Ερωτικές Ιστορίες - Ο φίλος μου αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα απασχολημένος. Για το λόγο αυτό πάρα πολλές φορές τυχαίνει να βγω μόνη μου. Παρότι δεν έδινα σημασία στους διάφορους που με κοίταζαν, ανακάλυψα τώρα τελευταία ότι δεν είναι και λίγοι...
Πρόσφατα πήγαμε με μια φίλη μου σε ένα μπαράκι στο Ψυχικό. Η φίλη μου ήταν πολύ απογοητευμένη από έναν γελοίο γκόμενο που την ταλαιπωρεί χρόνια τώρα. Καθίσαμε στο μπαρ και συζητάγαμε. Η φίλη μου είναι κοντούλα, έχει κόκκινα κοντά μαλλιά, αλλά το σημαντικό επάνω της είναι τα τεράστια βυζιά της. Είναι πολύ ωραία και ακόμα και εγώ που είμαι γυναίκα το καταλαβαίνω. Εγώ είμαι μελαχρινή, πολύ πιο ψηλή από εκείνη, στα 30 και αρκετά συμπαθητική. Το σώμα μου είναι φυσιολογικό με καλές αναλογίες.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μου έλεγε για το γκόμενο της, πόσο γελοίος είναι, πόσο την έχει ταλαιπωρήσει και πόσο μόνη νιώθει. Έλεγε ότι όλο αυτό το διάστημα που τον περιμένει θα μπορούσε να έχει κάνει ότι της γουστάρει και ότι έχει χάσει πολλές ευκαιρίες.

Δίπλα μας ακριβώς κάθονταν τρία αγόρια και προφανώς κάποιος από αυτούς άκουσε αυτά που μου έλεγε. Μας έστειλαν 2 σφηνάκια με ένα σημείωμα που έγραφε: «Κορίτσια, μην χάσετε άλλες ευκαιρίες». Δεν το πήραμε πονηρά, ήπιαμε τα σφηνάκια και σιγά-σιγά αρχίσαμε να μιλάμε. Ήρθαν κοντά μας, ήταν γενικά πολύ συμπαθητικοί και με χιούμορ και έδειχναν να απολαμβάνουν την παρέα μας. Ο μικρότερος 36 χρόνων και ο μεγαλύτερος 42. Γιώργος, Κώστας, Άκης. Κάποια στιγμή ο Κώστας πρότεινε να πάμε σπίτι του για ποτά, έμενε πολύ κοντά και θα μπορούσαμε να πάμε με τα πόδια. Η Μαρία με κοίταξε και είπε αμέσως ναι. Ακολούθησα...


Το σπίτι του ήταν περιποιημένο γενικά. Καθίσαμε… μας κέρασαν ποτά και συζητάγαμε όλοι μαζί περί ανέμων και υδάτων. Είδαμε όλοι μαζί dvd και ακούγαμε μουσική. Μετά από περίπου δυο ώρες η ατμόσφαιρα είχε ζεσταθεί. Ο Άκης είχε ήδη προσεγγίσει τη Μαρία που δεν αρνιόταν καθόλου την παρέα του και σιγά-σιγά την πλησίαζε και ο Κώστας.

-    Πως γίνεται εσύ μια τόσο ωραία κοπέλα με τόσο απίστευτο στήθος να κάθεσαι και να στεναχωριέσαι για ένα μαλάκα;

-    Έλα ντε; Δεν βλέπει πόσο ωραία είναι και κάθεται και ασχολείται μαζί του. Λέω και εγώ.

-    Κορίτσια εμείς μπορούμε να σας ανεβάσουμε την ψυχολογία.

-    Δηλαδή τι θα κάνετε για εμάς; Ρώτησε η Μαρία.

Ο Κώστας λοιπόν πατάει απλά το play στο dvd και ξεκινάει μια υπέροχη τσόντα...

-    Μπορούμε να περιποιηθούμε την φίλη σου και να της δείξουμε πως δεν είναι όλα τόσο άσχημα... φυσικά θέλουμε και εσένα μαζί μας. 

