Ο Νίκος ήταν γόνος μια σχετικά ευκατάστατης οικογένειας από την Θεσσαλονίκη, ο πατέρας του ήταν εργολάβος οικοδομών, έτσι όταν ο Νίκος τελείωσε το λύκειο έδωσε εξετάσεις για πολιτικός μηχανικός και πέρασε στην Ξάνθη περίπου στα τέλη της δεκαετίας του �80.

Είχαν περάσει περίπου τρία εξάμηνα από την στιγμή που εγκαταστάθηκε στην Ξάνθη και η φοιτητική ζωή καλά κρατούσε. Με τις παρέες του ήταν όλο στα ταβερνάκια της πόλης στα μπαράκια η σε κάποιο σπίτι μαζεμένοι να τα πίνουν. ήταν ωραίο παιδί και μετά από αυτά κατέληγε με καμία πιτσιρίκα στο σπίτι του να κάνουν έρωτα, η να προσπαθεί τουλάχιστον να κάνει γιατί υπήρχαν πάντα και οι χαζοπαρθενες.

Σε ένα ταβερνάκι με φοιτητές, που ήταν ένα βράδυ, με τον κολλητό του τον Γιάννη και έπιναν ένα κρασάκι, πρόσεξε δυο γυναίκες γύρω στα 45 χρόνων που καθόντουσαν δυο τραπέζια παραδίπλα. ήταν πολύ όμορφες με ωραία σώματα και με πολύ προκλητικό ντύσιμο που φώναζε από μακριά ότι ήταν πολύ ακριβό. Το θέαμα ήταν ασυνήθιστο για το κουτουκάκι με τους φοιτητές που βρισκόντουσαν.

Ο Νίκος ενθουσιάστηκε, είχε βαρεθεί να ασχολείται με τα κοριτσάκια που δεν έπαιρναν πρωτοβουλίες στον έρωτα και ήθελε κάτι πιο έμπειρο, αυτές οι δυο που είχε μπροστά του ήταν το τέλειο. Ρώτησε τον Γιάννη αν είναι μέσα και αυτός και αφού συμφώνησε άρχισαν να τις κοιτάνε και να παίζουν το παιχνίδι τους. Η Βίκυ και η Λένα όπως τις λέγανε, τους κεράσανε ένα κρασί και σε λίγο έγιναν μια παρέα, η βραδιά συνεχίστηκε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο και κατέληξαν στο ξενοδοχείο που έμεναν, σε ξεχωριστά δωμάτια μάλιστα γιατί οι γυναίκες είχαν προβλέψει ότι θα γυρνούσαν με παρέα μετά την έξοδο τους.
Ο Νίκος πέρασε το βράδυ με την Βίκυ και ο Γιάννης με την Λένα.

Η Βίκυ ήταν όμορφη με πολύ ωραίο σώμα με καμπύλες και δυο υπέροχα χείλια πρόστυχα βαμμένα με ένα έντονο κραγιόν, φορούσε μπότες μέχρι το γόνατο και μια φούστα μέχρι το γόνατο αλλά με ένα σκίσιμο μπροστά που άφηνε σε κοινή θέα το κόκκινο δεντελοτο κυλοτακι της.

