Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory - Sex Stories - Δεν είχα πάει ποτέ με γυναίκα αν και πάρα πολλές φορές είχα τελειώσει με μία ανάλογη φαντασίωση.
Με την Μαρία δουλεύαμε τα τελευταία χρόνια στην ίδια εταιρεία και στο ίδιο τμήμα. Είχαμε κι οι δύο δεσμό αρκετά χρόνια και γενικώς οι σχέσεις μας ήταν εντελώς τυπικές. Αν εξαιρέσεις το εκπληκτικό ψηλόλιγνο σώμα της και το πρόστυχο μουτράκι της, δεν μπορούσες να ανοίξεις μια σοβαρή συζήτηση μαζί της,
Όποτε τύχαινε να πάμε στο γραφείο για υπερωρίες στο άδειο κτίριο, ερχόταν πάντα ντυμένη πολύ προκλητικά, με τη δικαιολογία ότι μετά θα έβγαινε κατ’ ευθείαν.
Η δική μου εξωτερική εμφάνιση δεν είναι κάτι το τρομερό. Έχω τα πιασιματάκια μου, καθώς επίσης κι ένα αρκετά μεγάλο στήθος… πηγή έμπνευσης για όλους μου τους πρώην, καθώς και για τον αρραβωνιαστικό μου.

Εκείνο το πρωί η Μαρία εμφανίστηκε με ένα εξαιρετικά κολλητό μαύρο μπλουζάκι, το οποίο άφηνε να καταλάβω ότι από μέσα δε φορούσε σουτιέν, ένα μαύρο κολλάν που άφηνε τα θεσπέσια κωλομέρια της να διαγράφονται κι ένα ζευγάρι μαύρες ψηλές μπότες. Κρατούσε δύο καφέδες, έναν για την καθεμία και είχε μια εντελώς περίεργη συμπεριφορά.
Τα πρωινά γενικώς δεν λειτουργώ κι ένας λόγος παραπάνω που ήταν Σάββατο κι ήμουν υποχρεωμένη να είμαι με το σαχλοκούδουνο μόνη μου στο κτίριο.

Στο σεξ μου άρεσε πάντα να αλλάζω ρόλους με τους εκάστοτε συντρόφους μου, στις φαντασιώσεις μου όπως με τις γυναίκες, πάντα έπαιρνα το ρόλο της αυταρχικής.

Οι ώρες στο γραφείο περνούσαν, εγώ είχα ξυπνήσει πλέον για τα καλά και παρακολουθούσα την Μαρία να έχει μια εντελώς ασυνήθιστη συμπεριφορά. Συνεχώς είχε απορίες κι αντί να με ρωτήσει ερχόταν δίπλα μου, έσκυβε τόσο ώστε να βλέπω καθαρά τις σκουρόχρωμες και εντελώς ερεθισμένες ρόγες της, άλλες φορές περνούσε από μπροστά μου και πάντα της έπεφτε κάτι, σκύβοντας μπροστά μου και τουρλώνοντάς μου τον κώλο της, τόσο ώστε να ξεχωρίζω ακόμα και των χώρισμα από τα μουνόχειλά της… νομίζω ότι όποιος ή όποια στο θέαμα αυτό θα καυλωνόταν.

Ήθελα να δω πού θα το πάει κι αν θα τολμήσει να προχωρήσει αυτό που χωρίς αμφιβολία είχε ξεκινήσει.
Την επόμενη φορά που ήρθε να της λύσω μία απορία και έσκυψε μπροστά μου, κοίταξα αδιάκριτα τα στήθη της κι ενώ μου μιλούσε της απαντούσα χωρίς να σηκώσω το βλέμμα μου από εκεί. Έβρισκε συνεχώς ερωτήσεις κι εγώ στο ίδιο μοτίβο της απαντούσα, ενώ εκείνη άρχισε να χαμηλώνει σταθερά και ερεθιστικά τη φωνή της. Κάποια στιγμή έσκυψε ακόμα περισσότερο ώστε το στυλό που κρατούσα βρέθηκε να αγγίζει τη ρόγα της. Άρχισα να κουνάω το στυλό ρυθμικά δεξιά αριστερά και με δύναμη, έτσι ώστε να αντιστέκεται στη ρόγα της, μέχρι να περάσει από πάνω της. Την είδα να κλείνει τα μάτια της και να ανασαίνει βαριά. Το στυλό μου είχε πλέον αντικατασταθεί από τα δύο μου δάχτυλα τα οποία τσιμπούσαν φανερά πότε τη μία ρόγα και πότε την άλλη κάνοντάς την να βογκάει σε κάθε τσίμπημα.
