Με λένε Μιχάλη και είμαι από την Βόρεια Ελλάδα. Πριν πέντε χρόνια βρέθηκα για μια εβδομάδα στην Αθήνα για να πάρω μέρος σε ένα συνέδριο. Έμενα σε ένα από τα καλά και κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης και είχα αφιερώσει τις ώρες μου εκείνες τις μέρες στα του συνεδρίου και στις επαφές που είχα να κάνω, όχι μόνο με συναδέλφους ξένους και έλληνες, αλλά και με συγγενείς που μένουν στην Αθήνα, οπότε απορροφημένος όπως ήμουν, δεν κατάλαβα το πώς πέρασαν οι μέρες και χωρίς μάλιστα να μου δοθεί η δυνατότητα να διασκεδάσω. Μέχρι την τελευταία βραδιά διαμονής μου στην πρωτεύουσα.
 
 Εκείνο το Σαββατιάτικο βράδυ λοιπόν ήμουν αποφασισμένος να βγω και να ξεδώσω, αφού και το συνέδριο είχε τελειώσει και κάποιες καλές γνωριμίες είχα κάνει. Δεν ήξερα όμως το τι με περίμενε. Πριν βγω κατέβηκα κατά της δέκα να πιω ένα ποτό στο μπαρ του ξενοδοχείου. Καθώς λοιπόν απολάμβανα το ποτό μου, παρατήρησα έξω αλλά και στο εσωτερικό του ξενοδοχείου μια αυξημένη κίνηση και αυτό που διέγειρε την περιέργεια, οπότε ρώτησα τον μπάρμαν για το τι συνέβαινε. Μου είπε λοιπόν πως στο ρουφ γκάρντεν του ξενοδοχείου γινόταν μια γαμήλια δεξίωση. Κόσμος πήγαινε κι ερχόταν έξω από το μπαρ και μάλιστα κόσμος την υψηλής κοινωνίας, τα διαμάντια και τα σμόκιν πήγαιναν σύννεφο, όπως και οι αυτοκινητάρες. Ενώ λοιπόν εγώ και ο μπαρμαν σχολιάζαμε τα τεκταινόμενα, δεν κατάλαβα πως κοντά στο μπαρ ήρθαν κι έκατσαν δύο υπέροχα θηλυκά. Όταν γύρισα λοιπόν για να κοιτάξω προς τα έξω, το βλέμμα μου έπεσε επάνω σε δύο εξαιρετικά καυτές παρουσίες, η μια ήταν μελαχρινή με πράσινα μάτια που σου έκοβαν την ανάσα που σε συνδυασμό με τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της και το καταπληκτικό μαύρο φόρεμα της, συμπλήρωναν το τέλειο σκηνικό και η άλλη όμως δεν πήγαινε πίσω, ξανθιά με γαλάζια μάτια και χείλη φωτιά, και ένα κόκκινο φόρεμα χλιδάτο.
 
