Διατηρώ μια σχέση με μια παλιά μου συμμαθήτρια λίγο περίεργη. Ενώ έχουμε δεσμό και οι δύο (όχι μεταξύ μας) είχαμε καιρό ερωτικές περιπτύξεις. Μια απ όλες έγινε το χειμώνα. Μου είχε καρφωθεί η ιδέα να γαμήσω κάποια με δονητή, έτσι έψαχνα να βρω κάποια, η μόνη που ψιλογούσταρε ήταν η παλιά μου συμμαθήτρια. Ετσι τον αγόρασα, την ενημέρωνα και ανταλλάσσαμε άκρος καυλιάρικα μηνύματα στα κινητά. Ήταν μαύρος και 25εκ και αρκετά παχύς. Μια μέρα βγήκαμε για ποτό και της λέω για το τέρας και άρχισε να το σκέφτεται. Με τα πολλά πάμε σε ένα ξενοδοχείο, στριμώχνει τον δονητή στην τσάντα της και μπαίνουμε μέσα. Εκείνη είχε πρόβλημα να μην απατήσει το αγόρι της και το σκεφτόταν Μπήκαμε μέσα πήραμε δωμάτιο και όταν μπήκαμε άρχισε να γδύνεται, φορούσε κάτι υπέροχα λευκά εσώρουχα μου σε σχέση με το απίθανα καυλιάρικο μελαχρινό κορμί της έδειχναν φοβερά. Αν δεν είχα κάνει έρωτα με την κοπέλα μου εκείνο το πρωινό 2 φορές είμαι σίγουρος ότι θα καύλωνα αφάνταστα. Κάνοντας της κομπλιμέντα την ρίχνω στο κρεβάτι και αρχίζω να την φιλάω παντού εκτός από το στόμα της, ούτε εγώ ήθελα ούτε εκείνη.

Το κορμί της απίστευτα ερεθιστικό αν και έχει χάσει από τις ημέρες του σχολείου που θυμάμαι να την βλέπω από πίσω το καλοκαίρι και να βλέπω τα απίστευτα μεγάλα στήθη της να προεξέχουν από τα πλευρά της, ενώ πολύ αδύνατη και κοντή το κορμί της ήταν και είναι αμαρτία. ¶ρχισα το γλυφομούνι στο εκπληκτικά καλοξυρισμένο μουνάκι της εκείνη ξαπλωμένη άρχισε να ανασαίνει όλο και πιο βαριά. Πιάνω τον δονητή και άρχισα να της τον τρίβω στην κλειτορίδα και στα υπέροχα μουνόχειλα, την φίλαγα και την έγλειφα στο ξυρισμένο μουνάκι της και πρώτη φορά ευχαριστήθηκα τόσο καλό γλειφομούνι, εκείνη βόγκαγε και με έφτιαχνε, ώσπου έβαλα σιγά σιγά τον δονητή μέσα της.
Η αναπνοή της έγινε πιο γρήγορη και κούναγε την λεκάνη της σαν μανιασμένη. Τον μπαινόβγαζα σιγά στην αρχή και αύξανα την ταχύτητα μου, ώσπου μετά από λίγο την άκουσα να φωνάζει γεμάτη καύλα, κατάλαβα ότι έχυνε και συνέχισα όλο και πιο γρήγορα μέχρι που μετά από ήχους καύλας γιατί έχυνε για αρκετή ώρα μου είπε να σταματήσω. Μετά ήταν ξαπλωμένη και μου έλεγε ότι δεν αισθανόταν τα ποδιά της, τόσο πολύ έχυσε. Μετά πήγε στο μπάνιο για ένα ντουζάκι και ξαναβγήκε. Με ρώτησε αν ήθελα να μου πάρει πίπα να ξαλαφρώσω και της είπα να κάνουμε κάτι διαφορετικό, έτσι όπως της χάιδευα του μουνάκι με τα χέρια μου, εκείνη είχε πάρει τον πούτσο μου στα χέρια της και τον έγλυφε, τον έβαζε μέσα στο στόμα της, μου έγλυφε τα αρχίδια και τον κορμό . Έκανε καταπληκτικό τσιμπούκι. Εγώ είχα βάλει τον δονητή μέσα της και τον μπαινόβγαζα πάλι και με την δόνηση ανοιχτή, παράλληλα της χάιδευα την κωλοτρυπίδα μπας και την ερέθιζα και μου έλεγε να την πάρω από εκεί αλλά μάταια. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που όταν την άκουσα να χύνει εκείνη παλι με ήχους απίστευτα καυλωτικούς εκσφενδόνισα τα χύσια μου στο στόμα της (πράμα που δεν της άρεσε, αλλά δεν ξενερώνουμε ποτέ).

Έπειτα λέγαμε να βάλουμε και φίλη της στο κόλπο, αφού γουστάρουνε και οι δυο, και της άρεσε απίστευτα το τέρας αλλά στα λόγια έχει μείνει και αυτό. Τώρα είναι διακοπές με τον γκόμενο της και ελπίζω τουλάχιστον να της εκπαιδεύει την κωλοτρυπίδα

Click here for more!