Είμαι η Πένυ, 29 ετών, εμφανίσιμη, κόκκινα μαλλιά βαμμένα και μέχρι την πλάτη. Εργάζομαι σε μια εταιρεία, το αφεντικό μου έχει έναν γιο τον Νίκο, 26 ετών, κούκλος, ανεπτυγμένος, γενικά είναι άντρακλας, καστανά μαλλιά κοντά, ατημέλητο καρφάκι, και αρκετά ώριμος για την ηλικία του. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα μου άρεσε και σε εκείνον άρεσα γιατί άρχισε να με φλερτάρει, αλλά πάνω από όλα είμαι ευπρεπής και δεν θα έκανα τίποτα με τον γιο του αφεντικού μου. Ο Νίκος όμως δεν έπαιρνε όχι για απάντηση.

Ο πατέρας του έπρεπε να ταξιδέψει και τον άφησε στην θέση του, εκει έγινε ότι έγινε, συνήθως τον έβλεπα με σπορ ρούχα έτσι όταν ήρθε το πρωι με γκρι παντελόνι, και πουκάμισο μαύρο με γραβάτα, ερεθίστηκα πραγματικά, ήταν σεξυ, με κάλεσε στο γραφείο του, και άρχισε να με φλερτάρει πάλι, εγώ ελαφρώς υποχωρημένη, παραδόθηκα, όλα πάνω του με τραβούσαν, το άρωμα του, ο ιδρώτας του.Γονάτισα παραδομένη στην ηδονή, εκείνος στηρίχτηκε στο γραφείο, και έβγαλε τον πούτσο του από την τρύπα του φερμουάρ,ήταν τόσο ωραίος, πρησμένος, χοντροκομμένος τον έγλυψα κοιτώντας τον Ηρακλή στα μάτια, ο οποίος είχε το βλέμμα του θριαμβευτή, χαλάρωσε την γραβάτα του καθώς εγώ του έπαιρνα πίπα, σαν μικρή πόρνη γραμματέας ήταν καυλωτικό σαν σκέψη.

Tο χέρι του έπιασε τα μαλλιά μου και βίαια άρχισε να μου καρφώνει το στόμα, ο ουρανίσκος μου υιοθέτησε γρήγορα την γεύση του πουτσοκεφαλού του, με σήκωσε και εγώ κατέβασα την φούστα μου ενω μου ζήτησε επίσης να βγάλω τα στήθη μου έξω απο το πουκάμισο.

Προσπαθούσαμε να γδυθούμε όσο το δυνατόν λιγότερο για λόγους ασφαλείας, έτσι εγώ με κατεβασμένα φούστα και τα βυζιά μου έξω ετοιμάστηκα για πούτσο.
“Προφυλακτικό έχεις;” ρώτησα, εκείνος είπε “Δεν θα χρειαστεί” και έβαλε τα δαχτυλά του στον κώλο μου, απίστευτη αίσθηση, το μουνάκι μου υγράνθηκε απότα δαχτυλά του στον κώλο μου, και χωρίς προειδοποίηση με κάρφωσε, στηριγμένη στο γραφείο, πονέσε πολυ, δεν είχα ξαναδώσει κώλο ποτέ.

Τα χέρια του πασπάτευαν τα βυζιά μου με δύναμη ενω με έσκιζε απο πίσω και εγω ήθελα να φωνάξω αλλα κρατιόμουν. Κάποια στιγμή δυνάμωσε τον γαμήσι…δεν αντεξα…”Αχ σταμάτα” είπα έτοιμη να κλάψω…εκείνος δεν σταμάτησε, αντίθετα γέλασε και δυνάμωσε το γαμήσι του…”Θα πάρεις αύξηση” είπε καθώς τελείωνε μέσα μου…όλη μέρα δεν μπορούσα να καθίσω σε καρέκλα αλλα δεν μετάνιωσα….


Click here for more!