Με λένε Γιώργο και δηλώνω μπουρδελιάρης. Έχω τρέλα με τα μπουρδέλα και της πουτάνες. Αν δεν πάω τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα στον οίκο ανοχής, πέφτω άρρωστος στο κρεβάτι. Όπως άλλοι έχουν τρέλα με το γήπεδο ή το γυμναστήριο έτσι εγώ έχω τρέλα με της πουτάνες. Όλα αυτά τα χρόνια που πάω στα μπουρδέλα πάντα με ερωτεύονταν οι πουτάνες. Στην αρχή δεν έδινα πολύ σημασία αφού με ενδιέφερε να της γαμήσω και να ψάξω για άλλη πουτάνα όμως ο κολλητός μου ο Τζιμάρας μου άνοιξε τα μάτια.

- Αδερφέ, οι πουτάνες σε ερωτεύονται γιατί έχει μεγάλη πούτσα και της ξεμουνιάζεις. Μετά από σένα χρειάζεται 2 ώρες ξεκούραση μέχρι να δεχτεί άλλον πελάτη. Εκεί που γαμάς ρε τύπε δεν φυτρώνει χορτάρι. Τι ψωλή είναι αυτή που έχεις; Τέτοια πούτσα μόνο εσύ και ο Ρόκκο έχετε. Γάμησε τα.

Τότε το σκέφτηκα ότι ο Τζιμάρας είχε δίκιο και αποφάσισα να φτιάξω έναν οδηγό «πως να σε ερωτεύονται οι πουτάνες». Όχι ότι με ενδιέφερε και πολύ όμως μπορεί να ήταν χρήσιμος σε κάποιους νέους μπουρδελιάρηδες που τώρα έκαναν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της πουτανιάς. Πάντα γούσταρα να γαμάω μαύρες πουτάνες. Πες το βίτσιο, πες το τρέλα όμως το μαύρο μουνί με τραβούσε και το γούσταρα. Και από τα 1500 μαύρα μουνιά που έχω γαμήσει έχω να πω ότι οι αραπίνες είναι καλύτερες από της άσπρες. Ειδικά στην πίπα. Το τσιμπούκι που θα σου πάρει μια μαύρη δεν πρόκειτε ποτέ να σου το πάρει μια λευκή. Οι μαύρες είναι γεννημένες για γαμήσι. Και όσο περισσότερο της γαμάς τόσο περισσότερο κολλάνε επάνω σου. Στα τόσα χρόνια που γαμάω σε μπουρδέλα πολλές μαύρες έχουν χύσει δάκρυα για μένα.  Εκτός από την μαλακία που χύνω στην μάπα τους.

Τι κάνω ο καριόλης και της ρίχνω που φτάνουν σε σημείο να την γαμάω τζάμπα. Πρώτο της γαμάω πολύ, δεύτερο έχω τεράστια πούτσα 25 πόντων που οργώνει λέμε, και τρίτο πουλάω έρωτα. Της λέω ερωτόλογα «Μωρό μου τι μουνάρα είναι αυτή που έχεις? Πηγάδι!», «Τι κωλάρα τεράστια είναι αυτή χαλαρά μπορώ να βάλω μέσα τα δυο μου πόδια», και άλλα τέτοια γλυκόλογα και οι γκόμενες παθαίνουν εγκεφαλικό κάψιμο. «Καλά δεν το συζητάμε, είσαι η καλύτερα πουτάνα από όσες έχω γαμήσει, και να ξέρεις ότι έχω γαμήσει πολλές».

Δεν με ενδιαφέρουν τα δικά της προβλήματα και ποτέ δεν ανοίγω τέτοια θέματα. Στα αρχίδια μου αν έχει προβλήματα η πουτάνα. Και εγώ έχω προβλήματα όμως σιγά μην έρθει να μου τα λύσει. Στο μπουρδέλο έχω πάει για να γαμήσω. Την πληρώνω και την γαμάω. Αφού βρίσκετε εκεί και πληρώνετε για αυτή την δουλειά που κάνει είναι ευχαριστημένη. Νόμιμη είναι στο μπουρδέλο, πληρώνει φόρους, κάνει εξετάσεις, οπότε το μόνο που της χρειάζεται είναι γερό γαμήσι και ευρώ. Εγώ της τα δίνω και τα δυο. «Πες μου μουνάρα μου υπάρχει ομορφότερη γυναίκα από σένα?» Τέτοια τους λέω και έχοντας βάλει την πούτσα μου στο στόμα της όλες συμφωνούνε μαζί μου.  Στην αρχή την γαμάω κάθε μέρα. Πάω στο μπουρδέλο και παίρνω συνέχεια την ίδια πουτάνα που γουστάρω. Μετά το 5 γαμήσι κάνω να εμφανιστώ στο μπουρδέλο 10 μέρες, την αφήνω απότιστη και αχαρτζιλίκωτη και μετά πάω ξανά οπότε με περιμένει με τον κώλο στημένο και μου κάνει τα γλυκά μάτια. «Που χάθηκες αγόρι μου, μου έλειψες, μου έλειψε η τεράστια πούτσα σου» και τέτοια. Εκεί πρέπει να το προσέξεις να μην γίνεις φλώρος αλλά να την πάρεις και να της σκίσεις τα φάρδουλα. Γερό γαμήσι από μουνί και κώλο, χωρίς ερωτόλογα και μαλακίες.

Και μην ξεχνάτε συναγωνιστές μπουρδελιάρηδες ποτέ δεν δίνουμε περισσότερα ευρώ από αυτά που έχουμε συμφωνήσει με την τσατσά. Θα σε περάσουν για μαλάκα και πίτουρα. Δίνεις όσα συμφωνήσατε. Αν σου άρεσε τόσο πολύ το μουνί ζήτα της τηλέφωνο και πες της ότι θα έχει δωράκι 200 ευρώ για γαμήσι εκτός μπουρδέλου. Πολλές πουτάνες το διακινδυνεύουν αν ο πελάτης είναι σταθερός και πληρώνει να γαμηθούν μαζί του και έξω από τον οίκο ανοχής. Πάντα κρυφά βέβαια αφού αν το μάθει ο νταβατζής θα την σαπίσει στο ξύλο την πουτάνα.

Άντε καλά γαμήσια, αύριο είμαι Θεσσαλονίκη έμαθα ότι άνοιξε ένα καινούριο μπουρδέλο απέναντι από το Τζάμπο στην 26 Οκτωβρίου οπότε λέω να το τιμήσω κατάλληλα ζωγραφίζοντας τον τοίχο με μαλακία.


Click here for more!