 Τα κορμιά τους αν και δεν μπορούσα να τα διακρίνω καλά αφού είχαν κάτσει πρέπει να ήταν εξίσου καυτά. Το βλέμμα θαυμασμού που τις έριξα όμως δεν πέρασε απαρατήρητο, αφού οι δύο κούκλες με κοίταξαν, χαμογέλασαν και κάτι ψιθύρισαν η μια στην άλλη. Αυτό μου έδωσε το θάρρος να τις πλησιάσω και να πιάσω κουβέντα μαζί τους. Μου συστήθηκαν ως Ελένη η μελαχρινή και Εύη η ξανθιά. Τις ρώτησα αν έμεναν στο ξενοδοχείο και μου είπαν ότι είχαν έρθει για την γαμήλια δεξίωση, μια και η νύφη ήταν πολύ καλή τους φίλη, «και τότε τι κάνετε εδώ;» τις ρώτησα, «δεν θα έπρεπε να είστε με την φίλη σας;», «ε ναι μωρέ» μου απάντησε η Εύη, «βαρεθήκαμε όμως εκεί επάνω, τόση ώρα, δεν συμβαίνει και τίποτα το ιδιαίτερο, δεν έχει ενδιαφέρον», τα λόγια της ήταν όλο νόημα, έκανα κι εγώ την αναμενόμενη ερώτηση «και σαν τι θα έπρεπε δηλαδή να συμβεί για να έχει ενδιαφέρον;», «ε να» απαντά η Ελένη, «δεν έχει ενδιαφέροντες τύπους όπως εσύ για να περάσει η ώρα μας ευχάριστα» και απλώνει το χέρι κάτω από το τραπέζι και μου χουφτώνει τον πούτσο, ομολογώ πως δεν περίμενα μια τέτοια κίνηση τόσο σύντομα, ξαφνιάστηκα και κόλλησα για λίγο, «τι έγινε κατάπιες την γλώσσα σου;» με ρώτησε η Εύη και απλώνει και αυτή το χεράκι της προς τον ήδη καυλωμένο μου πούτσο, «μμμμ, κάτι πολύ καλό κρύβεται εδώ κάτω» σιγοψιθύρισε η Ελένη, εγώ είχα αρχίσει να ιδρώνω και να αισθάνομαι από την μια άβολα, από την άλλη όμως μου άρεσε το όλο σκηνικό, «κορίτσια, δεν νομίζετε πως δεν είμαστε στο κατάλληλο μέρος για αυτήν την «δουλεία»

«έχεις να προτείνεις κάτι;» με ρώτησε η Ελένη,
«αφού θέλετε να περάσετε καλά, δεν ανηφορίζουμε για το δωμάτιό μου και να συνεχίσουμε εκεί το παιχνίδι;»,
κοιτάχτηκαν στα μάτια, έριξαν από ένα πονηρό βλέμμα η μια στην άλλη και χωρίς να μου πουν τίποτα σηκώθηκαν κρατώντας με από τα χέρια και αφού πιαστήκαμε αγκαζέ κατευθυνθήκαμε στο ασανσέρ. Μπήκαμε μέσα και καθώς έκλεινε η πόρτα άρχισαν η μια να φιλάει την άλλη, εννοείτε ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό, δεν μου είχε συμβεί κάτι ανάλογο στο παρελθόν, είχα πάρει φωτιά, δεν με χωρούσαν πλέον τα ρούχα μου και η διαδρομή του ασανσέρ αν και σύντομη μου φάνηκε πολύ μεγαλύτερη.

Φτάσαμε στον δωδέκατο όροφο που έμενα, και σχεδόν έτρεξα από την ανυπομονησία για να ανοίξω την πόρτα. Μόλις μπήκαμε μέσα, οι δυο πουτανίτσες με έριξαν στο κρεβάτι και άρχισαν να με γδύνουν, η Εύη έσκυψε και κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου, οι γλώσσες μας ξεκίνησαν ένα τρελό ηδονικό παιχνίδι, την ίδια ώρα η Ελένη είχε ξεκινήσει να μου παίρνει ένα καταπληκτικό τσιμπούκι βγάζοντας ηδονικά μουγκρητά , μπαινόβγαζε τον πούτσο μου στο στόμα της με τρόπο τέτοιο σαν να εξαρτιόταν η ζωή της από αυτό. Την ακολούθησε και η Εύη και άρχισαν και οι δυο μαζί να μου γλύφουν το καυλί και τα αρχίδια. Το τσιμπούκι της Εύης ήταν διαφορετικό, της άρεσε να μου γλύφει το κεφαλάκι του πούτσου μου και ταυτόχρονα να μου τον παίζει.

Αισθανόμουν το αίμα μου να βράζει στην κυριολεξία, άρπαξα την Εύη από την μέση και έφερα το καυτό μουνάκι της στο στόμα μου, ξεκίνησα να την γλύφω με μανία, έχωσα ένα δάχτυλό μου στο κωλαράκι της και με το άλλο χέρι έτριβα την κλειτορίδα της κάνοντάς την να βγάζει πνιχτά μουγκρητά καύλας.

