Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory - Sex Stories - Μετά την αποφοίτησή μου από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, αποφάσισα να εγκατασταθώ στην πρωτεύουσα και να κάνω καριέρα. Θεώρησα τον εαυτό μου πολύ τυχερό όταν μέσω των αγγελιών ανακάλυψα τη Βάνα, μια νεαρή γραμματέα που ζητούσε συγκάτοικο. Το διαμέρισμά της ήταν πολύ όμορφο, το ενοίκιο προσιτό και η συγκατοίκηση μαζί της δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα.

Η τύχη μου συνεχίστηκε όταν λίγες μέρες αργότερα βρήκα δουλειά σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο. Η Λίντα η αρχιτέκτονας ήταν μια εντυπωσιακή γυναίκα γύρω στα σαράντα. Ο γκόμενός της ο Φώτης ερχόταν κάθε βράδυ από το γραφείο και την έπαιρνε αλλά δεν μπορούσα να αγνοήσω τις καυτές ματιές που έριχνε προς το μέρος μου. Από τη μια με έκανε να αισθάνομαι άσχημα απέναντι στην εργοδότριά μου, αλλά από την άλλη ο τύπος δε με άφηνε καθόλου ασυγκίνητη. Όμως η Λίντα ήταν τόσο καλή κι ευγενική μαζί μου που δεν ήθελα κανένας και τίποτα να θέσει σε κίνδυνο αυτή τη σχέση.

Οι μέρες περνούσαν και όταν άρχισαν να καταφθάνουν στο γραφείο ανθοδέσμες για μένα δίχως αποστολέα, ήξερα πολύ καλά ποιος κρυβόταν πίσω τους. Αυτό έκανε την καρδιά μου να χτυπάει ξέφρενα και από τον τρόπο που φούσκωνε ο καβάλος του, φαινόταν ιδιαίτερα προικισμένος από τη φύση. Θέλοντας να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου παραδέχτηκα πως έτσι και ήταν ελεύθερος, θα έκανα δεσμό μαζί του. Αγνόησα το κόρτε του και αφοσιώθηκα στη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα. Η Λίντα ήταν πολύ ευχαριστημένη μαζί μου και άρχισε να μου δίνει και άλλες υπευθυνότητες του γραφείου. Ένα βράδυ έμεινα μέχρι αργά γιατί ήθελα να αφήσω τη Βάνα μόνη στο διαμέρισμά μας. Από το πρωί μου είχε πει πως περίμενε επισκέψεις και εγώ από λεπτότητα ήθελα να μην την ενοχλήσω με την παρουσία μου.

Εκείνες τις μέρες ήξερα πως ήταν ανέραστη και υπέθεσα πως κάτι καλό θα είχε βρεθεί στο δρόμο της. Ήμουν απορροφημένη από το αρχιτεκτονικό σχέδιο που έκανα για να περάσει η ώρα και έτσι δεν άκουσα την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει ταυτόχρονα. Αντιλήφθηκα το Φώτη μόνο όταν η σκιά του έπεσε πάνω στο σχεδιαστήριο μου. Τον κοίταξα αυστηρά και κρατώντας την ψυχραιμία μου του είπα πως η Λίντα είχε από ώρα φύγει.

