Είχαμε παντρευτεί εδώ και μερικά χρόνια και είχαμε πολύ έντονη ερωτική ζωή με την γυναίκα μου. Μερικές φορές, ήταν παραπάνω από ενεργή θα έλεγα. Αλλά όπως όλα τα ζευγάρια, ήρθε και μια εποχή όπου χρειάζεται να προσθέσεις και λίγο αλατοπίπερο. Είχα αγοράσει ένα βιβλίο πριν λίγες μέρες και διαβάζοντας μερικές από τις σκηνές με παρτούζες και όργια είχα καβλώσει πολύ και άρχισε να μου γίνεται έμονη ιδέα η παρτούζα. Αυτό το βιβλίο όταν το τελείωσα το διάβασε και η γυναίκα μου και μια μέρα όπως ξανάπεσε στα χέρια μου, είδα ότι όχι μόνο το είχε διαβάσει αλλά και είχε υπογραμίσει με κόκκινο στυλό κάποια σημεία που ήταν ιδιαίτερα ερεθιστικά. Άρα λοιπόν αποδείχθηκε ότι δεν χρειαζόταν να φοβάμαι να της το προτείνω, γιατί είχε και εκείνη τις ίδιες ανησυχίες με εμένα και μάλιστα προκάλεσε την συζήτηση για το πώς πρέπει να το κάνομε.

Καθίσαμε και το συζητήσαμε και συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να τηρηθούν κάποιοι βασικοί κανόνες. Θέλαμε να βρούμε έναν άνθρωπο για να είναι ο τρίτος της παρέας, που να είναι στην ηλικία μας, θα έπρεπε να μην είναι φίλος ή γνωστός, να είναι εμφανίσημος και “οπωσδήποτε” υγιής. Βγήκαμε στην αναζήτηση από το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τη συμφωνία μας και ψάχναμε για αυτό που θέλαμε. Ήμασταν τόσο καυλωμένοι.. Μην νομίζετε ότι είναι απλό θέμα να βρεις κάποιον για παρτούζα. Όποιον βλέπαμε και του πιάναμε λίγο κουβέντα, μετά από λίγο βρίσκαμε ότι δεν μας έκανε γιατί κάποιο κουσούρι θα είχε και έτσι φάγαμε σχεδόν όλη την εβδομάδα. Άρα θα βάζαμε αγγελία στο ίντερνετ. Ήμασταν λίγο αμήχανοι γιατί δεν ξέραμε τι να γράψουμε αλλά τελικά είχε και την πλάκα του όταν μετά διαβάζαμε αυτά που ζητούσαμε στην αγγελία μας.Είχαμε γράψει: Ζευγάρι, γύρω στα 30 ψάχνει για τρίτο άτομο να διασκεδάσουν όλοι μαζί. Μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε στον χώρο μας. Πρέπει να είναι λιγότερο από 80 κιλά, ελεύθερος, καθαρός, να είναι υγιής και να μην καπνίζει. Φωτογραφία θα μας ενδιέφερε. Γράψαμε το e-mail μας και βάλαμε την αγγελία μας λοιπόν και δημοσιεύθηκε την Παρασκευή το πρωί. Το Σάββατο το πρωί είχαμε ξυπνήσει αργά και μόλις είχα ανοίξει τον υπολογιστή μου ανυπόμονος ελπίζοντας για μια απάντηση. Άρχισα να ξεφωνίζω από την μεγάλη μου χαρά που είχαμε τρεις απαντήσεις στην αγγελία μας. Η καρδιά μου χτυπούσε όπως άνοιγα τα e-mail. Ήταν εύκολο να διαλέξουμε τον έναν από τους τρεις. Το όνομά του ήταν Μάνος και είχε βάλει και φωτογραφία του. Η γυναίκα μου τον βρήκε χαριτωμένο. Συγκέντρωνε όλα όσα ζητήσαμε, ήταν καλά τα προσόντα του (τουλάχιστον από την δική του περιγραφή, η οποία για μένα σήμαινε ότι έπρεπε τουλάχιστον να έχει εικοσάποντο πούτσο) και πως χώρισε πρόσφατα από ένα αποτυχημένο γάμο. Μας φάνηκε να είναι ειλικρινής και έντιμος.

Του απαντήσαμε και μετά από αρκετά e-mail, κανονίσαμε μια συνάντηση σε ένα μπαράκι στην άλλη πλευρά της πόλης για να μην μας γνωρίζει κανένας. Λοιπόν, το βράδυ πήγε καλά και πριν το καλοκαταλάβουμε, έβαζα το κλειδί στην πόρτα του διαμερίσματός μας και έδειχνα στον Μάνο το σαλόνι μας, ενώ είχαμε ήδη πιεί αρκετά ποτά στο μπαρ. Συζητούσαμε για διάφορα θέματα πολύ άνετα μέχρι αργά τη νύχτα, αλλά αν και η συζήτηση κυλούσε όλοι γνωρίζαμε τι θέλαμε.. Πήρα εγώ την πρωτοβουλία και έκλεισα την τηλεόραση και έβαλα στο dvd μια ταινία πορνό. Όλοι ήμασταν ικανοποιημένοι με την τροπή της βραδιάς και χωρίς άλλη συζήτηση άρχισαν να βγαίνουν τα παπούτσια μας και τα ψηλοτάκουνα της γυναίκας μου.

