Το καλοκαίρι που ήμουνα 23 χρονών, το πέρασα στο εξοχικό μας στην Χαλκιδική. Σπούδαζα τότε και οι καλοκαιρινές διακοπές συνδυαζόταν με δουλειά σε ένα beach bar και με πολύ χαβαλέ. Η παρέα μου τότε ήταν 1 φίλος και 2 φίλες, στην ίδια ηλικία, χωρίς όμως να υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Οι υπόλοιποι, σπουδαστές όλοι, δεν είχαν ανάγκη να δουλεύουν καθώς ήταν πιο χαλαρά οικονομικά. Μου άρεσε να πηγαίνω μόνος μου για μπάνιο σε μία παραλία που δεν είχε πολύ κόσμο λόγω τοποθεσίας. Μάλιστα δεν είχα πει σε κανέναν τίποτα για την υπέροχη ακτή. Ενίοτε, όταν δεν είχε πολύ κόσμο, έκανα και γυμνισμό (εκ του ασφαλούς πάντοτε!!).

Μία μέρα, όπως είχα πάει και ήταν έρημη η παραλία, αποφάσισα και πάλι να γυμνωθώ και να αφήσω τον ήλιο να κάνει την δουλειά του στα απόκρυφα μέρη του σώματός μου. Ξαφνικά έρχεται ένα ζευγάρι και κάθεται στα 30 μέτρα περίπου από μένα. Φυσικά γύρισα μπρούμυτα λόγω ντροπής. Το ζευγάρι ήταν γύρω στην ηλικία μου με αρκετά όμορφα σώματα από ότι μπορούσα να διακρίνω. Δεν είχαν τις αναστολές που είχα εγώ και ξεγυμνώθηκαν εντελώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο νέος είχε ένα πολύ καλοσχηματισμένο σώμα, σχεδόν ξυρισμένος παντού, πράγμα το οποίο έδινε έμφαση στο πουλί του, το οποίο φαινόταν ιδιαίτερων διαστάσεων. Η νεαρά, με πολύ ωραίο σώμα, στήθος μεσαίου μεγέθους το οποίο δεν είχε επηρεαστεί από την βαρύτητα και ιδιαίτερα περιποιημένη στην ευαίσθητη περιοχή με μόνο μία γραμμή να ξεχωρίζει.

Για να μην τα πολυλογώ, και αφού δεν υπήρχαν άλλα άτομα στην παραλία, αποφάσισα να ξεπεράσω τις ντροπές μου και να γυρίσω ανάσκελα. Το ζευγάρι βούτηξε στην θάλασσα και μπορούσα να τους διακρίνω να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται μέσα στο νερό. Φυσικά, ο «κάτω κύριος», έστελνε διάφορα μηνύματα, τα οποία τον έκαναν να μεγαλώνει σιγά-σιγά. «Δεν γαμιέται» σκέφτηκα, «και ας με (τον) δουν. Το πολύ-πολύ να φύγουν μία ώρα αρχύτερα.»  Βγαίνοντας το ζευγάρι από την θάλασσα, μπόρεσα να διακρίνω τον πούτσο του νέου, ο οποίος ήταν μισοσηκωμένος, δηλώνοντας τα παιχνιδάκια που είχαν προηγηθεί μέσα στο νερό.

