Είχαμε δώσει ραντεβού, να βρεθούμε την επόμενη μέρα στις 3μμ, στο ξενοδοχείο που έμενες.

Όλο το βράδυ σκεφτόμουν τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε το απόγευμα στην απόμερη παραλία. Δεν έβλεπα την ώρα να σε ακούσω, να σε δω και να σε αγγίξω ξανά.

Αφού έκανα ένα μπανάκι, φόρεσα ένα σετ σέξι μαύρα εσώρουχα, κίτρινα πέδιλα με τακούνι, μια μικροσκοπική κόκκινη φουστίτσα, ένα κίτρινο κολλητό και κοντό μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ και μερικές σταγόνες από τα αγαπημένο μου άρωμα.

Και μόνο με τη σκέψη όσων είχαν γίνει το προηγούμενο απόγευμα, είχα ανάψει. Όταν έφτασα έξω από το ξενοδοχείο ένιωσα ένα ρίγος να διαπερνάει το κορμί μου. Ανέβηκα τρέχοντας τα σκαλιά και προχώρησα στον διάδρομο. Χτύπησα την πόρτα του δωματίου σου και περίμενα να έρθεις να ανοίξεις την πόρτα. Αυτά τα 10 δευτερόλεπτα που χρειάστηκες μέχρι να ανοίξεις την πόρτα, μου φάνηκαν ατέλειωτα.

Με υποδέχτηκες με ένα καυτό φιλί στο στόμα. Ένιωσα να χάνομαι. Με ρώτησες αν μου άρεσε και σου απάντησα με μια ερώτηση: «Υπάρχει άραγε καλύτερο φιλί;». Εσύ χαμογέλασες. Τότε εγώ σου είπα: «Σου αρέσουν τα ρούχα μου;». Εσύ με κοίταξες με ένα βλέμμα που με έκανε να λιώνω από επιθυμία για σένα. Με πλησίασες και μου είπες: «Είσαι πολύ όμορφη σήμερα αλλά δεν έχει σημασία το τι φόρας, πάντα μου αρέσεις.» και συμπλήρωσες: «Άλλωστε, τα ρούχα σου, δε θα μείνουν για πολύ ακόμα πάνω σου μικρή».

Με φίλησες ξανά και εγώ παραδόθηκα στη δίνη του υπέροχου φιλιού σου για άλλη μια φορά. Με ξάπλωσες στο κρεβάτι, μου ανέβασες τη φούστα, μου έβγαλες την μικροσκοπική κιλότα μου και άρχισες να γλείφεις το μουνί μου όπως μόνο εσύ ήξερες. Βογκητά ηδονής έβγαιναν από τα χείλη μου. Το μουνί μου ήταν μούσκεμα. Έτρεμα από ευχαρίστηση. Σηκώθηκες, έβγαλες τα ρούχα σου και ξάπλωσες στο κρεβάτι. Εγώ ανέβηκα πάνω σου και αρχίσαμε να κάνουμε 69. Ρούφαγα αχόρταγα τον πούτσο σου κι εσύ έγλειφες ασταμάτητα το μουνί μου.

Η ηδονή που ένιωθα ήταν απερίγραπτη. Ρούφαγες την κλειτορίδα μου και μου έβαλες 2 δάχτυλα βαθιά μέσα στο μουνάκι μου. Τα κάρφωνες μέσα μου με μανία και εγώ ριγούσα από την καύλα. Με έριξες στο πάτωμα, μου έβγαλες τα ρούχα εκτός από τα παπούτσια, με έστησες στα τέσσερα και άρχισες να μου ρίχνεις χαστούκια στα κωλομέρια. Το μουνί μου έσταζε από καύλα καθώς εσύ χαστούκιζες τα κωλομέρια μου όλο και πιο δυνατά. Άρχισα να βογκάω από τον πόνο γιατί μου βάραγες τα κωλομέρια με όλη σου τη δύναμη αλλά δεν ήθελα να σταματήσεις να με χτυπάς και σε παρότρυνα να συνεχίσεις μέχρι να μην αντέχω άλλο. Τα κωλομέρια μου είχαν γίνει κατακόκκινα και εγώ έκλαιγα από τον πόνο. Τότε σταμάτησες να με χτυπάς και άρχισες να γλείφεις τα κωλομέρια μου που έκαιγαν από τα χαστούκια που τους είχες ρίξει. Με ξάπλωσες μπρούμυτα, ανέβηκες πάνω μου, πέρασες το χέρι σου κάτω απ την κοιλιά μου και άρχισές να παίζεις την κλειτορίδα μου. Άρχισες να σπρώχνεις τον πούτσο σου μέσα στο υγρό μουνάκι μου. Με ήθελες και σε ήθελα πάρα πολύ.

Το χέρι σου έπαιζε με μανία την κλειτορίδα μου ενώ ο πούτσος σου καρφωνόταν με δύναμη βαθιά μέσα στο μουνί μου από πίσω. Τα βογκητά μας ήταν πολύ δυνατά. Με φιλούσες στο πίσω μέρος του λαιμού μου κι εγώ, όπως ήμουν μπρούμυτα, έβαλα το χέρι μου πίσω από το κεφάλι σου και σε κράταγα από τα μαλλιά. Ο πούτσος σου ήταν τόσο σκληρός και ξέσκιζε το μουνί μου με βία.

Ήμουνα τόσο καυλωμένη. Ένιωθα τον οργασμό μου να πλησιάζει από στιγμή σε στιγμή. Μου έλεγες ότι σκεφτόσουν αυτή τη στιγμή από τότε που με γνώρισες. Βγήκες από μέσα μου, με γύρισες ανάσκελά, έβαλές τα πόδια μου στους ώμους σου και με μια απότομη κίνηση της λεκάνης σου, ο σκληρός σου πούτσος βυθίστηκε ξανά μέσα στο μουνί μου.

Άρχισα να βογκάω πολύ δυνατά. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο και άρχισα να χύνω. Ο οργασμός κυρίευσε όλο το κορμί μου. Σου φώναζα ότι ήθελα να χυσεις μέσα μου. Μετά από 4-5 γρήγορές κινήσεις της λεκάνης σου, έβγαλες ένα δυνατό αναστεναγμό και το καυτό σου σπέρμα εκτοξεύτηκε μέσα μου. Αυτό που ένιωθα ήταν απερίγραπτο.

Ντυθήκαμε γρήγορα γιατί σε μια ώρα θα έφευγε το καράβι και εσύ δε μπορούσες να μείνεις άλλο στο νησί γιατί είχες κάποιες υποχρεώσεις.

Την ώρα που έβγαινα από το δωμάτιό σου, μου έδωσες ένα φιλί και μου είπες ότι θα ξαναερχόσουν στο νησί μου σε ένα μήνα.

Click here for more!