Αυτό είναι το δεύτερο μέρος της περιπέτειας με τους τρεις νεαρούς που γνώρισα όπως έγραψα στην ιστορία Παρτούζα με τρεις άγνωστους. Τώρα βέβαια έχουν πάψει να είναι άγνωστοι.

Ήταν ξημέρωμα Τρίτης και σκεπτόμουν τα ξεσκίσματα που θα ακολουθούσαν αργότερα με τα τρία παιδιά. Δίπλα μου στο κρεβάτι ξυπνούσε ο άντρας μου. Είχε κοιμηθεί γυμνός όπως συνήθως τέτοια εποχή κι έβλεπα την πούτσα του να φουσκώνει. Έσκυψα και την πήρα στο στόμα μου. Μ' αρέσει να τον ξυπνώ με πίπα. Αλλά σήμερα σκεπτόμουν και άλλα. Επιδιώκω να έχω πηδηχτεί με τον άντρα μου, πριν πάω για παρτούζες. Τουλάχιστον όταν το έχω προγραμματισμένο.

Κατ' αρχήν, επειδή ξέρει να μου ανοίγει τον κώλο κι έτσι πηγαίνω προετοιμασμένη για ότι κι αν γίνει μετά. Έπειτα, θέλω να αποφεύγω να πηδιέμαι μαζί του μετά τις παρτούζες. Δεν υπάρχει λόγος να του γεννηθούν απορίες, για το πώς έγινε και με βρίσκει ανοιγμένη. Αν όμως έχουμε πηδηχτεί το πρωί σπάνια έχει όρεξη πάλι το βράδυ. Αλλά και σε τέτοια περίπτωση μπορώ να τον ξεπετάξω με μια πίπα.

Τον έγλειφα και τον αισθανόμουν να σκληραίνει και να μεγαλώνει. Κι όταν ήμουν ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα σηκώθηκα κι έπεσα στα 4 ανοίγοντας τα κωλομάγουλά μου με τα χέρια. Αυτός ήλθε πίσω μου και με προετοίμασε με σάλιο και με τα δάχτυλά του ενώ εγώ είχα πέσει έτριβα το μουνί μου. Αισθανόμουν έτοιμη όταν η πούτσα του άρχισε να μπήγεται μέσα μου. Έχυσα τρίβοντας το μουνί μου και τον άφησα να τελειώσει μέσα μου. Ο κώλος μου ήταν τώρα έτοιμος για τη συνέχεια...

Η συνεννόηση με τα παιδιά είχε γίνει από την προηγούμενη μέρα. Τους είχα δώσει τη διεύθυνση της φίλης μου της Άννας. Ήταν χωρισμένη, λίγο μικρότερή μου, λίγο παχουλή και πολύ έκφυλη. Πολλές φορές είχαμε πέσει στο κρεβάτι με γκόμενους, αλλά και μόνες μας αφού μας άρεσε και το λεσβιακό. Δεν είχα πει στα παιδιά πως θα είμαστε δύο. Τους το κρατούσα για έκπληξη. Αυτή τη φορά είχα βάλει προκλητικά εσώρουχα από μαύρη και κόκκινη δαντέλα, ενώ η Άννα φορούσε μόνο ένα μαύρο στριγκ. Με αυτή την αμφίεση πήγε να τους ανοίξει και γελάσαμε με το αποσβολωμένο ύφος τους, καθώς είδαν μιαν άγνωστη να τους ανοίγει γυμνόστηθη.

Τους είπε να περάσουν και μόλις με είδαν να τους χαμογελώ ηρέμησαν και γέλασαν κι αυτοί. Ήπιαμε καφεδάκι και μετά τους βάλαμε στον καναπέ και τους βγάλαμε τις πούτσες έξω για πίπες. Γονατίσαμε και τους πήραμε διαδοχικά. Γευτήκαμε τα χύσια ενός η καθεμία και μοιραστήκαμε του τρίτου.

