Στην δουλειά που δουλεύω έχω έναν συνάδελφο τον Σ ο οποίος όταν πρώτο ήρθε δεν ήξερε τίποτα από το αντικείμενο. Ήταν λοιπόν μαθητής μου και τώρα έχουν περάσει 10 χρόνια και είναι πολύ καλός στην δουλεία του. Είναι όμως από επαρχία και γενικά είναι πολύ ντροπαλός, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει σχέση με κοπέλα. Μάλιστα δεν είχε ποτέ σχέση, είναι 39 χρονών και φυσικά δεν έχει και ερωτικές σχέσεις. Δεν ξέρω βέβαια το παιδί, μήπως και ξεδίνει σε κανένα οίκο ανοχής, μπουρδέλα δηλαδή η αυνανίζεται μόνος του.

 

Η γυναίκα μου όταν τη γνώρισα, είχε έρθει στη δουλειά μας, λίγο μετά από τον Σ και στην αρχή ο Σ μου είχε πει ότι την γουστάρει. Εγώ τότε είχα άλλη σχέση με την οποία μετά από λίγο καιρό χώρισα και εκεί που δεν το περίμενα βρέθηκα να έχω σχέση με την γυναίκα μου την Ξ, που όμως ο Σ γούσταρε. Στην αρχή το κρατάγαμε κρυφό από την εργασία μας και τους συναδέλφους και πιο ειδικά στον Σ τον οποίο συμπαθούσα και δεν ήθελα να στεναχωρήσω. Αναγκάστηκα όμως να του το πω γιατί αργά η γρήγορα θα το μάθαινε. Έτσι και έγινε. Μόλις το έμαθε μου κρατούσε μούτρα και ήταν πολύ τυπικός μόνο στα της δουλειάς, αλλά μετά από αλλεπάλληλες κουβέντες με συγχώρησε. Άλλωστε κάποια στιγμή που κινδύνευσε να τον απολύσουν, εγώ ήμουν αυτός που τον έσωσε. Ήξερα όμως πως την γυναίκα μου την γούσταρε και πάντα θα του άρεσε. Η Ξ είχε μάθει για το ενδιαφέρον του Σ αλλά δεν της άρεσε. Τον συμπαθούσε όμως πολύ γιατί ήταν καλό παιδί και ντροπαλός.

Για να μην τα πολυλογώ λοιπόν, κάποια στιγμή είχαμε πει με την γυναίκα μου να τον καλέσουμε στο σπίτι μας για φαγητό, μετά από τόσα χρόνια που γνωριζόμασταν. Τον καλέσαμε λοιπόν μια Παρασκευή βράδυ μετά τη δουλειά. Εγώ εκείνη την ημέρα όμως είχα καθυστερήσει σε ένα εξωτερικό ραντεβού και ο Σ πήγε με την Ξ, μετά τη δουλειά στο σπίτι μας. (Αυτά που θα σας περιγράψω που έγιναν πριν φτάσω στο σπίτι, μου τα περιέγραψε η γυναίκα μου και από το σημείο που έφτασα και μετά, είναι περιγραφή δική μου)

Στο αυτοκίνητο λοιπόν, τον ρωτάει η γυναίκα μου

-          Σ τι γίνεται; Καμία κοπελίτσα;

-          Τίποτα βρε Ξ, ποια θα γυρίσει να κοιτάξει εμένα, είμαι ντροπαλός και δεν έχω θάρρος, να ακόμα κι εσύ προτίμησες τον Γ που είναι ψηλός, γεροδεμένος, ωραίο παιδί…. Δεν συγκρίνομαι εγώ.

-          Δεν είναι έτσι Σ μου, του είπε η Ξ, μια γυναίκα δεν κοιτάει μόνο την ομορφιά αλλά το σύνολο. Δηλαδή, του λέει, δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση;

-          Ποτέ, της απαντάει, δεν έτυχε ποτέ με καμία. Πάντα μου άρεσαν διάφορες, όπως κι εσύ, αλλά δεν μου καθόταν με καμία να κάνω σχέση.

-          Και καλά, τόσο καιρό βρε συ Σ, συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτη, αλλά….. σεξουαλικώς πως την βγάζεις.

