Γειά σας. Με λένε Πάνο. Γνωρίζοντας πως υπάρχει τρόπος για να μοιραστεί κάποιος τις εμπειρίες και τα ερωτικά μυστικά του, έψαξα λίγο και βρήκα αυτή την ιστοσελίδα, για να μοιραστώ και εγώ τις δικές μας με τη γυναίκα μου. Πριν ξεκινήσω να σας περιγράφω τις δικές μας ιστορίες, θα χρειαστεί να αναλυθώ(όσο συντομότερα μπορώ)στα περί του ποιόντος μας, έτσι ώστε να σας βάλω καλύτερα στο κλίμα.


 

Σε ότι αφορά εμένα, είμαι μάλλον κλασσικός 40άρης, όχι πολύ ψηλός, γυμνασμένος κατά το παρελθόν, αλλά πλέον με μικρή κοιλίτσα. Στο ντύσιμο, η προτίμησή μου δεν είναι ιδιαίτερη και απαιτητική. Απλό, καθημερινό, και ανάλογο της κάθε εποχής. Οι γονείς μου, συντηρητικοί στις προτιμήσεις τους. Μόνο στο σεξ υπήρξε μία διαφορά, όταν η μάνα μου”κεράτωσε”μία και μοναδική φορά τον πατέρα μου, ανοίγοντας τα πόδια της και απολαμβάνοντας το σπέρμα ενός πολύ παλιού οικογενειακού φίλου, ο οποίος τότε τη γούσταρε. Μία μέρα τους έκανα”τσακωτούς”τυχαία, ακούγοντας αναστεναγμούς και κοιτώντας από την κλειδαρότρυπα. Αλλά αυτό θα το διηγηθώ κάποια άλλη φορά.

 

Σε ότι αφορά τη γυναίκα μου τη Μαίρη, είναι μία επίσης 40άρα. Μαλλιά μακριά σχεδόν μέχρι την πλάτη, καστανά και βαμμένα με ξανθές ανταύγειες. Μέτριο ύψος, με κάποια περιττά κιλά που δεν της ασχημαίνουν το κορμί. Μεγάλα ωραία στήθια, συγκρατημένη κυτταρίτιδα, στρουμπουλούτσικα οπίσθια, με μία απίστευτα τρυφερή επιδερμίδα και χέρια που με ένα άγγιγμα και χάδι σε αναστατώνουν. Μία γυναίκα που τα κάνει όλα, για όσους γουστάρουν τρελά τις ιστορίες με”γεματούλες”. Οι γονείς της δεν έχουν καμία σχέση με τους δικούς μου. Πιο”ανοιχτά”μυαλά, άνθρωποι που έχουν ζήσει αρκετά εκτός σπιτιού, κυρίως λόγω επαγγέλματος του πεθερού μου(συνταξιούχος πια). Το εμφανέστατο χαρακτηριστικό τους, είναι η αθυροστομία. Φυσικά, μέσα σε λογικά πλαίσια, κατάλληλες συνθήκες και περιστάσεις. Στο σπίτι, μόνοι με τον έφηβο γιο μας(15 χρόνων), ή με συγγενείς, είναι να τους ακούει κάποιος και να βάζει και τα γέλια με τον τρόπο που τα λένε.

 

Πέρα από αυτά, η ίδια η πεθερά μου έμαθε στη Μαίρη από την εφηβεία της, να νιώθει όσο πιο άνετα μπορεί, όταν βρίσκεται στο σπίτι. Αυτό σημαίνει πως, η Μαίρη σχεδόν ποτέ της δεν φόρεσε εσώρουχα και δεν ντύθηκε”βαριά”ακόμη και τον Χειμώνα. Σε μεταξύ μας συζητήσεις με τα πεθερικά μου, η Μαίρη μου έχει αποκαλύψει αρκετά, αν όχι όλα, από τα όργια που έκανε ως φοιτήτρια. Ακόμη και όταν είμαστε στο σπίτι τους, αν κάποιος συγγενής(συνήθως θειάδες), ή κανένας”κολλητός”του πεθερού μου, που έχει τύχει να”σκάσει μύτη”, δεν την εμπόδισαν να ντυθεί πολύ προκλητικά. Όλοι τους έχουν συνηθίσει πια. Χωρίς να αναφέρω για την αδερφή της την Καίτη, μία πραγματική milfάρα, χρόνια χωρισμένη και επίσης με έναν γιό ηλικιακά κοντά με τον δικό μας, η οποία μένει στην ίδια πόλη και μόλις 10 λεπτά με αυτοκίνητο, από το σπίτι των πεθερικών μου. Και την οποία, φυσικά, έχω επίσης πηδήξει. Μόλις καταλάβατε πως με τα πεθερικά και την κουνιάδα μου δεν μένουμε κοντά. Εμείς και οι δικοί μου στην πρωτεύουσα, και εκείνοι λίγο πιο έξω.

