Με τη γυναίκα μου τη Μαίρη, γυρνούσαμε αργά τη νύχτα γύρω στη 1 από αποκριάτικο πάρτι, στο οποίο είμασταν καλεσμένοι. Ήταν Παρασκευή. Εγώ ήμουν ντυμένος στρατιώτης, ενώ εκείνη καμαριέρα. Φουστίτσα σχετικά κοντή, χωρίς καλσόν, και μπλούζα, ίσα που συγκρατούσε τα αφράτα στήθια της. Στο δρόμο για το σπίτι, είχαμε πιάσει την κουβέντα στο αμάξι και μιλούσαμε για το πόσο ωραία είχαμε περάσει, και σχολιάζοντας τους πάντες και τα πάντα. Παράλληλα, ενώ αρχικά έριχνα πεταχτές ματιές στα ολόγυμνα μπούτια της, κατά στιγμές περνούσα ανάμεσα το χέρι μου και τα χάιδευα. Εκείνη είχε τραβήξει 1-2 θέσεις πιο πίσω το κάθισμα, και καθόταν λίγο πιο άνετα ανοίγοντάς τα.


 
Οι δρόμοι ήταν άδειοι. Η εβδομάδα είχε τελειώσει, και οι περισσότεροι είχαν ταμπουρωθεί στα σπίτια τους, έτοιμοι για”χουχούλιασμα”. Πολύ σύντομα, σε περίπου 20 λεπτά ξεκινώντας από τη Νέα Σμύρνη, φτάναμε σε φανάρι κοντά στο σπίτι μας. Στο συγκεκριμένο φανάρι, κάνει πιάτσα ένας Πακιστανός, εκεί γύρω στα 35, ο οποίος καθαρίζει τα τζάμια των αυτοκινήτων. Η Μαίρη μου είχε πει πως γνωρίζονται από παλιά, γιατί πολλές φορές γυρνώντας από τη δουλειά της, της έχει καθαρίσει το παρμπρίζ. Η Μαίρη τον αναγνώρισε αμέσως, και με παρότρυνε να σταματήσω για να μας το καθαρίσει πάλι. Έκανα να ετοιμάσω κανένα ψιλό.
 
Άσε, θα του δώσω κάτι εγώ.(μου είπε)
Πόσα σκοπεύεις να του δώσεις?(της απάντησα)
Σε πειράζει να του δώσω 5 ευρώ? Αν δεν προλάβει, θα σταματήσουμε απέναντι για να καθαρίσει και το πίσω.
 
Έκανα να τραβήξω το χέρι μου για να έχω τον έλεγχο στις ταχύτητες, αλλά και για να μην μας δει ο Πακιστανός, παρ`όλο που η Μαίρη μου έχει πει πολλά και διάφορα για το ότι είναι πραγματικά καλό παιδί, αλλά φυσικά πως τον έχει τσακώσει να παίρνει μάτι τα στήθια της.
 
Δεν τραβάς και το κάθισμά σου μπροστά, καλύτερα?(τη ρώτησα)
Γιατί μανάρι μου? Κάθομαι αρκετά άνετα. Ή μήπως σε πειράζει αν δει το χέρι σου ανάμεσα στα μπούτια μου? Δεν γουστάρεις?
 
Κατάλαβα που το πήγαινε, και δεν απάντησα παρά έγνεψα λίγο με το κεφάλι πως”εντάξει, αφού το θέτεις έτσι, ας γίνει”. Στο κάτω-κάτω, αρκετές φορές την ώρα του σεξ έχουμε φανταστεί να την κοιτάζω όσο την πηδάνε άλλοι, και έχουμε χύσει και οι δύο.
 