Κοκκίνησε ο Σ μόλις του έκανε αυτή την ερώτηση αλλά της είπε…

-          Τώρα αυτά Ξ μου δεν λέγονται αλλά μπορείς να φανταστείς.

-          Φαντάζομαι του λέει, πάντως πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.

Ο Σ δεν πολύ κατάλαβε τι του είπε η γυναίκα μου και τι εννοούσε γιατί πολύ πιθανόν να νόμιζε ότι εννοούσε να του βρει καμιά κοπέλα. Και έτσι έφτασαν στο σπίτι. Μπήκαν μέσα και αφού η γυναίκα μου του είπε να βολευτεί σαν στο σπίτι του όπου θέλει, ο Σ έκατσε στον καναπέ, μέχρι η γυναίκα μου να αφήσει τα πράγματά της.

-          Σ μου βολέψου, γιατί θα σε αφήσω για λίγο μόνος σου να πάω να κάνω ένα ντουζάκι και θα έρθω, δεν θα αργήσω.

-          Εντάξει, της απάντησε, με την ησυχία σου.

Η γυναίκα μου όμως είχε άλλους σκοπούς. Αν και δεν της πολύ άρεσε ο Σ και μόνο στην ιδέα ότι ο Σ δεν έχει πάει με κανονική κοπέλα, ποτέ, την είχε ανάψει. Σκεφτόταν πόσο πολύ σπέρμα θα έβγαζε ο Σ, αν του καθόταν, πόσες φορές θα την έχυνε και γενικά θα ήταν σαν δασκάλα. Έτσι λοιπόν αφού έκανε το ντουζάκι της, φόρεσε το μπουρνούζι της το οποίο όμως δεν έδεσε μπροστά με αποτέλεσμα από μέσα να ξεχωρίζουν τα βυζιά της και το μουνάκι της που είχε φροντίσει να είναι φρεσκοξυρισμένο. Βγήκε από το μπάνιο και κατευθύνθηκε προς τον Σ ο οποίος είχε ανοίξει την τηλεόραση και του είπε,

-          Σ είσαι εντάξει; Τι να σου προσφέρω;

Εκείνος ακόμα δεν την είχε δει και μόλις γύρισε…

-          Εεεεεε, τι…..να…..εεε…..μήπως ξέχασες να κουμπωθείς μπροστά;

-          Τι; Τον ρώτησε και καλά η Ξ, εεε…..αααα, για το μπουρνούζι λες; Όχι βρε Σ μου το ξέρω ότι είναι ανοιχτό….εσύ δικός μας άνθρωπος είσαι!!! Μήπως δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις;

-          Τι λες τώρα, της λέει, βγάλτο και ολόκληρο, εννοείται πως μου αρέσει, αλλά, μην έρθει ο Γ και παρεξηγηθεί.

-          Μην ανησυχείς, ο Γ δεν έχει πρόβλημα με αυτά, έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο την σχέση μας. Λοιπόν; Να σου προσφέρω κάτι;

Και τον πλησίασε, ακούμπησε το πόδι της όπως καθόταν πάνω στο δικό του και τον έβαλε να της το χαϊδέψει.

-          Σου αρέσει η επιδερμίδα μου;

-          Πολύ, της είπε ενώ είχε κοκκινήσει.

Τον έπιασε από τα χέρια και τον σήκωσε και του έσκυψε το κεφάλι να μπει ανάμεσα στα βυζιά της. Εκείνος με λαχτάρα άρχισε να της τα πιάνει και να τα πιπιλάει και να ρουφάει τις ρόγες της. Ξάπλωσε η γυναίκα μου στον καναπέ και τον έβαλε να της γλύψει το ξυρισμένο της και μοσχομυρωδάτο μουνί της. Εκείνος με πολύ πάθος και λαχτάρα της έγλυφε το μουνί και τα υγρά της γυναίκας μου που ήδη είχαν βγει, βρισκόντουσαν μέσα και γύρω από το στόμα του Σ….

-          Σου αρέσει που με γλύφεις Σ…κο μου; Σου αρέσει η γεύση από το μουνί μου;

-          Πολύυυυ, της έλεγε, δεν σε χορταίνω, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σε γλύφω…

-          Που να δεις αγόρι μου σε λίγο τι άλλο θα σου κάνω και θα μου κάνεις.