 

Αν απορείτε πως ταίριαξαν οι δύο οικογένειες, θα σας απαντήσω πως οι δικοί μου χρειάζονταν μία τεράστια αλλαγή σε κάποιες”απαρχαιωμένες”(σχήμα λόγου)συνήθειές τους, απλά έπρεπε να βρεθεί μία αφορμή για  να το καταλάβουν.

 

Έτσι λοιπόν, στην ίδια πόλη, η κουνιάδα μου διατηρεί εδώ και χρόνια ένα μαγαζί. Για προφανείς λόγους, δεν θα αποκαλύψω τι προϊόντα εμπορεύεται και πουλάει. Πριν από λίγο καιρό, ένας νεαρός Ινδός, ο Αλί, περνούσε τακτικά από το στενό δρομάκι όπου βρίσκεται το μαγαζί της, καθαρίζοντας τις βιτρίνες όποιου του το ζητούσε. Ένα ωραίο παλληκάρι, τότε γύρω στα 25, πολλά χρόνια μόνος του στην Ελλάδα και ανύπαντρος. Για ένα χρονικό διάστημα, περνούσε τόσο τακτικά που γνωρίστηκε πια με την κουνιάδα μου. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που κάποια βράδια αφότου είχε κλείσει πλέον το μαγαζί και είχε σβήσει τα φώτα, του τηλεφωνούσε στο κινητό μόνο και μόνο για να πάει να την πηδήξει στα γρήγορα, πριν φύγει για το σπίτι. Όπως επίσης, μάθαινα από τη Μαίρη πως κάποιες φορές πήγαινε και η πεθερά μου για να την βοηθήσει στο κλείσιμο, και έβρισκε και εκείνη την ευκαιρία για ένα πισωκολλητό μαζί του. Ο Αλί λοιπόν, εδώ και χρόνια, όχι απλώς ευχαριστιέται μουνί και κώλο, αλλά χύνει και μέσα. Και όλα αυτά, εις γνώσιν και του πεθερού μου.

 

Κάπως έτσι, ξεκίνησε και η περίπτωση του Αλί με τη Μαίρη και εμένα. Ένα Σαββατοκύριακο του Καλοκαιριού βρεθήκαμε στο σπίτι, για διήμερο διάλειμμα από μία κουραστική εργασιακή εβδομάδα. Ο γιος μας προτίμησε να παραμείνει στην Αθήνα, και να μείνει με τον εδώ παππού και τη γιαγιά του. Με τη Μαίρη, φορτώσαμε 1-2 αλλαξιές ρούχα και μερικά απαραίτητα, και το ίδιο βράδυ(Παρασκευή), είμασταν εκεί. Φτάνοντας, εκτός από την Καίτη και τον Αλί, βρίσκουμε στο σπίτι και μία θεία των κοριτσιών, η οποία έμενε παραδίπλα. Καθισμένοι στην μπροστινή βεράντα με χαμηλό φωτισμό και τέντες κατεβασμένες, και τα λέγανε με τα πεθερικά μου όσο μας περίμεναν.

 

Ο ανιψιός μας είχε άδεια να πάει με τους φίλους του στη βραδινή προβολή μιας κινηματογραφικής κωμωδίας, και μετά θα γυρνούσε στο σπίτι. Η Καίτη φορούσε μόνο μία άσπρη δαντελένια κιλότα, και μία άσπρη κοντομάνικη πουκαμίσα με λυμένα τα κουμπιά, και τα πλούσια στήθια της να φαίνονται ξεκάθαρα από μέσα. Τα κατάξανθα μαλλιά της τα είχε μαζέψει κοτσίδα. Ο Αλί και ο πεθερός μου ήταν μόνο με ένα μποξεράκι, και η πεθερά μου με μία κοντή ανάλαφρη νυχτικιά.

