Όχι να χύσεις στο στόμα μου..... Αυτό ήταν κάτι που με εξόργιζε με τη γυναίκα μου τη Γωγώ. Η Γωγώ είναι 26 χρονών και είναι αυτό που λέμε πόθος για κάθε άντρα. Όμορφη , πλούσιο στήθος ,λεπτή μεσούλα και τέλειο κωλαράκι. Αυτά βεβαίως ήταν πολλή ωραία αλλά τι να τα κανείς όταν είναι συντηρητική. Πίπα σπάνια μου έπαιρνε, κωλαράκι 2-3 φορές και αυτές με το ζόρι και γενικά ο έρωτας ήταν αυτό που λέμε βαρετό για ένα άντρα. Αντίθετα εγώ προσπαθούσα να τα δίνω όλα. Γλειφομούνι ,φαντασία στις στάσεις και όλα όσα απαιτούνται για να είσαι ολοκληρωμένος εραστής. Παρόλο που είμαι αρκετά όμορφος άντρας δεν την είχα απατήσει ποτέ μου γιατί δεν το είχα επιδιώξει. Ας περάσουμε στο θέμα μας :

Η Γωγω δουλεύει σε μια διαφημιστική εταιρεία. Ο διευθυντής εκεί ο Σταυρός είναι ένας 40αρης παντρεμένος αρκετά αρρενωπός άντρας με τον οποίο διατηρούμε πολλή καλές σχέσεις. Με τη Γωγώ είναι κολλητοί και αυτό με ενοχλούσε αλλά με τις συστάσεις τις Γωγώς ότι δεν συμβαίνει κάτι είχα ηρεμήσει. Ένα βράδυ λοιπόν που η Γωγω είχε πάει για ύπνο και εγώ έβλεπα τηλεόραση στο σαλόνι άκουσα το κινητό της να χτυπά. Ήταν αργά και παραξενεύτηκα. Σε λίγο πήγα στην κρεβατοκάμαρα και είπα ότι θα πάω για τσιγάρα. Έκλεισα την πόρτα βγήκα από το σπίτι και βγήκα στο μπαλκόνι για να ακούσω τι Γωγω να μιλά στο τηλέφωνο. Άκουσα να λέει στις 4 θα τα πούμε σπίτι μου. Πλέον έπρεπε να μάθω τι συμβαίνει και κάθε βράδυ μηνύματα ερχόντουσαν. Ποιος να ήταν άραγε τόσο αργά και έκλεινε ραντεβού στις 4 και μάλιστα περίμενε να φύγω για να μιλήσει. Θα το μάθαινα αμέσως.

Το επόμενο πρωί πήγα στη δουλεία μου. Είπα στη Γωγω μετά τις 3 ότι θα είχα συνάντηση στην εταιρεία και να μην με πάρει τηλέφωνο. Πήρα άδεια από την δουλειά μου και έφυγα κατά τις 3:15 και πήγα στο σπίτι. Έκρυψα το αυτοκίνητο κάπου να μην φαίνεται και μπήκα στο γραφείο μου. Κρύφτηκα κάπου και σε λίγο η Γωγω ήταν σπίτι . Μπήκε μόνη. Αμάν λέω από μέσα μου έχει γούστο να έκανα καμία μαλακία. Μπήκε έκανε μπάνιο και περίμενα. Ήμουνα σίγουρος ότι θα πιάσω λαβράκι. Σε λίγο η πόρτα της κουζίνας κτυπούσε.

Η Γωγώ έτρεξε να ανοίξει και άκουσα την φωνή του Σταυρού. Έπεσα μέσα 100% σκέφτηκα. Κάτι μουρμούρισαν και διασχίσανε το διάδρομο για την κρεβατοκάμαρα. Τα είχα παίξει. Αυτό ήταν κάτι που μόνο στη φαντασία μου υπήρχε και τώρα θα συνέβαινε και μάλιστα μπροστά μου. Βγήκα από εκεί που είχα κρυφτεί και περπατώντας σιγά πήγα προς την κρεβατοκάμαρα. Κοίταξα μέσα και τους είδα μισόγυμνους να φιλιούνται πάνω στο κρεβάτι μας. Έφυγα και πήγα στην κουζίνα. Πήρα ένα μαχαίρι και ήμουνα έτοιμος να τους καθαρίσω και τους δυο. Πρώτα όμως ήθελα να δω το θέαμα. Ξαναπήγα στο ίδιο σημείο. Πλέον ο Σταυρός ήταν ολόγυμνος και έστεκε μπροστά στο κρεβάτι και η Γωγω στημένη στα τέσσερα του έπαιρνε πίπα. Την πουτάνα σκέφτηκα εμένα δεν μου παίρνει πίπα σε τόσο καυλιάρικη στάση ποτέ.
Εδώ ήρθε και η μεγάλη έκπληξη. Είχα καυλώσει πολλή και φαινόταν αφού φορούσα μόνο το μποξεράκι μου για να μην κάνω φασαρία όπως περπατούσα. Σε λίγο ο Σταυρός άρχισε να της κάνει γλειφομουνι ...αυτή βογκούσε και του έλεγε να τη γαμήσει όσο πιο γρήγορα γινόταν γιατί δεν άντεχε. Ο Σταυρός σηκώθηκε πήρε τα πόδια της στους όμως τις και με μια κίνηση χώθηκε μέσα στο μουνάκι τις. Άρχισε να την πηδά με γρήγορο ρυθμό.. έβλεπα τα αρχίδια του να κτυπάνε με δύναμη στην κωλοτρυπίδα τις και είχα τρελαθεί από ....καύλα φυσικά. Τα βογκητά ήταν έντονα Ο Σταυρός την πηδούσε και τις έλεγε ότι θα της ξεσκίσει το μουνάκι ,ότι θα την πηδά μέχρι το πρωί και τέλος ότι θα την πάρει από το κωλαράκι. Την είχε στήσει στα τέσσερα και την πηδούσε κρατώντας την από την μέση. Πλέον το θέαμα που έβλεπα ήταν ακόμα καλύτερο , ο πούτσος του σφυροκοπούσε ανελέητα το μουνάκι της.

