Γεια χαρά, με λένε Γιάννη και θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου συνέβη πριν ένα χρόνο, απίστευτη και όμως αληθινή. Είμαι 45 και παντρεμένος, (καλογυμνασμένος, όχι κορμί, αλλά αρκετή αντοχή) με μια όμορφη γυναίκα, μπορώ να πω, 38 χρονών που την λατρεύω. Τα παιδιά μας 20 και 18 χρονών σπουδάζουν στο εξωτερικό, έτσι στο σπίτι είναι ησυχία. Γενικά περί sex πάμε πολύ καλά όπως για παράδειγμα τσιμπούκια, γλειψίματα, άγρια γαμήσια κλπ. Όταν όμως της ζητήσω να τη γαμήσω από τον κώλο δεν δέχεται διότι λεει έχω μεγάλη και χοντρή πούτσα (22 εκατοστά) και θα πονέσει.
 
Έχουμε μια καρδιακή φίλη, την Εύη που με καυλώνει πάρα πολύ. Η φίλη μας η Ευη είναι χωρισμένη εδώ και 2 χρόνια, 44 χρονών ωραίο κορμί 1.78 , μικρό στήθος και ωραία κωλομέρια. Η μοναχοκόρη της σπουδάζει στη Αγγλία. Πολλές φορές ρίχνω σπόντες στη γυναίκα μου για την Ευη. Με την γυναίκα μου είναι πάρα πολύ κολλητές. Όπως φάνηκε εκ των υστέρων η γυναίκα μου έλεγε στη Ευη, πόσο καλά περνούσαμε στη ζωή και στο sex. Πολύ συχνά βγαίνουμε έξω για φαγητό ή χορό οι τρεις μας. Προσπαθήσαμε αρκετές φορές να της γνωρίσουμε κάποιο γνωστό μας για να προχωρήσουν μαζί στη ζωή αλλά δεν πετύχαμε.
 
 Το περασμένο Σαββάτο αποφασίσαμε να πάμε στα μπουζούκια, οι τρεις μας και ένα άλλο ζευγάρι φίλοι μας και γείτονες μας , ο Παύλος 56 χρονών και η γυναίκα του Νατάσσα 51 χρονών.
 
 Γύρω στις 5 το απόγευμα η Ευη ήλθε στο σπίτι μας. Θα πήγαιναν με τη γυναίκα μου μια μικρή επίσκεψη. Μπαίνοντας στο σπίτι με έφτιαξε με το προκλητικό της ντύσιμο και με τον τρόπο που με κοιτούσε. Τελικά στις 11:00 το βράδυ βρεθήκαμε όλοι (οι πέντε) στο νυκτερινό κέντρο . Όλα κυλούσαν ήσυχα αλλά ο πούτσος μου δεν ησύχαζε (έτσι το λέμε με την γυναίκα μου όταν έχει κάποιος από τους δυο μας καύλες και είμαστε με κόσμο). Όλοι ήταν σε κέφι, χορέψαμε, διασκεδάσαμε περισσότερο από άλλες φορές και εγώ προσωπικά αφιέρωσα αρκετό χρόνο με την Ευη, πράγμα που άρεσε και στη γυναίκα μου, διότι πολλές φορές μου έλεγε ότι ένοιωθε λύπη επειδή της έτυχε ο χωρισμός (όπως είπα, είναι πολύ κολλητές). Ούτε που πρόσεξά ότι φίλος μας ο Παύλος έγινε στουπί στο μεθύσι όπως επίσης και η φίλη μας η Νατάσσα και η γυναίκα μου. Οι μόνοι που είχαν τις αισθήσεις τους ήμουν εγώ και η Ευη.

Βλέποντας την κατάσταση αποφασίσαμε να επιστρέψουμε όλοι με το δικό μου αυτοκίνητο.

Η γυναίκα μου με παρακάλεσε να την αφήσω πρώτη διότι ήθελε να κοιμηθεί. Γύρω στις 4 τα χαράματα κατέβασα την γυναίκα μου στο σπίτι μας και ακολούθως, τους Παύλο, και Νατάσσα στο σπίτι τους. Ο φίλος μας ο Παύλος δεν στεκόταν στα πόδια του, και έτσι βοηθήσαμε τη Νατάσσα να τον βάλει στο κρεβάτι του. Όπως βάζαμε τον Παύλο στο κρεβάτι η Ευη έσκυψε μπροστά μου και τρίφτηκε πάνω στη πούτσα μου η οποία άρχισε να σκληραίνει και ήταν εμφανές η διόγκωση . Τη φάση την πρόσεξε και η Νατάσσα η οποία έβαλε τα κλάματα λέγοντας ότι εδώ και έξι μήνες ο Παύλος (ο άντρας της)δεν έχει στύση και δεν την ικανοποιεί ερωτικά, τακτικά βλέπουν σεξολόγο για βοήθεια κλπ. Την έβαλα στη αγκαλιά μου να τη παρηγορήσω αλλά η πούτσα μου πήρε ολοκληρωμένες διαστάσεις. Το τι έγινε μετά μου είναι αξέχαστο.