-Πες μου τι θες; Της είπα ψιθυριστά
-Εσένα, μου απάντησε, χωρίς να ανοίξει τα μάτια της.
-Τι θες; Την ξαναρώτησα επιτακτικά, έχοντας πλέον αφήσει το χέρι μου να περιπλανιέται ανάμεσα στα μπούτια της και να την χαιδεύω με τις άκρες των δαχτύλων μου στους μηρούς.
-Να σε γλείψω, μου είπε.
-Τι να γλείψεις; Την ξαναρώτησα έχοντας πλέον αγγίξει το μουνί της το οποίο είχε μουσκέψει το κολλάν της με την υγρασία της.
-Το μουνί σου, μου είπε βαριανασαίνοντας και ανοίγοντας κι άλλο τα πόδια της.

Το γραφείο μας, έχει γύρω γύρω τζαμαρίες και απέναντι βρίσκεται μια πολυκατοικία. Έχοντας πλέον καυλώσει απίστευτα και με τη σκέψη ότι θα κάνω λεσβιακό για πρώτη μου φορά και με μία μουνάρα βύθισα το δάχτυλό μου στο μουνί της, μουσκεύοντας εντελώς το ύφασμα του κολλάν της και της είπα να πάει στο γραφείο της γραμματείας αμέσως.
Σηκώθηκε, με κοίταξε και βγήκε από το γραφείο κουνώντας τα κωλομέρια της. Την άκουσα που κατέβηκε τα σκαλιά και κλείδωσε την εξώπορτα. Τη συνάντησα στο διάδρομο. Την είδα να βγάζει το μπλουζάκι της και να μένει εντελώς γυμνή από τη μέση και πάνω. Το κορμί της θα το ζήλευαν ακόμα και μοντέλα, ήθελα να πιάσω στις χούφτες μου το βυζιά της δυνατά και να τα ρουφήξω αφήνοντάς σημάδια, αλλά δεν το έκανα. Είχα σκοπό να την κάνω να ξεφύγει από τα όριά της, να την κάνω να μιλήσει τόσο πρόστυχα, όσο ήμουν σίγουρη ότι δεν το είχε κάνει ποτέ της. Είχα δει τον φλώρο με τον οποίο ήταν κι ήμουν σίγουρη ότι είναι κακογαμημένη.

Της είπα να κάτσει στην καρέκλα της γραμματείας και να ανοίξει τα πόδια της και το έκανε. Φορούσα φούστα κι ένα εφορμοστό κόκκινο ντεκολτέ μπλουζάκι. Πήγα κι έκατσα επάνω στο γραφείο, έχοντας το κορμί της ανάμεσά μου.
-Πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση, θα μου λες πρόστυχα τι θέλεις να κάνεις, της είπα. Την είδα να χαμογελάει και πήγε να χαϊδέψει τα βυζιά μου. Τη σταμάτησα και έστρεψα το κεφάλι της για να με κοιτάξει.
