Με λένε Γιάννη και είμαι 24 χρονών. Αρκετά εμφανίσιμος 1.86 και 75 κιλά. Δεν είμαι κανένας κούκλος αλλά έχω τα τυχερά μου. Αλλά σαν μαλάκας σχεσάκιας που ήμουν (4 χρόνια) τα απέφευγα όλα και παρέμενε πιστός Πηνελόπος όπως με λέει η παρέα μου.

Ήταν Σάββατο βράδυ και ως συνήθως τσακώθηκα με την κοπέλα μου για μαλακίες. Σαν κλασσική απάντηση πήρα ένα... χωρίζουμε. Νευρίασα τόσο πολύ που κάθε φορά που τσακωνόμασταν μου έλεγε χωρίζουμε, που της κατέβασα κάτι μπινελίκια και κάτι χριστοπαναγίες, άλλο πράμα. Μετά από τόσο βρισίδι, ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μου ξαναμιλούσε. Πήρα τηλέφωνο ένα φιλαράκι και πήγαμε για ένα ποτό. Καθώς περνάγαμε την Καλλιρόης χτυπάει το κινητό του φίλου μου του Μάνου. Ήταν η φίλη του η Π. που δεν είχε κανονίσει τίποτα για το σαββατόβραδο και τον ρώτησε αν μπορούσε να έρθει μαζί μας. Εγώ την Π. δεν την ήξερα.

Μέχρι να φτάσουμε σπίτι της Π. ο φίλος μου ο Μάνος μου έλεγε (από προσωπική του πείρα) ότι η Π. κάνει την πιο τρελή πίπα και τα πιο τρελά γαμήσια. Έτσι του είπα:

«Πρέπει να την πάρουμε παρτούζα σήμερα».

Αυτό ήταν το σχέδιο και αφού την πήραμε από το σπίτι φτάσαμε στο μπαρ.

Παραγγείλαμε, ήπιαμε και σιγά-σιγά η κουβέντα έφτασε γύρω από το γαμήσι.

Ρωτάω την Π.:

-    Έχεις κάνει ποτέ παρτούζα;;;

-    Όχι. Μου απαντάει με μια έκφρασης αηδίας στο πρόσωπο της.

-    Καλά, καλά. Λέω. Έτσι λέτε όλες…

-    Κάνω τα πάντα, μου λέει, αλλά μόνο με αυτόν που γαμιέμαι. Δεν θέλω τρίτο στην παρέα.

-    Εεεεε, τότε να διώξουμε τον Μάνο και να πάμε κάπου, της λέω, να μου δείξεις τι κάνεις. Και πέταξα ένα χαμόγελο για να το πάρει σαν πλάκα. Δεν είπε τίποτα γιατί ο Μάνος πετάχτηκε και είπε:

-    Και εγώ τι είμαι, ο μαλάκας τις παρέας;;;

Δεν συνεχίστηκε τίποτα εκεί.

Φύγαμε από το μπαρ και είπαμε να πάμε σε club στο Μπουρνάζι. Εκεί θα συναντούσαμε μια παρέα μου Μάνου. Πήγαμε και κάτσαμε στο τραπέζι τους και εγώ έκατσα δίπλα στην Π. Όπως μίλαγα μαζί της ακούμπησε το χέρι της στο γόνατό μου και εγώ το πήρα και το χάιδεψα λίγο. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα που πήγα να της αφήσω το χέρι, μου το κράτησε και άρχισε να μου το χαϊδεύει εκείνη. Κάτι πήγα να της πω και μου λέει:

-    Δεν σε ακούω… έλα πιο κοντά!!!

Πάω να της μιλήσω στο αυτί και αυτή γυρνάει και μου σκάει ένα γλωσσόφιλο. Φιλιόμασταν για κανένα 5λεπτο και ένιωσα τον πούτσο μου να μεγαλώνει.