Δεν άντεξα για πολύ, με μια πρωτόγνωρη κραυγή άρχισα να χύνω τόσο έντονα και τόσο μεγάλη ποσότητα που νόμισα πως θα μείνω στον τόπο. Τα πουτανάκια προσπαθούσαν να πιουν τα χύσια μου και παράλληλα έπαιζαν με τις γλώσσες τους πάνω από τον πούτσο μου. Αφού συνήλθα, συνέχισα να γλύφω και να ρουφώ το μουνάκι της Εύης, είχα επικεντρώσει την προσοχή μου και την γλώσσα μου στην κλειτορίδα της. Την ρουφούσα και παράλληλα έβαζα δυο δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της, σε λίγο την άκουσα να φωνάζει να με βρίζει και ταυτόχρονα να φτάνει στον πρώτο της οργασμό. Έχυνε κι εγώ γευόμουν τα υγρά της, που είχαν ομολογώ υπέροχη γεύση. Πήρα μερικές ανάσες και άκουσα την Ελένη να λέει με παράπονο και νάζι, «για εμένα δεν έχει τίποτα;», σηκώθηκα, την άρπαξα και την έριξα μπρούμυτα στο κρεβάτι, ενώ ήμουν στην άκρη του κρεβατιού την τράβηξα απότομα στην άκρη και έσκυψα ανάμεσα στα υπέροχα πόδια της.

Άρχισα να της γλύφω τα δάχτυλα των ποδιών της, έπειτα έφτασα με ρουφηχτά φιλιά και μικρές δαγκωματιές στις γάμπες της, συνέχισα στο εσωτερικό των μηρών και έφτασα στο κωλαράκι της, την άκουγα να βγάζει γουργουρητά καύλας και ευχαρίστησης, την ίδια ώρα η Εύη είχε βάλει το μουνάκι της μπροστά στο στόμα της φίλης της, η οποία το έγλυφε ηδονικά ..

Όπως λοιπόν ανέφερα την προηγούμενη φορά, είχα μπροστά μου δύο εξαιρετικά καυλιάρικα μωρά, βρισκόμουν ανάμεσα από τα πόδια της Ελένης έτοιμος να χιμήξω στο κωλαράκι της και κυριολεκτικά να το φάω, ενώ την ίδια στιγμή η φίλη της η Εύη απολάμβανε ένα φανταστικό όπως καταλάβαινα από τα μουγκρητά και τις εκφράσεις γλυφομούνι.

Είχα αρχίσει να καυλώνω και πάλι σε έντονο βαθμό, ίσως εντονότερο από την προηγούμενη φορά και αυτό με έκανε να αρχίσω να χτυπάω με ελαφρά στην αρχή χτυπήματα τα κωλομάγουλα της Ελένης και σταδιακά αύξανα την ένταση, το μελαχρινό μωρό άρχισε να βγάζει πραγματικούς γρυλλισμούς και κραυγές πόνου και ηδονής, αυτή η κατάσταση άρχισε κυριολεκτικά να με τρελαίνει, αισθανόμουν πως ένα θηρίο, ένα κτήνος έβγαινε από μέσα μου.

Σταμάτησα απότομα τα χτυπήματα και έπεσα με τα μούτρα επάνω στο κωλαράκι της και άρχισα να το φιλάω και να το δαγκάνω πότε ελαφρά, πότε ποιο δυνατά, η Ελένη άρχισε να μου φωνάζει, «ναι, μην σταματάς, συνέχισε καριόληηηη!», η φωνή της ήταν σκέτη καύλα. Έφτασα στην στενή της τρυπούλα και άρχισα να την γλύφω, κυκλικά στην αρχή και έπειτα έχωνα μέσα την γλώσσα μου, το πουτανάκι απολάμβανε την όλη κατάσταση, το ίδιο βέβαια και η Εύη που απ ότι καταλάβαινα πλησίαζε σε έναν έντονο οργασμό, έχοντας μέσα στο μουνάκι της τρία από τα δάχτυλα της Ελένης και παράλληλα της γλώσσα της φίλης της να παίζει με την κλειτορίδα της.