Και τον σηκώνει αμέσως, του βγάζει τραβώντας το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο και με μιας αρπάζει την χοντρή του πούτσα στο στόμα της και αρχίζει να τον τσιμπουκώνει. Εκείνος έβγαζε βογγητά ευχαρίστησης….

-          Μμμμμμμμ, Ναιαιαιαιαιαι, πάρτον όλον στον στόμα σου Ξ…κι μου, Μμμμμμ, Οοοοοοοχ!!!! Ναιαιαιαιαι, ρούφα τον όλον. Σου γαμάω το στόμα

-          Τι χοντρόπουτσα είναι αυτή αγορίνα μου…. Που τον έκρυβες τέτοιο πούτσο τόσο καιρό. Και του Γ είναι χοντρή και μεγάλη αλλά η δική σου είναι ακόμα πιο χοντρή.

Θέλω να με γαμήσεις και να μου ανοίξεις τον μουνί μου.

Πέταξε το μπουρνούζι της και τον έβαλε να κάτσει και ανέβηκε επάνω του. Με μια κίνηση του τον πιάνει και τον χώνει στο μουνί της και έκατσε επάνω του μέχρι να μπει μέσα μέσα. Του πήρε τα χέρια και τον έβαλε να της πιάνει τα κωλομάγουλα ώστε να την βοηθάει να ανεβοκατεβαίνει στο καυλί του.

-          Ναι, χοντροπουτσαρά μου, πάρε με την πουτάνα, σκίσε μου το μουνί μου!!! Αχ,Αχ,Αχ,Αχ, Ναιαιαιαι, Ναι, Ναι, Ναι Σ μου, γάμησέ με δυνατά, πιάσε μου τον κώλο, χοροπήδα με πάνω σου πουτσαρά μου!!!

-          Θέλω να χύσω, της είπε, μόλις σε 2 λεπτά που ανέβηκε επάνω του

και αμέσως κατέβηκε η γυναίκα μου από το καυλί του και του τον πήρε στο στόμα, ενώ εκείνος ξεκίνησε να χύνει ακατάπαυστα μέσα στο στόμα της. Τα υγρά του ήταν πααααρα πολλά και παχύρευστα και η γυναίκα μου δεν τα χωρούσε στο στόμα της και της έπεσαν και κάποια πάνω στον Σ. Κατάπιε αυτά που είχε στο στόμα της αφού πρώτα του τα έδειχνε και μετά άρχισε να του καθαρίζει το πουτσοκέφαλο και τα αρχίδια, με όσα είχαν πέσει επάνω του. Του ρουφούσε τα αρχίδια και την πούτσα σαν να μην είχε ξαναγλύψει άλλον πριν, με πολύ λαχτάρα, αφού την είχε ανάψει τόσο πολύ το γεγονός ότι ο Σ ήταν γενικά παρθένος.

-          Δεν τελειώσαμε εδώ Σ…κο μου, του είπε, έχουμε και συνέχεια.

Και κάθισε στα τέσσερα η Ξ και τον έβαλε να της γαμήσει ξανά το μουνί της. Τον έβαλε ταυτόχρονα να της πιάνει με το ένα χέρι τα βυζιά και με το άλλο να της τραβάει τα μαλλιά, ενώ εκείνη έπαιζε με την κλειτορίδα της.

-          Αχ, ναι, ναι, τράβα μου τα μαλλιά είμαι η σκύλα σου, σκίσε μου το μουνί, τράβα μου τις ρόγες, πήδα με χοντρόπουτσε, γάμα με δυνατά.

-          Ναι πουτανάκι, της είπε καθώς άρχισε να ξεθαρρεύει με τις βρισιές, ναι καργιόλα μου σε γαμάω και σε σκίζω από το μουνί σου….

Και δεν περάσανε αλλά 5 λεπτά και την έχυσε στην πλάτη και τα κωλομέρια.

-          Πόσες φορές θα με χύσεις αγόρι μου; Μου αρέσει να με χύνουν παντού, μα κυρίως μου αρέσει να τα καταπίνω, άλλη φορά να προλάβεις να μου τα δώσεις στο στόμα μου.