Η Μαρία είχε καυλώσει και φαινόταν ξεκάθαρα. Χάιδευε τα μπούτια της και με την πρώτη πρόσκληση άρχισε να χαϊδεύει τα βυζιά της. Την πλησιάσαμε όλοι, εγώ πήγα πίσω της και της έβγαλα αργά την μπλούζα. Ήξερα ότι ήθελε σαν τρελή να την γαμήσουν, οπότε δεν είχα διάθεση να της χαλάσω το χατίρι. Τα βυζιά της πετάχτηκαν σαν δυο βουνά και απλά τα περιόριζε το σουτιέν. Οι κύριοι την ώρα που της έλυνα το σουτιέν γδύνονταν. Όλοι είχαν ωραία σώματα και γενικά ήταν πολύ ευγενικοί.

-    Θέλω να περιποιηθείτε την φιλενάδα μου κύριοι.

-    Αυτός είναι ο σκοπός μας. Αλλά θα ευχαριστηθείς και εσύ μανάρι μου!

Ήρθαν και οι τρεις από πάνω της για να χαϊδέψουν τα τεράστια βυζιά της. Εγώ ήμουν από πίσω της και τα κράταγα σταθερά για να τα γλύφουν. Η Μαρία είχε καυλώσει τρελά.

-    Θέλω τα καυλιά σας πάνω στις βυζάρες μου! Τους είπε.

Αμέσως τρία ωραία και γυαλιστερά καυλιά ήρθαν κοντά μας. Άρχισε να τους παίρνει πίπα. Η Μαρία έγλυφε πρώτα κάθε ένα καυλί και μετά το ακούμπαγε στα βυζιά της και το έφτυνε. Ο Άκης την τράβηξε προς τα κάτω και της άνοιξε τα πόδια. Το στρινγκάκι της έσταζε από τα χύσια.

-    Κάντο στην άκρη και τρίψε το καυλί σου πάνω στο καυτό μουνί μου πουτσαρά μου!

Έτσι κι έγινε. Άρχισε να το τρίβει πάνω στην κλειτορίδα της και σιγά-σιγά το βύθισε στο μουνί της που το ρούφηξε όλο βαθιά.

-    Ναι… γάμα με! Γάμα με την ξεσκισμένη καριόλα!!! Θέλω να τον παίρνω βαθιά και θέλω να με γαμήσετε όλοι!

Ο Κώστας την πίπωσε δυνατά. Τι τέλεια καύλα να βλέπω την φιλενάδα μου να γεμίζει και τις δυο καυλωμένες τις τρύπες ταυτόχρονα με τόσο πάθος. Έπαιρνα πίπα στον Γιώργο ασταμάτητα και χάιδευα το μουνάκι μου που είχε γεμίσει με ζουμάκια και ήθελε πούτσο σαν τρελό. Γύρισα στα τέσσερα και ήρθε από πίσω μου ο Γιώργος. Έβαλε το καυλί του μέσα στο μουνί μου και άρχισε να με γαμάει με μανια. Φώναζα από την καύλα και το ίδιο έκανε και η Μαρία. Εκείνη σηκώθηκε και γύρισε προς τα εμένα.

-    Θέλω να κοιταζόμαστε την ώρα που μας γαμάνε φίλη μου για να ξέρουμε και οι δυο πόσο καυλιάρες είμαστε.

Ο Άκης κάθισε στον καναπέ και η Μαρία από πάνω του. Ο πούτσος του βυθίστηκε πάλι όλος μέσα στο μουνί της και το έβλεπα. Το θέαμα τέλειο! Το μουνί της κατακόκκινο από καύλα και ένας πούτσος να μπαινοβγαίνει μέσα της. Ο Κώστας πήγε πάλι μπροστά της για πίπα. Αυτή το ρούφηξε όλο βαθιά και πάλι.