Ξάπλωσαν στις πετσέτες τους και το οπτικό μου πεδίο περιείχε την γυναίκα πρώτα και από πίσω της τον άντρα με τον πούτσο του να ξεχωρίζει πάνω από το σώμα της. Εγώ έκανα πως διάβαζα ένα περιοδικό και με τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου που φορούσα δεν μπορούσαν να δουν που κοιτάω. Αλλά τα μάτια μου ήταν καρφωμένα πάνω τους. Κάπου-κάπου, η νεαρά γυρνούσε και κοιτούσε προς το μέρος μου και αφού υποπτευόταν ότι δεν κοιτάω αυτούς, πείραζε το πουλί του συντρόφου της, με αποτέλεσμα αυτό να γίνει πέτρα και να ορθώνεται σαν κατάρτι. Φυσικά, και ο άντρας δεν έχανε ευκαιρία και πείραζε μία τα βυζιά της και μία το μουνί της. Εμένα μου είχε σηκωθεί και είχε γίνει πέτρα αλλά δεν κουνιόμουνα μην χάσω την οπτική επαφή. Φυσικά και μπορούσαν να δουν την έξαρσή μου.
Μπορεί και να τους επηρέασε αυτό (το ότι έβλεπαν πόσο καυλωμένος ήμουνα και εγώ) και η γυναίκα έχασε κάθε αναστολή και άρχισε να ανεβοκατεβάζει το χέρι της στον πούτσο του νέου. Του τον έπαιζε και παράλληλα κοιτούσε εμένα να δει κάποια αντίδραση. Αυτόν τον άκουγα να βογκάει ενώ με το ένα του χέρι έπαιζε στο μουνί της γυναίκας. Φυσικά και αυτή δεν πήγαινε πίσω από βογκητά. ‘Όταν σηκώθηκε η γυναίκα και κάθισε πάνω στον ορθωμένο πούτσο του άντρα κατάλαβα ότι έφτασε ο καιρός να παρατήσω το θέατρο και να τους κοιτάξω κατάματα. ‘Έτσι και αλλιώς, μάλλον δεν θέλανε να κρυφτούνε πλέον. Κάθισα λοιπόν και έβγαλα τα γυαλιά μου και τους κοίταξα, δηλώνοντας ότι έγιναν αντιληπτοί και την πρόθεσή μου να τους πάρω μάτι ενόσω γαμιούνται.

Ενώ περίμενα κάποια αντίδραση και ίσως να κρυφτούν, η γυναίκα συνέχιζε να καβαλάει τον πούτσο του άντρα, να με κοιτάνε και μάλιστα να βογκάνε ακόμα πιο δυνατά. Εγώ άρχισα να πιάνω τον πούτσο μου και να μαλακίζομαι, κάτι το οποίο έγινε μάλλον αμέσως αντιληπτό αφού σταμάτησαν για λίγο και μιλούσαν χαμηλόφωνα. Μάλλον θα τρόμαξαν σκέφτηκα και μάλιστα όταν είδα τον άντρα να σηκώνεται και να έρχεται στο μέρος μου είπα από μέσα μου ότι θα γίνει καβγάς.

Ο άντρας ήρθε μπροστά μου και μου είπε ότι αν θέλω μπορώ να πάω πιο κοντά και να τους βλέπω καθώς θα γαμιούνται αλλά φυσικά δεν μπορώ να λάβω μέρος για ιατρικούς λόγους. Μου είπε επίσης ότι τους αρέσει να τους παίρνουν μάτι καθώς το κάνουν και ότι ανεβάζει την αδρεναλίνη τους στα ύψη. Χωρίς να το σκεφτώ πολύ, πήρα την πετσέτα μου και πήγα δίπλα τους. Ξεκίνησαν από εκεί που είχαν σταματήσει. Η κοπέλα κάθισε πάνω στο καυλί του άντρα της και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει. Είχα μία πλήρη θέα του καυλιού του άντρα καθώς έμπαινε μέσα στο μουνί της γυναίκας. Ήταν τόσο καυλωτικό που ασυναίσθητα το χέρι μου έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να τον παίζει. Δεν το πίστευα ότι μπροστά μου γαμιόταν ένα ζευγάρι και εγώ τραβούσα μία απίστευτα θεσπέσια μαλακία.

Μετά από λίγο γύρισαν στα τέσσερα με τα βυζιά της να πηγαίνουν μπρος-πίσω κάθε φορά που έμπαινε με ορμή μέσα της. Κάθε λίγο και λιγάκι έβγαινε και μου πρόσφερε μία πανοραμική θέα του μουνιού και του κώλου της γυναίκας. Πήρα θάρρος και έβαλα το χέρι μου πάνω στον κώλο της και αφού δεν είδα καμιά αντίδραση προχώρησα και έπιασα το βυζί της και το έσφιξα τόσο πολύ όση ήταν και η καύλα μου. Έπαιξα με την ρώγα της κάτι που είδα να την ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Πήγα πάλι πιο χαμηλά και έβαλα τον δείκτη μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της και ένιωθα από κάτω τον πούτσο του άντρα να μπαινοβγαίνει.