-          Εντάξει, δεν θα ξαναγίνει, στο υπόσχομαι, της είπε,

Και εκείνη τα σκούπιζε με τα χέρια της και τα έγλυφε και τα κατάπινε.

-          Συνεχίζουμε; Του είπε

-          Εννοείται είπε εκείνος,

Τον έβαλε να κάτσει ξανά στον καναπέ και εκείνη πήγε με πλάτη να κάτσει πάνω του, μόνο που αυτή τη φορά δεν τον έβαλε στο μουνί της αλλά στον κώλο της.

-          Θα μου πηδήξεις την κωλοτρυπίδα τώρα, του είπε, και εκεί μπορείς να χύσεις μέσα της.

-          Δεν το πιστεύω, έλεγε ο Σ, δεν το πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει σήμερα, ήταν η τυχερή μου μέρα, θα σε ξεκωλιάσω με τον χοντρό μου πούτσο, θα σου πηδήξω τον ωραίο σου τουρλωτό κώλο.

-          Πήδα με πουτσαρά μου, του είπε και χώθηκε όλος μέσα της

-          Ααααααχ, με πόνεσε, αλλά μου άρεσε, Ναι, ναι, ναι, ναι, πήδα με, πήδα με, γάμα μου την κωλοτρυπίδα μου, σκίσε μου τον κώλο με την χοντρόπουτσά σου, ναι, ναι, αααααχ,ααααχ,ααααχ,αααααχ, ναι, ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι

Έπειτα σηκώθηκε και του στήθηκε στα τέσσερα στο πάτωμα, και εκείνος της τον έχωσε στον κώλο όρθιος. Του ζήτησε να της πατήσει το κεφάλι με το πόδι του για να αισθάνεται πιο πολύ πουτάνα…

-          Πάτα μου το κεφάλι με το πόδι σου και πήδα την κωλοτρυπίδα μου άγρια, όσο πιο άγρια και βίαια μπορείς, έτσι μου το κάνει και ο Γ. Πήδα με ψωλαρά μου.

-          Ναι μωρή πουτάνα, και άρχισε να την πατάει και να την ξεκωλιάζει με δύναμη.

Αυτή τη φορά, αφού προηγουμένως είχε ήδη χύσει 2 φορές, κράτησε παραπάνω και αυτό χαροποιούσε την γυναίκα μου που της άρεσε να γαμιέται από τον κώλο για ώρα.

-          Έτσι πουτσαρά μου, σε λίγο θα έρθει και ο Γ και θα με πηδάτε μαζί, θα κάνουμε παρτούζα.

-          Χύνωωωω, της είπε

Και τελείωσε μέσα στον κώλο της. Εκείνη τα άφησε να πέσουν πάνω στην πούτσα του αφού τον έβαλε να κάτσει και άρχισε να τα γλύφει και να τα πίνει. Του τον καθάρισε καλά και αφού δεν άφησε ούτε σταγόνα, τον έστειλε να πλυθεί. Αφού πλύθηκε ο Σ ξαναντύθηκε νομίζοντας ότι η τυχερή του μέρα είχε τελειώσει εκεί. Η γυναίκα μου αφού ξαναέκανε και εκείνη ένα μπάνιο, φόρεσε μια φόρμα και κάθισαν στον καναπέ περιμένοντάς με να γυρίσω. Όση ώρα καθόντουσαν η Ξ του τον είχε βγάλει έξω και του τον έπαιζε και τον έγλυφε, της είχε κάνει εντύπωση με το πόσο χοντρός ήταν ο πούτσος του και δεν τον χότρτενε.

Σε λίγο έφτασα κι εγώ. Δεν είχα φανταστεί, ούτε μου πέρναγε από το μυαλό ότι η γυναίκα μου θα ήθελε να την γαμήσει ο Σ, γιατί ποτέ ειδικά τον τελευταίο καιρό που είχαν αλλάξει όλα στο σεξ μεταξύ μας και ήμασταν πιο απελευθερωμένοι, δεν μου είχε πει κάτι. Ούτε όταν συζητάγαμε να τον καλέσουμε στο σπίτι, όπως έχουμε κάνει με άλλους, μου εξέφρασε την επιθυμία της να την γαμήσει.