Με τα πολλά-πολλά, λοιπόν, σταματάμε δίπλα του και έρχεται στο παράθυρό μου.
Να καθαρίσω τζάμι?(με ρωτάει)
Και δεν καθαρίζεις?(του απαντώ)
 
Αμέσως, βλέπει τη Μαίρη από δίπλα, την αναγνωρίζει και χαιρετιούνται. Το φανάρι έχει”κλείσει”μόλις πριν από λίγα δευτερόλεπτα, και κρατάει περίπου 2,5 λεπτά. Ο Πακιστανός καθαρίζει αρκετά γρήγορα το μπροστινό, ενώ ξαφνικά βλέπει τα ανοιγμένα μπούτια της Μαίρης με το χέρι μου να χαϊδεύει ανάμεσα. Έρχεται γρήγορα και από τη μεριά της να το σκουπίσει, και η Μαίρη πατάει το κουμπί για να κατεβάσει το παράθυρό της, κρατώντας στο χέρι τα 5 ευρώ και μία καραμέλα για δώρο. Παρ`όλο το χάζι στα μπούτια της, ο Πακιστανός τελειώνει το παρμπρίζ. Η Μαίρη απλώνει το χέρι της για να του τα δώσει.
 
Αυτά δικά σου. Αλλά επειδή θέλω να καθαρίσεις και το πίσω και δεν προλαβαίνουμε, μπορείς να έρθεις εκεί απέναντι?
Α, ευχαριστώ….!Να…βάλτα εδώ μέσα, και θα έρθω απέναντι.
 
Ξεκουμπώνει το φερμουάρ του και εκείνη του βυθίζει μέσα το χαρτονόμισμα, περνώντας γρήγορα το χέρι της πάνω από το καβλί του. Μέχρι να”ανοίξει”το φανάρι και ο Πακιστανός να τρέξει και να μαζέψει τα λιγοστά πράγματα που είχε μαζί του, η Μαίρη κατεβάζει και βγάζει την κιλότα της και βγάζει και το σουτιέν, αφήνοντας ανοιχτή τη μπλούζα της για να πεταχτούν έξω οι βυζάρες της.
 
Μανάρι μου, γουστάρεις να τον αφήσω να με πηδήξει λίγο?(με ρωτάει)
Τον γουστάρεις πολύ?
Θέλω να έχουμε κάτι να θυμόμαστε όταν με πηδάς.
Θα τον αφήσεις να χύσει μέσα?(ρωτάω γεμάτος λαχτάρα να το δω και αυτό)
Το θέλεις? Σε καβλώνει?
Πολύ
Εντάξει λοιπόν.
 
Επιτέλους, το φανάρι”ανοίγει”. Περνάμε απέναντι και σταματάμε μέσα σε ένα στενό σκοτεινό σοκάκι, κάτω από μία γέφυρα. Κυριολεκτικά, με δυσκολία φαινόμαστε, ενώ και το αμάξι είναι σκουρόχρωμο. Η Μαίρη ανοίγει την πόρτα της και παραμένει με τα μπούτια ανοιχτά και το μουνί της εκτεθειμένο, ενώ περιμένουμε τον Πακιστανό ο οποίος έχει ήδη μαζέψει και έρχεται σχεδόν τρέχοντας προς το μέρος μας.
 
Με το που φτάνει, παρατάει λίγα μέτρα παραπέρα τα συμπράγκαλά του, και έρχεται στην πόρτα της Μαίρης που κάθεται στο πλάι. Ξεκουμπώνει και κατεβάζει το παντελόνι του, αφήνοντας το μαυριδερό καβλί του στα χέρια της Μαίρης για μία βαθιά αλλά πολύ σύντομη πίπα. Τόσο υγρή, που δεν αντέχει παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Σπρώχνει όλο το καβλί στο στόμα της και σταματάει να κουνιέται, ενώ η φωνή του βγάζει ηδονή. Η Μαίρη καταπίνει μέχρι και την τελευταία σταγόνα, ενώ καθαρίζει λίγο το στόμα με τη γλώσσα της.
 
Μμμ, πολύ νόστιμο. Σου άρεσε μωρό μου?
Πολύ αγκάπη μου. Τέλω και το μουνί σου.
Τώρα. Θα με γαμήσεις. Περίμενε. Την καραμέλα την έφαγες?
Ναι, πολύ νόστιμη. Ευχαριστώ.
 