Η βραδιά που πέρασε ο Νίκος μαζί της ήταν φανταστική. Χρησιμοποίησε τον Νίκο σαν μαθητούδι και του έλεγε τι να της κάνει και που να δώσει σημασία, άνοιξε τα πόδια της και του είπε να βάλει την γλώσσα πάνω στα μουνοχειλα της και να την σύρει πάνω σε αυτά ύστερα να αγγίξει την κλειτορίδα της και να παίξει μαζί της μέχρι να ερεθιστεί και να πρηστεί, και να την χώσει βαθιά μέσα στο μουνί της για γευτεί τα υγρά της. μετά τον φιλούσε στο στόμα για να τα γευτεί και η ίδια. Πήγε στο μπάνιο και πήρε κρέμα και ξυραφάκι και τον ξύρισε προσεκτικά από την κωλοτρυπίδα μέχρι τον πούτσο του και μετά έβαλε την γλώσσα της και τον έγλυφε τα αρχίδια και τον πούτσο. Κατέβηκε πιο κάτω εκεί στην καλοξυρισμένη κωλοτρυπίδα του και αφού την έγλυψε και έχωσε την γλώσσα της όσο πιο βαθιά μπορούσε, πήρε ένα δονητή και του γάμησε τον παρθένο κώλο του. Ο Νίκος δεν άντεξε και άρχισε να χύνει μέσα στο χέρι της Βίκυς . πήρε τα χυσια του και τα έγλυφε μέσα από το χέρι της και του τα έδινε με την γλώσσα της στο στόμα του να τα γευτεί όπως είχε κάνει και αυτός πριν λίγο.θα κάνεις το ίδια του είπε. Και στήθηκε στα τέσσερα με την κωλοτρυπίδα της να περιμένει την γλώσσα του Νίκου, την ακούμπησε ανάμεσα στα κωλομέρια και σέρνοντας την την έβαλε βαθιά μέσα στον κώλο της. Η Βίκυ βογκούσε γάμησε μου την κολάρα με την γλώσσα σου καυλιάρη μου φώναζε και ο Νίκος την γαμούσε πιο έντονα.

Όταν άνοιξε για τα καλά ο κώλος της του είπε να την γαμήσει στο μουνί και αφού η πούτσα του Νίκου υγράνθηκε από τα υγρά της είπε να της τον χώσει στον κώλο της . Ο Νίκος ακολουθούσε τις οδηγίες και την γαμούσε όπως του είπε, με το ζόρι κρατιόταν και έχυσε μέσα στον κώλο της.
Σχεδόν μαζί του η Βίκυ είχε έναν δυνατό οργασμό τρίβοντας την κλειτορίδα της καθώς την γαμούσε τον κώλο ο Νίκος.

Ο Νίκος έχυνε όλο το βράδυ μέχρι που εξαντλήθηκε και τον πήρε ο ύπνος.
Η Βίκυ τρελάθηκε από την καύλα και ήρθε σε απανωτούς οργασμούς την τρέλαινε ο ρόλος της δασκάλας και του πρωτάρη και ήθελε να τον κρατήσει εραστή της και όχι μόνο .

Η ιστορία της Βίκυς δεν ήταν τόσο απλή. Δεν ήταν μια απλή σαραντάρα που ήθελε να ξεφύγει από τα στενά όρια του γάμου της και να έχει μια ερωτική περιπέτεια.

Η Βίκυ ήταν από την Κομοτηνή παντρεμένη με έναν βιομήχανο και η ίδια ασχολιόταν με την ερωτική απόλαυση τόσο την δική της αλλά και του άντρα της. Πήγαινε στην Ξάνθη η σε άλλες πόλεις, γιατί στην Κομοτηνή την ήξεραν και έβρισκε νεαρούς, κυρίως, φοιτητές, γιατί αυτοί ήταν ανεξάρτητοι και μπορούσαν να λείπουν και να κοιμούνται αλλού χωρίς να δίνουν λογαριασμό.
Στην Κομοτηνή είχαν ένα κλειστό κλαμπ από 10-12 άτομα άντρες γυναίκες με κέντρο αυτήν και τον άντρα της και οργάνωναν όργια σε διαφορετικά σπίτια. Η ίδια ήταν η οργανώτρια όλων αυτών γιατί είχε τον χρόνο να ασχοληθεί.
Έτσι και εκείνο το βράδυ είχε πάει με την φίλη της την Λένα στην Ξάνθη να βρούνε νέο αίμα για τα όργια τους.

Το κόλπο το είχαν ξανακάνει έβρισκαν δυο αγοράκια και πηδιόντουσαν μαζί τους για κάποιο χρονικό διάστημα, μετά το έκαναν και οι τέσσερις μαζί και σιγά σιγά τους έκαναν μέλη των οργίων τους, με την προϋπόθεση να φέρνουν και φίλες τους, για να τις γαμάνε οι άντρες τους αλλά και οι ίδιες.
Κάποιοι από του συμμετέχοντες των οργίων ήταν γιατροί και είχαν ιατρικά εργαστήρια και του έκαναν εξετάσεις για να μπορούν όλοι να γαμιούνται χωρίς προφυλακτικά, να πίνει ο ένας τα χυσια του αλλού ακόμα και να κατουράνε πάνω τους.