Την ώρα που έγλυφα την κωλότρυπα της Ελένης, άρχισα να χώνω δύο δάχτυλα του δεξιού μου χεριού στο μουνάκι της, ενώ ταυτόχρονα μπαινόβγαζα ένα μου δάχτυλο του αριστερού χεριού στο κωλαράκι της. Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν ο πούτσος μου να έχει καυλώσει και να έχει γίνει σκληρός σαν ατσάλι, ήθελα να τον καρφώσω στην κυριολεξία μέσα στο καυτό κωλαράκι που βρισκόταν μπροστά μου, σηκώθηκα λοιπόν όμως η Εύη με σταμάτησε, σηκώθηκε από το κρεβάτι, μετά από έναν εντονότατο ομολογώ οργασμό που της χάρισε η φίλη της και ήρθε κοντά μου.

Έσκυψε και μου έπιασε το καυλί και άρχισε να το γλύφει, η αίσθηση ήταν φανταστική, αυτό το κορίτσι ήξερε να παίρνει πίπα. Αφού μου τον σάλιωσε καλά, σαν να διάβασε την σκέψη μου τοποθέτησε το κεφαλάκι του πούτσου μου στην είσοδο της κωλότρυπας της Ελένης, λέγοντας μου ψιθυριστά στο αυτί, «ξέσκισέ την, την πουτάνα!» και αυτό έκανα, με μια κίνηση κάρφωσα τα μισά σχεδόν από τα δεκαοχτώ εκατοστά του καυλιού μου μέσα στο κωλαράκι της Ελένης. Το μελαχρινό μωρό τινάχτηκε και μια έντονη κραυγή πόνου ξεπήδησε μέσα από τα στήθη της, «ααααααχχχχχχχχ με ξέσκισες παλιοπούστηηηηηη!», «μμμμμμμμ τι μου κάνεις καριόληηηηηη», εγώ σαν δαιμονισμένος άρχισα να την καρφώνω και να της λέω, «σε ξεσκίζω μωρή πουτάνα, σε ξεκολιάζω, δεν σου αρέσει; πες μου θες να σταματήσω;», «μμμμμμ αχ αχ μμμμμ, ούτε να το σκεφτείς παλιομμμαλάάάκαααα», ήταν η απάντησή της.

Την ίδια ώρα η Εύη είχε σκύψει και είχε αρχίσει να γλύφει το μουνάκι της φιλενάδας της, κάρφωσε δύο δάχτυλα μέσα, τα έβγαλε και τα έβαλε στο στόμα μου, άρχισα να τα γλύφω ηδονικά στην αρχή, με μανία στην συνέχεια, έβγαλε τα δάχτυλά της από το στόμα μου και τα αντικατέστησε με την γλώσσα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα, εναλλάξ γαμούσαμε με τις γλώσσες μας ο ένας το στόμα του άλλου.

Ξαφνικά έσκυψε από πίσω μου και άρχισε να μου γλύφει την κωλότρυπα, πρώτη φορά μου το έκαναν αυτό και ομολογώ πως με καύλωσε αφάνταστα. Ενώ εγώ κάρφωνα τον πούτσο μου στο κωλαράκι της Ελένης η οποία είχε ήδη φτάσει εν τω μεταξύ σε έναν εξαιρετικά έντονο οργασμό (εκείνη την ώρα πίστεψα πως θα εισβάλλουν στο δωμάτιο οι του ξενοδοχείου και θα μας πετάξουν έξω), η Εύη έχωσε ένα δάχτυλο μέσα στην κωλότρυπά μου, «οοοχχχ τι κάνεις παλιοπουτάναα» της είπα, «δεν σου αρέσει μωρό μου; θες να σταματήσω;» μου απάντησε, δεν απάντησα, μόνο έβγαλα ένα μουγκρητό ηδονής σαν να της έλεγα να συνεχίσει. Ένας πρωτοφανής οργασμός άρχισε να με κατακλύζει και βγάζοντας ένα ήχο που μόνο με τον βρυχηθμό ενός λιονταριού θα μπορούσα να τον συγκρίνω, άρχισα να χύνω και να χύνω μέσα στο κωλαράκι της Ελένης, έχοντας αλληθωρίσει από την καύλα.