-Το εννοώ, της είπα, αλλιώς θα πάω στο γραφείο μου να συνεχίσω. Το μουνί μου ανοιγόκλεινε, έχοντας μουσκέψει εντελώς το εσώρουχο και το καλσόν μου, μύριζα το μουνόχυμά μου και η φωνή μου είχε πλέον βραχνιάσει…
-Θέλω επιτέλους να γλείψω τις βυζάρες σου, μου είπε. Θέλω να σε δαγκώσω, θέλω να τρίψω το πρόσωπό μου στις ρόγες σου, να τις ρουφήξω. Με έχουν τρελάνει τα βυζιά σου. Τον τελευταίο καιρό χύνω μόνο με τη σκέψη σου… την άκουγα να λέει όλα αυτά, ενώ ήδη μου είχε βγάλει την μπλούζα, είχε πλημμυρίσει τις χούφτες της με τα βυζιά μου κι είχε χώσει ανάμεσά τους το πρόσωπό της βογκώντας. Με μάλαζε, με έτρωγε, λέγοντάς μου πως με θέλει…. την ρωτούσα τι θέλει και μου απαντούσε εξασθενημένα πως θέλει να τρίψει το μουνί της στη μουνάρα μου.
Είχε ξεφύγει, ποτέ δεν περίμενα ότι θα δω το προσωπάκι της τόσο παραδομένο στην καύλα, είχε αφοσιωθεί στην εντολή που της είχα δώσει και την άκουσα να λέει ότι θέλει να χαϊδέψει τα μπούτια μου, ενώ τα χέρια της το έκαναν ήδη. Την άκουσα να ψιθυρίζει ότι θέλει να μυρίσει το μουνί μου και της άνοιξα τα πόδια μου για να το κάνει. Σχεδόν βούτηξε ανάμεσά μου και ίσα που κατάφερα να την ακούσω να λέει: Θέλω να σε γλείψω, θέλω να σε γευτώ, σε παρακαλώ, σε θέλω, άφησέ με να σε πιω, σε παρακαλώ… ήδη ρουφούσε το μουνί μου πάνω από το εσώρουχο και το καλσόν, εγώ είχα γείρει πίσω στο γραφείο και απολάμβανα την καύλα που μου πρόσφερε.
Σήκωσε το κεφάλι της και κοιτώντας με στα μάτια, μου ξαναείπε: σε παρακαλώ, ενώ τα μακριά της δάχτυλα βασάνιζαν την κλειτορίδα μου…
Ανασήκωσα τη μέση μου, αφήνοντάς της να με γδύσει κι αφού το έκανε της ζήτησα να σηκωθεί όρθια απέναντί μου και να γδυθεί κι εκείνη.
Το έκανε, κοιτώντας με στα μάτια έβγαλε τις μπότες της και μετά το κολλάν της, Δε φορούσε εσώρουχο κι όταν την κοίταξα με απορία, μου εξομολογήθηκε πως είχε αποφασίσει πώς ή θα γαμηθεί μαζί μου σήμερα ή θα βάλει μέσα της ό,τι βρει…
Μείναμε γυμνές κοιτάζοντας η μία την άλλη. Το κορμί της δεν είχε ούτε ένα ψεγάδι.
Της είπα να βυθίσει μέσα της ένα δάχτυλό της και το έκανε πρόθυμα.
-Κι άλλο! Της είπα δυνατά και την είδα να ανοίγει τα πόδια της λίγο παραπάνω και να χάνονται μέσα της δύο δάχτυλα.
Της ζήτησα να έρθει κοντά μου και να γλείψει τα δάχτυλά της. Ήρθε κι όταν έφερε στο στόμα της τα μουσκεμένα της δάχτυλα, πλησίασα το στόμα μου κι άρχισα να τα γλείφω μαζί της, χωρίς να την αφήσω να με φιλήσει.
Ήρθε πάλι στη στάση που ήμασταν πριν και με παρακάλεσε να την αφήσω να με γευτεί, μέχρι να νιώσει το μουνόχυμά μου να γεμίζει το στόμα της. Της χαμογέλασα και έγειρα πάλι πίσω, όταν την ένιωσα ξαφνικά να με αρπάζει από το λαιμό και να με φιλάει αχόρταγα στο στόμα. Ένιωθα τη γλώσσα της να παλεύει με τη δική μου, ένιωσα το καυτό κορμί της κολλημένο επάνω μου, άκουγα τις ανάσες μας να βγαίνουν άρρυθμα, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι γίνεται. Έχωσα τα δάχτυλά μου ανάμεσα στα μακριά μαλλιά της και της τα τράβηξα, τύλιξα τα πόδια μου γύρω της, τραβώντας της κι άλλο επάνω μου… κατάφερα πλέον να ξεχωρίσω και τη μυρωδιά από το δικό της μουνί, που πλέον ήθελα κι εγώ όσο κι εκείνη να γευτώ.
