Ήταν το επόμενο πρωί, μετά μια ξέφρενη νύχτα. Ήμασταν και οι δύο με τρομερό πονοκέφαλο από το γερό χθεσινό μεθύσι, γιαυτό και αποφασίσαμε να έχουμε μια εντελώς χαλαρή μέρα και να μην κάνουμε τίποτα. Να περάσουμε όμορφα την ημέρα μας όμως, βλέποντας ταινίες. Εγώ φορούσα ένα λουλουδάτο μίνι νυχτικό και δεν φορούσα καθόλου εσώρουχα. Εκείνος φορούσε μόνο ένα σφιχτό μποξεράκι. Καθίσαμε μαζί στον καναπέ. Είχε βάλει τα πόδια του ψηλά και εγώ καθόμουν στη μέση, γέρνοντας το σώμα μου και ακουμπώντας επάνω στο μπράτσο του καναπέ. Παρόλο που η ταινία στο βίντεο άρχισε, κατάλαβα ότι δεν θα την βλέπαμε όλη..

Σιγά-σιγά άρχισε να χαϊδεύει τα χέρια μου και μετά προχώρησε στην κορυφή του στήθους μου. Η αναπνοή μου έβγαινε βαριά και από όσο εγώ μπορούσα να αισθανθώ τον εαυτό μου, κατάλαβα πως είχα αρχίσει να υγραίνομαι. Η αναπνοή μου άρχισε να μετατρέπεται σε ένα χαμηλό βογγητό και δεν ήθελα να τον σταματήσει. Μου φίλησε τον λαιμό μου απαλά και πήγε την γλώσσα του κάτω από το σαγόνι μου που ήξερε ότι μου άρεσε. Τον κοίταξα βαθειά στα μάτια, με την ελπίδα πως θα καταλάβει τι σκεπτόμουν και να μου το κάνει. Το μόνο που ήθελα και το ήξερε, ήταν να μου τρίψει το υγρό μουνί μου.

Τα χέρια του τράβηξαν και κατέβασαν τις τιράντες του νυχτικού μου και φάνηκαν τα τεράστια στητά στήθη μου με τον ροζ κύκλο γύρω από τις ρόγες. Η γλώσσα του έγλειφε τα αυτιά μου και το λαιμό μου. Τώρα με είχε σπρώξει και με έβαλε μπρούμυτα στον καναπέ.

-Μην σταματήσεις, φώναξα.

Έτσι όπως ήμουν σχεδόν μπρούμυτα, μπορούσα να αισθανθώ το καβλί του και το βάρος του επάνω στην πλάτη μου και η κίνηση του άρχισε να γίνεται πιο έντονη. Τα χέρια του γλίστρυσαν κάτω από τα πόδια μου, η αναπνοή μου όλο και πιο βαριά όπως πλησίαζε στο υγρό μουνί μου.

-Είσαι ο καλλίτερος γαμιάς μου, του είπα.

Όπως με έγλυφε στο μουνί μου, του χάϊδευα τα μαλλιά και την πλάτη. Τον ένοιωθα να έχει ανατριχιάσει από ηδονή όταν κατάλαβε πόσο υγρή με είχε κάνει. Έβαλε δύο δάχτυλα μέσα μου και άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου με το άλλο του χέρι, ενώ η γλώσσα του μου έγλειφε τις όρθιες θηλές μου. Σκεπτόμουν εκείνη την ώρα ότι ίσως αυτή ήταν η καλλίτερη στιγμή σεξ που είχα στη ζωή μου. Η κλειτορίδα μου έκαιγε και ήμουν σε έκσταση, ενώ ο κόλπος μου κατέβαζε όλο και περισσότερα υγρά.

Σηκώθηκα από τον καναπέ, πήρα μία βαθειά αναπνοή, ηρέμησα για ένα δευτερόλεπτο και μετά γονάτισα στο πάτωμα. Έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια του και τον πίεσα για να τα ανοίξει περισσότερο. Μόλις βρήκα την στάση που ήθελα, πήρα το καβλί του στο στόμα μου. Ήταν κόκκινο γιατί τόση ώρα τριβόταν στο μποξεράκι του και είχε λίγο πρηστεί. Ήθελα να τον ανακουφίσω όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.

Πιπίλαγα το πρησμένο καβλί του σιγά σιγά στην αρχή και απαλά, ενώ τα χέρια μου είχαν πιάσει τα σκληρά αρχίδια του και τα έτριβα. Αυτός μούγκριζε, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να βρω τον ρυθμό μου και πάω όλο και πιο γρήγορα μέχρι να τον βάλω πολύ βαθειά στο στόμα μου.

Με σήκωσε και ενώ ξάπλωσε ανάσκελα στον καναπέ, με έβαλε να καθήσω επάνω του και μου τον κάρφωσε όλον βαθειά μέσα στο μουνί μου. Για ένα λεπτό δεν μπορούσα να αναπνεύσω και η ένταση ήταν τόσο έντονη, αλλά δεν ήταν αρκετή και ακριβώς αυτό που θέλαμε και οι δύο για τώρα. Έβαλε τα χέρια του γύρω από τους γοφούς μου και όπως με κρατούσε σφιχτά με χτύπαγε επάνω στο καβλί του. Μουγκρίζαμε και οι δύο και δεν ακουγόταν τίποτε άλλο εκτός από τον ήχο που έκανε το καβλί του όταν μπαινόβγαινε στο μουσκεμένο μουνί μου.

Έχει κάνει το σώμα μου σαν τόξο όπως με τραβάει κοντά του και μου γλείφει τις θηλές μου και μετά με κάνει να γέρνω προς τα πίσω για να μπαίνει μέσα μου με δύναμη. Καταλαβαίνω ότι θέλω να χύσω, όμως αντιστεκόμουν στον πειρασμό και δεν ήθελα να τελειώσω. Όταν ξαφνικά, νιώθω δύο δάχτυλα νω τρίβουν την κλειτορίδα μου. Δεν μπορούσα πια να κρατηθώ.. Τον άρπαξα και τον κόλλησα επάνω μου ενώ εκείνος μου έκανε όσο πιο άγριο σεξ μπορούσε για να με ξεκαβλώσει. Τα νύχια μου έμπαιναν στο δέρμα του την ώρα που έχυνα. Ήμουν σε έκσταση όταν τελείωνα.

Έκανε ζέστη και εγώ είχα ιδρώσει πολύ. Έκαιγα ολόκληρη με το μουνί μου να στάζει. Μου ήταν πολύ δύσκολο να τον κρατήσω και άλλο μέσα μου και για να τον καβλώσω περισσότερο έβαλα το πρόσωπο του ανάμεσα στα στήθη μου και τον έπνιξα με την ροδαλή σάρκα μου. Αιστάνθηκα το σώμα του να σταματάει να κουνιέται με τον γνωστό μας ρυθμό και με μιας να τον βάζει όλον μέσα. Σφίχτηκα και άλλο επάνω του και έχυσε βαθειά μέσα μου..

Μας πήρε πάνω από ένα λεπτό να ανασάνουμε και πάνω από δέκα λεπτά να συνέλθουμε. Θα το πω ακόμη μια φορά, ότι το αγουροξυπνημένο γαμήσι είναι το καλλίτερο..


Click here for more!