Τον Αύγουστο είχαμε κλείσει μαζί με ένα ζευγάρι φίλων μας από την Ιταλία μια βίλα σε ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κρήτη. Το συγκρότημα αυτό είχε μια κεντρική πισίνα με pool bar εστιατόριο.

Ενώ έχει περάσει μια εβδομάδα των διακοπών μας στις βίλες, ένα βράδυ πριν την αναχώρηση των φίλων μας στο Τορίνο, το ξενοδοχείο είχε οργανώσει για τους πελάτες του μια ελληνική βραδιά με τα παραδοσιακά εδέσματα. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε εκτός! Θέλαμε να απολαύσουμε την τελευταία μας βραδιά στην Χερσόνησο, στην ήρεμη πολυτέλεια του ξενοδοχείου, χωρίς να τρέχουμε στα τουριστικά σοκάκια της περιοχής που σε κάθε πέντε μέτρα σε πλάκωνε στο στήθος ένα διαφορετικό άκουσμα των μουσικών επιλογών των dj’s για όλες τις ηλικίες (που κατά μέσω όρο δεν ξεπερνούσε τα “sweet sixteen”… οκ, το πολύ “sweet eighteen”!) των πιτσιρικάδων.Ο άλλος λόγος (που ξέραμε μόνο εμείς) ήταν να ικανοποιήσουμε την περιέργεια μας αν θα εμφανιστεί αυτός και αυτή…
Ήταν ένα ζευγάρι Ισπανών (όπως μάθαμε στο τέλος την τελευταίας βραδιάς), περίπου στην ηλικία μας. Όλα έγινε πολύ τυχαία και απρόσμενα. Κάθε πρωί ερχόμασταν στην μεγάλη πισίνα (εγώ για να κάνω την πρωινή μου βουτιά, ο Λ. να απολαύσει το πρώτο του καφέ και τσιγάρο. Όπως σηκώθηκα από τον ψάθινο καναπέ για να «διορθώσω» το μικροσκοπικό μου μπικίνι (δώρο του Λ. πριν ξεκινήσουν οι πρώτες μας κοινές καλοκαιρινές διακοπές) και να αφεθώ στο δροσερό νερό της πισίνας, αισθάνθηκα ξαφνικά δύο ζευγάρια μάτια να εστιάζουν πάνω στο σώμα μου. Ήταν τα μάτια του ζευγαριού. Από εκείνο το πρωινό η σκέψη μας οργίαζε. Η ανταλλαγή βλεμμάτων ήταν συνεχή για τις υπόλοιπες μέρες.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν ήρθαν και εκείνοι στο δείπνο. Καθόμασταν σε θέσεις με 2 τραπέζι απόσταση και τους είχαμε πλάτη. Εγώ φορούσα ένα κοντό φόρεμα και χωρίς εσώρουχο. Ήμασταν πολύ αναμμένοι. Όταν τελούσαμε το φαγητό μας πήραμε το υπόλοιπο κρασί και πήγαμε στους ψάθινους καναπέδες μαζί με το φιλικό μας ζευγάρι το μικρό παιδί τους και το υπόλοιπο κρασί. Σε λίγο ήρθαν και οι Ισπανοί και κάθισαν στο διπλανό καναπέ. Θέλαμε πάρα πολύ να φύγουν οι φίλοι μας για ύπνο.

Ενώ περνούσε η ώρα και οι φίλοι μας δεν έφευγαν ανταλλάζαμε και οι τέσσερεις ματιές. Η υπομονή όλων μας είχε εξαντληθεί. Ο Λ. μου είπε να ανοίξω για λίγο τα πόδια μου με τρόπο να μην καταλάβουν οι φίλοι μας και το ζευγάρι να ερεθιστεί. Το έκανα και από τότε οι ματιές μας ήταν πολύ τολμηρές. Σε λίγο οι φίλοι μας ήθελαν να πάνε για ύπνο. Εμείς τους είπαμε ότι θα πιούμε και λιγάκι ακόμη. Έφυγαν και εμείς παραγγείλαμε ένα ακόμη μπουκάλι λευκό κρασί.