 

Αφού καλησπερίσαμε, φιλήθηκα στο στόμα με την κουνιάδα και την πεθερά, αλλάξαμε και εμείς και καθίσαμε μαζί τους για να πούμε τα νέα μας αμφότεροι. Η Μαίρη φόρεσε μία παλιά πολύ φαρδιά κοντομάνικη μπλούζα, η οποία αποκαλύπτει αρκετά τα στήθια της, είτε μέσα από τα μανίκια, είτε μπροστά στο λαιμό. Από κάτω, απλά με την μαύρη, επίσης δαντελωτή κιλότα. Μόλις γνωριστήκαμε και με τον Αλί, η Μαίρη κάθισε δίπλα του και εγώ δίπλα στην Καίτη, την οποία άρχισα να χαϊδεύω ανάμεσα στα μπούτια. Η Μαίρη έχωσε το χέρι της μέσα από το μποξεράκι του Αλί και του έπαιζε απαλά το καβλί, όσο εκείνος της χούφτωνε τα στήθια.

 

Η θεία που καθόταν μαζί μας, κάποια στιγμή έκανε να σηκωθεί για να πάει για ύπνο. Την αποχαιρετήσαμε και συνεχίσαμε για λίγο ακόμα την κουβέντα μας. Με τον Αλί είχαμε ήδη καβλώσει αρκετά. Η πεθερά μου ρώτησε τη Μαίρη πως της φαινόταν το εργαλείο του Ινδού, και εκείνη της απάντησε πως φαινόταν υπέροχος. Έτσι, δεν κρατήθηκε για πολύ ακόμα, και τον πήρε στο δωμάτιό μας για πήδημα. Το παράθυρο του δωματίου”βλέπει”στη βεράντα, κι έτσι το πήδημα θα ήταν απολαυστικό για μένα να το βλέπω. Η Μαίρη ξάπλωσε ανάσκελα, σήκωσε λίγο τη λεκάνη της, και άνοιξε αρκετά τα μπούτια της για να μπει εύκολα μέσα της ο Αλί. Η Καίτη ήρθα και στάθηκε για λίγο δίπλα μου, μένοντας εντελώς γυμνή. Τα πεθερικά μου είχαν παραμείνει στο τραπέζι και μιλούσαν χαμηλόφωνα.

 

Μόλις ο Αλί μπήκε μέσα της, η Μαίρη ανατρίχιασε τόσο πολύ από το μέγεθος, που αναστέναξε βαθιά και παθιασμένα. Άρχισε να κουνιέται μέσα της αργά. Η Μαίρη έγειρε το κεφάλι της λίγο πίσω, έκλεισε τα μάτια και άφηνε απαλούς αναστεναγμούς ψιθυρίζοντάς του συνεχώς για το καβλί του που τρέλαινε τόσο γλυκά τον κόλπο της. Στηρίχτηκε στα χέρια του και της το έχωνε αργά και ηδονικά. Η Καίτη μου ψιθύρισε στο αυτί αν γούσταρα αυτό που έβλεπα, και μου έπαιζε απαλά το δικό μου. Μόλις κατάφερα να της γνέψω, με τράβηξε λίγο πίσω, ήρθε μπροστά μου και λίκνισε τον κώλο της για να ακουμπήσει το καβλί μου. Με παρότρυνε να γλιστρήσω μέσα της όσο έβλεπα τη Μαίρη να πηδιέται τόσο ηδονικά.

 

Ο Αλί κράτησε τον ίδιο ρυθμό για όσο πηδούσε τη Μαίρη, μέχρι που κάποια στιγμή φαίνεται πως συγχρονιστήκαμε και οι τέσσερίς μας τόσο τέλεια, ώστε να χύσουμε. Τη στιγμή που είδα τη Μαίρη να γέρνει εντελώς πίσω το κεφάλι της και να ρουφάει τον αέρα μέσα από τα δόντια της, κατάλαβα πως ο Αλί έχυνε μέσα της και έχυνε και εκείνη. Τότε ακριβώς ήρθε και η δική μας σειρά. Η Καίτη είχε τελειώσει μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν από εμένα, και το ένιωσα. Τερμάτισα το καβλί μου ως τη μήτρα της, την τράβηξα να κολλήσει πάνω μου, και τίναξα το σπέρμα μου μέσα της.

 

Μόλις καταφέραμε να βρούμε τις ανάσες μας, τραβήχτηκα και πήγα να καθίσω στο τραπέζι για να ανάψω τσιγάρο και να πιω την υπόλοιπη κόκα κόλα μου. Παραμείναμε καθισμένοι δίπλα-δίπλα με την Καίτη, περιμένοντας και τους άλλους. Λίγο αργότερα, η Καίτη θα έπρεπε να σουλουπωθεί και να ξεκινήσει για το σπίτι της, να περιμένει τον ανιψιό που σε λίγο θα γυρνούσε. Ο Αλί θα έμενε σε εμάς για το βράδυ, και θα έφευγε πάλι νωρίς το πρωί.


Click here for more!