Ήμουνα στο πάρα-πέντε να χύσω όταν άκουσα τον άντρα να φωνάζει ότι τελειώνει, να βγάζει τον μουσκεμένο από τα υγρά της κοπέλας πούτσο του έξω και να χύνει πάνω στον κώλο της το βαρύ του φορτίο.  Αμέσως μετά ήταν η σειρά της γυναίκας να χύσει ξεφωνίζοντας και ενώ με το ένα χέρι έτριβε την κλειτορίδα της με το άλλο χέρι της έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να τον παίζει ανελέητα ενώ εγώ έχυνα επάνω της.
Αφού τελειώσαμε και οι τρεις και ήμασταν μέσα στα χύσια, πέσαμε για μια βουτιά μέσα στη θάλασσα για να ξεπλυθούμε. Τότε συστηθήκαμε κιόλας. Ήταν ο Γιώργος και η Ελένη από την Βέροια και ήταν αρραβωνιασμένοι. Μου εκμυστηρεύτηκαν ότι από την στιγμή που με είδαν στην παραλία ήθελαν να γίνει ό,τι έγινε και σχεδίασαν την φάση όσο ήταν μέσα στη θάλασσα. Ήταν η πρώτη τους φορά που κάνανε sex μπροστά σε ένα ξένο και το ευχαριστήθηκαν πολύ. Φυσικά δεν μπορούσα να κρύψω το γεγονός ότι και για μένα ήταν κάτι το φανταστικό.
Μιλήσαμε για λίγο ακόμα περί ανέμων και υδάτων, αποχαιρετιστήκαμε και έφυγα γιατί έπρεπε να πιάσω δουλειά στο beach bar που εργαζόμουνα.
Δεν μίλησα σε κανέναν από την παρέα μου εκείνο το βράδυ για το τι μου είχε συμβεί. Είχα μόνο ένα ατελείωτο χαμόγελο ευχαρίστησης κολλημένο στα χείλια μου.

Να συστήσω και την παρέα μου. Ο Γιάννης μετρίου μεγέθους γκόμενος αλλά πολύ πλακατζής. Η Γιάννα, ένα κορίτσι που σε παραπέμπει σε άλλη εποχή, με άσπρο δέρμα, αγνά χαρακτηριστικά και πολύ ωραίο σώμα, λίγο συνεσταλμένη και πουριτανή. Και η Κατερίνα, με τα υπερφυσικά μπαλόνια της και τον πιο όμορφο κώλο που έχω συναντήσει, είναι έξω καρδιά και πολύ τολμηρή. Όπως είπα και πριν δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας.
Την επομένη τους είπα ότι ανακάλυψα μία πολύ ωραία παραλία και θα πήγαινα για μπάνιο και αν θέλανε να πάμε όλοι μαζί. Όλοι συμφωνήσανε και έτσι την άλλη μέρα ξεκινήσαμε με τα μηχανάκι μας για την παραλία. Η ώρα ήταν περασμένες 3.00 και αυτό γιατί η Κατερίνα άργησε να ξυπνήσει μετά από ένα ατελείωτο μεθύσι που έκανε.

Να σημειώσω ότι η παραλία αυτή είναι μετά από ένα ανάχωμα, οπότε δεν έχεις οπτική επαφή με τον χωματόδρομο που αφήσαμε τα μηχανάκια μας.
Πήραμε τις ομπρέλες μας, τις μάσκες μας και όλα τα συναφή και κατευθυνθήκαμε στην παραλία. Επειδή εγώ τους οδηγούσα έφτασα και πρώτος στην κορυφή. Τότε είδα ότι ο Γιώργος και η Ελένη ήταν και πάλι εκεί και λιάζονταν γυμνοί. Φυσικά δεν είπα τίποτα και προχώρησα. Όταν τους παρατήρησαν και οι υπόλοιποι κοντοστάθηκαν και η Γιάννα ήθελε να φύγει. Φυσικά τους είπα ότι τόσο δρόμο που κάναμε δεν τον κάναμε τζάμπα και ότι 8α καθόμασταν οπωσδήποτε. Τελικά πείστηκαν και κατεβήκαμε στην παραλία. Ο Γιώργος και η Ελένη με είδαν αλλά τους έκανα νόημα να κάνουν ότι δεν με γνωρίζουν και συνέχισαν ατάραχοι την ηλιοθεραπεία τους.

Όταν στρώσαμε τα πράγματά μας δεν απείχαμε και πολύ από τα παιδιά. Μπορούσαμε να βλέπουμε ξεκάθαρα τα γεννητικά τους όργανα αν και η Γιάννα δεν πρέπει να έριξε ούτε μια ματιά.  Ο Γιάννης όλη την ώρα μου έλεγε τι ωραίο μουνί που είναι αυτό δίπλα μας και δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του πάνω από την Ελένη. Η Κατερίνα από την άλλη, δεν ξεκολλούσε τα μάτια της από τον πούτσο του Γιώργου, ο οποίος ήταν σε μισοκοιμισμένη κατάσταση.