Μπήκα τέλος πάντων, με υποδέχτηκε η Ξ δίνοντάς μου ένα γλωσσόφιλο, ο Σ είχε γίνει κατά κόκκινος καθώς μπήκα, αλλά αμέσως κατάλαβα τι είχε προηγηθεί. Το στόμα της γυναίκας μου ακόμα μύριζε φρέσκο χύσι. Χωρίς να καθυστερήσω είπα..

-          Τι έγινε πουλάκια μου; Μάλλον γαμηθήκατε να με περιμένετε εεε;;; Καλά δεν μπορούσατε να περιμένετε να έρθω;;

Ρε συ Σ, έχασα το θέαμα να πηδάς την Ξ; Ελπίζω να μην σας έχει φύγει η όρεξη για έναν δεύτερο γύρο;

Ο Σ ξεθάρρεψε αμέσως…

-          Εγώ είμαι μέσα, εννοείται.

-          Και τι νομίζεται ότι εγώ θα αρνηθώ να τον φάω από δυο πουτσαράδες όπως εσείς.

Και με μιάς κατέβασε την φόρμα της και το εσώρουχό της μέχρι τα γόνατα, κατέβασε το παντελόνι του Σ και τον έβαλε να κάτσει στον καναπέ για να του τον γλύφει και μου τούρλωσε επιδεικτικά τον κώλο της. Η τρύπα της ήταν ήδη ανοιχτή, από το προηγούμενο προφανώς γαμήσι επομένως τον είχε ήδη αρπάξει από τον κώλο της.

-          Η κωλοτρυπίδα σου είναι ανοιγμένη, ξεκωλιάρα μου, ο Σ σου γάμησε ότι είχες και δεν είχες εεε;;; Θα συνεχίσω το άνοιγμα λοιπόν.

-          Ναι με πήδηξε καλά με την χοντρόπουτσά του, κοίτα, βλέπεις την χοντρή που την έχει….κοίτα πως του την παίρνω στο στόμα μου; Βλέπεις; έτσι μου πήδαγε κα την κωλοτρυπίδα όσο έλειπες. Με ξεκώλιαζε ο φίλος μας ο Σ.

-          Καλά σου έκανε πουτανίτσα μου, αφού έχουμε πει, με τέτοιο κώλο που έχεις θα πρέπει να τον τρώς και δεν μπορώ να τον στερήσω κι από άλλους που τον λιγουρεύονται. Ο κώλος σου είναι για πολλές πούτσες.

Ο Σ είχε αφεθεί στο γλύψιμο και το τσιμπούκι που του έκανε η Ξ,  η οποία μετά από αρκετή ώρα που την γαμούσαμε σε αυτή την στάση, έκατσε πάνω στον Σ και έχωσε τον πούτσο του στον κώλο της…

-          Θέλω και τις δυο πούτσες στον κώλο μου, είπε και μου έκανε νεύμα να της τον βάλω και εγώ στον κώλο. Δεν είναι μόνο για πολλές πούτσες ο κώλος μου, είπε, αλλά και για πολλές πούτσες ταυτόχρονα, γι’ αυτό παλουκώστε με και οι δύο.

Όντως έτσι έγινε, ενώ του Σ είχε ήδη μπει μέσα στον πάτο της, άρχισα να της τον χώνω κι εγώ μέχρι που με το Σ συντονιστήκαμε και τους μπαινοβγάζαμε ταυτόχρονα μέσα έξω και χωνόντουσαν και των δυο μας τα καυλιά στην κωλοτρυπίδα της. Εκείνη έσκουζε από καύλα και έχυνε από το μουνί της ακατάπαυστα.

-          Ναιαιαιαιαιαιαιαι, Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!! Πηδήξτε με πουτσαράδες μου, ξεφτιλίστε μου την σούφρα….είμαι πουτάνα, είμαι πουτάνα, είμαι κωλοαρπάχτρα,

Με πηδάτε μαζί με τον Σ, σου αρέσει που με πηδάς και το βλέπεις ταυτόχρονα;;;

-          Ναι μωρή καργιόλα, πάρε τις πούτσες μας στην γαμημένη την κωλάρα σου, κωλοαρπάχτρα. Είσαι η μεγαλύτερη καργιόλα γυναίκα που ξέρω, έχεις γίνει πουτάνα και μου αρέσει…. Θα σε ξεκωλιάζω συνέχεια ξεκωλιάρα.