Για δυο χρόνια ο Νίκος με τον Γιάννη ήταν μέλη αυτού του κλειστού κλαμπ, είχαν φέρει και τρεις κοπέλες γύρω στα 20 χρόνων που είχαν γίνει αντικείμενα του σεξ. μπορούσαν να γαμιούνται με δέκα πούτσους και να γλύφουν αλλά τόσα μουνιά και κώλους σε ένα βράδυ.
Γαμιόντουσαν από το μουνί και τον κώλο με αληθινούς αλλά και με πλαστικούς. πούτσους έπιναν με λαιμαργία τα χυσια τους αλλά και τα ούρα των παρτενέρ τους.

Γενικά τα μέλη του κλαμπ έκαναν τα πάντα χωρίς αναστολές αρκεί να το ήθελαν και ο Νίκος και οι φίλοι του που ήταν μέλη περνούσαν πολύ καλά και έκαναν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τις καύλες του αλλά και τις καύλες των άλλων.

Οποίος ήταν μέλος αυτού του κλαμπ δεν είχε οικονομικό πρόβλημα αλλά και αλλά προβλήματα όπως με τα μαθήματα, για κάποιο παράξενο τρόπο τα περνούσαν χωρίς να διαβάσουν, τα μέλη του κλαμπ είχαν πρόσβαση και στο πανεπιστήμιο.

Δυο χρόνια ήταν υπέροχα αλλά έπρεπε να τους διώξουν γιατί είχαν καθίσει πολύ στο κλαμπ, πάνω από ένα χρόνο δεν καθόταν σχεδόν κανένας αλλά αυτοί είχαν φέρει πολύ καλά μουνιά και αυτό τους κρατούσε ενεργά μέλη.
Κάποια στιγμή τους είπαν ότι δεν μπορούν να μείνουν παραπάνω γιατί πρέπει να γίνει ανανέωση και ότι αν μαθευτεί πουθενά το κλαμπ, τότε όπως περνούσαν τα μαθήματα χωρίς να διαβάσουν έτσι δεν θα περάσουν ποτέ κανένα μάθημα. έτσι όλοι όσοι αποχωρούσαν σιωπούσαν και δεν μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς.

Ο Νίκος τελευταία είχε μυήσει την Αναστασία μια πρωτοετή 19 χρόνων πολύ καυλιάρα, πανέμορφη και πολύ έκφυλη, τρελαινόταν να πίνει χυσια και να την κατουράνε και να την ξεσκίζουν πολλές πούτσες μαζί ειδικά από τον κώλο.
όλο αυτόν τον καιρό πηδιόντουσαν και εκτός του κλαμπ και ήταν κατά κάποιο τρόπο η κοπέλα του.
Όταν ο Νίκος έπρεπε να φύγει από το κλαμπ την μίλησε και την είπε ότι δεν θέλει να κάτσει γιατί είναι ερωτευμένος μαζί της και δεν θέλει να πηγαίνει μόνη της εκεί.

Η Αναστασία τον άκουσε και έμεινε μαζί του μιας και ήταν ερωτευμένη.
σχεδόν μαζί τελείωσαν το πανεπιστήμιο και για να μην φύγει στον Βόλο από που ήταν, αρραβωνιάστηκαν για να μπορέσει να μείνει μαζί του στη Θεσσαλονίκη.

Η ζωή τους ήταν πλέον κοινή, πήγε φαντάρος και γύρισε να αναλάβει την δουλεία με τις οικοδομές του πατέρα του, παντρευτήκανε και ζούσανε σε ένα διαμέρισμα που είχαν στην Καλαμαριά.
Η ερωτική του ζωή ήταν πολύ καλή, ήταν τελείως απελευθερωμένη και πηδιόντουσαν και με άλλους φίλους τους, ότι ήθελε ο καθένας το έκανε χωρίς αναστολές. Στο μυαλό τους ήταν πάντα το κλαμπ της Κομοτηνής και η ηδονή και την απελευθέρωση που τους πρόσφερε.