Έπεσα στο πάτωμα και η Εύη χίμηξε στον πούτσο μου και άρχισε να γλύφει τα χύσια, αμέσως μετά σειρά είχε η κωλότρυπα της φίλης της την οποία καθάρισε μέχρι τελευταίας σταγόνας. Σε εκείνο το σημείο πίστεψα πως αυτό θα ήταν το τέλος, α μ δε! Οι δυο πουτανίτσες ήταν αχόρταγες. Μερικά λεπτά αργότερα και έπειτα από ένα τσιγάρο η Εύη άνοιξε το τσαντάκι της και έβγαλε ένα δερμάτινο λουράκι. Με την βοήθεια την Ελένης με πλησίασαν και άρχισαν να μου δένουν τον πούτσο και τα αρχίδια και παράλληλα να μου τον γλύφουν, «ρε κορίτσια τι θα γίνει, το πήρατε απόφαση να με ξεζουμίσετε απόψε;» της ρώτησα, «αυτό ακριβώς έχουμε υπόψη μας, εκτός και αν δεν θες;» μου απάντησε η Ελένη και έβγαλε από την μεριά της τρία μαύρα μαντήλια μέσα από το δικό της τσαντάκι και μου έδεσε τα μάτια και τα χέρια.

«Θα είναι πολύυυυ μεγάλη η νύχτα σκέφτηκα» και ένιωσα ένα από τα κορίτσια να κάθεται στον ήδη ξανασηκωμένο από τις περιποιήσεις τους πούτσο μου. Ταυτόχρονα η άλλη ήρθε κι έκατσε επάνω στο πρόσωπο μου, ήταν η Εύη η οποία μου ζήτησε να φάω το μουνάκι της και αυτό ξεκίνησα να κάνω. Εκείνη την στιγμή κι ενώ απολάμβανα ένα αισθησιακό, αργό ανεβοκατέβασμα επάνω στον πούτσο μου από την Ελένη και γευόμουν τα υγρά από το μουνάκι της Εύης, χτύπησε ένα κινητό. Η Ελένη σηκώθηκε και την άκουσα να μπαίνει στην τουαλέτα. Λίγο αργότερα ήρθε, κάτι ψιθύρισε στο αυτί της Εύης και άρχισε έπειτα να με τσιμπουκώνει. Μερικά λεπτά αργότερα άκουσα χτυπήματα στην πόρτα.

«Ωχ» είπα από μέσα μου, «ήρθαν να κάνουν παράπονα» οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου». Η Ελένη ξανασηκώθηκε και κατευθύνθηκε στην πόρτα. Κάτι πήγα να πω, όμως η Εύη δεν με άφησε βάζοντας το μουνάκι της στο στόμα μου. Άκουσα την πόρτα να ανοίγει και

Ενώ λοιπόν γευόμουν το καυτό μουνάκι της αχόρταγης Εύης και η Ελένη με τσιμπούκωνε, κάποιος χτύπησε την πόρτα του δωματίου. Αμέσως η Ελένη σηκώθηκε κι έτρεξε να ανοίξει, εγώ δεν μπορούσα να πω ή να κάνω τίποτε στην κατάσταση και την θέση που ήμουν.

Μόλις άνοιξε η πόρτα μια μελωδική γυναικεία φωνή ακούστηκε να λέει: «αααα ώστε εδώ είστε πουλάκια μου κι εγώ σας έψαχνα όλο το βράδυ. Καλά τι σας έπιασε και με παρατήσατε μόνη μου στην δεξίωση και εξαφανιστήκατε; μμμμ Απ ότι βλέπω όμως είχατε πολύ καυτό λόγο.»

Κι αισθάνθηκα ένα χέρι να μου πιάνει τον πούτσο. Την ίδια ώρα εγώ προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται και κάτι πήγα να πω μάταια όμως, τότε σηκώθηκε από το στόμα μου η Εύη για να με ακούσει τι ήθελα να πω : «ρε κορίτσια δεν θα μου πείτε κι εμένα τι συμβαίνει; Ποια είναι η κυρία;» Δεν πρόλαβα να τελειώσω καλά καλά την φράση μου και κάποιος τράβηξε το μαντήλι από τα μάτια μου. Το απότομο πέρασμα από το σκοτάδι στο φως με ανάγκασε να έχω μισάνοιχτα τα μάτια μου, έβλεπα θολά. Μέσα σε αυτό την θολούρα άρχισα να διακρίνω μια νέα φιγούρα και καθώς τα μάτια άρχισαν να προσαρμόζονται στο φως και η όρασή μου να καθαρίζει, είδα μπροστά μου την ποιο όμορφη γυναίκα που έχω δει στην ζωή μου.