Εμείς οι δυο άντρες είχαμε καθήσει στον καναπέ, έτσι η γυναίκα μου σηκώθηκε από την καρέκλα της και πέρασε προκλητικά μπροστά σε μένα και τον Μάνο. Και οι δυο μας όμως, προσπαθούσαμε να τραβήξουμε την προσοχή του Μάνου και τα χέρια μας άρχισαν να περιπλανιόνται στα σώματα μας. Ο σύζυγος και η σύζυγος χάϊδευαν ο ένας τον άλλον.. Η γυναίκα μου έσκυψε πίσω καθώς το φιλί μας τελείωσε, έβαλε το χέρι της γύρω από το λαιμό του Μάνου για να φέρει το πρόσωπό του κοντά της και να τον φιλήσει. Η γυναίκα μου έχει πολύ ωραίες ρόγες. Όχι τεράστιες αλλά πάντοτε σκληρές και με ωραίο σχήμα.

Καθώς έσκυψε μπροστά και σήκωσε την μπλούζα της επάνω της, ο Μάνος τις είδε. Ήμουν λίγο έκπληκτος γιατί δεν φορούσε σουτιέν και υπέθεσα ότι η γυναίκα μου είχε βγάλει το σουτιέν της, ενώ ήμασταν στο μπαρ και πίναμε. Συνειδητοποιώντας ότι είχε κάνει κινήσεις όπως αυτή απόψε για να εντυπωσιάσει έναν ξένο, με κάβλωσε. Οι ρόγες της ήταν όρθιες, ως συνήθως, και όπως χούφτωσα το στήθος της, ο Μάνος κάβλωσε και αυτός και του σηκώθηκε. Πήρε τις καφέ ρόγες της στο στόμα του και τις έφερνε με την γλώσσα του γύρω από τα χείλη του, καθώς του σηκωνόταν ακόμα περισσότερο. Έσκυψε πίσω και με μια γρήγορη κίνηση της έβγαλε την κιλότα και γιορτάσανε τα μάτια του την ομορφιά που είχε μπροστά του. Εγώ είχα ήδη βγάλει τα ρούχα μου και τα έριξα επάνω στην πλάτη του καναπέ και το σλιπάκι μου κατέβηκε με δυσκολία, γιατί το καβλί μου είχε πρηστεί και θα σκιζόταν.

Εκείνη, το άρπαξε αμέσως το και άρχισε να το μασουλάει με ανυπομονησία, φέρνοντάς με στην πιο δύσκολη για εκείνη την στιγμή κατάσταση γιατί δεν ήθελα να κάνομε ότι ήταν να κάνομε μόνοι μας. Έσερνε το στόμα της πάνω και κάτω στον πούτσο μου και τα χέρια της τρίβοντας απαλά τη βάση από τα αρχίδια μου, μου χτυπούσαν τις μπάλες. Είχα αρχίσει ήδη να μουγκρίζω, γιατί μου άρεσε να μου περιποιείται το σκληρό καβλί μου (και σε κάποιο βαθμό ήμουν ανακουφισμένος, γιατί παρότι είχαμε καινούργιο άτομο μαζί μας, εκείνη είχε μπει γρήγορα στο ρόλο της).

Ο Μάνος ακολούθησε το σύνθημα μου και μέσα σε λίγα λεπτά στεκόταν απέναντι από την γυναίκα μου παίζοντας απαλά και με άνεση το καβλί του. Δεν ήταν δύσκολο να γίνει τεράστιος και το μέγεθος του είχε ήδη αυξηθεί σε επίπεδο «άκρως ικανοποιητικό».. Η γυναίκα μου τον είδε και εντυπωσιάστηκε αλλά συνέχισε να μασουλάει τον δικό μου πούτσο, ενώ παράλληλα άρχισε να βάζει στο στόμα της και τον δικό του για να του δώσει την ίδια απόλαυση που μου έδινε και εμένα. Το θέαμα αυτό με έκανε να καβλώσω ακόμη πιο πολύ. Αποτραβήχτηκε από εμένα για λίγα δευτερόλεπτα για να θαυμάσει το μεγαλείο του Μάνου, αλλά και εγώ επίσης αναγνώρισα ότι ο πούτσος του ήταν το πιο όμορφο πουλί που είχα δει μέχρι τώρα. Ήταν σκληρό τώρα και σηκωμένο προς τα πάνω. Η γυναίκα μου συνέχισε να γλείφει και τους δυο μας ενώ κρατούσε τα πουλιά μας στα χέρια της.