Ο Νίκος πήγαινε πολύ καλά στη δουλεία του και μέσα σε μια πενταετία είχε γίνει ένας πολύ επιτυχημένος εργολάβος στη Θεσσαλονίκη, κάποια στιγμή βρήκε και αγόρασε ένα οικόπεδο στο Πανόραμα και το κρατούσε για να χτίσει το μελλοντικό σπίτι τους.

Το οικόπεδο ήταν τέσσερα στρέμματα και έβγαλε ένα σχέδιο με τέσσερις βίλες που θα τις πουλούσε πολύ προσεκτικά μιας και θα ήταν οι μελλοντικοί γείτονες του. άρχισε να χτίζει τα σπίτια και δεν θα τα πουλούσε αν δεν τελείωναν πρώτα, αυτό έγινε σε δυο χρόνια περίπου και τα έκανε όπως ονειρεύονταν.
ήταν τέσσερις βίλες περίπου 300τμ η κάθε μια στις τέσσερις γωνίες του οικοπέδου με 500 μέτρα κήπο η κάθε μια και στα δυο στρέμματα που περίσσευαν έφτιαξε, στο κέντρο του οικοπέδου μια πισίνα, ένα πολύ μεγάλο τζακουζι, ένα μικρό γυμναστήριο ένα μπαρ και μπαρμπεκιου και τα εξόπλισε με έπιπλα και ότι άλλο καλύτερο υπήρχε. Όλα αυτά σκεπάζονταν με μια γυάλινη οροφή που άνοιγε το καλοκαίρι. όλοι οι ιδιοκτήτες των σπιτιών θα ήταν ισότιμοι στην χρήση αυτών των εγκαταστάσεων.

Τις βίλες τις πουλούσε πολύ φθηνά όσο ήταν το κόστος για να μπορέσει να βρει τους αγοραστές που ήθελε. υπήρχαν πολλοί αγοραστές με αποτέλεσμα να βρει αυτούς που ήθελε, νέα ζευγάρια κοντά στην ηλικία τους .
Για τους επιλέξουν αυτός και η Αναστασία έπρεπε να συμφωνούν και οι δυο, έτσι επιλέξανε δυο ζευγάρια, ένα ζευγάρι που ήταν γιατρός ο άντρας ο Δήμος και η γυναίκα του η Αλεξία είχε μαγαζί με εσώρουχα και έναν επιχειρηματία έμπορο ξυλείας τον Αντώνη με την γυναίκα του την Γεωργία η οποία δεν δούλευε, έτσι θα είχε παρέα η Αναστασία τις περισσότερες μέρες που καθόταν στο σπίτι. Το τρίτο σπίτι θα το έπαιρναν οι κουμπάροι τους ο Βασίλης και η Μαρία που ήταν και οι κολλητοί τους.

Ο Νίκος δεν το είχε πει πουθενά αλλά ήθελε να φτιάξει το δικό του κλαμπ της Κομοτηνής.

Μετακόμισαν την άνοιξη και έτσι είχαν το καλοκαίρι μπροστά τους για να χαρούν το νέο τους σπίτι καθώς και την πισίνα. Στο συγκρότημα έμεναν σχεδόν όλη την μέρα η Αναστασία με την κουμπάρα της τη Μαρία και η Γεωργία, αφού έφευγαν οι άντρες τους το πρωί για δουλεία συναντιόντουσαν για καφέ στην πισίνα φορώντας τα μαγιό τους για να είναι έτοιμες για καμιά βουτιά και ηλιοθεραπεία.

μετά από μερικές μέρες η Αναστασία είπε θα έμενε γυμνή γιατί ο Νίκος δεν θέλει να φαίνεται το σημάδι από το μαγιό όταν κάνει ηλιοθεραπεία και έτσι λιαζόταν γυμνή στον καυτό ήλιο, την ακολούθησαν και οι άλλες, το θέαμα ήταν υπέροχο με τα γυμνά ιδρωμένα κορμιά δίπλα στην πισίνα.
Η Γεωργία ήταν πληθωρική γυναίκα με βυζαρες και κολάρα που κόλαζε τους άντρες και τις γυναίκες, κοντό ξανθό μαλλί και ξυρισμένο μουνάκι χωρίς ίχνος τρίχας επάνω του με τεράστια φουσκωμένα μουνοχειλα και μεγάλη κλειτορίδα που ήθελες να την πάρεις στο στόμα σου μέχρι να χύσει τα υγρά της μέσα σε αυτό .

