Με λένε Άκη και είμαι 25 χρονών. Την περασμένη εβδομάδα μου συνέβη μια περιπέτεια που αξίζει τον κόπο να σας διηγηθώ. Είμαι ψηλός, αδύνατος, με καστανά μαλλιά και μάτια. Δουλεύω σε μια εταιρεία εισαγωγών στον Πειραιά και τελειώνω κάθε μέρα στις 7 το απόγευμα. Μια μέρα έκανα υπερωρία και τελείωσα στις 10 το βράδυ. Μένω στα βόρεια προάστια και για να γυρίσω σπίτι μου από τη δουλειά, χρησιμοποιώ τον ηλεκτρικό. Εκείνο το βράδυ ήμουν πολύ κουρασμένος και ξαπλώθηκα σχεδόν στο κάθισμα του βαγονιού που ήταν σχεδόν άδειο. Στον επόμενο σταθμό μπήκε στο βαγόνι μια νέα κοπέλα με μίνι φούστα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήρθε και κάθισε κοντά μου, ακριβώς απέναντί μου. Φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, μια μαύρη μίνι φούστα, μαύρες διχτυωτές κάλτσες και μαύρα μυτερά παπούτσια. Είχε κοντά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, μέτριο ανάστημα και υπέροχο χυμώδες στόμα. Εγώ φορούσα ένα πουκάμισο, τζιν παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και είχα μαζί μου και μια τσάντα. Η κοπέλα είχε μισάνοιχτα τα πόδια της, όχι αρκετά για να μπορώ να δω τι κυλοτάκι της, αλλά το άνοιγμα τους και η υπόσχεση που έκρυβε, έφτανε για να φαντασιώσω. Ξαφνικά, άρχισα να αισθάνομαι το πέος μου να σκληραίνει.


Γαμώτο, σκέφτηκα, κάτω από το παντελόνι θα φαινόταν η σκληράδα του κι έτσι έβαλα αμέσως την τσάντα πάνω στα γόνατά μου, κρύβοντας τη στύση μου. Η κοπέλα με κοίταξε για μια στιγμή σαν να καταλάβαινε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και μετά το βλέμμα της ξαναγύρισε στο άπειρο. Εμένα το βλέμμα μου όμως ήταν καρφωμένο στο άνοιγμα της φούστας και στα μπούτια της. Το πέος μου σκλήραινε όλο και περισσότερο. Αυτή η γκόμενα με καύλωσε απίθανα. Γλίστρησα το δεξί μου χέρι μέσα στην τσέπη του παντελονιού μου.


Η τσέπη μου ήταν τρύπια και κατέβασα διακριτικά το μπροστινό μέρος του σλιπ μου στριμώχνοντας και σφίγγοντάς το κάτω από τα αρχίδια μου. Μπορούσα τώρα να χαϊδέψω το πέος μου. Ήδη, μόνο και μόνο το γεγονός ότι χάιδευα τον πούτσο μου μπροστά σε μια άγνωστη γυναίκα, με ερέθιζε τρομερά. Άρχιζα σιγά σιγά να μαλακίζομαι. Η ματιά μου πήγαινε από τα μπούτια της κοπέλας στο στήθος της και από το υπέροχο στόμα της ξανά πίσω στη χαραμάδα της φουστίτσας της. Φανταζόμουνα τα χείλια της γεμάτα από το σπέρμα μου, φανταζόμουνα τα χέρια μου να μαλάζουν και να τσιμπάνε τα βυζάκια της, φανταζόμουνα τον εαυτό μου να χαϊδεύει τα μπούτια και τους γοφούς της, να της τρίβω την κλειτορίδα και να της χώνω το δάκτυλό μου στο μουνάκι της. Ο πούτσος μου είχε γίνει τεράστιος, την ήθελα πολύ. Πότε τον άφηνα να στέκεται ντούρος και όρθιος μέχρι τον αφαλό μου χαϊδεύοντάς τον απαλά σε όλο του τον κορμό μέχρι επάνω και πότε έσφιγγα δυνατά τη βάση του και τα αρχίδια μου και πότε τράβαγα μαλακία. Γινόμουνα όλο και λιγότερο διακριτικός και το χέρι μου ανεβοκατέβαινε όλο και γρηγορότερα. Είχα γίνει κατακόκκινος.

Η γκόμενα με κοίταξε μια στιγμή παραξενεμένη και το βλέμμα της βυθίστηκε ξανά στην αόριστη παρατήρηση του τοπίου που έτρεχε γρήγορα πίσω μας. Πρέπει να είχαμε περάσει τέσσερις, πέντε σταθμούς καθισμένοι έτσι ο ένας απέναντι στον άλλον. Δεν υπήρχαν παρά δύο μόνο άνθρωποι στο βάθος του βαγονιού και ήταν καθισμένοι από την αντίθετη πλευρά, μη μπορώντας να μας δουν. Τα μάτια μου δεν άφηναν πια τα μπούτια της γκομενίτσας και το χέρι μου ανεβοκατέβαινε γρήγορα, ελεύθερα. Από αυτό το σημείο και μετά η ματιά της στάθηκε επίμονα επάνω μου, πάνω στο χέρι μου και μετά επάνω στα πόδια μου που έτρεμαν.