Ξαφνικά, σταμάτησε να με φιλάει κι άρχισε να κατεβαίνει χαμηλά μου, αφήνοντας μια υγρή ευθεία γραμμή με τη γλώσσα της πάνω μου… ώσπου ένιωσα την ανάσα της να με καίει, άνοιξα κι άλλο τα πόδια μου για να έχει την καλύτερη θέα από το ξυρισμένο και πλημμυρισμένο μου μουνί. Την άκουσα να βγάζει ένα ξεψυχισμένο «επιτέλους» και έκλεισε στο στόμα της τη μουνάρα μου ρουφώντας με σα να θέλει να με καταπιεί.
Τα χέρια της ταξίδευαν επάνω μου, πότε στα βυζιά μου, πότε στην κλειτορίδα μου, πότε στα κωλομέρια μου, ενώ το στόμα της δεν έλεγε να ξεκολλήσει από το μουνί μου και να μου προκαλεί συσπάσεις υπέρτατης καύλας.
-Θέλω να πασαλειφτείς με τα υγρά μου παντού, της είπα, δείξε μου πόσο πολύ με θέλεις, απλώνοντας επάνω σου την υγρασία μου… δείξε μου πόσο μεγάλη καριόλα μπορείς να γίνεις…
Την είδα να ξεκολλάει το κατακόκκινο και καταχυμένο μουτράκι της από το μουνί μου και να τρίβει το πρόσωπό της επάνω μου, να τεντώνει το κορμί της και να χαϊδεύει με το λαιμό της το μουνί μου, να πασαλείβει τα χέρια της και να κάθεται με τα βυζιά της στην τρύπα μου, προσπαθώντας να χώσει τις ρόγες της μέσα μου… κάθε τόσο την άκουγα να μουρμουρίζει: είμαι μεγάλη καριόλα και θα στο αποδείξω, σε θέλω, είμαι κολλημένη μαζί σου, σε θέλω, σε ονειρεύομαι, θέλω να γίνω η πουτάνα σου που θα ξεσπάς την καύλα σου όποτε θες στο κορμί μου, θέλω να γαμηθούμε, σε θέλω, θέλω να σε υπηρετώ, όποτε και όπως θες εσύ…. Ακόμα δεν είχε βυθίσει μέσα μου ούτε ένα δάχτυλό της, αλλά δεν είχα σκοπό να της το ζητήσω….
Θέλω να πασαλείψω το μουνί μου με τα υγρά σου, μου είπε έχοντας χώσει το κεφάλι της στα μαλλιά μου, ενώ επιτέλους εγώ είχα καταφέρει να φυλακίσω τη ρόγα της στο στόμα μου. Πιπιλούσα το βυζί της, έχοντας στο στόμα μου τη γεύση του μουνιού μου κι ακούγοντας την ανάσα της να βαραίνει απελπιστικά… θέλω να γαμηθούμε, μου είπε ικετευτικά… κάνε ό,τι θες, της απάντησα.
Με ξάπλωσε στο γραφείο, πετώντας κάτω ό,τι χαρτιά υπήρχαν, καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο, άφησε την οθόνη στην καρέκλα κι ανέβηκε πάνω μου, κατεβάζοντας αργά το κορμί της μέχρι να ενωθούν τα μουνιά μας. Κουνιόταν ρυθμικά επάνω μου, φέρνοντας της κλειτορίδες μας σε τέτοια θέση ώστε να τρίβονται μεταξύ τους, ενώ το στόμα της περιπλανιόταν από το λαιμό στα βυζιά μου, πότε γλείφοντας, πότε ρουφώντας και πότε δαγκώνοντας ελαφρά… μιλούσε συνέχεια, λέγοντάς μου ότι είχε χύσει άπειρες φορές με αυτή τη σκέψη όλα αυτά τα χρόνια. Τη σήκωσα να κάτσει απάνω μου και χούφτωνα το κορμί της αχόρταγα. Έφτανα στη σχισμή του μουνιού της, αφήνοντας ένα δάχτυλο μου να χαθεί ανάμεσά μου, βλέποντάς την να με κοιτάει στα μάτια και να μου λέει χαμογελώντας πόσο της αρέσει. Έφερνα το δάχτυλό μου στο στόμα μου κι ερχόταν να το γευτεί μαζί μου. Τα υγρά μας ενωμένα στο δάχτυλό μου και στις γλώσσες μας.
