Θα ήθελα να σας γράψω μια ιστορία που έγινε πριν από μια βδομάδα στη Ρόδο που διαμένω.
Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη και καυλιάρα γυναίκα και περνάμε πολύ καλά στο κρεβάτι αλλά δεν δέχεται να πραγματοποιήσει την μόνιμη φαντασίωση μου που είναι να βρεθούμε με ένα άλλο ζευγάρι στο κρεβάτι, με τρελαίνει η ιδέα και μόνο ότι θα βλέπω τη γυναίκα μου να γαμιέται μπροστά μου και εγώ με τη σειρά μου να γαμάω ένα άλλο μουνί.

Πριν από είκοσι μέρες γνώρισα από το ίντερνετ ένα ζευγάρι, και αφού ανταλλάξαμε αρκετά mail και φωτογραφίες είπαμε να γνωριστούμε. Βρεθήκαμε σε μια καφετέρια στην παραλία της Ρόδου, και γνώρισα την Γωγώ καθηγήτρια, πολύ όμορφη γυναίκα, 1.70 ύψος με σαρκώδη χείλη και βυζιά κανονικά αλλά οι ρώγες τσίτα, και τον άντρα της Κώστα που ήταν στρατιωτικός ψηλός και γεροδεμένος. Αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα θέματα και γενικά καταλάβαμε ότι δένουμε σαν τρίο. Το συγκεκριμένο μαγαζί το κάναμε στέκι και βρεθήκαμε αρκετές φορές και νοιώθαμε πολύ οικειότητα μεταξύ μας.

Ένα βράδυ πριν από μια βδομάδα βρεθήκαμε και ήπιαμε πάρα πολύ ρακί και οι αναστολές χάθηκαν. Ο Κώστας μου πρότεινε να συνεχίσουμε στο σπίτι τους αλλά σε ότι κάναμε δεν θα υπήρχε η λέξη όχι. Φύγαμε παρέα και πήγαμε στο σπίτι τους. Η Γωγώ έβαλε ποτά και μετά χάθηκε για λίγο. Όταν επέστρεψε και την είδα τρελάθηκα. Φορούσε ένα κόκκινο φουστανάκι που κάλυπτε το κωλαράκι της ενώ τα βυζιά της ήταν έτοιμα να πεταχτούν έξω.

Ο Κώστας την αγκάλιασε και την έβαλε να καθίσει δίπλα του στον καναπέ. Εμένα μου είχαν πεταχτεί τα μάτια έξω και είπα στον Κώστα πόσο τυχερός είναι. Αυτός μου είπε ότι του αρέσει να βλέπει τη γυναίκα του να πηδιέται μπροστά του και άρχισε να την χαϊδεύει. Της έβγαλε τα βυζιά έξω και άρχισε να δαγκώνει τις ρώγες και η Γωγώ βογκώντας μου είπε τι περιμένεις εσύ; Αμέσως έβγαλα τα ρούχα μου και πήγα κοντά τους. H Γωγώ έπιασε την ψωλάρα μου και μου είπε ότι μόλις είδε την φώτο μου στο ίντερνετ της έκανε εντύπωση η μεγάλη, χοντρή και στραβή ψωλή μου και είπε στον Κώστα ότι ήθελε να γαμηθεί από αυτή.

Αμέσως την έχωσε στο στόμα της και άρχισε να μου παίρνει τσιμπούκι. Σε λίγο ήρθε η πρώτη έκπληξη της βραδιάς. Ο Κώστας έπιασε το καβλί μου και μαζί με τη γυναίκα του μου έπαιρναν πίπα. Εγώ λόγο του ποτού και της καύλας φτιάχτηκα ακόμα πιό πολύ και μετά από λίγο τους έχυσα και φυσικά δεν άφησαν σταγόνα να πάει χαμένη. Μετά ο Κώστας έβγαλε τα ρούχα του και εγώ το φουστανάκι της Γωγώς και είδα το τέλειο μουνάκι της. Αρχισα να το γλείφω και να το γαμάω με τα δάχτυλα μου και η Γωγώ φώναζε να την γαμήσουμε από παντού. Ο Κώστας έπαιζε το καβλί του και το έδωσε στη Γωγώ να του τον γλείψει, ενώ με το χέρι του άρχισε να μου χαιδέυει τον πούτσο και τα αρχίδια.