Απόφευγα το βλέμμα της γιατί ντρεπόμουν. Η ψωλή μου ήταν στα αλήθεια έτοιμη να απελευθερώσει τα χύσια της. Το τρένο σταμάτησε. Τι θα έκανε αυτή; Θα κατέβαινε; Όχι. Όχι τώρα, όχι τώρα που θα έχυνα. Το τρένο ξαναξεκίνησε. Η κοπέλα δεν είχε κουνηθεί από τη θέση της. Τώρα έπρεπε να βιαστώ, ήθελα να χύσω όσο τίποτε άλλο με αυτήν την άγνωστη απέναντί μου που με είχε καυλώσει τόσο άγρια. Ξαφνικά, δεν ξέρω τι ακριβώς με έπιασε, κατέβασα την τσάντα από τα γόνατά μου.


Ο πούτσος μου τέντωνε το παντελόνι μου όσο δεν έπαιρνε άλλο. Ήταν αδύνατο να μην κατάλαβε ότι ήμουν καυλωμένος. Η έκφραση άλλαξε στο πρόσωπό της όταν είδε το φούσκωμα στο παντελόνι μου. Δεν είπε τίποτα. Έβαλα το χέρι μου μέσα στην τσέπη μου και έπιασα ξανά τον καυλωμένο πούτσο μου.


Η κοπέλα συνέχισε να είναι σιωπηλή και να ρίχνει απλά μικρές ματιές στο κάτω μέρος της κοιλιάς μου. Τώρα πια τραβούσα για τα καλά μαλακία μπανίζοντας τα μπούτια της. Η κοπέλα παρακολουθούσε με το βλέμμα της στηλωμένο στην κίνηση του χεριού μου κάτω από το παντελόνι μου. Κοντεύαμε στον επόμενο σταθμό. Θα είχα όλο το χρόνο να τρέξω και να βγω από το βαγόνι αν διαμαρτυρόταν κι έλεγε τίποτα. Τότε, κατέβασα το παντελόνι μου. Αλλά όχι, η κοπέλα δεν κουνήθηκε. Η ψωλή μου και τα αρχίδια μου έβγαιναν από το σλιπ μου. Ο πούτσος μου ήταν ορθωμένος και τα αρχίδια μου σκληρά και φουσκωμένα. Αυτή παρακολουθούσε χωρίς να λέει τίποτα. Άρχισα ξανά να τραβάω μαλακία μπροστά της, δεν άντεχα άλλο. Και τότε μου ήρθε ξαφνικά η επιθυμία να δω το μουνάκι της. Έσκυψα μπροστά, χαμηλώνοντας το βλέμμα μου, προσπαθώντας να δω όσο μπορούσα μέσα στα μπούτια της. Απαλά, άνοιξε τα πόδια της, αφήνοντάς με να ανακαλύψω ένα μικροσκοπικό μαύρο κυλοτάκι ανάμεσα από τις μαύρες διχτυωτές κάλτσες της. Τραβούσα δυνατά μαλακία με το ένα μου χέρι, σφίγγοντας με το άλλο τα αρχίδια μου.
Την είδα να μετακινεί ελαφρά προς τα εμπρός τη λεκάνη της στην άκρη του καθίσματος, τεντώνοντας το μουνάκι της προς το μέρος μου. Υπήρχαν πάντα οι δυο άνθρωποι στο βάθος του βαγονιού. Και τότε ξαφνικά, έχυσα. Το σπέρμα μου έλουσε το σλιπάκι και τις κάλτσες της. Μεγάλα και παχιά άσπρα φλόκια στόλισαν την περιοχή γύρω από το μουνί της.


Έκλεισε ξανά τα πόδια της και ίσιωσε τη φούστα της. Της χαμογέλασα και έκανε το ίδιο. Έβαλα την ψωλή μου πάλι μέσα στο παντελόνι μου. Το τρένο σταμάτησε, η κοπέλα σηκώθηκε και βγήκε. Την ακολούθησα, ήθελα να δω το σπέρμα μου να κυλάει από τα μπούτια της στο δρόμο. Δεν έκανε καμία προσπάθεια, κανένα σήμα για να μου δείξει αν έπρεπε να φύγω ή να μείνω. Μπήκε σε ένα μικρό μπαράκι που ήταν ανοιχτό και την ακολούθησα. Κάθισε σ’ ένα ψηλό σκαμπό στον πάγκο του μπαρ και παρήγγειλε μια μπύρα. Βολεύτηκα κι εγώ σ’ ένα σκαμνί δυο μέτρα μακριά της και παρήγγειλα το ίδιο.