Της ζήτησα να γυρίσει για να την γλείψω κι εγώ… γύρισε σε στάση 69, δίνοντάς μου την υπέροχη θέα από τις δύο προκλητικές τρύπες της. Έβγαλα εντελώς έξω τη γλώσσα μου, χούφτωσα καλά τα κωλομέρια της, τα άνοιξα τόσο ώστε να νοιώσει την κωλοτρυπίδα της να ανοίγει και πέρασα τη γλώσσα μου γεμάτη σάλια από τη σχισμή του κώλου της ως την κλειτορίδα της, πιέζοντάς την δυνατά….
Την άκουσα να ουρλιάζει, χύνοντας ποσότητες υγρασίας, ενώ με τα δάχτυλά της με πασάλειβε με το μουνόχυμά μου και τα σάλια της και με γαμούσε δυνατά λέγοντάς μου να συνεχίσω. Άκουγα τον ήχο από το μουνί μου που το γαμούσε, δάγκωνα την κλειτορίδα της, τη ρουφούσα για λίγο, πήγαινα στην τρύπα της και βύθιζα βαθιά τη γλώσσα μου κουνώντας την μέσα της ρυθμικά, πήγαινα στην κωλοτρυπίδα της, προσπαθώντας να χωθώ κι εκεί χουφτώνοντας και χαστουκίζοντας τα κωλομέρια της.
Είχαμε ξεφύγει και οι δύο, μούσκεμα στον ιδρώτα τρώγαμε και γαμούσαμε η μία το μουνί της άλλης μουγκρίζοντας σα ζώα, βγάζοντας άναρθρες κραυγές και βογκητά απόλαυσης. Η ώρα του οργασμού ήρθε και για τις δύο ταυτόχρονα… την ίδια στιγμή που άνοιξα όσο μπορούσα τα πόδια μου για να βυθίσει τα δάχτυλά της μέσα μου και να με γαμήσει δυνατά την ώρα που τραβούσε με τα χείλη της πότε την κλειτορίδα μου και πότε τα μουνόχειλά μου, την ίδια στιγμή ένιωθα τις συσπάσεις της, έχοντας βυθίσει ένα δάχτυλό μου στην κωλότρυπά της και τη γλώσσα μου στην καυτή μουνάρα της.
Χύναμε παράλληλα καταπίνοντας η μία την υγρασία της άλλης λαίμαργα για αρκετά λεπτά, μέχρι που αρχίσαμε να χαλαρώνουμε τα χάδια μας.
Είδα τη Μαρία να σηκώνεται από πάνω μου, με ένα εντελώς αλλαγμένο πρόσωπο από την απόλαυση, με φίλησε τρυφερά στα χείλη και μου ζήτησε να μείνω εκεί. Βγήκε από το γραφείο, περπατώντας ολόγυμνη. Είδα το σώμα της να γυαλίζει γεμάτο από τα υγρά και τον ιδρώτα μας, πήρε το παλτό της, που ήταν κρεμασμένο στον διάδρομο και ήρθε να ξαπλώσει δίπλα μου στο γραφείο, σκεπάζοντας τα κορμιά μας.
Με πήρε στην αγκαλιά της και βυθίζοντας μέσα μου ένα δάχτυλό της, άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, ψιθυρίζοντάς μου λόγια ερωτικά….

Η ιστορία είναι σχετικά πρόσφατη, ελπίζω να μη σας κούρασα.
Δεν έχει γίνει κάτι από τότε… αλλά μετά τις γιορτές έχουμε ήδη προγραμματίσει υπερωρίες.

Click here for more!