Ο Λ. σήκωσε το ποτήρι και έκανε νεύμα «γεια μας» προς εμένα και μετά προς το ζευγάρι. Εκείνοι ανταπέδωσαν, αλλά ο άντρας είχε σχεδόν άδειο ποτήρι και το ήπιε με μια γουλιά.
«θέλετε να δοκιμάσετε από το δικό μας;» ρώτησε ο Λ.
«Ευχαριστώ» είπε ο Ισπανός «Έχετε ωραία κρασιά στην Ελλάδα και πιστεύω ότι ξέρεις να διαλέγεις»
Είχαν έρθει πια στο τραπέζι μας.
Η κοπέλα φόραγε ένα μαύρο φόρεμα πολύ ωραίο. Ήταν ψιλόλιγνη μελαχρινή με μαύρα μάτια ωραίο πρόσωπο και στυλ αριστοκρατικό. Ο νεαρός επίσης ψιλόλιγνος με στιλάτο παντελόνι και πουκάμισο.
Η κοπέλα άνοιξε τα πόδια της, δήθεν τυχαία και άφησε να δούμε το μουνάκι της. Την κοίταξα στα μάτια και ήθελα να τη φιλήσω. Άνοιξα και εγώ τα πόδια μου. Οι ψωλές των αντρών είχαν φουσκώσει μέσα από τα παντελόνια τους.

«Πολύ ζεστή βραδιά» είπε ο Λ. «Θα ήθελα να κάνω μια βουτιά
«Είναι αργά και δεν επιτρέπεται» είπε η κοπέλα.
«Μπορούμε να συνεχίσουμε το ποτό σε μια από τις πισίνες στις βίλες μας» είπε ο Ισπανός «Μας αρέσει πολύ η παρέα σας»
«Καλύτερα στη βίλα σας, στη δικιά μας ίσως ενοχλούμε το ζευγάρι των φίλων μας και παιδί»
Πληρώσαμε και ετοιμαστήκαμε να φύγουμε.
Λίγο πριν φτάσουμε στη βίλα τους το βλέμμα μου ήρθε σε επαφή με το βλέμμα της κοπέλας. Σάλιωσα τα χείλη μου και πήγα το στόμα μου κοντά στο δικό της. Δεν θυμάμαι πως αλλά σε μερικά δευτερόλεπτα αισθανόμουν τα χέρια της παντού στο κορμί μου και εμένα να μη χορταίνω φιλιά. Σταματήσαμε και μπήκαμε στη βίλα.

Πήγαμε στην πισίνα. Ο Λ. γδύθηκε και βούτηξε. Το ίδιο και ο Ισπανός. Σε λίγο βγήκαν. Εμείς είχαμε γδυθεί και φιλιόμασταν σε μια ξαπλώστρα. Η κοπέλα μου άνοιξε τα πόδια και έγλυφε το μουνί μου. Είχε υπέροχο κωλαράκι γυμνασμένο σώμα και στητό στήθος. Δεν χόρταινα να τη χουφτώνω. Οι άντρες μας βλέπανε και οι ψωλές τους είχαν πάρει φωτιά. Κοιταχτήκαν μεταξύ τους και ρίξανε πονηρές ματιές με μισά χαμόγελα προς το μέρος μας με συνοδεία ήχους «μμμ……». Είχα ανάψει απίστευτα! Εν τω μεταξύ έλιωνα από την ηδονή που μου προσέφερε η ερωτική μου φίλη… με έγλειφε με ένα τρόπο λες και είχε μπει στο μυαλό μου και εκτελούσε τις εντολές που τις έστειλε ο καυλωμένος εγκέφαλος μου. Πολλές φορές όταν φαντασιωνόμαστε με τον Λ. για το πώς θα ήταν η εμπειρία μας με μια κοπέλα, νόμιζα ότι θα ήταν πολύ διαφορετικό από τον τρόπο πως το κάνει ένας άνδρας, αλλά αυτό ξεπερνούσε κάθε προσδοκία!

