Στο μικρό καφέ που σύχναζα είχα προσέξει τα πιο καλλίγραμμα πόδια, αυτά της «Ρ» . Η «Ρ» ερχόταν εκεί με τον συνοδό της καθόταν πολύ προκλητικά και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η «άνεση» του τύπου…Καταλάβαινα ότι κάτι περίεργο συνέβαινε δεδομένου ότι πάντα αυτή πλήρωνε και ο τύπος «τσακιζότανε» να της κάνει τα θελήματα… Κάποια μέρα εκεί που χάζευα τα θεσπέσια πόδια της … μάλλον καρφώθηκα. Ο τύπος με πλησίασε και πολύ ευγενικά με παρακάλεσε να καθίσω στο τραπέζι επειδή η κυρία ήθελε να με ρωτήσει για κάποιες πληροφορίες σχετικά με την γειτονιά - αγοραπωλησίες. Είναι γνωστό στην περιοχή ότι ασχολούμαι και με μεσιτικές εργασίες.
Ανταποκρίθηκα με μεγάλη ευγένεια και όταν κάθισα διαπίστωσα μια δουλοπρέπεια από τον τύπο απέναντί μου… κάποια στιγμή ζήτησε συγνώμη και μας άφησε αφού πρώτα μας σύστησε.

Όταν έφυγε η «Ρ» μου είπε: Εδώ και μέρες παρατηρώ μαζί με τον υπηρέτη μου πόσο ασχολείσαι με τα πόδια μου και ερεθίζομαι ιδιαίτερα….
Κατάλαβα ότι δεν με έπαιρνε να κάνω το χαζό και αμέσως αποκρίθηκα
Δεν νομίζω να έχετε συνηθίσει να περνάτε απαρατήρητη….ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που ο κάθε αξιοπρεπής άντρας θα ήθελε να γίνει σκλάβος τους…

Δεν είναι τόσο απλό μου ψιθύρισε… να γίνεις ένας από τους σκλάβους μου
Ο «Χ» που μόλις γνώρισες είναι δοκιμασμένος… και το κατάλαβες ίσως από τον τρόπο που σε προσέγγισε….
Ναι πράγματι κυρία… θα ήθελα να γίνω σαν κι αυτόν… μπορείς να με εκπαιδεύσεις…
Οκ μικρέ… πάμε…

Μπήκαμε στο wagon που οδηγούσε ο «Χ» . Μου άνοιξε την πόρτα και μου είπε: Καλώς ήλθες αδελφέ…
Αδελφέ;

Θα καταλάβεις στην πορεία….

Η κυρία του είπε σε αυστηρό τόνο ότι είναι πολύ φλύαρος και θα τον περιποιηθεί στο σπίτι… κάθισε δίπλα μου και ενώ το αυτοκίνητο είχε ξεκινήσει μου ζήτησε να καθίσω στο πάτωμα και να ασχοληθώ με ένα μασάζ στα πόδια της όπως εγώ νόμιζα. … Τα υπόλοιπα θα μου τα εξηγούσε όταν θα φτάναμε… Δεν μου επέτρεψε να ανέβω πάνω από τον αστράγαλό της και σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μιλούσε στο κινητό με κάποια άλλη γυναίκα που τελικά συμφώνησε μαζί της να τα πουν από κοντά στο σπίτι. Εμένα δεν μου έδινε καμία σημασία αλλά με διευκόλυνε να γλύφω τα δάκτυλα των ποδιών της και να καταπίνω τις μυρωδιές της. Όπως μου εξηγούσε ο σκλάβος πρέπει να συνηθίζει τις μυρωδιές της κυρίας του. Ο «Χ» όταν φτάσαμε ήλθε άνοιξε την πόρτα και τη βοήθησε να κατέβει. Τη ρώτησε τι να κάνει για τον καινούργιο και αυτή του απάντησε να τον φροντίσεις ώστε σε 30’ να είναι έτοιμος.

Με πήρε και με οδήγησε σε ένα δωμάτιο της βίλας όπου ήταν ένα αφρόλουτρο. Μπήκε μαζί μου μέσα και μου έκανε ένα πολύ καλό μασάζ…φίλησε το πούτσο μου και μου είπε. Σήμερα είναι η τιμητική σου… θα επισκεφτείς τις κυρίες…. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε, αλλά αφέθηκα…Με οδήγησε σε ένα δωμάτιο και μου είπε να περιμένω….

