Με λένε Νίκο και είμαι 31 η γυναίκα μου η Ελένη είναι 30. Κάνουμε σεξ αρκετά συχνά. Μου αρέσει να της κάνω στοματικό και να την γαμάω από τον κώλο. Το πρωκτικό δεν της πολύ αρέσει αλλά έχουμε βρει την λύση και το κάνουμε από εκεί όταν έχει περίοδο.
Όταν της κάνω γλυφομούνι και χύνει, μετά μου αρέσει να την φιλάω στο στόμα πράγμα που είδα ότι δεν την ενοχλεί.

Όλα άλλαξαν ένα βράδυ όταν ήταν στις δύσκολες μέρες. Ενώ την φιλούσα και ήμουν έτοιμος να της πάρω το κωλαράκι, με σταματάει και με ρωτάει αν θέλω να δοκιμάσω ότι κάνω και σε αυτή… αν μου άρεσε να παίξει αυτή μαζί μου χωρίς εγώ να αρνηθώ όπως κάνει και αυτή.

Η ιδέα με καύλωσε χωρίς να ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια.

Άρχισε να με φιλάει στο στόμα με πάθος. Μετά κατέβηκε στις ρώγες μου άρχισε να τις γλείφει ενώ με το χέρι χάιδευε τον πούτσο μου που είχε γίνει κάγκελο. Αφού με καύλωσε όσο ποτέ, πήρε το καυλί μου στο στόμα της. Εγώ κρατούσα τη βάση του πούτσου και αυτή με το δεξί χέρι έπαιζε με της ρώγες μου, ενώ το αριστερό χάιδευε την κωλότρυπα μου. Η καύλα ήταν το κάτι άλλο! Ένιωθα ότι θα εκραγώ!!! Όταν έβαλε ένα δάχτυλο μέσα μου, ένα βογκητό βγήκε από το στόμα μου.

-    Σου αρέσει ε; Με ρωτάει.
-    Πολύ! Συνέχισε… κι άλλο...
Το δάχτυλο της κουνιόταν μέσα μου και το καυλί μου σπαρταρούσε στο στόμα της.
-    Θα χύσω! Δεν μπορώ άλλο. Της λέω.
-    Όχι ακόμα… δεν τελείωσα ακόμη μαζί σου. Γύρνα μπρούμυτα.
Γυρνάω, με βάζει στα τέσσερα και αρχίζει να μου γλύφει τα αρχίδια με το δάχτυλο μέσα μου. Μετά το βγάζει και αρχίζει να μου γλύφει την τρύπα. Αφού την σάλιωσε καλά, έβαλε άλλο ένα δάχτυλο μέσα μου.

-    Πονάω… βγάλτο! Της λέω.
-    Ένα λεπτό αγάπη μου… έχουμε βαζελίνη, αυτή που βάζεις σε μένα. Σου είπα θα σου κάνω ακριβώς ότι μου κάνεις. Απαντάει.

Ανοίγει το συρτάρι και βγάζει το κουτάκι, βάζει βαζελίνη στα δάχτυλα της και αρχίζει να τα τρίβει στην τρύπα μου. Δεν πίστευα τι μου έκανε! Καύλωσα τόσο πολύ που της ζήτησα να μου τα βάλει.

Με γυρνάει ανάσκελα και πάλι παίρνει τον πούτσο στο στόμα. Αρχίζει να μου κάνει πίπα ενώ μπήκε ξανά ένα δάχτυλο μέσα μου. Ανασήκωσα τη μέση μου και τότε μου βάζει άλλο ένα… τρελάθηκα από καύλα!!!

Άρχισα να κουνιέμαι και να ζητάω κι άλλο…
Μόλις μου έβαλε από πίσω το τρίτο δάχτυλο, ο πούτσος μου έχυσε. Η γυναίκα μου δεν έβγαλε τον πούτσο από το στόμα της όσο έχυνα, πράγμα που δεν είχε ξανακάνει.

Αφού έχυσα, σηκώνεται από το καυλί με πλησιάζει και με φιλάει αφήνοντας τα χύσια μου να τρέξουν.
Τα ένιωσα στο στόμα μου ζεστά…
Δεν σταμάτησε να με φιλάει μέχρι να τα πιούμε…
Δεν έφερα καθόλου αντίσταση. Την άφησα να μου κάνει ότι της έκανα και ήταν πραγματικά όμορφα.

Από τότε η σεξουαλική μας ζωή δεν είναι η ίδια.

Click here for more!