Βγάλαμε τα ρούχα μας και μείναμε με τα μαγιό. Η Κατερίνα φορούσε ένα μπικίνι που μετά βίας χωρούσε τα στήθη της, η Γιάννα ένα ολόσωμο και εγώ και ο Γιάννης κολλητά εφαρμοστά μαγιό, που αναδείκνυαν τα προσόντα μας. Εγώ πήρα την μάσκα μου και πέσαμε όλοι στην θάλασσα για μία βουτιά. Όσο ήμουν κάτω από την επιφάνεια, πέρασα πίσω από την Κατερίνα και έκπληκτος διαπίστωσα ότι το ένα της χέρι ήταν μέσα στο μαγιό της και μάλλον τριβόταν. Από την άλλη, του Γιάννη πρέπει να του είχε σηκωθεί με αυτά που είδε και φαινόταν καθαρά πάνω από το μαγιό ο πούτσος του. Η μόνη που δεν  έδειξε να επηρεάζεται ήταν η Γιάννα, η οποία απολάμβανε το μπάνιο της.
Μετά από λίγο βγήκαμε και ξαπλώσαμε στις πετσέτες μας. Αρχίσαμε και μία συζήτηση για την απελευθέρωση από τα δεσμά των ρούχων και την αποδοχή του γυμνισμού και τελικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει, ντυμένος ή γυμνός, αρκεί να μην προσβάλλει κανέναν. Η συζήτηση περί γύμνιας άναψε την ατμόσφαιρα. Επιπλέον το γεγονός ότι δίπλα μας υπήρχε ένα γυμνό ζευγάρι, μας έκανε να ρίχνουμε συνεχώς κλεφτές ματιές. Ξάφνου, η Κατερίνα αποφασίζει να βγάλει το πάνω μέρος από το μπικίνι, αφήνοντας να ξεχυθούν τα μεγάλα της στήθη. Ήταν η πρώτη φορά που τα έβλεπα και εγώ και ο Γιάννης, με αποτέλεσμα να κολλήσουμε για λίγο επάνω τους τα μάτια μας. Ήταν μεγάλα, χωρίς να είναι πεσμένα, με μεγάλες καστανές ρώγες. Όπως ήταν επόμενο, μας σηκώθηκαν κατευθείαν τα πουλιά μας και κάναμε απελπισμένες προσπάθειες να κρύψουμε τον ερεθισμό μας. Η Κατερίνα και η Γιάννα μας είδαν φυσικά και χαχάνιζαν, ώσπου η Κατερίνα μας είπε ότι την τιμά που μας τους σήκωσε και δεν χρειαζόταν να κρυβόμαστε. Έτσι και εμείς κινούμασταν φυσιολογικά με τα πέη μας να διαγράφονται ερεθισμένα κάτω από τα μαγιό μας.

Η όλη φάση έγινε αντιληπτή από τον Γιώργο και την Ελένη. Μετά το μικρό στριπτίζ της Κατερίνας, το πουλί του Γιώργου άρχισε να ζωντανεύει και να παίρνει τις κανονικές του διαστάσεις, πράγμα που είδε η Ελένη και άρχισε να τον πειράζει. Αυτό το είδε και η Κατερίνα, η οποία άρχισε να κοιτάει επίμονα κατά εκεί και να της τρέχουν τα σάλια. Άρχισε λοιπόν να μας πειράζει όλους και να μας προτρέπει να βγάλουμε τα μαγιό μας. Φυσικά σε μία τέτοια πρόκληση απαντήσαμε και εμείς με πρόκληση, ότι αν βγάλουμε τα δικά μας θα βγάλουν και αυτές τα δικά τους. Η Κατερίνα ήταν σύμφωνη αλλά η Γιάννα διαφωνούσε κάθετα. Αφού το συζητήσαμε συμφώνησε να βγάλει το μισό και αφού θα ήμασταν όλοι γυμνοί θα το σκεφτόταν σοβαρότερα.