Εμφανίστηκε η κυρία. Φορούσε ένα baby doll και τώρα εκτός από τα υπέροχα πόδια της φαινόταν και ο θεσπέσιος πισινός της. Γονάτισα αμέσως και άρχισα να της γλύφω τα υπέροχα πόδια της… Είσαι γεννημένος σκλάβος μου είπε….και απολαμβάνοντας την περιποίησή μου τράβηξε ένα μικρό κορδόνι που υπήρχε δίπλα της….

Η πόρτα άνοιξε ξαφνικά και εμφανίστηκε ο «Χ» κρατώντας στην αγκαλιά του μια νεαρή κοπέλα όχι πάνω από 16. ημίγυμνη και σέρνοντας ένα φορείο τροχήλατο, επάνω στο οποίο υπήρχε μια πολυθρόνα με μια ώριμη κυρία, επίσης ημίγυμνη.

Η «Ρ» μου εξήγησε πως θα πρέπει να δώσω δείγματα υποταγής και στις υπόλοιπες κυρίες του σπιτιού. Την μητέρα της και την κόρη της….
Έσκυψα και άρχισα να γλύφω λαίμαργα τα πόδια τους. Τα θεσπέσια κορμιά τους είχαν ανατριχιάσει… και τα υγρά τους έσταζαν. Ο «Χ» δεμένος με μια αλυσίδα από το λαιμό έπαιζε το πουλί του σε μια γωνιά και καμία από τις κυρίες δεν του έδινε σημασία…ώσπου κάποια στιγμή η μικρή έφυγε καυλωμένη, τον άρπαξε από το μαλλί και αφού του άστραψε δυο φοβερά χαστούκια τον υποχρέωσε να της γλύψει τον κώλο, επειδή ο νέος σκλάβος (εγώ) την καύλωσε πολύ. Εγώ συνέχιζα απτόητος να γλύφω τις κωλοτρυπίδες της κυρίας μου και της υπέροχης μαμάς της… Κάποια στιγμή άκουσα τον «Χ» να μουγκρίζει και τον είδα να χύνει πάνω στις γάμπες της μικρής….Η μικρή κυρία δεν πήγε τυχαία να τον βάλει να την γλύψει… είχε το σκοπό της. Στο μεταξύ μη μπορώντας να αντέξω για πολύ άρχισα να λούζω κι εγώ με τα υγρά μου τα θεσπέσια πόδια των δύο κυριών… Όταν η μικρή κυρία αντιλήφθηκε ότι τελείωσα ζήτησε φιλώντας τα πόδια των δύο κυριών να της επιτρέψουν να εξευτελίσει αυτή τους δύο σκλάβους.

Μας υποχρέωσε να κάνουμε μεταξύ μας το «69» καταπίνοντας ο ένας τα σπέρματα του άλλου. Οι δύο κυρίες Μαμά και γιαγιά της μικρής μας χάζευαν και καμάρωναν το κοριτσάκι τους…Η μικρή «Π» αφού βεβαιώθηκε ότι η θέση που είχαμε ήταν τέτοια που μπορούσαμε να βλέπουμε άνετα μας άφησε και πήρε το τηλέφωνο… μίλησε σε μια κυρία πολύ τρυφερά… « έλα αγάπη μου υπάρχει πολύ δουλειά εδώ… ντύσου κι έλα… ο μπαμπάς και ο θείος είναι πολύ απασχολημένοι και δεν μπορούν να σου μιλήσουν….Σε λίγο άνοιξε η πόρτα και μια λεπτή πολύ όμορφη γυναίκα που έμοιαζε καταπληκτικά στην «Ρ» μπήκε στο δωμάτιο. Η μικρή κυρία την υποδέχτηκε γονατιστή και φιλώντας τα πόδια της….Αυτή αφού την χάιδεψε τη ρώτησε που βρίσκεται το νέο της απόκτημα…πίνει τα χύσια του σκλάβου μας της είπε η μικρή… δική μου ιδέα ήταν … και την οδήγησε στο δωμάτιο όπου εγώ και ο «Χ» κάναμε το 69 Χμμμ … οι κόποι μου δεν πήγαν χαμένοι μονολόγησε η θεία… η αδελφή μου και η μαμά μου…; Δοκιμάζουν τους χυμούς του καινούργιου σκλάβου και της έδειξε το δωμάτιο όπου η «Ρ» με την μητέρα της άπλωναν τα χύσια μου η μια πάνω στο κορμί της άλλης με τη γλώσσα τους κυρίως. Τέλεια μονολόγησε η θεία… είμαι υπερήφανη για σας… ελάτε να σας ανταμείψω… Στα λόγια της τα πάντα σταμάτησαν. Η μικρή κυρία σαν ένα υπάκουο σκυλάκι πήγε γονάτισε μπροστά της και άρχισε να της γλύφει το μουνί… η αδελφή της η «Ρ» η κυρία μου άρχισε να της γλύφει τα πόδια και η μαμά της το κώλο.