«Δεν ήρθα για αυτήν αλλά για σένα», μου είπε και με άρπαξε στην αγκαλιά του. Αντιστάθηκα σθεναρά αλλά το φιλί που μου έδωσε ήταν τόσο παθητικό που παραδόθηκα άνευ όρων. Καθώς ρουφούσε τα χείλη μου, η πούτσα του τριβόταν πάνω στο μουνάκι μου και το έκανε να πετάει φωτιές. Όταν κατέβασε το κιλοτάκι μου και έσπρωξε το σκληρό παλούκι του στον κόλπο μου, η έλλειψη τρυφερότητας πάγωσε τις αισθήσεις μου. Εκείνος άρχισε να μπαινοβγαίνει ρυθμικά και σύντομα άφησε όλο το καυτό ψωλόχυμά του στο βάθος του κόλπου μουνιού. 'Όταν έφυγε και έμεινα μόνη ανασήκωσα τους ώμους μου αδιάφορα και σκέφτηκα πως δεν ήταν κι από τα καλύτερα γαμήσια που είχα ζήσει. Παρ' όλα αυτά η ώρα ήταν περασμένη και πήρα την απόφαση να επιστρέψω στο σπίτι. Γύρισα προσεκτικά το κλειδί στην κλειδαριά και ετοιμάστηκα να πάω στο δωμάτιό μου. Τα φώτα του σαλονιού ήταν σβηστά και η χαραμάδα της πόρτας της Βάνας φαινόταν φωτισμένη. Μην ξέροντας αν ήταν μόνη αποφάσισα να μην την ενοχλήσω και έτσι δεν την ενημέρωσα καν πως ήμουν στο σπίτι. Τράβηξα τις κουρτίνες και αφού έβγαλα όλα τα ρούχα μου ξάπλωσα γυμνή στο κρεβάτι. Ο τρόπος που με είχε γαμήσει ο Φώτης δεν είχε το ρομαντισμό που ήθελα για την πρώτη φορά και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχα χύσει. Έκλεισα τα μάτια και έφερα στη σκέψη μου το μακρύ παλούκι του. Καύλωσα στη στιγμή και αναζήτησα την τρύπα μου. Οι μουνότριχές μου ήταν μούσκεμα από τα χύσια του και αυτό με ερέθισε ακόμα πιο πολύ. Άρχισα να χώνω το μεσαίο μου δάχτυλο όσο πιο βαθιά μπορούσα και αυτό με έφτιαξε υπέροχα. Δευτερόλεπτα αργότερα δυνατοί σπασμοί τράνταξαν το καυλωμένο μουνί μου και του χάρισαν μια υπέροχη ικανοποίηση.

Άκουσα γέλια από το σαλόνι και χάρηκα όταν διαπίστωσα πως ανήκαν σε γυναίκα,,; Αυτό σήμαινε πως η Βάνα δεν είχε φέρει γκόμενο στο σπίτι και έτσι θα μπορούσα να εμφανιστώ. Φόρεσα τη ρόμπα μου και δίχως να ανάψω το φως άνοιξα την πόρτα. Είδα τη Βάνα ξαπλωμένη στον τριθέσιο καναπέ ολόγυμνη να έχει τα πόδια της διάπλατα ανοιγμένα και να απολαμβάνει το γλειφομούνι που της έκανε μια όμορφη γυναίκα. Η άγνωστη είχε την πλάτη της γυρισμένη προς το µέρος µου και το µόνο που μπορούσα να δω ήταν τα απίθανα κωλοµάγουλά της.

Το ερεθιστικό πλατάγιασμα της γλώσσας στο βάθος της µουνότρυπας της συγκατοίκου µου, έσπαζε την ησυχία που επικρατούσε στο χώρο. Η Βάνα µε τα µάτια κλειστά απολάμβανε αυτό που της έκανε ενώ ταυτόχρονα χάιδευε τα βαριά βυζιά της. Κάποια στιγμή άρχισε να χύνει και τα βογκητά της φανέρωναν τη μεγάλη της ευχαρίστηση. Φαινόταν πολύ παθιάρα και ζούσε έντονα τις ερωτικές στιγμές. Η όμορφη λεσβία κόλλησε το µουνί της πάνω στης Βάνας και άρχισε να τρίβει τις πυκνές της µουνότριχες πάνω στην κλειτορίδα της, µέχρι που έχυσαν αυτή τη φορά ταυτόχρονα.