Και συνεχίζαμε να της ξεσκίζουμε και να της ανοίγομε τον πισινό και εκείνη βρισκόταν σε έκσταση.

-          Θα χύσωωωω, είπε ο Σ

-          Στο στόμα της, του απάντησα,

Και βγήκαμε αμέσως, τον πήρε με τη μία η Ξ και άρχισε να της γεμίζει το στόμα με το σπέρμα του που ήταν πολύ πηχτό. Εγώ της το έβαλα στο μουνί της και άρχισε σε λίγο να χύνει και η γυναίκα μου. Έπαιζα με τις τρύπες της και πότε την γαμούσα από τον κώλο, πότε από το μουνί της.

-          Ναι καύλα άντρα μου, ξεμούνιασέ με και ξεκώλιασέ με την καργιόλα…

Κοίτα με πως πίνω τα χύσια του Σ και του καθαρίζω τον πούτσο με το στόμα μου!!! Πήδα με και χύσε με στην κωλοτρυπίδα μου γαμιά μου!!!!

-          Γλύψε του και τα αρχίδια να σε βλέπω, της είπα,

Και της έχωσα τη μούρη της στα αρχίδια του Σ που είχαν κυλίσει υγρά και πασαλειβόταν στη μούρη της. Το πρόσωπό της είχε γεμίσει χύσια και συνέχιζα να την πηδάω και να της τρίβω τη μούρη στην πούτσα και στα αρχίδια του Σ.

-          Θα χύσω πάλι, φώναξε ο Σ

-          Πάλι;;;; του είπε η Ξ

Και του τον έπιασε και άρχισε να του τον παίζει ρυθμικά και γρήγορα προς το πρόσωπό της μέχρι που την έκανε μαντάρα στη μούρη. Τα χύσια του Σ έτρεχαν και κυλούσαν πάνω στα μάτια της στο μέτωπο, στα μάγουλα, στο στόμα, στο λαιμό, έχυνε ακατάπαυστά. Ο τύπος ήταν κινητή ΕΥΔΑΠ. Βγήκα και εγώ και από την καύλα αντί να την χύσω στον κώλο της που μου ζήτησε, της τα έριξα κι εγώ στο πρόσωπο και σε λίγο δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουνε τα χαρακτηριστικά της. Την της είχαμε κάνει τη μούρη λούτσα από τα χύσια μας. Τα έπιανε με τα χέρια της και τα έβαζε λαίμαργα στο στόμα της και τα κατάπινε, αφού η κατάποση σπέρματος ήταν ένα από τα ατού της. Είχε ξαπλώσει στο πάτωμα γυμνή από τα γόνατα και επάνω, μιας και η φόρμα ήταν ακόμα μέχρι εκεί και με το ένα της χέρι έτριβε την κλειτορίδα της και έχυνε και με το άλλο έπαιρνε τα χύσια μας από την μούρη της και τα έβαζε στο στόμα για να τα καταπιεί. Ήταν καύλα να την βλέπεις να το κάνει αυτό. Ο Σ πήγε το χοντρό καυλί του στο στόμα της για να του το καθαρίσει.

-          Καθάρισέ με παλιό πουτανίτσα, έχουν μείνει κάτι σταγόνες

Και εκείνη πήρε την πούτσα του και έσπρωχνε τα υγρά που είχαν απομείνει στην μούρη της με το καυλί του Σ στο στόμα της και του τον ρουφούσε. Αν και χοντρός ο πούτσος του ήταν κοντά στους 17 πόντους και έτσι τον έχωνε μέχρι τον λάρυγγά της η γυναίκα μου.

Μόλις του τον καθάρισε, άρχισε να καθαρίζει και τον δικό μου και μέχρι ο Σ να βγει από το μπάνιο που πήγε να κάνει μου ζήτησε να κάτσω ανάσκελα στον καναπέ και να σηκώσω τα πόδια μου ψηλά για να μου γλείψει την κωλοτρυπίδα. Ήταν τέτοια η κάβλα της που δεν σταματούσε να μου γλύφει τον κώλο και να χώνει την γλώσσα της μέσα έξω με μανία. Ήξερα πως αυτό της άρεσε. Ταυτόχρονα με το χέρι της μου τραβούσε μαλακία και η αλήθεια είναι πως ο συνδυασμός να σου γλύφουν τον κώλο και να στον παίζουν είναι πολύ ερεθιστικό.