Η νέα κυρία καυλωμένη μας διέταξε να σταματήσουμε το 69 και να συρθούμε γονατιστοί μπροστά της… Εμένα με έβαλε να γλύφω τις κωλοτρυπίδες της μικρής της σκλάβας και της μαμάς της και τον «Χ» να γλύφει την κωλοτρυπίδα της αδελφής της…Ο πούτσος μου είχε γίνει τύμπανο το ίδιο και του «Χ» κάποια στιγμή αρχίσαμε να χύνουμε σχεδόν μαζί ξανά…Αλείψαμε με τα χύσια μας τις γάμπες τους και τις κωλοτρυπίδες τους και τότε πλέον ήλθε η ώρα για το δεύτερο παιχνίδι….

Η μικρή κυρία «Π» πήγε και έφερε από το δίπλα δωμάτιο, μαστίγιο δονητές και 6 γιο – γιο. Μετά με τους δονητές άρχισε να παίρνει μια μια τις κυρίες… από μπρος και πίσω…βγάζοντας τους δονητές από τους θεσπέσιους πισινούς οι κυρίες άφηναν τις ακαθαρσίες τους να ρέουν μέσα στα γιο – γιο που ήδη κρατούσε η κυρία «Π». Στο τέλος η μικρή κυρία με τη βοήθεια ενός μεταλλικού αντικειμένου έκανε τις κυρίες να κατουρούν μέσα στα άλλα τρία γιο – γιο. Εγώ είχα «μείνει»… Η μικρή ήλθε επάνω μου μου έδωσε μια κλωτσιά στο πρόσωπο. Της φίλησα το πόδι που με κλώτσησε και υπάκουα την άφησα να με οδηγήσει… με έβαλε να γλύψω τις κωλοτρυπίδες των τριών κυριών [μητέρας, θείας και γιαγιάς] και να καταπιώ ελάχιστα από τις ακαθαρσίες τους. Αφού τελείωσε πάλι με μια κλωτσιά με άφησε στη πάντα και έκανε το ίδιο και με τον «Χ». Στο τέλος ότι έμεινε το κατάπιε η ίδια και μας υποχρέωσε να κάνουμε το περιεχόμενο των γιο γιο ένα χαρμάνι μαζί με τον «Χ» και να αρχίσουμε να καταπίνουμε ενώ και οι τρείς κυρίες θα μας μαστίγωναν εναλλάξ και τους δυο. Το μαστίγιο έσκαγε στα κορμιά μας. Οι κυρίες μας χασκογελούσαν και έδειχναν να το απολαμβάνουν και εμείς μέσα στο νιρβάνα της υποταγής μας είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε με ευγνωμοσύνη την όποια ταπείνωση ακόμη…Η ώρα είχε πάει περασμένες δύο… το φαγητό μας τελείωσε…. Τα κατάπιαμε όλα… πλυθήκαμε με τα ζεστά ακόμη ούρα των κυριών και η μικρή μακελάρισσα (και σκλάβα τους) η «Π» μας πήρε να μας κάνει ένα ζεστό μπάνιο…Αφού μας σφουγγάρισε και μας έπλυνε καλά μας ζήτησε να κάνουμε το ίδιο και σε αυτήν… μετά βγήκε από την μπανιέρα και μπήκαν διαδοχικά οι τρείς κυρίες. Αφού τις πλύναμε καλά με το αφρόλουτρο, βγήκαμε από τη μπανιέρα ξαπλώσαμε ανάσκελα εγώ και ο «Χ» και αυτές πατώντας επάνω μας πήγαν στο κρεβάτι τους. Αυτές θα συνέχιζαν κάνοντας έρωτα ενώ εμείς θα έπρεπε μέχρι να ολοκληρώσουν να έχουμε γυαλίσει τις γόβες τους μέσα έξω με τη γλώσσα μας…Όταν τελειώσαμε όλοι φιληθήκαμε στοργικά και εγώ έμεινα με την «Ρ» και τη μαμά της ενώ η «Π» με τη θεία της και τον θείο της τον «Χ»πήγαν στο δικό τους κρεβάτι.

Φιλώντας με στο στόμα η «Ρ» καθαρά ερωτικά πια με ρώτησε δεν είναι καταπληκτική δασκάλα η αδελφή μου… ; Δεν θα γίνει η τέλεια αφέντρα η μικρή μου σκλάβα και κόρη μου;

Click here for more!