Είμαι 25, με λένε..... κάπως τέλος πάντων.... και ζώ σε μια απ' τις μεγάλες επαρχιακές πόλεις τις χώρας.....

Ήταν Φθινόπωρο και είχα την γιορτή μου. Δεν είχα κανονίσει τίποτα ιδιαίτερο αλλά λόγω της ημέρας σκέφτηκα ότι θα ήταν καλά να έφτιαχνα το σπίτι και να έπαιρνα τα απαραίτητα για το κέρασμα όσων ερχόταν να ευχηθούν.

Όντας στο γραφείο μου το απόγευμα εντελώς τυχαία πέρασε η κόρη μιας παλιάς
υπαλλήλου μας να χαιρετήσει την γραμματέα της εταιρείας που είχε να την δεί χρόνια. Θα έφευγε να σπουδάσει σε μια επαρχιακή πόλη της Βόρειας Ελλάδας σε ένα μήνα. Είχα να την δώ από παιδί και μπορώ να πώ ότι ξαφνιάστηκα! Είχε γίνει γυναίκα διατηρώντας όμως την παιδική φρεσκάδα της λόγω του νεαρού της ηλικίας της. Ήταν ακόμη 18 και κάτι. Εγώ 24 (πέρυσι) και δεν φαντάστηκα ότι θα υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι, ούτε καν ότι θα την ξανάβλεπα.

Καθώς εργαζόμουν στο γραφείο έρχετε και με ρωτάει πως θα το γιορτάσω το βράδυ. Και της απάντησα ότι δεν έχω κανονίσει τίποτα αλλά σίγουρα θα περάσει κόσμος το βράδυ απ� το σπίτι και βαριέμαι στη σκέψη των ετοιμασιών, και από ευγένεια της είπα πως αν θέλει και δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει μπορεί να περάσει.

Κατά τις 8 πήγα στο σπίτι και κάλεσα και 3 φίλες μου να έρθουν να με βοηθήσουν με το ψήσιμο και το στόλισμα του σπιτιού, και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, χτυπάει το κινητό μου. Ήταν η Ειρήνη!!!! Μου είπε ότι εντελώς τυχαία ήταν κοντά στο σπίτι μου και αν ήθελα βοήθεια με τις ετοιμασίες, πολύ ευχαρίστως θα με βοηθούσε. Φυσικά δεν αρνήθηκα!

Όταν μπήκε οι άλλες φίλες μου άρχισαν να κουτσομπολεύουν μεταξύ τους μια και καμιά τους δεν την ήξερε. Αυτή πρόθυμη βοήθησε στα πάντα και ήταν φιλική με τις άλλες σαν να μην τρέχει τίποτα.....
Για να μην σας κουράζω άλλο, ήρθαν οι καλεσμένοι, περάσαμε πολύ όμορφα, και όταν ήταν πλέον αργά συνειδητοποίησα ότι ενώ δεν κολλούσε σαν παρέα με τους τελευταίους καλεσμένους αυτή περίμενε, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος.

Είχαμε ανάψει το τζάκι και σε συνδυασμό με τον χαμηλό φωτισμό και την μουσική η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ερωτική! Ζαλισμένοι από τα ποτάκια όλο το βράδυ αρχίσαμε να χορεύουμε αργά συζητώντας παράλληλα περι ανέμων και υδάτων....

Κάποια στιγμή της είπα ότι μου αρέσει πολύ να συζητάω μαζί της και εκείνη τη στιγμή σαν να πάτησα ένα κουμπί άλλαξαν όλα! Χωρίς να το καταλάβω βρεθήκαμε στο κρεβάτι των γονιών μου και κάναμε ένα απ� τα πιο γλυκά πηδήματα που έχω κάνει ποτέ. Συνήθως μου αρέσει η ένταση, τα προστυχόλογα, και οι extreme καταστάσεις αλλά αυτή η φορά ήταν αλλιώς!

Της έγλυφα το ξυρισμένο (σαν παιδικό) μουνάκι της, το οποίο έσταζε ποτάμια απ� τα υγρά της! Το καυλί μου είχε γίνε πέτρα που κόντευε να τρυπήσει το στρώμα! Σηκώθηκα και με μια κίνηση ο πούτσος μου βυθίστηκε μέσα της. Ενώ ήταν αρκετά στενή είχε τόσα υγρά που δεν βρήκα καθόλου δυσκολία! Οι εκφράσεις του προσώπου της και το λάγνο βλέμμα της έκαναν τα αρχίδια μου να γεμίζουν από σπέρμα έτοιμο να εκραγεί και της έλεγα να μου σφίγγει τα αρχίδια για να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο!

Την γύρισα ανάσκελα και εντός δευτερολέπτων άρχισε να χύνει και να λούζει τα αρχίδια μου με τους καυτούς χυμούς της! Δεν άργησα να ακολουθήσω κι εγώ και βγαίνοντας, πριν καν προλάβει να τον πάρει στο στόμα εκτόξευσα πίδακες από χύσια παντού!

Αγκαλιαστήκαμε και μου είπε:

Ήσουν καταπληκτικός. Δεν το έχω κάνει ποτέ με κανέναν γνωρίζοντας τον τόσο λίγο αλλά εσύ βρήκες το κουμπί μου!

Την ρωτούσα να μου πει ποιο ήταν αυτό και δεν μου έλεγε γιατί δεν θα ήθελε να το χρησιμοποιούσα επανειλημμένως σε άλλες κοπέλες.

Μετά από αρκετή πίεση... μου είπε ότι έλιωσε όταν της είπα με ειλικρίνεια ότι μου αρέσει πολύ να συζητάω μαζί της.

Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό αλλά το προσωπάκι της το θυμάμαι ακόμη! Ειρήνη ελπίζω να είσαι καλά και να προσέχεις εκεί που είσαι!

Click here for more!