Πρώτη, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, ξεκίνησε η Κατερίνα. Έβγαλε το κάτω από το μαγιό της και μας φανέρωσε ένα φρεσκοξυρισμένο μουνάκι και το υπέροχο κωλαράκι της. Μετά η Κατερίνα κατέβασε το πάνω από ολόσωμό της, αποκαλύπτοντας δύο βυζάκια τόσο στητά που κοιτούσαν τον ουρανό. Οι ρώγες της ήταν σκληρές, πράγμα που σήμαινε ότι είχε καυλώσει. Φυσικά οι πούτσοι μας είχανε γίνει κάγκελο. Μετά ήταν η σειρά μου. Γύρισα από την άλλη, έβγαλα το μαγιό μου, και κάτω από τις επευφημίες των παιδιών τους έδειξα τα προσόντα μου. Παράλληλα και ο Γιάννης έβγαλε μεμιάς το μαγιό του. Τα κορίτσια μείνανε με το στόμα ανοιχτό. Μπροστά τους, σε απόσταση αναπνοής, είχανε 2 καυλιά πλήρως ορθωμένα. Ακόμα και η Ελένη κοιτούσε. Ήταν η σειρά της Γιάννας η οποία αποφάσισε να βγάλει το μαγιό της. Το μουνάκι της δεν ήταν ολότελα ξυρισμένο. Είχε μία τούφα πάνω από την σχισμή που το έκανε πολύ χαριτωμένο. Μετά από αυτό πέσαμε για μία βουτιά στα κρύα νερά για να σβήσουμε λίγο τις κάψες μας.
Μέσα στο νερό αρχίσαμε να παίζουμε με τα νερά και σε κάποια φάση προτάθηκε να πάρουμε τα κορίτσια στους ώμους μας και να διαγωνιστούμε σε μάχη. Πήρα εγώ την Γιάννα και ο Γιάννης την Κατερίνα και αρχίσαμε να αγωνιζόμαστε. Είχα την Γιάννα στους ώμους μου και το μουνάκι της τριβόταν στο πίσω μέρος του λαιμού μου. Ένιωθα τις τρίχες από το μουνί της να μου γαργαλάνε τον σβέρκο και τον πούτσο μου να γίνεται πιο σκληρός από ποτέ. Το ίδιο φαντάζομαι θα ένιωθε και ο Γιάννης. Κατά την διάρκεια του αγώνα έπιανα φυσικά ό,τι μπορούσα από την Γιάννα. Λίγο κώλο, λίγο στήθος αλλά πάντα σε καταστάσεις που να φαίνεται ότι γίνεται κατά λάθος. Η Γιάννα δεν έδειχνε να πειράζεται από κάτι τέτοιο και από ότι έβλεπα ούτε η Κατερίνα.

Όταν βγήκαμε έξω ήμασταν πιο ξαναμμένοι και πιο καυλωμένοι από πριν. Και ενώ πριν τα κορίτσια μας κορόιδευαν, τώρα μας κοιτούσαν με πιο πονηρές ματιές. Φαίνεται ότι και αυτές είχαν ανάψει με τα παιχνιδάκια μας μέσα στην θάλασσα. 
Εντωμεταξύ, ο Γιώργος και η Ελένη άρχισαν τα παιχνιδάκια έξω στην παραλία. Η πούτσα του Γιώργου ήταν εντελώς σηκωμένη και την χάιδευε και η Ελένη είχε αρχίσει να μαλάζει τα βυζιά της, ενώ οι ρώγες της είχαν συρρικνωθεί και είχαν σηκωθεί. Κάπου-κάπου προχωρούσε το χέρι της προς τα κάτω στο μουνί της και έπαιζε λίγο μαζί του.

Βλέποντας αυτά η Κατερίνα, πήρε θάρρος και πηγαίνοντας στον Γιάννη, άρχισε να τον αγγίζει και να τον αγκαλιάζει και να τρίβει τα μεγάλα βυζιά της επάνω του. Ο Γιάννης, άλλο που δεν ήθελε, σκύβει και αρχίζει να της φιλάει τα βυζιά και να πιπιλάει τις ρώγες της. Η Κατερίνα πιάνει τότε τον ήδη ορθωμένο πούτσο του και αρχίζει να τον παίζει. Από την άλλη μεριά, η Ελένη είχε πέσει επάνω στον πούτσο του Γιώργου και του έκανε ένα τσιμπούκι, χώνοντας όλο το παλούκι του μέσα στο στόμα της, ενώ ο Γιώργος της έβαζε 2 δάχτυλα στο μουνί της ενώ με τον αντίχειρά του μάλαζα την κλειτορίδα της.

