Είμαι 18 ετών 1,79 μελαχρινή πριν 15 μέρες ήμουν παρθένα, ίσως να το βρίσκεται αστείο αλλά δεν το είχα κάνει γιατί όπου πήγαινα έρχονταν και οι γονείς μου μέχρι που έκλεισα 18)

2 Αυγ.- Η ιστορία μου αρχίζει ως εξής ήμουν στο εξοχικό μου στον πρωταρα και αποφάσισα να πάω για θάλασσα. Εκεί όταν πήγα υπήρχαν μαύροι από την Σριλανκα με τις φίλες τους. Σε μια στιγμή ο ένας από όλους άρχισε να μου κλείνει το μάτι με νόημα. Εκείνη την ώρα έφυγα τρέχοντας επειδή φοβήθηκα.

14 Αυγ.- Αποφάσισα να ξανάπαω θάλασσα όμως πρώτα έκανα ένα μπάνιο και ξύρισα το μικρό και άπειρο μουνάκι μου μετά φόρεσα το καινούργιο στρινγκ μου την μίνι φούξια φούστα μου και μια κοντή αλλά σέξι φανελίτσα μου και πήγα στην θάλασσα. Εκεί είδα τον σριλανκεζο να μου κλείνει το μάτι αλλά δεν έδωσα σημασία.

μετά ένιωσα κάποιο να με πλησιάζει και όταν γύρισα είδα τον σριλανκεζο. (μίλαγε ελληνικά) του είπα να φύγει όμως εκείνος αρνήθηκε. Μου είπε ότι έχει καιρό που με βλέπει και ότι με ποθεί αφού γνωριστήκαμε και πέρασε μια ώρα μου είπε να πάμε στο τροχόσπιτο του που ήταν εδώ κοντά, και έτσι και έγινε μου είπε ότι τον καυλώνει το φούξια χρώμα με ρώτησε αν το είχα ξανακάνει και του είπα ότι ακόμα είμαι παρθένα και του εξήγησα και το γιατί. Μου είπε ότι ποτέ δεν το έκανε με παρθένα και ότι ήθελε πάρα πολύ να το κάνει και μου έκανε την πρόταση στην αρχή εγώ φοβήθηκα αλλά μου είπε ότι θα με σεβαστεί και θα με κάνει να πονέσω όσο το λιγότερο μπορέσει.

Έβαλε μια απαλή μουσική και άρχισε με γδύνει είχα δει την πούτσα του να προσπαθεί να βγει από το παντελόνι και σκέφτηκα να του κατεβάσω το παντελόνι και το μποξερακι όταν κατέβασα το μποξερακι είδα μια πούτσα μπορεί και 20 cm. Ντράπηκα για λίγο αλλά μου είπε να μην ντρέπομαι ,πέσαμε στο κρεβάτι και φιλιόμασταν και οι 2 γυμνοί με ρώτησε αν ήθελα να του κάνω πίπα και εγώ δεκτηκα. Ενώ εκείνος χάιδευε τα βιζομπαλα μου(έτσι τα έλεγε) εγώ του έκανα πίπα πρώτα τον έγλυφα στην τρυπούλα και μετά την έβαζα στο στόμα μου και του χάιδευα τα αρχίδια, εκείνος βογκούσε και αναστέναζε μαζί. μετά με έβαλε και έπεσα στο κρεβάτι το στρινγκ μου είχε γίνει μούσκεμα από τα χυσια μου, εκείνος μου χάιδευε τρυφερά το μουνάκι με το στρινγκ . Και εγώ αναστέναζα από ηδονή. όταν μου έβγαλε το στρινγκ πάλι με χάιδευε πιο γρήγορα μετά έβγαλε την γλώσσα του και μου έκανε γλυφομουνι έλιωνα από καύλα, μετά μου είπε πως είναι καλύτερα πρώτα να μου βάλει δονητή για να ανοίξω όσο το περισσότερο ,μπορώ. πρώτα μου έβαλε το μεσαίο του δάκτυλο και εγώ αναστέναζα από καύλα και λίγο πόνο, εντωμεταξύ εγώ σάλιαζα το δονητή.

Μετά τον πήρε και με γρηγοράδα μου τον έβαλε όλο μέσα που εγώ από την καύλα δεν κατάλαβα τίποτα μετά μου τον έβαζε και μου τον έβγαζε το δονητή με γρηγοράδα ενώ εγώ βογκούσα.

Μετά ανοίχτηκε το μουνάκι μου και ήταν έτοιμο να ξεπαρθενέψει επιτέλους μου έβαλε την πούτσα του. πρώτα αργά αργά μου έβαλε το κεφαλάκι και μετά μου τον έχωσε όλον σχεδόν μέσα εγώ έβαλα κάτι φωνές θα μας άκουσαν όλοι στην θάλασσα το άσπρο τελικά σεντόνι του είχε γίνει κόκκινο από τα αίματα μου. μετά με γαμούσε ασταμάτητα αφού εγώ του έλεγα συνέχεια πιο δυνατά κάνε με δική σου ενώ αυτός μου έλεγε σε γαμάω ασπρουλα σε γαμάει ο μαύρος

Αχχχχχχχχοοοχχχχχχχχααααααχχχχ<π-ο-ν-α-ω>

χύνω μου λέει και βγάζει έξω την πούτσα του και αρχίζω να του την παίζω με μανία και αυτός να με γεμίζει χυσια παντού. μετά είχε περάσει η ώρα και του έκανα μια ωραία πίπα και έφυγα.

όταν ξανάπαω θα σας πω τι έγινε!!!!!!!!!!!

Click here for more!