Μετά από λίγο άρχισα να νιώθω το μουνί μου έτοιμο να χύσει. Άφησα όλα μου τα χύσια πάνω στο καυλί του Γιώργου. Έβγαλα έξω το καυλί του από το μουνάκι μου και τον οδήγησα πίσω από τη Μαρία

-    Φίλη μου θέλεις το καυλί του Γιώργου με τα χύσια μου να μπει στο κωλαράκι σου; θέλεις να σε ξεσκίσουν τρία ωραία καυλιά;

Εκείνη χωρίς καν να βγάλει την πούτσα από το στόμα της με κοίταξε και χαμογέλασε. Μούγκρισε και έδωσε δυο χαστούκια στα κώλομέρια της σαν να λέει στον Γιώργο "προχώρα".

Έσκυψε μπροστά και τούρλωσε τον κώλο της προς το μέρος του. Σταμάτησε και περίμενε να νιώσει το πουτσοκέφαλο του πάνω στην τρυπούλα της. Αυτός πήγε πίσω της και έφτυσε πάνω στην τρύπα της. Το μόνο που ακουγόταν ήταν τα μουγκρητά της από την πίπα που έπαιρνε.

Είχα καθίσει πιο δίπλα και έπαιζα με το μουνάκι μου. Περίμενα να δω το υπέροχο θέαμα. Σιγά-σιγά ο Γιώργος άρχισε να σπρώχνει το καυλί του μέσα στον κώλο της Μαρίας. Η τρύπα της είχε ανοίξει και φαινόταν ότι θα τον πάρει όλο βαθιά. Σε λιγότερο από ένα λεπτό η Μαρία τον έπαιρνε και από τους τρεις. Τρελή καύλα. Την γαμούσαν όλοι και αυτή κουνιόταν στο ρυθμό από τα τρία καυλιά τους. Τα βυζιά της ήταν σαν τεράστιες καμπάνες και χτύπαγαν το ένα πάνω στο άλλο.

Τα αγόρια άρχισαν να αλλάζουν θέσεις.... άλλος πίπα, άλλος μουνάκι, άλλος κώλο. Την ξάπλωσαν ανάσκελα και άρχισαν πάλι να την ξεσκίζουν δυνατά. Η Μαρία άρχισε να χύνει και να ρουφάει όλο και πιο δυνατά το καυλί του Άκη για να μην φωνάξει όσο ήθελε...
Ήμουν ακόμα στην πολυθρόνα όταν ανασηκώθηκαν και οι τρεις και πήγαν πάνω από τα βυζιά της.

-    Θα στα χύσουμε τα τεράστια βυζιά σου μανάρα μου!

-    Χύστε τα! Θέλω να αλείψω τα καυτά σας χύσια πάνω τους... ελάτε... ελάτε!

Η Μαρία μίλαγε και έπαιζε τα βυζιά της. Τα κούναγε και, τραβούσε τις τεράστιες ρώγες τους και περίμενε με ανοιχτό το στόμα και την γλώσσα έξω να ακουμπάει πάνω στις βυζάρες της τα καυτά τους χύσια.

Δεν άντεξαν. Άρχισαν να την χύνουν. Δεν έχω δει πιο πολλά χύσια. Ήταν απίστευτο! Έτρεχε παχιά καυτή κρέμα πάνω στα βυζιά της και άλλα πετάγονταν πάνω στο πρόσωπο της. Έβγαζε τη γλώσσα της και τα μάζευε από παντού για να τα καταπιεί. Έχυναν τόσο πολύ που το πρόσωπο της είχε πλημμυρίσει από τα χύσια τους. Στο τέλος άρχισε να πιπώνει έναν-έναν για να ρουφήξει και την τελευταία τους σταγόνα. Ταυτόχρονα χάιδεψε και πάλι τα βυζιά της για να απλώσει τα χύσια τους παντού.

Ήθελα να είχα προχωρήσει σε κάτι πιο extreme. Θέλω να το δοκιμάσω. Η Μαρία συνεχίζει να περνάει ωραίες στιγμές μαζί τους και μου ζητάει συνέχεια να συμμετέχω και εγώ...


Click here for more!