Καιρό με γυρόφερνες, είχαν περάσει 6 μήνες από τότε που χωρίσαμε και εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να σε δω, να μάθω τα νέα σου. Εσύ το είχες ξεκαθαρίσει ότι ήθελες άλλα... Την ώρα που τρώγαμε ένιωθα σαν να ήμουν με έναν φίλο μου. Έτσι με αντιμετώπιζες και εσύ. Είπαμε τα νέα μας γελάσαμε, θυμηθήκαμε τα παλιά και μετά πήγε ο καθένας σπίτι του. Δεν πέρασε μια ώρα και με πήρες τηλέφωνο λέγοντάς μου ότι με θες και ότι έρχεσαι να με πάρεις από το σπίτι για να πάμε κάπου που θα είμαστε μόνοι μας. Δεν αρνήθηκα, δεν σου κρύβω ότι και μόνο στην ιδέα καύλωνα απίστευτα.
 
Ήρθες, μπήκα στο αμάξι, με φίλησες και ξεκινήσαμε για ένα ξενοδοχείο στην εθνική. Στον δρόμο με έβαλες και κατέβασα το παντελόνι μου. Με το ένα χέρι κρατούσες το τιμόνι και με το άλλο χάιδευες την κλειτορίδα μου. Δίπλα μας περνούσαν αυτοκίνητα και αυτό με ερέθιζε πιο πολύ. Μετά, έχωνες το δάχτυλό σου στο μουνί μου και οι κινήσεις σου τώρα ήταν πιο γρήγορες. Πότε έπαιζες με την κλειτορίδα μου που ήταν κόκκινη και πρησμένη από την καύλα και πότε με γάμαγες με το δάχτυλό σου. Άρχισα να φωνάζω και να αδιαφορώ αν μας έβλεπε κανένας από τα γύρω αμάξια. Τελείωσα πάνω στο χέρι σου λίγο πριν φτάσουμε στο ξενοδοχείο. Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο με έγδυσες γρήγορα και άγρια , με έβαλες να ξαπλώσω και μου άνοιξες τα πόδια. Άρχισες να γλύφεις την μουνάρα μου να μου την ρουφάς και να με γαμάς με την γλώσσα σου. Δεν με άφησες να πλησιάσω καν τον καυλωμένο πούτσο σου.. είπες. Το μουνί μου ήταν μούσκεμα από τα υγρά μου και τα σάλια σου δεν άργησα να τελειώσω ενώ εσύ ακόμα με έγλυφες. Μετά σηκώθηκα , σε έγδυσα και είδα το σκληρό και κατακόκκινο καυλί σου .

Μου είχε λείψει τόσο πολύ.δεν έχασα χρόνο και το έβαλα στο στόμα μου. Ήσουν ανάσκελα και εγώ από πάνω σου, ρούφαγα και έγλυφα την πούτσα σου χώνοντάς την όσο πιο βαθιά μπορούσα στο στόμα μου . Στη συνέχεια κατέβηκα προς τα κάτω και σου έγλυφα τα αρχίδια σου ενώ με το χέρι μου σου τράβαγα μαλακία. Είχες τρελαθεί από την καύλα , φώναζες , πότε μου τράβαγες τα μαλλιά και πότε μου πίεζες το κεφάλι πάνω στην ψωλή σου και με έπνιγες.. Δεν ήθελες ακόμα να τελειώσεις αλλά δεν άντεξες.ένιωθα τα χύσια σου ζεστά μέσα στο στόμα μου και εσύ έτρεμες. Στα ρούφηξα όλα, όπως έκανα πάντα , ήξερα ότι σου άρεσε . Δεν ξεκουραστήκαμε καθόλου, είχες ξανά καυλώσει με τη μια. Απότομα και βίαια έχωσες την πούτσα σου μέσα στην μούνα μου και ένιωθα ότι με έσκιζες. Έξι μήνες αγαμίας ήταν πολλοί και η τρύπα μου είχε κλείσει. Με πέθανες στο γαμήσι καύλα μου, με γαμούσες γρήγορα , σκληρά , βάραγες με δύναμη τα κωλομέρια μου και φώναζες  Σου αρέσει μωρή πουτάνα? Σου αρέσει που σου σκίζω το μουνί? Μίλα μωρή γαμιόλα σου αρέσει? .

Εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω , είχε κοπεί η ανάσα μου , έχωνες την ψωλή σου τόσο βαθιά που νόμιζα ότι θα μου βγει από το στόμα. Όσο δεν μίλαγα τόσο με χτύπαγες πότε στα κωλομέρια και πότε στα μάγουλα, ζούσα την απόλυτη καύλα και δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Με έστησες στα τέσσερα. Άνοιξες με τα χέρια σου την κωλάρα μου και είδες την κωλοτρυπίδα μου. Την έγλυψες κα μετά έχωσες 2 δάχτυλα μέσα. Το έκανες απότομα και πόνεσα. Στη συνέχεια την έφτυσες, την γέμισες σάλια χωρίς προειδοποίηση έχωσες το καυλί σου με δύναμη από πίσω. Πονούσα πολύ αλλά η καύλα ήταν μεγαλύτερη. Μου τράβαγες τα μαλλιά και φώναζες  Σε σκίζω ξεκωλιάρα θα σε γαμάω μέχρι να βγάλεις αίμα. Πες μωρή πουτάνα σου αρέσει?

Ναι γαμιόλη μου , μου αρέσει  απάντησα εγώ και εκείνη τη στιγμή φεύγεις από την κολάρα μου και αρχίζεις να γαμάς το μουνί μου. Ήμουν ακόμα στα τέσσερα και εσύ από πίσω μου να με γαμάς πότε από τον κώλο και πότε από το μουνί μου. Μετά με γύρισες ανάσκελα και συνέχισες την ίδια δουλειά, πότε από μπροστά και πότε από πίσω. Εγώ έτριβα την κλειτορίδα μου και ήμουν έτοιμη να τελειώσω. Όταν το πήρες χαμπάρι μου έδωσες ένα χαστούκι και είπες  Τι κάνεις εκεί μωρή καριόλα? Παίζεις τη μούνα σου?  Άνοιξες τα μουνόχειλά μου και έφτυνες την κλειτορίδα μου , της έριξες 2-3 σφαλιαρίτσες ενώ η πούτσα σου ξέσκιζε ακόμα την κωλοτρυπίδα μου. Ούτε και ξέρω πόσες φορές είχα τελειώσει, δεν μου τα είχες κάνει ποτέ ξανά αυτά και είχα τρελαθεί. Και οι 2 τρύπες μου είχαν αρχίσει να πονάνε τις είχες ξεσκίσει και τις δύο.
Χύσε με πουτσαρά μου σου είπα
Χύσε μέσα στην κωλάρα μου.

Σε χύνω μωρή τσούλα.χύνω μέσα στον κώλο σου..σε χυνωωωωωω!!!

Ένιωσα μέσα μου τα χύσια σου να πλημμυρίζουν την κωλότρυπά μου και εσύ από πάνω μου να τρέμεις .

Τελικά σαν χωρισμένοι γαμιόμαστε καλύτερα..να το ξανακάνουμε.

Click here for more!