Ερωτικές Ιστορίες - Αρχικά να πω ότι η ιστορία απευθύνεται μόνο στους λάτρεις των παχουλών, ώριμων και με τεράστια βυζιά γυναικών. Πριν αρκετά χρόνια είχα μια ελεύθερη σχέση με μια κυρία που με περνούσε 5-6 χρόνια.
Zούσε σε μια πόλη πολύ μακριά από τον τότε χώρο παραμονής μου. Μιλούσαμε αρκετά συχνά στο τηλέφωνο και καμιά φορά κατέληγε και σε phone sex, που ήταν πολύ επώδυνο και για τους δυο μας, αφού η καύλα μας ήταν απερίγραπτη. Είχαμε πηδηχτεί μερικές φορές, αλλά λόγω απόστασης είχαμε μείνει με τις αναμνήσεις…

Τελικά αυτή αποφάσισε να έρθει. Δεν το πίστευα κι ο πούτσος μου είχε βαρέσει κόκκινο από την απραξία σε εκείνο τον ερημότοπο που ζούσα…Πηγαίνω στο αεροδρόμιο να την υποδεχτώ. Να πω ότι τότε ήμουν 30 χρονών και μικροκαμωμένος, αυτή 35-36 χρ. και περισσότερα από 110 κιλά! Όταν την είδα δεν πίστευα στα μάτια μου. Κοντό σκούρο κόκκινο μαλλί, βυζιά όχι τεράστια αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα της, αλλά μια κοιλιά ολοστρόγγυλη κι ένας κώλος απόλαυση!!! Πανέμορφη και γελαστή όπως ήταν, την πήρα και φύγαμε αμέσως για το ξενοδοχείο.

Κουβεντιάσαμε για λίγη ώρα, αλλά εγώ δεν άντεχα να την έχω δίπλα μου και να βλέπω εκείνα τα πελώρια μπούτια… Άρχισα να της τα χαϊδεύω και σιγά, σιγά όπως καθόταν ανέβηκα επάνω της. Δεν ήξερα που να πρωτοχουφτώσω!!! Τα χέρια μου χάνονταν μια στις βυζάρες της και στην υπέροχη κοιλιά της.

Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και προσπάθησα να της βγάλω την κυλόττα. Ήταν ένα τεράστιο άσπρο βρακί, που κάλυπτε ένα μέρος της κοιλιάς της, αλλά και τον πελώριο κώλο της. Με βοήθησε κι αυτή σηκώνοντας τη μέση της και βρέθηκα αντιμέτωπος με τα κρέατα που κάλυπταν το μουνί της. Το είχε ξυρισμένο και μοσχοβολούσε όμως!

Αυτή σήκωνε την κοιλάρα της κι εγώ άνοιγα τα μουνόχειλά της, για να φτάσω τη γλώσσα μου στην τρυπούλα της. Μόλις άγγιξα τα μουνόχειλά της τινάχτηκε. Την έγλυφα απαλά και γρήγορα, αγγίζοντας και την κλειτορίδα της και οι κραυγές της μου έκαναν τον πούτσο τεράστιο!

Μετά από 10 λεπτά γλυψίματος σηκώθηκε και με έριξε στο κρεβάτι. Άρχισε κι αυτή να με γλύφει με φοβερή μαεστρία. Μου έπαιρνε ολόκληρο τον πούτσο στη στοματάρα της και τον πιπίλιζε. Την παρακάλεσα να μην το συνεχίσει, γιατί δεν άντεχα άλλο… Γέλασε και μου έδωσε το προφυλακτικό.

Το έβαλα και ήρθε και κάθισε με τη μία επάνω μου. Αυτό με καυλώνει πάρα πολύ! Τριβόταν πάνω μου πριν μπει ακόμα και ένιωθα τα κρέατά της να τρίβονται στον πούτσο μου, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα μου και αισθανόμουν να πετάω.

Σταμάτησε τότε, έπιασε τον πούτσο μου και τον έβαλε αργά στο μουνί της. Αυτό είναι!!! Έπαθα πλάκα… Ξάπλωσε επάνω μου και προσπαθούσα να την αγκαλιάσω, αλλά με δυσκολία τα χέρια μου έφταναν στα κωλομάγουλά της. Όσο μπορούσα της τα άνοιγα, αλλά δεν άντεχα πια… Άρχισα να χύνω… Ήταν το πιο απολαυστικό χύσιμο… 

Ήθελα όμως να χύσει και η καυλιάρα μου και της ζήτησα να γαμηθεί όπως της αρέσει. Ο πούτσος μου έτσι κι αλλιώς ήταν ακόμα σκληρός. Τότε άρχισε να καρφώνεται με δύναμη επάνω μου και να στριφογυρίζει με λύσσα, ώσπου σε 2-3 λεπτά την άκουσα να λέει: «χύνωωωωωωω!!!» και έπεσε ξέπνοη επάνω μου…

Γαμηθήκαμε άλλες δυο φορές εκείνο το βράδυ. Τη μια φορά πισωκολλητό από το μουνί, αλλά αφού της έγλειψα την ωραία της κωλοτρυπίδα πρώτα και μετά ιεραποστολικό. Παρόλο που δεν είμαι fan ήταν κι αυτό πολύ καυλωτικό, γιατί μου είχε ανοίξει τέρμα τα μπούτια της κι εγώ χτυπούσα επάνω της βλέποντας τα βυζιά της και την κοιλιά της να πηγαινοέρχονται.

Αξέχαστη καύλα βέβαια ήταν και το προσωπάκι της, που τρελαινόμουν να το βλέπω όταν έχυνε!

Όπου και να είναι, καλά να είναι. Και να ξέρει κι αυτή αλλά και όλες οι παχουλές κυρίες, ότι το σεξ δε σταματάει γιατί «είμαι 100 κιλά».

Θέλω να ακούσω τις γνώμες από κυρίες που βρίσκονται σ’ αυτά τα επίπεδα και ζουν ωραία, αλλά και χαίρονται αυτή την ομορφιά που τους χάρισε η φύση.


Click here for more!