Μπράβο για της ερωτικές ιστορίες σας.

Στα δικά μου τώρα... Κάθε πρωί ο Μάκης μου ξυπνάει καυλωμένος.
Συνήθως του αρκούν μερικά φιλάκια και λίγα χάδια για να ηρεμήσει, το προχθεσινό πρωί όμως έμελλε να είναι διαφορετικό.

Μόλις είχα ανοίξει τα μάτια μου κι η θέα του σηκωμένου πούτσου του κάτω απ' το μποξεράκι του δε μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση πλέον.
Τον φίλησα κι ακούμπησα το κεφάλι μου στο στήθος του, τρίβοντας όπως κάθε πρωί το πρόσωπό μου στις τρίχες του, κάτι που με τρελαίνει. Σηκώθηκα να φτιάξω καφέ και σε λίγο τον άκουσα να έρχεται κι αυτός προς την κουζίνα.

Ήρθε από πίσω μου, με αγκάλιασε και κόλλησε το κορμί του πάνω στο δικό μου. Όταν ένιωσα τον πούτσο του να πιέζει τη μέση μου, γύρισα και του χαμογέλασα πονηρά. Εκείνος φιλούσε το λαιμό και το σβέρκο μου και σήκωσε το κόκκινο σατέν νυχτικό που φορούσα μέχρι τη μέση μου, χαϊδεύοντας τα κωλομέρια μου πάνω απ' το μαύρο στρινγκ μου.

Έγειρα λίγο το κορμί μου προς το μέρος του κι ένιωσα τον πούτσο του να σκληραίνει ακόμα περισσότερο. Χωρίς να τον κοιτάω, έβαλα το χέρι μου μέσα στο μποξεράκι του και τον χούφτωσα με την παλάμη μου, τρομπάροντάς τον αργά. Του τον έβγαλα έξω κι εκείνος άρχισε να τον τρίβει πάνω στα μπούτια μου, ενώ είχε περάσει τα χέρια του μέσα απ' το νυχτικό μου και χούφτωνε τα βυζιά μου.

Γονάτισε μπροστά μου κι αφού παραμέρισε λίγο το στρινγκ μου άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι και να μου βάζει δάχτυλο, ενώ εγώ ήμουν ακουμπισμένη στον πάγκο της κουζίνας. Όταν είδε πως είχα φτιαχτεί για τα καλά, μ' έβαλε να καθίσω σε μια καρέκλα και στάθηκε όρθιος ακριβώς μπροστά μου, τρίβοντας τον πούτσο του στα μάγουλά μου. Του έγλειφα την ψωλή χαϊδεύοντας τα τριχωτά του αρχίδια κι όταν άρχισα να τον παίρνω στο στόμα μου με κοιτούσε μουγκρίζοντας, με άρπαξε απ' τα μαλλιά και μου έσπρωχνε το κεφάλι όλο και πιο γρήγορα. Με πήρε στα χέρια του και μ' έβαλε να καθίσω πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, με την πλάτη μου ακουμπισμένη στον τοίχο.

Μπήκε μέσα μου κι άρχισε να με γαμάει με κινήσεις που όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο γρήγορες και δυνατές. Κοίταξα λοξά κι απ' το παράθυρο είδα μια γειτόνισσα να απλώνει ρούχα.
Αδιαφορώντας για το αν εκείνη μας έβλεπε ή μας άκουγε, αγκάλιασα πιο σφιχτά το Μάκη μου, ενώ η ανάσα μου γινόταν όλο και πιο βαριά. Λίγο αργότερα αλλάξαμε στάση κι εγώ στεκόμουν όρθια μπροστά στο τραπέζι, με το ένα μου πόδι στερεωμένο στην καρέκλα και τα χέρια μου ακουμπισμένα στον τοίχο, ενώ ο Μάκης ήταν πίσω μου, γαμώντας το μουνάκι μου ασταμάτητα, μ' ένα ρυθμό πιο ξέφρενο από ποτέ.

Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και του έτριβα τα αρχίδια καθώς εκείνος συνέχιζε να με γαμάει, χουφτώνοντας πότε τα κωλομέρια και πότε τα βυζάκια μου. Μ' ένα μακρόσυρτο «αχ» βγήκε από μέσα του κι άρχισε να χύνει πάνω στα μπούτια και τον κώλο μου.

Η μέρα μου είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο...

Click here for more!