Το θέαμα ήταν πολύ καυλοτικο και τα κορίτσια άρχισαν να ερεθίζονται .

Η Αναστασία ήθελε πολύ να γλύψει την μουναρα της κουμπάρας της και δεν θα ήταν η πρώτη φορά αλλά ήταν μπροστά η Γεωργία. έπρεπε βρει τρόπο να ικανοποιήσει τις καύλες, όχι μόνο σήμερα αλλά και για όλο το καλοκαίρι μιας και θα συναντιόντουσαν όλοι στην πισίνα. έτσι σηκώθηκε πήγε στο μπαρ και τις έβαλε από ένα ποτό και μουσική για να χαλαρώσουν. μετά από μερικά ποτά η Αναστασία είχε καθίσει στη ξαπλώστρα της Γεωργίας για να συζητούν πιο φιλικά για τις σχέσεις τους με τους άντρες τους και η συζήτηση πήγε στο σεξ. Βάλανε την Γεωργία να τις διηγηθεί μια ιστορία με τον άντρα της τον Αντώνη για μια φορά που πηδιόντουσαν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου που έκαναν διακοπές και του έβλεπαν οι διπλανοί. Η Αναστασία είχε καθίσει δίπλα της και της ζήτησε να την αλείψει αντηλιακό λάδι, η Γεωργία έλεγε την ιστορία καυλωμένη και συγχρόνως έτριβε τα πόδια της Αναστασίας με το λάδι.

Το σχέδιο της Αναστασίας είχε πετύχει οι ρόγες της Γεωργίας είχαν πεταχτεί έξω και η αναπνοή της πρόδιδε την καύλα της. Η Αναστασία σηκώθηκε λίγο και έβαλε το λαδωμένο γόνατο της στο μουνί της Γεωργίας και το έτριψε πάνω στα μουνοχειλα, να σου βάλω λάδι την ρώτησε, δεν απάντησε καν έγνεψε με το κεφάλι της ναι και έγειρε πίσω για να διευκολύνει την Αναστασία στο έργο της. Αυτή την έτριβε από τον λαιμό κατέβαινε στο πληθωρικό στήθος της ενώ το γόνατο της είχε σχεδόν μπει μέσα στο μουνί της και ένιωθε την υγρασία, έκανε ένα νόημα στην Μαρία και αυτή πήγε σε ένα ντουλάπι στο μπαρ και γύρισε με ένα κουτί με δονητές και αλλά πράγματα, πήρε η Αναστασία έναν δονητή και τον έβαλε στο μουνί της Γεωργίας η οποία έφτανε κιόλας σε οργασμό. Η Μαρία είχε βάλει την γλώσσα της το γνώριμο μουνί της κουμπάρας της και την γαμούσε με αυτή, η Γεωργία είχε ήδη χύσει πάνω στον δονητή που κρατούσε η Αναστασία και τον έβγαλε γλύφοντας τον και μετά φιλούσε της Αναστασία χουφτώνοντας τα βυζιά της και τσιμπούσε τις ρόγες της. Η Αναστασία τελείωνε πάνω στην γλώσσα της κουμπάρας της που έπινε τα υγρά της.

Η Αναστασία είπε στην Γεωργία ότι τώρα θα γαμήσουμε αυτήν την πουτάνα που με έκανε και έχυσα και τις έβαλε να κάνουν ένα 69 ενώ αυτή την γαμούσε ένα δονητή το μουνί και έβαζε ερωτικές μπάλες στον κώλο της που ήταν ήδη λαδωμένος από τα αντηλιακά. Η Μαρία έφτασε σε έναν οργασμό χύνοντας το στοματάκι της Γεωργίας που ήταν η πρώτη φορά που γευόταν γυναίκα από ότι της είπε αργότερα.