Έκλεισα αθόρυβα την πόρτα και ακούμπησα πάνω της. Είχα παρακολουθήσει ζωντανά λεσβιακό έρωτα αλλά ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα την επιθυμία να το δοκιμάσω. Μέχρι τότε δεν είχα σκεφτεί αυτή την πιθανότητα. Έτσι όταν άκουσα τη Βάνα να φεύγει µε τη φίλη της, έβαλα σε εφαρμογή το σχέδιο που στο µεταξύ είχα καταστρώσει στο µυαλό µου. Η συγκάτοικός µου ήταν και πολύ µουνάρα και ένιωθα την ασυγκράτητη επιθυμία να τη γλείψω παντού. Την περίμενα να επιστρέψει, έχοντας µαγειρέψει το αγαπημένο της φαγητό. Συγχρόνως είχα στρώσει το κρεβάτι µου µε µεταξωτά σεντόνια και είχα φορέσει κάτω από τη ρόμπα µου ένα πολύ σεξουαλικό κιλοτάκι. Ήταν κατασκευασμένο από ελαστική δαντέλα και έκανε τις σγουρές µουνότριχές µου να φεγγίζουν προκλητικά από µέσα. Στο πίσω µέρος ήταν τάγκα και έτσι τα βελούδινα κωλοµέρια µου ήταν ολόγυμνα.

Είχα φροντίσει ιδιαίτερα το παρουσιαστικό µου και έτσι τα μαλλιά µου αντί να είναι δεμένα πίσω, πλαισίωναν φουντωτά το πικάντικο µουτράκι µου. Η Βάνα αμέσως πρόσεξε την αλλαγή µου αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο. Ήταν όμως πολύ έμπειρη σε αυτά και σχεδόν αμέσως κατάλαβε την ερωτική µου διάθεση. Μπήκε στο δωμάτιο της και λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε φορώντας ένα ζευγάρι µαύρες ζαρτιέρες καθώς και ασορτί ψηλοτάκουνα πέδιλα.

«Καίτη βγάλε τη ρόμπα σου. Θέλω πολύ να δω τι κρύβεις από κάτω», µου είπε µε παθιάρικη φωνή. Της έκανα τη χάρη και όταν µε πλησίασε, ανταποκρίθηκα στο φιλί της. Στριφογύρισε τη γλώσσα της γύρω από τη δική µου και έπειτα έσκυψε πάνω από τα στητά βυζάκια µου. Γύρισε την άκρη της µυτερής γλωσσίτσας της πρώτα στη µια και έπειτα στην άλλη ρωγίτσα µου και έπειτα άρχιζε να τις δαγκώνει απαλά, κάνοντας µε να σπαρταράω από καύλα. Δεν άργησε να χώσει το χέρι της µέσα στο κιλοτάκι µου, όταν τρία από τα μακριά της δάχτυλα χώθηκαν στη µουνότρυπά µου και άρχισα να χύνω ξέφρενα στη στιγμή. Τη βοήθησα να ξαπλώσει στα απαλά σεντόνια του κρεβατιού µου και σηκώθηκα ανάμεσα στα ανοιχτά μπούτια της.

Πρώτη φορά θα δοκίμαζα µουνί και ένιωθα μεγάλη ανυπομονησία. Η Βάνα κράτησε ανοιχτά τα βελούδινα µουνόχειλα της και µου έδειξε τη µουσκεµένη από καύλα µουνότρυπά της. Χοντρές σταγόνες προερωτικών υγρών στόλιζαν τη ροδαλή επιδερμίδα, ένα θέαμα για μένα πρωτόγνωρο. Σήκωσε ψηλά τα πόδια της και αυτό µου επέτρεπε να βλέπω ακόμα και την κωλοτρυπίδα της. Δε δίστασα να οδηγήσω τη γλώσσα µου στην τρυπούλα του πρωκτού της και να του δώσω μερικές άγριες γλειψιές. Η φαντασία µου οργίασε και αποφάσισα να της χαρίσω αξέχαστες στιγμές ηδονής. Πήρα το δονητή που είχα κρύψει κάτω από το μαξιλάρι και µε προσεκτικές κινήσεις το έσπρωξα στο βάθος του έτοιμου να χύσει µουνιού της. Ήταν πολύ χοντρός και εξαιρετικά μακρύς και όταν τον ένιωσα να ακουμπάει στη μήτρα της έβαλα την άκρη που προεξείχε στο στόμα µου και άρχισα να τη γαµάω ξέφρενα. Το βύθιζα αργά και µετά τον τραβούσα µε δύναμη προς τα έξω. Το πάχος του ήταν τέτοιο που εφάρμοζε τέλεια στο στενό µουνάκι της και της χάριζε το ένα χύσιμο µετά το άλλο.

