Μια φίλη μου είναι παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια περίπου με έναν τύπο, ο οποίος την κερατώνει συστηματικά και την αγνοεί εντελώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά της κι έχουνε και 2 κοριτσάκια.

Βγαίνουμε αρκετές φορές μαζί και τα λέμε. Της είπα για την αδελφή της - ένα φανταστικό γκομενάκι, μόλις 19 ετών, μελαχρινό με τέλειο κορμί και μου είπε πως θα κανονίσει κατάσταση στο σπίτι της. Όταν η φίλη μου με τον άντρα της και τα παιδιά, θα έλειπαν. Τότε θα την συναντούσα.

Έτσι κι έγινε. Βρεθήκαμε σπίτι της, μαζί με την φίλη μου και την αδελφή της. Η φίλη μου κανόνισε, δήθεν τυχαία, πως έπρεπε να πάνε στην μάνα της και παρακάλεσε την αδελφούλα της να μου κάνει παρέα ώσπου να επιστρέψουν. Όταν έφυγαν, η μικρή με ρώτησε εάν θέλω καφέ. Της είπα ναι και σηκώθηκε να μου φτιάξει. Φόραγε ένα μαύρο φόρεμα, κοντό και φαρδύ στο κάτω μέρος. Σκέτος πειρασμός.

Όπως στεκόταν όρθια στην κουζίνα, αφοσιωμένη στον καφέ, εγώ την πλησίασα, της κόλλησα από πίσω κι αυτή με ένα χαμόγελο αμηχανίας μου είπε ¨Τι κάνεις ;¨. ¨Σου κολλάω, σαν τι φαίνεται ;¨ της είπα εγώ. Αυτή μου είπε ¨Έλα σε παρακαλώ, σταμάτα τώρα¨ και κάνει να γυρίσει να με διώξει. Τότε εγώ την πιάνω και την φιλάω στα σαρκώδη παχιά της χείλη.
Αυτή μου παραδόθηκε αμέσως. Άρχισα να την χαϊδεύω κάτω απ την φούστα, αυτές τις υπέροχες μπουτάρες και το ξυρισμένο μουνί που σε χρόνο μηδέν είχε γίνει μούσκεμα (ή μήπως ήταν από πριν ;). Έχωσα μέσα στην μούνα της, ένα δάχτυλο και μετά τρία και τέσσερα. Τα πήρε όλα το μουνάκι της και άρχισε να φωνάζει ξαφνικά ¨Ααααχχχχ!!! Χύνω, χύνω, είμαι γαμιόλα, θέλω να χύνω, να γαμιέμαι, να χύνω, να με σκίζουνε καυλιά..αααχχχ! χύνω σου λέω ρε μαλάκα, χύνω ρε πούστη, αχχχχχχ! Το μουνί μου, η μουνάρα μου..¨. Έσκυψα κι άρχισα να ρουφάω ότι προλάβαινα από το πλούσιο και πηχτό μουνόχυμα. Έχυσε κι άλλη μία φορά απανωτά με το γλυφομούνι που της έκανα, καθώς την γαμούσα και με τα δάχτυλα και μετά σηκώθηκα και την γύρισα πλάτη σε μένα.

Στηρίχθηκε στον πάγκο της κουζίνας με τα χέρια κι άρχισα να γαμάω σαν τρελός αυτό το τροφαντό, φρέσκο, ξεσκισμένο μουνί που μόλις πριν λίγα δευτερόλεπτα, το είδα να χύνει σαν τρελό. Ο κώλος ήτανε κάτι φανταστικό. Την ώρα που την ξέσκιζα με μανία αυτή φώναζε ¨Γάμα με ρε πούστη, ξέσκισμα θέλω άχρηστε, ανίκανε. Γάμα μου την μάνα, ξέσκισέ μου τα βάρδουλα. Βίασε με¨ και ταυτόχρονα με μια στροφή του κεφαλιού της με φίλαγε. Από το στόμα της έτρεχαν τα σάλια της σαν να έχυνε κι από εκεί.

Μόλις ένοιωθα πως ήτανε η ώρα να την χορτάσω ψωλόχυμα, βγάζω έξω τον πούτσο μου και της τον καρφώνω από πίσω στο κωλάντερο. ¨Ααααααχχχχχχ!!! Ξεκόλιασέ με άντρα μου, έτσι μπράβο μωρό μου, κάνεις φανταστικό ξεκόλιασμα. Έτσι να με γαμάς, έτσι θέλω να με βιάζουν όλες οι ψωλές, όλοι οι ψωλαράδες, οι γαμιάδες μου..¨. Σ αυτό το σημείο αφηνίασα εντελώς, άρχισα να χύνω και να την χτυπάω με τέτοια λύσσα, που όταν αργότερα καθήσαμε στον καναπέ και χαϊδευόμασταν για τον δεύτερο γύρο, διαπίστωσα ότι της είχα κάνει μελανιές.

Αυτή μου είπε ότι ¨Έτσι τον καταλαβαίνω εγώ τον άντρα¨. Μετά από λίγη ώρα, μπήκε μέσα η αδελφή της. Είδε την μικρή να μου παίρνει πίπα κι εγώ να γαμάω το μουνί της αδελφής της κι αυτή να χύνει. Η μικρή συνέχισε κανονικά την πίπα και η φίλη μου ατάραχη την σταμάτησε, σήκωσε την φούστα της, κατέβασε το κυλοτάκι της και κάθισε επάνω στην πούτσα μου.

Με φίλαγε και μετά, έβγαλε έξω τις βυζάρες της. Εγώ είχα αυτό το υπέροχο πουτανάκι να την χουφτώνω από τα κωλομέρια την ώρα που την γαμάω και να ρουφάω της βυζάρες της και την αδερφή της να μου γλύφει τα αρχίδια. Μετά από αυτό το παρτάκι, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να γαμιόμαστε, αλλά όχι όλοι μαζί. Εμένα δεν με πειράζει καθόλου.

Click here for more!