Εγώ κάυλωσα αμέσως και ζήτησα από τη Γωγώ να στηθεί στα τέσσερα και μόλις στήθηκε και είδα τα βυζιά της να κρέμονται και το μουνάκι της ορθάνοικτο της κάρφωσα την ψωλάρα μου. Αυτή ούρλιαζε από την κάυλα. Ο Κώστας μου έλεγε ΄΄γάμα την πουτανίτσα μου, ξέσκισε την καριόλα γιατί όλο για τον πούτσο σου μου μιλάει" και η Γωγώ του είπε ΄΄δες τη γυναικούλα σου πως γαμιέται, δες τι ψωλάρα με γαμάει και πως άνοιξε το ξεσκισμένο μουνάκι μου΄΄. Το μουνάκι της έτρεχε ποτάμια χύσια. Δ εν ξέρω πόσες φορές έχυσε η Γωγώ αλλά στο τέλος νόμιζα ότι θα τρελαθεί. Φώναζε σαν τρελή και εγώ την έχυσα βαθιά μέσα στο μουνάκι όπως μου ζήτησε η ίδια. Αμέσως μετά ο Κώστας της έγλυφε το μουνάκι και τα χύσια που έτρεχαν.

Κάθισα στον καναπέ δίπλα στη Γωγώ και αυτή έχωσε τον πούτσο του Κώστα και πάλι στο στόμα της. Κάποια στιγμή μου πιάνει το χέρι και το βάζει πάνω στο καβλί του Κώστα. Εγώ το έβγαλα αμέσως αλλά ο Κώστας μου είπε ότι συμφωνήσαμε να μη λέμε όχι και έτσι βρέθηκα με τον πούτσο το Κώστα στο χέρι να τον παίζω και ο Κώστας μου χάιδευε τα αρχίδια. Σιγά-σιγά μου έβαζε ένα δάχτυλο στο κωλαράκι μου. Δεν άργησα να βρεθώ με την ψωλή του Κώστα στο στόμα μου και να τον γλείφω. Είχε μια παράξενη γεύση. Δεν ξέρω αν το έκανα καλά αλλά για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Ο Κώστας μεταφέροντας υγρά από το μουνάκι της γυναίκας του είχε ανοίξει το κωλαράκι μου και χάιδευε τον πούτσο μου που είχε γίνει τεράστιος.
Η Γωγώ μου ζήτησε να στηθώ στα τέσσερα και αυτή από κάτω μου άρχισε να μου παίρνει πίπα ενώ ο Κώστας ακούμπησε τον πούτσο του στο κωλαράκι μου και μετά από λίγο το γαμούσε κανονικά και έλεγε στη γυναίκα του να γλείφει την ψωλή μου και τα αρχίδια του που ακουμπούσαν τα δικά μου. Εγώ από την καύλα δεν ήξερα τι έκανα  και σε λίγο ο Κώστας έχυσε βαθιά στο κωλαράκι μου και η Γωγώ έγλειφε τα χύσια.

Αμέσως μετά η Γωγώ μου ζήτησε προσεκτικά να της γαμήσω την κωλοτρυπίδα και εγώ την έστησα στα τέσσερα και αφού πήρα υγρά από το μουνάκι της και την γάμησα λίγο με τα δάχτυλα μου άρχισα να χώνω τον πούτσο μου μέσα στο κωλαράκι της. Πονούσε αλλά μου έλεγε να συνεχίσω και μετά από λίγο την κάρφωνα κανονικά και ο Κώστας μου ζητούσε να χώσω το γκλοπ μου στο γαμημένο κωλαράκι της γυναίκας του. Η Γωγώ μου είπε… ΄΄Αντώνη τώρα θέλω να γαμήσεις τον άντρα μου για δει τη γλύκα που έχει η ψωλή σου και ξάπλωσε τον Κώστα του έβαλε βαζελίνη και αφού τον γάμησε με τα δάχτυλα της μου ζήτησε να τον καρφώσω και εγώ του ακούμπησα το καβλί μου στο κωλαράκι του προσεκτικά γιατί ο Κωστας πονούσε. Αρχισα να τον ξεσκίζω, ενώ η Γωγώ καθόταν και μας κοιτούσε και χάιδευε το μουνάκι της και μου ζήτησε να τον χύσω κάτι που έκανα μετά από λίγο και έχυσα βαθιά στο κωλαράκι του.

Εκείνο το βράδυ γαμήσαμε ξανά τη Γωγώ και κάναμε ότι τρέλα σκεφτήκαμε. Φυσικά έχουμε γίνει πολύ φίλοι. Το πρόβλημα είναι ότι σε λίγο καιρό ο Κώστας παίρνει μετάθεση και θα φύγουν. Πάντως εγώ τους ευχαριστώ γιατί ξέρουν να ζούνε την ζωή τους όπως τους αρέσει.

Click here for more!