Δεν άντεξα όρμησα μέσα ...και πετάχτηκαν και οι δυο σαν ελατήρια . Άκουσα τη γνωστή μαλακία "να σου εξηγήσω". Το θέαμα ήταν περίεργο ..ο Σταυρός είχε ένα πούτσο πολύ χοντρό και πιο μεγάλο από τον δικό μου. Τραβήχτηκε σε μια γωνία στο θέαμα του μαχαιριού αλλά το εξόγκωμα που είχα άλλα έλεγε για τις προθέσεις μου . Η Γωγώ με το φόβο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της ήταν στην άκρη του κρεβατιού αμίλητη. Είπα στο Σταυρό να μείνει στη γωνία και να μην το κουνήσει από εκεί σε έντονο ύφος. Τράβηξα τη Γωγώ κάτω μου έβγαλα το μποξεράκι μου και έπεσα πάνω τις λέγοντας τις ότι με καυλώνει. Πήρα τον πούτσο μου και τον οδήγησα μέσα στο μουνί της .Ήταν καυτό και υγρό και αυτό ήταν που με τρέλανε. Άρχισα να τη γαμάω με απίστευτη λύσσα ενώ αυτή άρχισε να χύνει τον πούτσο μου. Μετά από κανένα 5λεπτο άδειασα τα χρυσία μου μέσα στο μουνί της. Επικράτησε ησυχία. Πρώτος πήρα το λόγο εγώ και είπα στο Σταύρο ότι θέλω να παρτουζάρουμε την γυναίκα μου. Αυτός έλαμψε ξαφνικά αποβάλλοντας το φόβο. Έτσι λοιπόν είχα στήσει την Γωγω στα τέσσερα να παίρνει πίπα στο Σταυρό καθώς είχα χώσει τον πούτσο μου στο χυμένο μουνάκι της . τον έπαιρνε βαθιά στο στόμα της και όσο εγώ το έβλεπα αυτό περισσότερο ρυθμό έδινα στο γαμήσι που της έκανα.

Οι ρόλοι αυτή άλλαξαν αρκετές φορές . πότε τη γαμούσε ο Σταυρός πισωκολλητό και έπαιρνε πίπα σε μένα και το αντίθετο μέχρι που ο Σταυρός έχυσε πάνω στα κωλομάγουλα της. Εγώ δεν είχα χύσει γιατί ήθελα τον πούτσο μου στο κώλο της. Πήρα την βαζελίνη και άλειψα λίγο την κωλοτρυπίδα της χώνοντας το δάκτυλο μου. Άνοιξα τα ποδιά μου και με ένα απότομο κάρφωμα της τον κάρφωσα. Απίστευτη καύλα και ενώ περίμενα την Γωγω να πονέσει έβγαλε ένα δυνατό βογκητό. Άρχισα να τη γαμάω γλυκά γλείφοντας τα βυζιά της την ώρα που ο Σταυρός της τον έδινε στο στόμα. Το κωλαράκι της ήταν σφιχτό σαν μέγγενη και έκανε το γαμήσι πραγματική απόλαυση. Βγήκα από μέσα της ξαπλώνοντας και φέρνοντας την να κάτσει πάνω στο πούτσο μου.

Συνέχισα να της γαμώ την κωλοτρυπίδα ενώ πήρα τα πόδια της και τα άνοιξα κάνοντας το νόημα στο Σταύρο να έρθει να την καρφώσει. Ο Σταύρος έχωσε τον πούτσο του στο μουνάκι της και το ξέφρενο γαμήσι που τις δίναμε ακουγόταν από τα παρακάλια της να μην σταματήσουμε. Έχυσα ένα τρελό ποτάμι από χύσια μέσα στο κώλο της. Τα επόμενα 10λεπτα ο Σταύρος την πήρε μόνος του πότε από το μουνί πότε από το κωλί . την είχε πραγματικά ξελωλιάσει μέχρι να αδειάσει τα χυσια του αυτή τη φορά στο κωλάντερο της.

Ξαπλώσαμε ,χαλαρώσαμε και ετοιμαστήκαμε για νέες καυλιάρικες μέρες. Μόνο που η φαντασία πλέον δε θα είχε όρια στο σεξ.

Click here for more!