Πήρα στα χέρια μου το κεφάλι της κοπέλας και την φίλησα βαθιά και παθιασμένα για την πρωτόγνωρη μου απόλαυση που μου προσέφερε… ακούστηκε ένα ακόμα «μμμ….» από την μεριά των ανδρών και ένας ήχος ηδονής από την Ισπανίδα. Τότε την ξάπλωσα εγώ στην ξαπλώστρα και έσκυψα στα φουσκωμένα και ωραία σαν ένα ώριμο τριαντάφυλλο χείλη της. Έκλεισε τα μάτια της και αφέθηκε… έσταζε όλο το μουνί της ενώ την έγλειφα όπως ιδανικά ήθελα να με γλείψει κάποιος(/ια;) Έσπασε την μέση της προς τα πάνω και τεντώθηκε προς τα πάνω σχεδόν παρακαλώντας με σιωπηλά να μη σταματήσω και η γλώσσα μου να διεισδύσει ποιο βαθιά μέσα της.
Η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας ανέβηκε απότομα…

Με γρήγορες ματιές που έριξα στους άνδρες, είδα και τους δυο με τις σχεδόν υπερμέγεθες ψωλές τους να παίζουν, αλλά απαλά και ηδονικά, σχεδόν υπομονετικά και βασανιστικά, προσμένοντας μια συνέχεια που θα παίξουμε και τέσσερις μας…
Πρώτα παρατήρησα την ψωλή του Λ. – ήξερα πόσο είχε καυλώσει – η ψωλή του ακουμπούσε τον αφαλό. Αμέσως σκέφτηκα ότι το πρώτο πράγμα που θέλει να του πάρουμε πίπα και οι δυο μας, ή μία να του γλείφει και να του ρουφάει τα αρμίδια, ενώ η άλλη να γλείφει απαλά σαν το γλειφιτζούρι την ψωλή του. Είχε ορθάνοιχτο το στόμα του, τα μάτια του έλαμπαν πονηρά και η ανάσα του έβγαινε βαριά…

Ο Ισπανός… στις φαντασιώσεις που συνήθως είχαμε με τον Λ., δεν μπορούσα να φανταστώ για το πώς θα ήταν η αντίδραση όταν θα έβλεπα μια άλλη ψωλή διαθέσιμή για μένα… θα τρόμαζα; Θα καύλωνα; Θα απογοητευόμουν;
Το μόνο πράγμα που θυμάμαι ότι μούγκρισα σαν γάτα την περίοδο που γαμιέται όταν είδα την ψωλή του Ισπανού. Ήταν μεγάλη, είχε γεμίσει αίμα και το κεφάλι της λαμπίριζε από το πρόωρο σπέρμα που έβγαζε. Στεκόταν δίπλα στον Λ., και ήταν σε τόση αρμονία με την ψωλή του, που μαζί με την κοπέλα κοιταχτήκαμε και χαμογελάσαμε συνωμοτικά.
Δεν άργησε….

Τους πλησιάσαμε αδίστακτα, και η κάθε μια φίλησε «την δικιά της». Ξαφνικά σταματήσαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε γονατιστές μεταξύ μας μπροστά στις φουσκωμένες ψωλές των ανδρών μας. Τα χέρια τους άρχισαν να μας χαϊδεύουν παντού στα σώματα μας, και αισθανθήκαμε τις ψωλές στα πρόσωπα μας σαν να παραπονιούνται… αμέσως ανταποκριθήκαμε… αρχίσαμε να γλύφουμε τις ψωλές και οι δυο ταυτόχρονα αλλά μια μια – για να αυξήσουμε την ένταση, και κάθε φορά που ο ένας κόντευε να τελειώσει ξεκινάγαμε να γλείφουμε και να χαϊδεύουμε την άλλη ψωλή… τι να περιγράψω…

Κάποιοι άνδρες νομίζουν ότι το να κάνει μια γυναίκα πίπα είναι μόνο για να του προσφέρει ηδονή… ιδέα δεν έχουν για το τι λένε… η απόλαυση που νιώθεις γλείφοντας την είναι σαν να επεκτείνεται ο οργασμός σου σε μικρότερη κλίμακα και απλά κορυφώνεται όταν ο άνδρας τελειώνει… μέσα στο στόμα σου, στο στήθος, στην πλάτη…
Έπεισα και τις δυο ψωλές με τα χέρια μου και τις έβαλα στο στόμα μου… τις έγλειφα, τις χάιδευα στα μάγουλα μου, στο στήθος, τις έπαιζα γρήγορα με τα χέρια μου, τις έγλειφα ξανά… δεν μπορούσα να τις χορτάσω! Μέχρι που τις παρέδωσα στα έμπειρα χέρια τις Ισπανίδας… ενώ ανέλαβε η κοπέλα τους άνδρες, την χάιδευα από πίσω, έπιανα τα στήθη της, τον ποπό της, άρχισα να της γλείφω την πλάτη, κατέβηκα κάτω, τις άνοιξα τα πόδια και ξανάρχισα να την φιλάω εκεί… τρελάθηκε… άρχισε να φωνάζει και μανιασμένα να πιάνει τις ψωλές. Ήταν η στιγμή να αλλάξει το σκηνικό.