Βούτηξαν στην πισίνα όλες μαζί και φιλιόντουσαν στο στόμα λέγοντας ότι αυτό θα το κάνουν κάθε μέρα στο ραντεβού τους στην πισίνα.
Το βράδυ ο Νίκος με την Αναστασία ήταν με τους κουμπάρους τους και τους διηγήθηκαν τι έκαναν με την γειτόνισσα το μεσημέρι. Καύλωσαν και επιδόθηκαν στο αγαπημένο σπορ και των τεσσάρων, σε μια παρτουζα μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Στο τέλος οι γυναίκες είπαν ότι θα μυήσουν και την άλλη γειτόνισσα τους.
μετά από μερικές μέρες αφού οι τρεις γυναίκες πηδιόντουσαν κάθε μέρα συμφώνησαν όλες ότι έπρεπε να γαμήσουν και την Αλεξία την τέταρτη γυναίκα του συγκροτήματος και αυτό έπρεπε να γίνει την Κυριακή μιας και η αλεξια είχε μαγαζί και δεν μπορούσε να φύγει άλλη μέρα.

Το σχέδιο ήταν ο Νίκος να πάρει τους άντρες την Κυριακή με το φουσκωτό για μια βόλτα για να μείνουν οι γυναίκες μόνες τους, και έτσι έγινε.
είπαν οι τρεις γυναίκες την αλεξια να τις φέρει ότι πιο σέξι εσώρουχα είχε στο μαγαζί για να τα δοκιμάσουν για να κάνουν έκπληξη στους άντρες τους.
Την Κυριακή ήταν μαζεμένες στην πισίνα γυμνές πάλι εκτός την αλεξια που ήταν η πρώτη της φορά αλλά σε λίγο τα έβγαλε και εκείνη με τις παροτρύνσεις των άλλων. Η αλεξια ήταν μικροκαμωμένη μελαχρινή αδύνατη αλλά με υπέροχο σώμα και ακόμα πιο υπέροχο δέρμα το μουνάκι της ήταν περιποιημένο με κοντές κομμένες τριχουλες επάνω του, είχε κάτι το εξωτικό πάνω της και τα πιο ερωτικά μάτια μου έχετε δει.

Το σχέδιο ήταν γνωστό είπαν την αλεξια να φέρει τα εσώρουχα που διάλεξε γι αυτές και η Γεωργία έβαλε τα ποτά. ήταν πλέον γυμνές στην πισίνα και φτιαγμένες από τα ποτά. Η Μαρία σηκώθηκε και άρχισε να δοκιμάζει εσώρουχα, το οποία ήταν υπέροχα, ενώ οι άλλες ήταν ξαπλωμένες στις ξαπλώστρες αυτή περνούσε προκλητικά από μπροστά τους με τα σέξι εσώρουχα και τα ψηλά τακούνια που φορούσε. κάποια στιγμή σταμάτησε μπροστά τόση και έβαλε το ένα πόδι της πάνω στο τραπεζάκι, ανοίγοντας τα πόδια της έδειξε προκλητικά το στρινγκ που είχε μπει μέσα στο μουνί της στην αλεξια λέγοντας την τι λες αλεξια θα μπορούσε να αντισταθεί ο άντρας μου και να μην γλύψει αυτό το υγρό μουνάκι;

Ax μωρό μου εδώ δεν αντέχω να μην το γλύψω εγώ θα αντισταθεί ο άντρα σου και απλώνει το χέρι της και τρίβει την κλειτορίδα της Μαρίας.
Η Μαρία κάθισε πάνω στο στόμα της Αλεξίας και αυτή την άρχισε να την γλύφει. Οι άλλες ξεπεράσανε το αρχικό σοκ από την αντίδραση της και ήδη φιλιόντουσαν με τις γλώσσες τους χωμένες βαθιά στο στόμα της άλλης και τα δάχτυλα τους να ψάχνουν τα μουνιά τους.