Τους γδύσαμε, και μεις ξαπλώσαμε στο πάτωμα μπροστά στον καναπέ. Αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε και να φιλιόμαστε γδύνοντας η μία την άλλη από τα λιγοστά μας εσώρουχα.

Έτσι χυμένες στο πρόσωπο γλειφόμασταν και φιλιόμασταν ενώ ακουμπούσαμε και τρίβαμε τις ρώγες μας, η μια στης άλλης. Μετά γυρίσαμε σε 69 για να γλείψουμε τα μουνιά μας και να γαμηθούμε με τα δάχτυλά μας. Ρίχναμε και κλεφτές ματιές στα παιδιά που φτιαχνόντουσαν πάλι κι είχαν αρχίσει να παίζουν τις ψωλές τους και συνεχίζαμε την παράσταση που τους δίναμε.

Η Άννα με άφησε ξαπλωμένη στο πάτωμα να χαϊδεύομαι κοιτάζοντάς τους προκλητικά. Επέστρεψε κρατώντας ένα από τα παιχνίδια μας. Μια χοντρή διπλή πλαστική πούτσα. Μου έδωσε να γλείψω τη μία της άκρη και μετά ξάπλωσε αντίθετα από μένα για καβαληθούμε και να τρίψουμε τα μουνόχειλά μας, η μία στης άλλης. Εκεί, δύο από τα παιδιά ήλθαν και μας μπούκωσαν με τις ψωλές τους ενώ ο τρίτος μας χάιδευε τα μουνιά και μας τσιμπούσε τις ρώγες.

Φτιαγμένες τρελά από το πλακομούνι σηκωθήκαμε και πέσαμε στα 4, κώλο - κώλο. Με την καθοδήγησή μου, μας έχωσαν στα μουνιά την πλαστική πούτσα κι ο ένας την κρατούσε και την κούναγε με το χέρι του ενώ οι άλλοι δύο μας πίπωναν. Αφού πέρασαν κι οι τρεις απ' όλες τις θέσεις κι εμείς τρέμαμε από τους αλλεπάλληλους οργασμούς, μας χώρισαν και μας έβαλαν να ξαπλώσουμε ανάσκελα.

Ένας ανέλαβε την Άννα κι άρχισε να γλείφει το μουνί της. Ο δεύτερος ανέλαβε το δικό μου κι τρίτος μας έδινε εναλλάξ να γλείφουμε την ψωλή του. Μετά από λίγο, αυτός ξάπλωσε ανάμεσά μας κι έφερε την Άννα να καθήσει πάνω του με τον κώλο που τον είχε προετοιμάσει με το δάχτυλό του αυτός που την έγλειφε. Κι αυτός σηκώθηκε κι ήρθε να της μπήξει την πούτσα του από μπροστά. Οι κραυγές από την καύλα της φίλης μου με φούντωναν τρελά κι άρχισα πάλι να χύνω. Ο δικός μου σηκώθηκε με καβάλησε κι έβαλε την ψωλή του στα βυζιά μου και μετά την έσπρωξε στο στόμα μου. Του την έγλειφα καθώς μου γαμούσε το στόμα κοιτάζοντας και την Άννα που την ξέσκιζαν οι άλλοι δύο. Έβλεπα τα χέρια αυτού που της γαμούσε τον κώλο να τσιμπούν τις ρώγες της και να χουφτώνουν τα βυζιά της. Κατάλαβα πως σύντομα ο από πάνω θα έχυνε το μουνί της. Και δεν άργησε να το κάνει. Τραβήχτηκε και η φίλη μου έμεινε ανάσκελα να κουνάει τη λεκάνη της πάνω στην πούτσα που είχε στον κώλο της. Γονάτισε δίπλα στο κεφάλι της και της έδωσε την ψωλή του στο στόμα. Ένευσα στον δικό μου να σηκωθεί και πήγα ανάμεσα στα μπούτια τους. Μ' αρέσει να γλείφω χύσια ανακατεμένα τα υγρά της. Γονάτισα κι έσκυψα αρχίζοντας να γλείφω το μουνί της και τα αρχίδια του γαμιά της, ενώ έκανα νόημα στο δικό μου να έλθει πίσω μου. Αισθάνθηκα την πούτσα του να μπήγεται στο μουνί μου και το δάχτυλό του στον κώλο μου. Μ' ένα επιφώνημα είπε πως η τρύπα μου είναι λασκαρισμένη και πως θα μου την σκίσει. Σε λίγο τραβήχτηκε από το μουνί μου, έφτυσε στην κωλότρυπά μου και τη δοκίμασε με τα δάχτυλά του. Μετά μου έμπηξε την ψωλή του. Η Άννα έχυνε πάνω στη γλώσσα μου ενώ έσκουζα κι εγώ από καύλα και ηδονή. Μόλις γύρισε στο πλάι κατάλαβα πως ο δικός της την είχε χύσει μέσα στον κώλο, δεν ξέρω πόσην ώρα πριν.