Ο ισπανός έμεινε μπροστά με την κοπέλα να του παίρνει πίπα, και ο Λ. ήρθε από πίσω και με πήρε.
Ευχόμουν αυτή η νύχτα να μη ξημέρωνε ποτέ… η χημεία μεταξύ μας ήταν απερίγραπτη.
Ο Λ. με έπαιρνε με ζωώδη μανία και γρήγορα σαν κομπρεσέρ. Έχυνα σαν ποτάμι. Ενώ φώναζα από κάβλα ήρθε ο Ισπανός και μου την έβαλε στο στόμα. Έπαιρνα δύο ψωλές! Έχυσα με απίστευτη κάβλα. Η ψωλή του Ισπανού είχε γίνει πολύ σκληρή.
Ενώ ο Λ με γαμούσε, η Ισπανίδα του έγλυφε την πλάτη. Μετά από λίγο ο Λ έβγαλε την ψωλή του από του μουνί μου έβαλε την ισπανίδα στα τέσσερα. Εγώ κάθισα πάνω στην ψωλή του Ισπανού. Ήταν ένα πολύ άγριο και ζωώδες ένστικτο που έβγαινε και από τους τέσσερεις. Οι άντρες διαγωνιζόταν για την ταχύτητα τους.

Σε λίγο γύρισα την πλάτη στον Ισπανό και ξάπλωσα πάνω του. Με τρέλαινε να αισθάνομαι την ψωλή του και να βλέπω τον Λ να ξεσαλώνει. Σε κάποια στιγμή φώναξα από κάβλα. Ο Λ ήρθε σε μας μαζί με την Ισπανίδα. Ο Λ έβαλε την ψωλή του στο μουνί μου. Χώρεσαν και οι δύο, αλλά πόναγα. Η κάβλα ήταν μοναδική. Η μόνιμη φαντασίωση μου γινόταν πραγματικότητα. Περίμενα αυτές τις στιγμές πολύ καιρό. Έχυσα σχεδόν λιπόθυμη. Ο Ισπανός έβγαλε την ψωλή του και προσπάθησε να την βάλει στο κωλαράκι μου. Ήθελα πάρα πολύ να γαμηθώ ταυτόχρονα στο μουνάκι και στο κωλαράκι, αλλά τον σταμάτησα γιατί φοβήθηκα τον πόνο.
Προσφέρθηκε τότε η Ισπανίδα να δώσει το κωλαράκι της στην κάβλα του νεαρού. Το πρόσωπό της γέμισε ερωτική προστυχιά. Ανεβοκατέβαινε στο καυλί σιγά και ρυθμικά.

Ήταν μετά η σειρά της να απολαύσει δύο ψωλές μαζί. Ο Λ της τον έβαλε στο μουνί της. Φώναζε από κάβλα. Εγώ είχα εξαντληθεί αλλά ήθελα και άλλο. Καύλωνα να γλύφω τα βυζιά της κοπέλας. Σε λίγο ήρθε ο Ισπανός και έπαιξε την ψωλή του πάνω μας. Μας έχυσε και τις δύο στα στήθη. Μετά ο Λ άφησε την Ισπανίδα και έβαλε την ψωλή του στο κωλαράκι μου. Είχα καυλώσει και δεν πόναγα. Η Ισπανίδα έγλυφε το μουνί μου. Ήταν απίστευτος οργασμός. Εξαντλημένη δέχτηκα να μοιραστώ τα χύσια του Λ με την κοπέλα.

Είχαμε όλοι εξαντληθεί, αλλά ήμασταν πολύ καυλωμένοι για να σταματήσουμε. Μετά από ένα ποτό ξεκινήσαμε πάλι.
Φύγαμε από τη βίλα τους μετά από αρκετές ώρες πολύ εξαντλημένοι και εκστασιασμένοι. Είχαμε δώσει ραντεβού την άλλη μέρα ο μεσημέρι στη δικιά μας βίλα, αφού αποχωριζόμασταν τους Ιταλούς φίλους μας.


Click here for more!