Ορμάει και παίρνει τη πούτσα μου στο στόμα της και αρχίζει να την γλύφει με τέτοια μανία και δεξιότητα που έμεινα άφωνος. Η Ευη, δεν έχασε στιγμή, αφού μου έβγαλε τα ρούχα, ξεντύθηκε και αυτή, εκάθησε στο πρόσωπο μου και άρχισα να της γλείφω το μουνί της. Η Νατάσσα συνέχισε το τσιμπούκι ,γλείφοντας παράλληλα και τα αρχίδια μου τα οποία είχαν ήδη φουσκώσει.

Γυρνάω τη Ευη σε στάση 69 και ενώ την έγλειφα μια τον κώλο της και μια το μουνάκι της βάζω και τον πούτσο μου στο στόμα της και αρχίζει ένα τρελό γλείψιμο. Η κωλοτρυπίδα της ήταν πολύ σφιχτή. Την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να τρίβω τον πούτσο στην κωλοτρυπίδα της και να τον σπρώχνω σιγά-σιγά μέχρι που μπήκε μέσα ο μισός περίπου και σταμάτησα μέχρι που την ένιωσα να χαλαρώνει και της τον κάρφωσα με μια απότομη κίνηση. Η φίλη μας μούγκρισε από τον πόνο αλλά εγώ συνέχισα και μετά από λίγο άρχισε να βογκάει από ηδονή και να λεει «σκίσε τον κώλο μου, είμαι όλη δικιά σου, κανείς δεν με έχει γαμήσι ποτέ τόσο τέλεια κ.λ.π.» Σε αυτό το διάστημα έπαιζα με το μουνί της και την ένιωσα να χύνει στα χέρια μου και τότε έβαλα τα δάχτυλα μου στο στοματάκι της και τα έγλειφε.

Αμέσως βγάζω την πούτσα από το κώλο της και τον σφηνώνω στο μουνί της. Αφού την γάμησα άγρια σε λίγο έχυσα πάνω στην κωλοτρυπίδα της και συνέχισα να την γαμάω τον κώλο μέχρι που άρχισα να καυλώνω και πάλι.

Η Νατάσσα βλέποντας τη πούτσα μου να παίρνει πάλι της κανονικές διαστάσεις ,στήθηκε από μόνη της στα τέσσερα και με παρακαλούσε να τη γαμήσω. Εγώ δίσταζα λίγο διότι ο άντρας της, κοιμόταν του καλού καιρού , αν και η Νατάσσα έκανε ήδη προσπάθειες να τον καυλώσει αλλά μάταια. Η Ευη ξαφνικά παίρνοντας της πούτσα μου την οδήγησε στο μουνί της. Το τι γαμήσι της έριξα δεν μπορώ να το περιγράψω. Στο τέλος με μια απότομη κίνηση τον έβαλα στον κώλο της. Η φωνές της πρέπει να ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά. Σε λίγο έχυσα μέσα στο κώλο της. Αυτό ήταν το καλύτερο γαμήσι που μου έκαναν ποτέ μου λεει, καλοπερνάει η γυναικούλα σου.

Στις πέντε το πρωί μπήκα σπίτι αφού κατέβασα τη Ευη στο σπίτι της. Γλίστρησα στο κρεβάτι αθόρυβα, για να μη ενοχλήσω τη γυναίκα μου αφού ήμουν και εξουθενωμένος. Σε λίγο όμως το χέρι της άρχισε δουλειά και σε λίγο το στόμα της. Τίποτα όμως. Είχα στεγνώσει από το γαμήσι , οι μυς μου χαλάρωσαν και η πούτσα μου δεν υπάκουε με τίποτα. Προσπάθησα να δικαιολογηθώ, ότι ήπια αρκετό ποτό και έχω πονοκέφαλο κλπ. Τότε με ήρεμο τρόπο γυρνάει και μου λεει. «Φαίνεται πως οι φιλενάδες μου σε ξεζούμισαν. Έκαναν καλή δουλειά. Είσαι ευχαριστημένος ?». Συνεχίζοντας λεει. «Ο Παύλος, είμαι σίγουρη κοιμόταν του καλού καιρού, αφού πήρε και μια δόση υπνωτικού μαζί με το ουίσκι ».

Εγώ έμεινα άφωνος. Ούτε προσπάθησα να δικαιολογηθώ. Η νύκτα ήταν στημένη. Έκτοτε οργανώνουμε συναντήσεις αρκετά συχνά, μπορώ να πω, ιδιαίτερα μαζί με τη Ευη. Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι. Συνεχίζουμε να βγαίνουμε για διασκέδαση συχνά όλοι μαζί. Η κατάσταση του Παύλου παραμένει η ίδια, επισκέπτονται τον σεξολόγο για να τους βοηθήσει. Μέχρι όμως να δουν βοήθεια , εξυπηρετώ, την Νατάσσα όσο μπορώ. Αυτό θα πει αλληλεγγύη προς τους φίλους.

Click here for more!