Τραβάμε το κάθισμα τελείως πίσω και κατεβάζουμε την πλάτη μέχρι κάτω. Ο Πακιστανός παρατάει παντελόνι και παπούτσια κάτω. Η Μαίρη σηκώνει τα μπούτια της και τον τραβάει να τη γλύψει. Ο Πακιστανός έχει τρελαθεί με τη μυρωδιά και τη γεύση της κλειτορίδας της, και γλύφει με μανία ψιθυρίζοντας στη γλώσσα του. Κάποια στιγμή, η Μαίρη βογκάει δυνατά. Χώνει τη γλώσσα του μέσα στον κόλπο της, και τη στέλνει αδιάβαστη. Πριν σηκωθεί για να μπει μέσα της, της ρίχνει μερικά φιλιά ανάμεσα στα μπούτια.
 
Ωραίο γκυνέκα μωρό μου. Τέλω να σε γκαμίσω.
 
Μπαίνει στο αμάξι, ξαπλώνει ανάμεσα στα μπούτια της, και κλείνει την πόρτα. Η Μαίρη πιάνει το καβλί του και το οδηγεί μέσα της. Κάθομαι στη θέση μου, την οποία επίσης έχω κατεβάσει, και έχω θέα από τα ανοιχτά της μπούτια και τη λεκάνη του να κουνιέται ανάμεσά τους. Τώρα πιάνει με το αριστερό της χέρι και το δικό μου και μου παίζει μαλακία για λίγο, ενώ έχει γείρει το κεφάλι της και με κοιτάζει με παθιασμένο βλέμμα. Είμαι και εγώ πολύ καβλωμένος, και όσο μου ψιθυρίζει αν μου αρέσει που τη γαμάει, με καβλώνει ακόμα περισσότερο. Αλλά δεν θέλω να χύσω ακόμη.
 
Σύντομα με αφήνει να παίξω μόνος μου, και τον αγκαλιάζει από την πλάτη. Τη γαμάει γλυκά. Μπαινοβγαίνει μέσα της απολαμβάνοντάς το, ενώ την κοιτάζει στα μάτια.
 
Αααχ, Πακιστανέ μου, με γαμάς.
Ααααχ, εσύ έκει πολύ καλό και πολύ γκλυκό μουνί.
Θέλεις να με γαμάτε με τον άντρα μου?
Ναι, να σε γκαμάμε μαζί.
Θέλεις να τελειώνεις και μέσα μου?
Ααααχ, ναι αυτό το τέλω πολύ!
Θέλεις να σου κάνει ο άντρας μου πίπες?
Άμα τέλει…
Θα του το χώνεις και στον κώλο?
Ναι αμέ…γκιατί όχι?
 
Λίγα κουνήματα ακόμη, και ο Πακιστανός φαίνεται πως θα χύσει σε δευτερόλεπτα. Ξαπλώνει το κεφάλι του δίπλα στο δικό της, γραπώνει τα κωλομέρια της και κολλάει ολόκληρος μέσα της αφήνοντας δυνατούς αναστεναγμούς. Η Μαίρη τον τραβάει πάνω της. Κλείνει τα μάτια της και ανοίγει ελαφρά το στόμα της, νιώθοντας και απολαμβάνοντας το ζεστό του σπέρμα να ξεχύνεται και να πλημμυρίζει τον κόλπο της. Μόλις βρίσκει την ανάσα της, αφήνει ένα ελαφρύ χαμόγελο ευχαρίστησης, όσο νιώθει το σπέρμα του να κυλάει σιγά-σιγά προς την κλειτορίδα της.
 
Η ώρα είχε πια περάσει, και όταν πολύ σύντομα ανάσανε ξανά και εκείνος, παραμένοντας για πολύ λίγο πάνω στο κορμί της, βγήκε έξω για να ντυθεί από κάτω. Τον καληνυχτίσαμε και υποσχεθήκαμε να ξαναβρεθούμε, μοιράζοντας τα κινητά τους. Η δική μου συνέχεια με περίμενε στο σπίτι


Click here for more!