Οι ρόγες της ήταν πολύ μεγάλος πειρασμός για μένα και έτσι γονάτισα και άρχισα να πιπιλίζω τα στήθη της και να δίνω έμφαση στις ρόγες της ακόμη περισσότερο. Το χέρι μου έφτασε μέχρι τα μπούτια της και ανάμεσα τους βρήκε ακριβώς αυτό που περίμενα ζεστό, υγρό και πρόθυμο να αγγιχτεί. Ο πούτσος του άλλου εξακολουθούσε να έχει την καλλίτερη μεταχείρηση από τα χέρια και το στόμα της γυναίκας μου, αλλά σε κάποια στιγμή που εκείνη είχε αφοσιωθεί στα αρχίδια του περισσότερο, εγώ βρήκα την ευκαιρία να αρπάξω αυτό το μαγικό όργανο και να παίξω μαζί του. Έτσι η γυναίκα μου είχε την ευκαιρία να ξαπλώσει στον καναπέ, έτσι ώστε να μπορεί να ανοίξει τα πόδια της. Τα χέρια της έπαιζαν με το υγρό μουνί της και εμείς οι δύο ακούγαμε τον ήχο από τους νόστιμους χυμούς του που έτρεχαν, καθώς τα δάχτυλα της γλιστρούσαν επάνω και κάτω στα υγρά της μουνόχειλα.

Χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερη πρόσκληση, ο Μάνος έχωσε το κεφάλι του στο μουνί της και εκείνη βογγούσε όπως η γλώσσα του έγλειψε το μουνί της σε όλο του το μήκος, βρίσκοντας σχεδόν αμέσως το μαγικό σημείο που την κάβλωνε τόσο πολύ. Τα μάτια της ήταν κλειστά, όπως αυτή βογγούσε από το γλύψιμο του έμπειρου φίλου μας και εγώ πήρα σε μια θέση δίπλα της, έτσι ώστε θα μπορούσε να πιπιλίζει και το καβλί μου. Ένοιωθα την μεγάλη κάβλα και το χύσιμο να έρχεται, για αυτό τραβήχτηκα από το στόμα της και ρώτησα τον Μάνο αν ήθελε να την γαμήσει μόνος του. Εκείνη το παρακάλεσε σχεδόν! Ζήτησα από τον άλλον όχι μόνο να το απολαύσει και να την γαμήσει, αλλά να την ξεσκίσει.

Πήρε θέση λοιπόν επάνω της ενώ εκείνη και πάλι καταβρόχθισε σε πουλί μου στο στόμα της και τον έβλεπα όταν το πουλί του γλίστρησε σκληρό και απότομο σαν κεραυνός στο υγρό και ανυπόμονο μουνί της. Εκείνη σπαρταρούσε και μουρμούριζε όταν ο πούτσος του άρχισε να της χύνει σταδιακά όλο και πιο πολύ στην μήτρα της. Ο Μάνος είχε αρχίσει τώρα να αναστενάζει και η γυναίκα μου πλησίαζε και εκείνη να χύσει. Ήταν πάρα πολύ για μένα όλο αυτό και αιστάνθηκα τα χύσια μου να πετάγονται έξω από τον πούτσο μου καθώς ο άλλος άρχισε να την γαμάει πολύ σκληρά και αυτό έφερε τον οργασμό μου στο ζενίθ. Ένοιωθα το καυτό μου υγρό να βράζει στις μπάλες μου να κατεβαίνει και να εκρήγνυται στο στόμα της.. Δεν είχε καταπιεί συχνά χύσια, αλλά υποθέτω ότι ήθελε να κάνει ένα ξεκίνημα τώρα και έτσι μου πήρε και την τελευταία σταγόνα. Όπως εγώ μούγκριζα και την έχυνα, ο άλλος την γαμούσε ακόμα σκληρότερα. Ο μαλακωμένος και ανάλαφρος τώρα πούτσος μου, γλίστρησε από το στόμα της και της επέτρεψε τώρα που ήταν ελεύθερο να ουρλιάζει καθώς έχυνε και εκείνη. Ο Μάνος τραβήχτηκε από μέσα της και εγώ μπορούσα να δω τον πούτσο του να στάζει από τα χύσια τους καθώς εκείνη είχε αφοσιωθεί τώρα στον δικό της έντονο οργασμό.

Επιτρέψτε μου να σας πω, ότι και οι τρεις μας ήμασταν απόλυτα ικανοποιημένοι μετά από αυτή την πρώτη εμπειρία και το συζητήσαμε όταν καθήσαμε στον καναπέ, ζεστοί ακόμα και ιδρωμένοι με την κάβλα μας ακόμα στα σώματα μας. Δεν σταμάτησε εκεί όμως.. Μέσα σε 30 λεπτά ήμασταν όλοι καβλωμένοι και πάλι και απολαμβάναμε το σεξ με τρόπους που μόνο είχαμε ονειρευτεί πριν.


Click here for more!