Με τον ξάδερφο μου είχαμε μεγαλώσει μαζί από το χωρίο. Ποτέ δεν είχαμε τις πιο κολλητές σχέσεις αλλά τίποτα το παραπάνω. Τελικά φύγαμε από το χωριό και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Μετά από αυτό οι σχέσεις μας είχαν χαθεί τελείως και βλεπόμασταν κάπου κάπου τα καλοκαίρια στο χωριό.

Όλα αυτά μέχρι τον περασμένα Σεπτέμβριο που ο Μάκης λόγο δουλείας ήρθε και αυτός θεσ/νίκη και μιας και ήταν μόνος του κάναμε μαζί παρέα. Τελικά δεν μείναμε μόνο εκεί το προχωρήσαμε! Ότι με γουστάρει, όπως σχεδόν κάθε νορμάλ πρώτος ξάδερφος την ξαδέρφη του, το είχα καταλάβει! Να σας πω την αλήθεια είναι πολύ ωραίο παιδί. Σίγα σιγά οι σχέσεις μας άρχισαν να γίνονται πολύ στενές αλλά δεν νόμιζα να καταλήξουμέ εδώ.

Συζητούσαμε μια μέρα όταν μου αποκάλυψε ότι κάπως σαν εμένα είναι η γυναίκα των ονείρων του κάτι το οποίο με κολάκευε πάρα πολύ! Από τότε κάτι έκανε μέσα μου αλλά δεν τολμούσα να το ομολογήσω ούτε στον εαυτό μου και δεν θα έκανα ποτέ την κίνηση για κάτι παραπάνω. Μια μέρα λοιπόν μου είπε ότι κάποια κοπέλα στην δουλεία του άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον κάτι που με έκανε να ζηλέψω πάρα πολύ. Το έδειχνα με όλη μου την δύναμη ότι με πείραζε αυτό. Βγήκαμε το βράδυ για ποτάκι και όλοι νύχτα τον ρωτούσα για αυτήν και πόσο έχουν προχωρήσει σε βαθμό που με κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξεκινήσαμε να φύγουμε αλλά περνώντας από ένα μέρος όπου αράζουν συνήθως τα ζευγαράκια και όλο νόημα του λέω --- εδώ θα έρχεσαι με την άλλη και θα περνάτε σούπερ και πρώτου να τελειώσω την φράση μου έστριψε το αυτοκίνητο προς το εκεί και σταμάτησε.
Χωρίς να μου πει τίποτα έσκυψε προς το μέρος μου και πήγε να με φιλήσει στην αρχή τα έχασα αλλά όπως είπα και εγώ γούσταρα και χωρίς πολλά πολλά αρχίσαμε τα φίλια ενώ με το χέρι του άρχισε να μου τρίβει το μουνάκι μου έξω από το τζιν, σε λίγο πέταξε έξω τον πούτσο του και άρχισε να τον παίζει και με έπιασε και με πήγε τα κεφάλι μου προς τα εκεί. Δεν ξέρω πως έγινε αλλά βρέθηκα με ένα πούτσο στο στόμα μου να κάνω πίπα κάτι που μου φαινόταν εξωφρενικό αλλά στην ιδέα και μόνο τι θα ακολουθούσε με έκανε να κάνω το καλύτερο δυνατό, ώσπου σε λίγο ένιωσα να πετάγεται το σπέρμα του καυτό στο στόμα μου! Μετά πήγαμε πίσω όπου κάναμε έρωτα πολλές φορές (το πουλάκι μου είναι πολύ γρήγορος ) με κορυφαία στιγμή την φορά που έχυσε στο κωλαράκι μου! Μετά του έκανα μια τελευταία πίπα και φύγαμε! Ήταν υπέροχα! Πήγαμε σπίτι και κοιμηθήκαμε αγκαλιά ενώ εκεί μου έκανε για πρώτη φορά στοματικό έρωτα. Από τότε περνάμε υπέροχα μαζί και δεν σκοπεύουμε να το σταματήσουμε. Μάλιστα κανονίζουμε ακόμα και οι επισκέψεις στο χωρίο δήθεν τυχαία να είναι κοινές. Εκεί μάλιστα έλαβε χώρα μια από τις πιο τρελές μας φάσεις μας. Πριν από μερικές μέρες ήταν ένα πολύ ζεστό βράδυ ήμασταν στο χωρίο και καθόμασταν όλοι μαζί στο μπαλκόνι όταν οι γονείς μας έφυγαν και εμείς μείναμε να τα πούμε λιγάκι. Έτσι και έγινε τα λέγαμε για ώρα όταν είδα ότι τα φώτα μέσα στο σπίτι του έσβησαν τότε τον πλησίασα και χωρίς να χάσω χρόνο τον έβγαλα έξω και άρχισα να του τον παίζω.

Με ερέθιζε πολύ αυτή η κατάσταση ενώ με το άλλο χέρι μου άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου! Είχαμε φτιαχτεί και οι δυο για τα καλά! Η ώρα είχε περάσει για τα καλά και αφού είδα ότι δεν κινείται τίποτα με μια αστραπιαία κίνηση έβγαλα το κιλοτάκι μου και τον καβαλίκεψα έτσι όπως καθόταν στην καρέκλα. Σε λίγο με έσπρωξε προς τα πίσω και από την πούτσα του πετάχτηκε το σπέρμα του με πολύ δύναμη και έπεσε πάνω μας.

Σαν καλή νοικοκυρά δεν άφησα τίποτα να μας λερώσει!

Click here for more!