Ξανθιά με γκριζοπράσινα μάτια και ένα τέλειο πρόσωπο, έμεινα με το στόμα ανοιχτό, όχι μόνο με την ομορφιά της αλλά και με κάτι άλλο: Αυτή η πανέμορφη οπτασία φορούσε ένα . νυφικό! Ναι καλά ακούσατε ένα νυφικό.

Εκείνη την ώρα δεν ήξερα τι να πω, είχα χάσει την μιλιά μου. Τότε ακούστηκε η φωνή της Ελένης να λέει: «Μιχάλη να σου συστήσω την φίλη μας την Νάντια, Νάντια ο Μιχάλης». «Χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω» απάντησε η Νάντια και άρχισε να μου κουνάει τον πούτσο σαν να μου κρατούσε το χέρι. Με αυτή την κίνηση τα κορίτσια ξεκαρδίστηκαν στα γέλια. Εκείνη την ώρα συνήλθα κάπως και τις ρώτησα «Συγνώμη αλλά . γιατί φοράει νυφικό;» «Δεν σου είπαμε όταν γνωριστήκαμε πως ήρθαμε για έναν γάμο;» απάντησε η Ελένη, «Ναι» είπα εγώ, «Ε, για τον γάμο της Νάντιας σου μιλούσαμε.»

Έμεινα για δεύτερη φορά με το στόμα ανοιχτό, «μήπως περιμένουμε και τον γαμπρό;» ρώτησα ξανά, και τα κορίτσια γέλασαν. «Αλήθεια που είναι ο Νίκος;» άκουσα την Εύη να ρωτάει γεμάτη απορία την Νάντια. «Ο μαλάκας πήγε και σούρωσε σε σημείο που μόλις φτάσαμε στην γαμήλια σουίτα έπεσε ξερός και κοιμήθηκε και με άφησε εμένα στα κρύα του λουτρού.

Γι αυτό τηλεφώνησα στην Ελένη για να δω που είστε, έψαχνα για παρέα και από ότι φαίνεται στάθηκα διπλά τυχερή, αφού και στο ξενοδοχείο μείνατε καιιιιιι .», «καιιιιιι;» ρώτησα εγώ, «και θα περάσω καλά μαζί σας απόψε» μου απάντησε «εκτός και αν δεν θες;». «Αν δεν έχεις πρόβλημα εσύ, δεν έχω κι εγώ.» της απάντησα και ο πούτσος μου έδειχνε να συμφωνεί απόλυτα «μμμμ το βλέπω» μου απάντησε με την φωνή της γεμάτη καύλα και έκλεισε το μάτι στην Ελένη.

Τότε εξελίχθηκε μπροστά μου μια από τις ποιο ηδονικές και ερωτικές σκηνές που έχω δει: Τα δυο μωρά αγκαλιάστηκαν και άρχισαν να φιλιούνται με πάθος. Οι γλώσσες τους μπλέχτηκαν μεταξύ τους και με τα χέρια τους χάιδευαν η μια το κορμί της άλλης. Στην σκηνή μπήκε και η Εύη χωρίς να χάσει χρόνο και πήγε πίσω από την Νάντια, η οποία βρέθηκε έτσι στην μέση. Η Εύη χούφτωσε από πίσω το υπέροχο στήθος της φίλης της, ενώ η Ελένη άρχισε να την φιλά και να τις γλύφει τον λαιμό. Η Νάντια άρχισε να βγάζει γουργουρητά και καύλας και ευχαρίστησης.