Η κοπέλα έπρεπε να ξέρει αυτό που ήθελα. Κι αυτό που περίμενα τόσο, συνέβη. Ένα πολύ μικρό ρυάκι από σπέρμα, αόρατο σχεδόν, άρχισε να κυλάει κατά μήκος του εσωτερικού σημείου των μηρών της που είχε στρέψει προς το μέρος μου. Θα υπήρχαν καμιά δεκαριά άνθρωποι στο μπαρ αλλά μόνο αυτή κι εγώ ξέραμε τι συνέβαινε. Θα έπρεπε να ένιωθε πραγματικά πολύ ερεθισμένη από όλη αυτή την περίεργη περιπέτεια. Κάποια στιγμή, ακούμπησε το ποτήρι της στον πάγκο και κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες. Περίμενα κανα δυο λεπτά νιώθοντας την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά και τον πούτσο μου να ζωντανεύει και να πάλλεται από την καύλα μέσα στο παντελόνι μου. Σηκώθηκα και την ακολούθησα. Δεν υπήρχε παρά μόνο μια τουαλέτα και η πόρτα της είχε μείνει ελαφρά μισάνοιχτη. Την έσπρωξα και ξαναβρέθηκα μαζί της. Έκλεισα τον σύρτη της πόρτας κι αυτή χωρίς να πει λέξη σήκωσε τη φούστα της. Έπεσα στα γόνατα και κόλλησα το πρόσωπό μου στο στομάχι της, πάνω στο μουσκεμένο με σπέρμα μικροσκοπικό βρακάκι της. Ρούφαγα τις μυρωδιές της, έγλυφα τα ίδια μου τα χύσια από τα μπούτια της κι ένιωθα ξανά τον πούτσο μου σκληρό, καυλωμένο και πανέτοιμο.


Αυτή με χάιδευε στο κεφάλι, περνώντας τα δάκτυλά της στα μαλλιά μου, μπήγοντας τα νύχια της στο σβέρκο μου. Της δάγκωσα το βρακάκι και το κατέβασα με τα χέρια μου αποκαλύπτοντας ένα υπέροχο μουνάκι, απαλό, μυρωδάτο, με μια πλούσια τούφα από μαύρες τρίχες να το περιβάλλει. Πέρασα τη γλώσσα μου ανάμεσα στα σαρκώδη της μουνόχειλα και την πίεσα πάνω στην κλειτορίδα της. Το μουνάκι της ήταν ήδη αρκετά υγρό και η κοπέλα αναστέναξε ελαφρά από την καύλα, στήριξε την πλάτη της στον τοίχο και έγειρε την λεκάνη της προς το μέρος μου, προσφέροντάς μου το ανοιχτό μουνί της. Άρχισα να της γλύφω και να τις ρουφάω με φρενίτιδα τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα νιώθοντάς την να σκληραίνει κάτω από τα απανωτά χτυπήματα της γλώσσας μου. Ενώ το μουνάκι της πλημμύριζε από τα υγρά της καύλας της, πέρασα το ένα μου χέρι πίσω της και χάιδεψα τα στρογγυλά και σφιχτά της κωλομέρια κατεβαίνοντας μέχρι την μικρή σχισμή της κωλοτρυπίδας της. Την ένιωσα να ριγεί από πόθο κι αφού μούσκεψα λίγο το δείκτη μου στα υγρά του μουνιού της, άρχισα να τον χώνω στον τουρλωμένο κώλο της ενώ η γλώσσα μου δούλευε ξέφρενα πάνω στην κλειτορίδα της. Με το άλλο μου χέρι είχα κατεβάσει το παντελόνι μου και έπαιζα την χοντρή ψωλή μου που παλλόταν ορθωμένη από την καύλα. Η γλώσσα μου χτύπαγε ανελέητα την κλειτορίδα της ενώ το δάχτυλό μου μπαινόβγαινε βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της.
Την ένιωσα να κοντεύει να χύσει και έκανα ακόμα πιο γρήγορο το ρυθμό μου χώνοντας και το μεσαίο μου δάκτυλο στον κώλο της. Μ’ ένα μουγκρητό, που πρέπει να ακούστηκε μέσα στο μπαρ, τα πόδια της άρχισαν να τρέμουν ενώ πίεσε την κλειτορίδα της στη γλώσσα μου ακινητοποιώντας το κεφάλι μου με τα χέρια της κι ένιωσα τον κώλο της να σφίγγει σαν μέγγενη τα δυο μου δάκτυλα που ήταν χωμένα μέσα της. Το πρόσωπό μου πλημμύρισε από τους χυμούς της. Ανασηκώθηκα, κάθισα στη λεκάνη της τουαλέτας και την έβαλα να γονατίσει μπροστά μου ενώ έσφιγγα το χοντρό μου παλαμάρι μπροστά στη μύτη της. Της έδωσα να γλύψει τα δυο μου δάχτυλα πλημμυρισμένα από τους χυμούς του κώλου της και μετά της κάρφωσα το παλούκι μου βαθιά στο λαρύγγι της. Όπως ήμουν ήδη έτοιμος να εκραγώ, έχυσα βαθιά μέσα στο στόμα της με σπασμούς. Με άφησε μισολιπόθυμο από την ευχαρίστηση και βγήκε τρεκλίζοντας από την τουαλέτα. Όταν βγήκα είχε εξαφανιστεί και δεν την ξαναείδα ποτέ πια.

Click here for more!