολλά, τον άφησα να μου κάνει πινελάκι στην κωλοτρυπίδα μου μετά το γλείψιμο και να τον τρίβει και να βάζει λίγο το κεφαλάκι του στα χειλάκια της τρύπας μου. Φυσικά με το χέρι μου μπροστά, γιατί φοβόμουν την παρθενιά μου με τέτοιο μεγάλο καυλί που είχε.

Έτσι κάναμε 2 μήνες. Πίπες, γλείψιμο της κωλοτρυπίδας μου, να της βάζει βουτυράκι και να την παίζει με το καυλοκέφαλο του και φυσικά πάντα να χύνει μέσα στο στόμα μου. Ένα βραδάκι μετά την δουλειά μείναμε τελευταίοι, για να κλείσουμε και αράξαμε να πιούμε ένα ποτό γιατί θα έπαιρνε δύο ημέρες ρεπό, λόγω της γιορτής του. Χωρίς να το καταλάβουμε ήπιαμε μαζί ένα μπουκάλι ουίσκι. Με πήρε από το χέρι, μπήκαμε μέσα και κλείδωσε τις πόρτες, για να μην μπει κανένας. Με πίπωσε, όπως πάντα και με έστησε στον μπάγκο και μου ρούφηξε τον κώλο. Μου έβαλε βουτυράκι και άρχισε να με τρίβει με το καυλί του. Αδύναμος από το πολύ ποτό δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω καθαρά. Άρχισα να του λέω να σταματήσει, γιατί δεν ήθελα άλλο. Τσαντίστηκε και άρχισε να με βρίζει. «Πουτάνα, καριόλα, που μου έχεις πρήξει τ’ αρχίδια». Με τα χέρια του με κράτησε μπρούμυτα στο πάγκο, το καυλί του ήταν ήδη στη κωλοτρυπίδα μου. Με το ένα του χέρι με είχε πιάσει από τα μαλλιά και μου είπε « Παλιοπουτανάκι θα σε γαμήσω και θα το θυμάσαι σε όλη σου την ζωή»

Πριν τελειώσει την φράση του, έσπρωξε το καυλί του και μου τον έχωσε με την μια, όλο μέσα μου. Ακούστηκε από την κωλοτρυπίδα μου ένας ήχος «γλουπ» και πέθανα στον πόνο. Από τον πόνο ούτε να φωνάξω δεν μπορούσα… έχασα την λαλιά μου. Από τα μάτια μου έτρεχαν δάκρυα και τα πόδια μου παράλυσαν και ένιωθα τα καυλί του γαμιά μου να μπαινοβγαίνει μέσα μου τόσο δυνατά, που τα αρχίδια του χτύπαγαν τα δικά μου. Το κωλαράκι μου ήταν στο έλεος του. Όσο τον παρακάλαγα να σταματήσει, τόσο αυτός με γαμούσε πιο δυνατά. Με βίαζε κανονικά. Σιγά σιγά με «έσπασε» και μου πέρασε ο πόνος και όταν ξεκίνησα να καυλώνω τον παρακάλαγα πλέον να με γαμήσει ακόμα πιο δυνατά. Το ποτό τον καθυστερούσε να τελειώσει και αυτό του άρεσε. Πλέον με είχε ανοίξει διάπλατα και είχα αφεθεί στην καύλα του πούτσου του.

«Σφίξε την κωλοτρυπίδα σου για να σε νιώθω πιο καλά», μου είπε, αλλά πλέον δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Με είχε κυριαρχήσει και υποτάξει. Τράβηξε το καυλί του έξω και άφησε μέσα μου μόνο το κεφαλάκι του. Άρχισε να μου ρίχνει κωλοσκάμπιλα και με τα δυο του χέρια. Κάθε φορά που μου έριχνε σφαλιάρες στο κώλο μου, η τρύπα μου έσφιγγε με δύναμη το πουτσοκέφαλό του. Τον ένοιαζε μόνο η δικιά του ικανοποίηση και αυτό με εξιτάριζε πολύ. Ο κώλος μου είχε γίνει κατακόκκινος και μόλις ήταν έτοιμος να χύσει μου είπε. «Τώρα ετοιμάσουν να σε γκαστρώσω παλιοπουτανάκι». Με έπιασε από τα μαλλιά και με κάρφωσε όσο πιο δυνατά μπορούσε και με έχυσε μέσα στο κώλο μου. Το σπέρμα το ένιωσα καυτό να μπαίνει μέσα μου και το καυλί του να συσπάτε μέσα μου. Μόλις βγήκε από μέσα μου, το σπέρμα του έτρεχε πάνω στα μπούτια μου. Το πήρε με το χέρι του και μου το έβαλε στο στόμα να το γευτώ. «Μπράβο, τώρα είσαι καλό πουτανάκι και έτσι πρέπει να είσαι πάντα μαζί μου» μου είπε με αυστηρή φωνή.

Δύο μέρες δεν μπορούσα να περπατήσω από το γαμήσι. Από εκείνη την στιγμή τον είχα σαν θεό μου. Μόλις με ακούμπαγε ανατρίχιαζα από ηδονή. Περίμενα όλη την ημέρα, πότε θα βρεθούμε μόνοι, για να μου κάνει ότι ήθελε. Από τότε μέχρι να τελειώσει η σεζόν, με έπαιρνε σε όλες τις στάσεις και όλες τις ώρες.

Παρακαλώ στείλτε μου τις εντυπώσεις σας και θέλω να μου πείτε αν και σε εσάς η πρώτη φορά διαμόρφωσε το γούστο σας στο σεξ.

Click here for more!