Η Γιάννα είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα και εγώ άρχισα να παίζω τον πούτσο μου σχεδόν μπροστά της. Βλέποντας αυτό η Γιάννα, ξεπέρασε τις όποιες αμφιβολίες της περί ηθικής και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της προσκαλώντας με κοντά της. Με το που προχώρησα λίγο, αρπάζει τον πούτσο μου και χωρίς δεύτερη σκέψη τον βάζει στο στόμα της. Μόλις ένιωσα την ζεστασιά του στόματός της, ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Άρχισε να τον γλείφε με μία μανία και να τον βάζει όλο μέσα στο στόμα της, που απόρησα αν αυτή που μου έπαιρνε τσιμπούκι ήταν πράγματι η Γιάννα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήμουν έτοιμος να χύσω, οπότε σταμάτησα την Γιάννα από την δουλειά που τόσο καλά έκανε, γιατί δεν ήθελα να τελειώσει αυτό που ζούσα. Έπεσα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να της γλύφω το μουνί. Έπαιζα την γλώσσα μου στην κλειτορίδα της, την έχωνα βαθιά μέσα στην τρύπα της ενώ παράλληλα έπαιζα τον δείκτη μου στην κωλοτρυπίδα της. Η Γιάννα είχε τρελαθεί από την καύλα και βογκούσε όλη την ώρα και πιο δυνατά.

Φυσικά βογκητά ακουγόταν όχι μόνο από εμάς αλλά και από τους υπόλοιπους της παρέας. Ο Γιώργος είχε καβαλήσει την Ελένη και της τον έχωσε βίαια και βαθιά. Μπορούσα να δω ξεκάθαρα το παλούκι του καθώς μπαινόβγαινε μέσα στο μουνί της. Η Κατερίνα είχε στηθεί στα τέσσερα και ο Γιάννης από πίσω της, της τον έχωνε βαθιά μέσα στον κώλο. Φώναζε πιο πολύ από όλους μας γιατί ο Γιάννης είχε ένα πούτσο και μακρύ και χοντρό.
Με το που τέλειωσα το γλυφομούνι στην Γιάννα, με παρακαλούσε να μπω μέσα της. Την γύρισα στο πλάι και της τον έχωσα όσο πιο βαθιά μπορούσα, ενώ παράλληλα έπαιζα με την κλειτορίδα της. Το μουνί της ήταν τόσο υγρό από την καύλα που σχεδόν δεν καταλάβαινα τίποτα. Αποφάσισα τότε να προχωρήσω λίγο παραπάνω και να προσπαθήσω να παραβιάσω την πίσω πόρτα της. Δεν βρήκα αντίσταση και της τον έχωσα στον κώλο. Εκεί τα πράγματα ήταν πιο στενά και η απόλαυση ήταν και για τους δύο μας. Δεν άντεξα παραπάνω από 2 λεπτά και ενώ έβλεπα και τα άλλα 2 ζευγάρια να γαμιούνται με πάθος, έχυσα μέσα στον κώλο της. Παράλληλα και ο Γιάννης, φωνάζοντας ότι χύνει, βγάζει τον πούτσο του από τον κώλο της Κατερίνας, και χύνει επάνω στα πληθωρικά της στήθη. Άσπρισαν τα βυζιά της από το βαρύ φορτίο του Γιάννη. Τέλος, είδα τον Γιώργο να χύνει μέσα στο στόμα της Ελένης και επειδή ήταν πολλά, να τρέχουν έξω από το στόμα της στο πηγούνι της και να πέφτουν πάνω στα βυζιά της.
Εξουθενωμένοι όλοι, γνωριστήκαμε και εκμυστηρεύτηκα στους φίλους μου τι έζησα την προηγουμένη με τον Γιώργο και την Ελένη. Μετά κάναμε μία βουτιά όλοι μαζί για να ξεπλυθούμε και χωρίσαμε.

Με τους φίλους μου δεν συνέβη ποτέ ξανά κάτι (για να μην χαλάσουμε και την παρέα), αλλά πολλές φορές αναπολούμε τις στιγμές εκείνες. Αν ο Γιώργος και η Ελένη διαβάσουν την ιστορία αυτή, θέλω να ξέρω ότι πολλές φορές τους σκεφτόμαστε και έχουν πολλά χαιρετίσματα.
Δεν ξέρω αν θα δημοσιευτεί η ιστορία αυτή. Ήταν πάντως κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ με τους αναγνώστες σας. Είναι στο χέρι σας. Πάντως στο χέρι πολλών αντρών και γυναικών που θα διαβάσουν την ιστορία θα βρεθεί κάτι άλλο.... :)))

Click here for more!