κάποια πήγε και πήρε το γνωστό κουτί με τα ερωτικά βοηθήματα, το παιχνίδι με τους δονητές και τα στραπον άρχισε. σχεδόν όλες οι τρύπες τους είχαν η έναν δονητή η μια γλώσσα να τρίβεται πάνω τους. Η μια μετά την άλλη έφτανε σε οργασμό και έχυνε στην γλώσσα κάποιας άλλης, το σκηνικό ήταν άκρως ερεθιστικό και όταν σταματούσε κάποια για να χαλαρώσει, καύλωνε ξανά από το θέαμα που πρόσφεραν οι άλλες και ξαναέμπαινε στο παιχνίδι. μετά από αρκετή ώρα και επανειλημμένους οργασμούς, υγρές από τον ιδρώτα και τα χυσια του ηρέμησαν αγκαλιασμένες να τρίβονται η μια στην άλλη από ικανοποίηση.

Η αλεξια αποδείχθηκε έμπειρη στο λεσβιακό έρωτα μιας και τον είχε δοκιμάσει από την εποχή που πήγαινε ακόμη σχολείο και ήταν από τις αγαπημένες της ασχολίες. Εξομολογήθηκε αργότερα στα κορίτσια ότι από την μέρα που τις είδε πολύ ήθελε να γαμήσει κάποια από αυτές αλλά αυτό που προέκυψε ούτε στα πιο υγρά όνειρα της.

Ο Νίκος τα πληροφορήθηκε όλα το βράδυ από την Αναστασία. Καύλωσε πολύ αλλά δεν έκαναν σεξ γιατί ήταν εξαντλημένη από το σχεδόν ολοήμερο γαμήσι με της φίλες της. έτσι αρκέστηκε ο Νίκος σε μια ταινία πορνό και μια μαλακία από την Αναστασία ρουφώντας τα χυσια του γιατί δεν μπορούσε να αντισταθεί σε αυτό το ερωτικό υγρό που τόσο της είχε λείψει όλη μέρα.

Το κλαμπ που είχε φανταστεί γινόταν πραγματικότητα, είχε απομείνει μόνο το μεγάλο πάρτι και ήδη θα ήταν 8 άτομα-μέλη του.
Αφορμή ήταν τα γενέθλια του μετά από 15 μέρες. Ενημέρωσε τον κουμπάρο του και τις γυναίκες αφού αυτοί ήταν ήδη εραστές ότι στο πάρτι θα έβαζαν και τους άλλους δυο στο παιχνίδι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν η τέλεια ώρα και μέρα . Κανόνισε να μην φύγει κάνεις και οργάνωσε το πάρτι σε όλες τις λεπτομέρειες.
είχε φέρει μια εταιρία κετερινγκ για να μην ασχολείται κάνεις με το φαγητό και το ποτό και αντί για το προσωπικό της εταιρίας έφερε μια κοπέλα και έναν άντρα από ένα στριπτιτζαδικο για να κάνουν show. ήταν ντυμένοι σερβιτόροι και όταν θα τους έκανε νόημα θα έκανα στριπτίζ χωριστά και μετά θα έκαναν έρωτα μπροστά τους.

Το Σάββατο είχε έρθει το σκηνικό είχε στηθεί. ένας μπουφές με ότι τραβάει η όρεξη τους και τον μπάρμαν και την σερβιτόρα στη θέση της. είχε στηθεί ένα πλαίσιο με μαλακό ροζ πλαστικό από πάνω στο μέγεθος μιας πίστας.
μουσική λατιν μιας και θα ήταν βραζιλιάνικο το σκηνικό με τα στρινγκ δίπλα στην πισίνα και το γνωστό κουτί με τα ερωτικά βοηθήματα ανανεωμένο με νέα πράγματα.

όταν ήρθαν όλοι αρχίσανε με κάποια ελαφριά ποτά για να κάνουν κέφι και με μερικά μεζεδάκια. αργότερα το κέφι άναψε με πιο δυνατή μουσική και πιο πολλά και δυνατά ποτά και χορό. Οι γυναίκες είχαν ήδη ανάψει αφού η μια βοηθούσε την άλλη στο άλειμμα του αντηλιακού και τρίβανε τα λαδωμένα κορμιά του στους άντρες του για να καυλώσουν. Η Μαρία η κουμπάρα του Νίκου είχε χωθεί στην αγκαλιά του και έτριβε τον κώλο της πάνω στην στύση του. Η Αναστασία ζήλεψε και το ίδιο είχε κάνει με τον κουμπάρο της τον Βασίλη, τον είχε καυλώσει με το κωλαρακο της, ο πούτσος του τριβόταν στα κωλομαγουλα της και είχε γίνει τεράστιος, δεν άντεξε και τα χέρια του ανέβαιναν από την μέση της στα βυζιά της.