-          Σου αρέσει μωράκι μου που μου γλύφεις την κωλοτρυπίδα και μου τον παίζεις;;;

-          Ναι, πολύ!!!Μμμμμμμμμμ!!! Θα στον λιώσω στο γλύψιμο τον κώλο σου μωρό μου!!!!

Και άρχισα να τελειώνω και αμέσως τον έβαλε στο στόμα της και τα ήπιε για ακόμα μια φορά όλα.

Ο Σ είχε ήδη βγει και μετά πήγαμε για μπάνιο με την γυναίκα μου. Αφού πλυθήκαμε και ντυθήκαμε, παραγγείλαμε σουβλάκια. Η Ξ έγλυφε το τζατζίκι λες και ήταν σπέρμα.

-          Ωραία θα ήταν να δοκίμαζα ένα σουβλάκι με χύσια αντί για τζατζίκι.

Είχε πλέον ξεφύγει η κατάστασή της για το πόσο λαχταρούσε σπέρμα στο στόμα της. Έτσι έπιασε τον Σ και του είπε.

-          Θα σου κάνω ότι και στο Γ πριν, για να τελειώσεις γρήγορα πάνω στο σουβλάκι μου.

Και έτσι του κατέβασε το παντελόνι του σήκωσε τα πόδια και άρχισε να του γλύφει την κωλοτρυπίδα και να του τραβάει ταυτόχρονα μαλακία. Δεν άντεξε και πολύ ο Σ…

-          Χύνω, είπε

Και αμέσως έπιασα εγώ το σουβλάκι και η Ξ καθοδηγούσε την πούτσα του ώστε να πέσουν τα χύσια πάνω χωρίς να περισσέψει σταγόνα. Του τον έγλυψε, και του τον καθάρισε με μια μπουκιά ψωμί και το έφαγε. Στην συνέχεια πήρε το σουβλάκι και άρχισε να το τρώει με λεμαργία.

-          Μμμμμμμμμ!!!!το πιο νόστιμο σουβλάκι!!!! Γ όταν παραγγέλνουμε θα μου παίρνεις χωρίς σως και τζατζίκι και θα ρίχνουμε χυσάκια.

-          Εντάξει καύλα μου, της είπα,

Και συνέχιζε να το καταβροχθίζει. Έτσι πέρασε η Παρασκευή βράδυ με τον Σ να έχει ζήσει την καλύτερη εμπειρία της ζωή του και εμάς να έχουμε περάσει μια ακόμα φορά ηδονικά. Πέσαμε να κοιμηθούμε, αφού ο Σ είχε φύγει λέγοντας ότι θα του μείνει αξέχαστη η αποψινή βραδιά και μας ευχαρίστησε. Στο κρεββάτι η Ξ, μου έλεγε, πόσο πολύ ωραία ήταν και ότι τελικά δεν χρειάζεται ό άλλος να είναι κούκλος για να κάνεις σεξ. Συμφώνησα, εν μέρει.

-          Ναι έτσι είναι όπως κι όταν γάμησα και μετά γαμήσαμε μαζί την φίλη σου την Σ που είναι λίγο παχουλούλα. Ήταν πολύ ηδονικά. Αλήθεια πως ήταν που τον έφαγες στον κώλο με δύο πούτσες;

-          ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!! Δεν σας χόρτενα και τους δύο. Ήθελα να με πηδάτε ασταμάτητα, δεν σου κρύβω πως όταν ο Σ είπε ότι θα έχυνε, ξενέρωσα, γιατί μου άρεσε όπως με ξεκωλιάζατε εκείνη την στιγμή, όπως μου γαμούσατε την κωλοτρυπίδα μου. Πραγματικά την αισθανόμουν την τρύπα μου τόσο γεμάτη και μπουκωμένη που με τρέλαινε στην καύλα.

Δώσαμε φιλάκια, αγκαλιαστήκαμε και κοιμηθήκαμε. Μέχρι την επόμενη φορά που θα έχουμε ζήσει κάτι διαφορετικό και θα σας το γράψω.


Click here for more!