Κάτσαμε έτσι στο club για καμιά ώρα (αγκαλίτσες-φιλάκια) και μετά μου ζήτησε να την γυρίσω σπίτι γιατί ήταν αργά.

Λέω στον φίλο μου τον Μάνο:

-    Πάω να γαμήσω αγορίνα. Τα λέμε…

-    Ρε πούστη! Η παρτούζα που λέγαμε;;;

-    Άλλη φορά. Σήμερα γαμάει ο μαλάκας ο σχεσάκιας, του λέω, για να δει τι έχανε 4 χρόνια με την άλλη την μιξοπαρθένα.

-    Άντε μαλάκα, μου λέει, την έκανες για σήμερα. Και μην κωλώσεις πουθενά! Κάνει τα ΠΑΝΤΑ.

( Εδώ να κάνω μια παρέμβαση και να πω ότι με την κοπέλα που ήμουν 4 χρόνια μου έκανε πολύ σπάνια πίπα, και κώλος… ούτε κουβέντα. Την αγαπούσα τόσο όμως που τα παρέβλεπα και δεν έλεγα τίποτα γιατί όποτε ζητούσα κάτι στράβωνε και πολλές φορές με άφηνε με το πουλί ανά χείρας).

Φύγαμε με την Π. και σκεφτόμουνα που να την πάω για να γαμηθούμε. Δεν μου είχε πει ότι έμενε μόνη της και έτσι όταν με προσκάλεσε σπίτι της, από την χαρά μου καύλωσαν ακόμη και οι φτέρνες μου!!!

Ανεβήκαμε πάνω και σε 2 λεπτά είχαμε βρεθεί στον καναπέ γυμνοί. Το μουνάκι της ήταν εντελώς ξυρισμένο και το κορμάκι της ήταν ότι πρέπει για γλύψιμο. Ήταν 1.60 και μόλις 44 κιλά. Μου αρέσουν τρελά οι πολύ-πολύ αδύνατες γυναίκες. Άρχισα να της φιλάω το λαιμό και κατέβηκα στα βυζάκια της. Μικρά και με μια ρώγα σαν σταφύλι. Τεράστια!!! Έπαθα την πλάκα μου. Κάθισα και την έγλυφα για πολύ ώρα και η Π. βαριανάσαινε.

Κατέβηκα και πήρα στο στόμα το υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι της. Το έγλυφα για κανένα 10λεπτο και της χάρισα ένα χύσιμο που όπως βόγκαγε κατάλαβα ότι το απολάμβανε. Την γύρισα και άρχισα να της γλύφω την πλάτη και σιγά-σιγά έφτασα στην κωλοτρυπίδα της. «εδώ είμαστε! Σκέφτηκα» και άρχισα να την γλύφω με μανία και να της βάζω και δαχτυλάκι. Πρώτη φορά έγλυφα κωλοτρυπίδα και αν δεν με σταμάταγε η Π... ακόμη εκεί θα ήμουν και θα έγλυφα.

Ανέλαβε εκείνη τα ηνία του παιχνιδιού και έπεσε στα γόνατα. Μου πήρε την πούτσα στο στόμα και τότε κατάλαβα τι πάει να πει ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ!!!

Εκείνο το βράδυ έλιωσα στην πούτσα. Τελείωσα 4 φορές και έφυγα από εκεί αφού είχε ξημερώσει. Πίπες, 69, στα τέσσερα, κώλο, τα πάντα. Η κοπέλα ήταν δασκάλα του σεξ και μου έδωσε να καταλάβω ότι είχα πολλά να ζήσω.

Από τότε και εδώ και 5 μήνες ρίχνω τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου. Ξεκαθαρίσαμε με την Π ότι ούτε και εκείνη αλλά ούτε και εγώ θέλουμε σχέση και γαμιόμαστε πολύ συχνά σαν τα σκυλιά

Και μην ακούσω πάλι για σχέσης και μαλακίες…

Γαμάτε γιατί χανόμαστε!!!

Click here for more!