Της έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της και έπιασε τα στήθια της και έτριβε τις ρόγες της, η Αναστασία αναστέναζε χωρίς να δώσει σημασία στους άλλους που δεν περίμεναν να δούνε αυτό το θέαμα.

Ο Νίκος έκανε νόημα στο ζευγάρι από το στριπτιτζαδικο. Ανέβηκαν στη μικρή σκηνή που είχε στηθεί και έκαναν στριπτίζ. Το στριπτίζ εξελίχθηκε σε γαμήσι μεταξύ τους αφού είχαν καυλώσει από το όλο σκηνικό. Οι άλλοι κοιτούσαν απορημένοι, και ερεθισμένοι συνάμα .

Η Αναστασία που συνέχιζε να παίζει με τον κουμπάρο της είχε πλέον πάρει την πούτσα του στο στόμα της και την ρουφούσε αδιαφορώντας για τους άλλους. Οι υπόλοιπες γυναίκες σιγά σιγά έπαιρναν τους πούτσους από τους άντρες τους και τους έπαιζαν .

Το όργιο είχε πάρει φωτιά, από κάθε σημείο γύρω από την πισίνα άκουγες αναστεναγμούς και βογκητά. Στην σκηνή η στριπτιζέζ γαμιόταν από τον κώλο ενώ ο Νίκος της έδινε τσιμπούκι, την Αναστασία την πηδούσε ο Βασίλης και η Μαρία έγλυφε το μουνί της Γεωργίας και την γαμούσε με ένα δονητή ενώ αυτή έπαιρνε τσιμπούκι τον άντρα της τον Αντώνη. Ο Δήμος με την αλεξια ήταν σε στάση 69 και παίζανε με τα παιχνιδάκια που βρήκαν στο κουτί με τα όργανα. Ο Δημος προσπαθούσε να βάλει τον πιο μεγάλο δονητή στον κώλο της Αλεξίας και τον άλειφε με τζελ για να γλιστράει, οι άλλοι που είδαν την φάση πήγαν εκεί κοντά και είπαν ότι σήμερα θα ξεσκίσουμε την αλεξια. είχε πάρει τις πούτσες τους και τις έπαιζε με τα χέρια ενώ είχε άλλων ένα στο στόμα της. Τα κορίτσια την γαμούσαν με του δονητές τον κώλο και το μουνί της και της γλύφανε την κλειτορίδα.

Η αλεξια πονούσε που της είχαν ξεσκίσει τον κώλο αλλά φώναζε να μην σταματήσουν είχε ήδη χύσει δυο φορές. Ο πρώτος άντρας έχυνε στο στόμα της και συνέχισαν να την χύνουν στο πρόσωπο, τα χυσια έτρεχαν από το στόμα της στο πηγούνι και μετά στα βυζιά της η Αναστασία τα έπαιρνε με την γλώσσα της και της τα έδινε πάλι στο στόμα και μερικά τα έπαιρνε με τα δάχτυλα και τα έχωνε στο μουνί της και τρίβοντας το έχυσε.

Καθίσανε λίγο για να ηρεμήσουν ώστε να συνεχίσουν αργότερα.
Ο Νίκος χαμογελούσε πίνοντας το ποτό του έβλεπε το θέαμα χαϊδεύοντας την πούτσα του ικανοποιημένος, το κλαμπ του ήταν πλέον γεγονός.

Στο μυαλό του τριγυρνούσε η Βίκυ, από αύριο κιόλας τα μέλη του δικού του κλαμπ θα αναζητούσαν νέο αίμα.
Την συνταγή την ήξερε καλά και αυτός και η Αναστασία.

Click here for more!