«Καίτη είσαι υπέροχη. Σε ευχαριστώ. Ποτέ δεν έχω νιώσει τόσο ευτυχισμένη» ήταν οι φράσεις που βγήκαν από τα χείλη της μόλις τελείωσε το ξέφρενο γαµήσι που της έκανα. Όμως ήταν αχόρταγη όπως άλλωστε ήμουν και εγώ!! Με βοήθησε να πέσω µπρούµυτα και έσπρωξε το δονητή στο βάθος του µουνιού µου. Βογκητά ηδονής βγήκαν από τα χείλη µου και το µουνάκι μου ήταν τόσο πολύ καυλωµένο από αυτά που τόση ώρα της έκανα που άρχισε να χύνει σφοδρά. Εκείνη θέλοντας να µε ευχαριστήσει έκανε το ίδιο στην άθιχτη κωλοτρυπίδα µου αλλά ο τρυφερός τρόπος που χειρίστηκε το θέμα µου χάρισε έναν αξέχαστο οργασμό. Η ερωτική βραδιά τελείωσε µε ένα καταπληκτικό γλείψιμο που κάναμε ταυτόχρονα η µια στο φλογισμένο από πόθο µουνάκι της άλλης.

Κοιµηθήκαµε αγκαλιασμένες και βέβαιες πως ήμασταν πολύ ταιριαστές ερωμένες. Λίγες µέρες αργότερα βρήκα την Λίντα να µε περιμένει στο γραφείο δακρύβρεχτη. Από την ίδια έμαθα πως είχε κάνει τσακωτό το Φώτη µε µια πιτσιρίκα και πως τον είχε διώξει για πάντα από τη ζωή της. Την πήρα στην αγκαλιά µου για να την παρηγορήσω αλλά εκείνη τη στιγμή ούτε που σκέφτηκα που θα μπορούσε να οδηγήσει µια τέτοια κίνηση. Έτσι όπως ήταν κουλουριασμένη στην αγκαλιά µου, ένιωσα τα δάχτυλα της να ξεκουμπώνουν τα κουμπιά του πουκαμίσου µου. Αμέσως µετά η υγρή γλωσσίτσα της πλανήθηκε πάνω στη λευκή σάρκα μου και όταν τα χείλη της ρούφηξαν τις καυλωμένες ρώγες μου, ήταν πολύ αργά για να σταματήσω. Βόγκηξα δυνατά και αφέθηκα στα χάδια της που όσο περνούσε η ώρα γίνονταν ολοένα και πιο τολμηρά.

Άρχισε να τραβάει απαλά τις μουνότριχές μου και αυτό μεγάλωσε ανεξέλεγκτα την ηδονή μου. Ούτε που ξέρω πως βρεθήκαμε ολόγυμνες να κυλιόμαστε στο πάτωμα φιλώντας με πάθος η μια την άλλη. Η Λίντα ήταν γυναίκα με φλογερό ταμπεραμέντο και πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Με βοήθησε να ξαπλώσω ανάσκελα και έπεσε πάνω µου µε χάρη. Η σχισμή του µουνιού της ακούμπησε την κλειτορίδα µου και τα προερωτικά υγρά της ανακατεύτηκαν µε τα δικά µου. Η καρδιά µου χτυπούσε µέσα στο στήθος µου και άρχισα να λικνίζομαι αισθησιακά απολαμβάνοντας τις μεταξένιες τρίχες της πάνω στις δικές µου. Το µουνί µου συσπάστηκε και άφθονο µουνόχυµα πετάχτηκε έξω από τον κόλπο µου. Η ευτυχία µε πληµµύρισε όταν συνειδητοποίησα πόσο την έβρισκα µε το λεσβιακό έρωτα! Από δω και στο εξής δεν θα έδινα ποτέ αποκλειστικότητα σε κανένα κερατά άντρα!

Click here for more!