Έτριβα το μουνί μου καθώς συνέχιζα να πηδιέμαι από πίσω δεχόμενη και σκαμπίλια στα κωλομάγουλα. Η Άννα έμενε ξαπλωμένη μπροστά μου και τα άλλα δυο παιδιά είχαν ανακαθήσει. Φούντωνα καθώς με κοιτούσαν. Ο δικός μου συνέχιζε να με γαμά και αφού είχα πάλι απανωτούς οργασμούς, τραβήχτηκα και ήρθε να χύσει στα βυζιά μου. Κάναμε ντους και ήπιαμε πάλι καφεδάκια για να συνέλθουμε απ' την ένταση. Η Άννα χαϊδευόταν με ένα από τα παιδιά κι εγώ καθόμουν στον καναπέ ανάμεσα στους άλλους δύο. Είχα αφεθεί στα χάδια τους και σε μια στιγμή βρέθηκα να μου γλείφουν ο καθένας ένα βυζί ενώ είχα τα χέρια μου ανάμεσα στα μπούτια τους κι αισθανόμουν τις πούτσες και τα' αρχίδια τους. Άρχιζε ο δεύτερος γύρος κι ήταν σειρά μου να με κάνουν σάντουιτς.

Η Άννα στο μεταξύ είχε ξαπλώσει στο τραπέζι με το κεφάλι ριγμένο πίσω και έπαιρνε στο στόμα την πούτσα αυτού που μου είχε γαμήσει τον κώλο προηγουμένως. Εγώ κάθησα στο πάτωμα με την πλάτη στον καναπέ και πήρα στο στόμα τις πούτσες τους. Σε λίγο είχα καβαλήσει τον έναν παίρνοντας την πούτσα του στο μουνί μου κι έσκυβα περιμένοντας τον άλλον να μου τη μπήξει από πίσω. Η Άννα ήταν ξαπλωμένη στο τραπέζι με τα πόδια ψηλά και γαμιόταν γλείφοντας τα δάχτυλα του εραστή της που της τα έδινε στο στόμα.

Είχαν χύσει από δύο φορές και ήξερα πως τώρα θα κρατούσαν πολύ. Οι ψωλές που μπαινόβγαιναν μέσα μου και τα ουρλιαχτά της Άννας με έκαναν να έχω νέους οργασμούς, μέχρι που έμεινα εξουθενωμένη και σχεδόν παθητικά δεχόμουν το διπλό πήδημα. Σε κάποια στιγμή η Άννα ήλθε και με φίλησε στο στόμα ψιθυρίζοντας ένα ευχαριστώ. Λίγο μετά τελειώναμε τους γαμιάδες μας με πίπες. Δεν τους ξαναείδα, αλλά δεν θα τους ξεχάσω ποτέ.

Ευχαριστώ όλους όσους μου έστειλαν σχόλια για την πρώτη ιστορία μου.


Click here for more!