Σιγά σιγά οι δυο φίλες της ξεκίνησαν να της βγάζουν το νυφικό, ώσπου έμεινε μόνο με τα λευκά νυφικά της εσώρουχα. Έμεινα εκεί με την πούτσα στο χέρι να θαυμάζω το φανταστικό κορμί και δεν πίστευα στην τύχη μου που μου έστειλε αυτά τα τρία τρομερά πλάσματα. Σαν να ήταν συνεννοημένες η Ελένη και η Εύη άρχισαν να κατεβαίνουν προς τα κάτω, φιλώντας και γλύφοντας το κορμί της Νάντιας, η οποία είχε κλείσει τα μάτια της και είχε γείρει το κεφάλι προς τα πίσω απολαμβάνοντας την περιποίηση που τις έκαναν. Φτάνοντας η Ελένη στον αφαλό της Νάντιας σταμάτησε και άρχισε με την γλώσσα της να γλύφει πότε τον αφαλό και πότε γύρω από τον αφαλό, την ίδια ώρα η Εύη είχε σταματήσει στην βάση της σπονδυλικής στήλης της φίλης της κι έκανε το ίδιο με την γλώσσα της.

Έπειτα από λίγο συνέχισαν προς τα κάτω όμως δεν σταμάτησαν στο μουνάκι και το κωλαράκι της Νάντιας, αλλά έφτασαν κάτω στα πόδια της και άρχισαν το ίδιο ηδονικό ταξίδι προς τα επάνω, γλύφοντας, φιλώντας και δαγκώνοντας ελαφρά τα υπέροχα πόδια του ξανθού μωρού. Το κορμί της Νάντιας άρχισε να γυαλίζει από τον ιδρώτα, ενώ το μουνάκι της είχε καυλώσει τόσο που τα μπούτια είχαν γίνει μούσκεμα και τα υγρά της έτρεχαν επάνω στα πόδια της. Οι δυο αχόρταγες φίλες της τότε άρχισαν να γλύφουν τα υγρά της και να ανεβαίνουν γρήγορα προς τα επάνω. Όταν έφτασε η Ελένη μπροστά στο μουνάκι της Νάντιας άρχισε να το γλύφει γύρω γύρω χωρίς να το πειράζει, ενώ ταυτόχρονα το ίδιο έκανε και η Εύη με την κωλοτρυπίδα της. Η Νάντια άρχισε να της παρακαλάει τότε να σταματήσουν να την τυραννάνε και την κάνουν να χύσει. Με μια απότομη κίνηση άρπαξε το κεφάλι της Ελένης και έχωσε το στόμα της στο μουνάκι της. Το σκηνικό που ακολούθησε όποτε το θυμάμαι με καυλώνει αφάνταστα. Η Ελένη και η Εύη να γλύφουν με μανία το μουνί και το κωλαράκι της Νάντιας ταυτόχρονα, χώνοντας τις γλώσσες τους μέσα στις καυτές τις τρύπες.

Το σώμα της Νάντιας και κυρίως το πρόσωπό της, είχαν γίνει κατακόκκινα, άρχισε κάτι να λέει που δεν μπορούσα να καταλάβω και σιγά σιγά η ένταση της φωνής της ανέβαινε, βγάζοντας ουσιαστικά ουρλιαχτά, ενώ παράλληλα όλο το κορμί της άρχισε να τρέμει και να συσπάται και την είδα να φτάνει στον εντονότερο οργασμό που έχουν δει τα μάτια μου. Μπροστά σε αυτό το θέαμα δεν μπόρεσα να κρατηθώ, άρχισα κι εγώ να μαλακίζομαι και να χύνω τόσο έντονα που ήταν σαν προσπαθούσα να ξεπατώσω τον πούτσο μου. Είδα την Νάντια να σωριάζεται ξέπνοη στο πάτωμα και για κάποιες στιγμές πίστεψα πως θα έμενε εκεί.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως σηκώθηκε και άρχισε να φιλά και να ευχαριστεί τις φίλες για τον οργασμό που της προσέφεραν και σαν πεινασμένη λέαινα παίρνοντας ένα σατανικό ύφος γύρισε προς τα εμένα λέγοντας μου: «Η σειρά σου τώρα!».

Click here for more!