Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Κάτι που ίσως είναι δική μου ιδιαιτερότητα με οδήγησε να ζήσω μια πρωτόγνωρη ερωτική εμπειρία, για την οποία αποφάσισα τελικά να σας γράψω. Όταν λοιπόν πριν αρκετά χρόνια οι συμμαθήτριες µου ανακάλυπταν τις ερωτικές τους περιοχές και μιλούσαν µε υπερηφάνεια αλλά και αμηχανία για το πόσο ευχαριστιόντουσαν µε το να χαϊδεύουν το τρυφερό µουνάκι τους και τις άγουρες θηλές των βυζιών τους, εγώ ήδη είχα ανακαλύψει µία ακόμα τρυπούλα που µ έκανε να νιώθω σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Βέβαια δεν λέω, και το δικό μου μoυνάκι αντιδρούσε σε κάθε άγγιγμα των δακτύλων μου κάνοντας την ευαίσθητη κλειτορίδα μου να φουσκώνει. Αλλά ο φόβος και κυρίως η άγνοια για τον παρθενικό υμένα με ανάγκασαν ν ανακαλύψω άλλες περιοχές ευχαρίστησης. Κι όταν για πρώτη φορά ένα μου δάχτυλο ακούμπησε την πίσω μου τρυπούλα, αισθάνθηκα τόση ηδονή που από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησα ν αναζητώ αυτή την ευχαρίστηση. Δειλά δειλά το δάχτυλό μου άρχισε να πιέζει τη στενή μου κωλοτρυπίδα και θυμάμαι ακόμα και σήμερα την πρώτη φορά που η άκρη του δακτύλου μου μπήκε, έστω και λίγο μέσα της. Ο ερεθισμός ήταν πρωτόγνωρος και σε συνδυασμό με το τρίψιμο της κλειτορίδας μου, ένιωσα τον πιο δυνατό οργασμό που είχα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Σιγά σιγά και πάντα φοβούμενη μήπως κάνω καμιά ζημιά στον εαυτό μου, το δάχτυλό μου έφθανε μέχρι το τέρμα του ευαίσθητου καναλιού μου κάνοντας το κορμάκι μου να σπαρταράει από ηδονή. Στη συνέχεια ανακάλυψα πως η κωλοτρυπίδα μου δεχόταν μ ευχαρίστηση διάφορα μακρόστενα αντικείμενα. Στην αρχή κάποιο μικροσκοπικό καρότο, ένα αδύνατο μακρύ αγγούρι κι ότι είχε το σχήμα και το μέγεθος ενός πούτσου. Μου έκανε εντύπωση πόσο ελαστική είναι η ανθρώπινη πίσω τρυπούλα και με πόση άνεση ανοίγει για να δεχθεί αντικείμενα που από την πρώτη ματιά φαίνεται αδύνατον.

Αρκετά μετά ανακάλυψα τους δονητές. Αγόρασα ένα μακρύ λεπτό δονητή που τον γλιστρούσα στο βάθος της κωλοτρυπίδας μου και τον άφηνα μέσα αρκετές ώρες να γεμίσει το κορμί μου κύματα ηδονής. Μερικές φορές μάλιστα με έβρισκε το ξημέρωμα με τον δονητή χωμένο στο μακρόστενο κανάλι μου. Όσο περνούσε ο καιρός, το κορμί αλλά και το μυαλό μου αναζητούσαν με λαχτάρα το αντρικό σώμα. Και μόνο στη θέα ενός γυμνού αντρικού κορμιού, ακόμα και σε διαφημίσεις, το σώμα μου έπαιρνε φωτιά και το μουνάκι μου ζεμάταγε από κάβλα. Και κατά την προσφιλή μου συνήθεια έτρεχα στο δωμάτιό μου και έσβηνα τη δίψα μου βάζοντας τον δονητή στην πίσω μου τρυπούλα. Οι πρώτες μου σχέσεις με αγόρια ατύχησαν. Αυτά μετά από δύο τρία ραντεβού μου ζητούσαν μουνί. Εγώ πρότεινα κώλο. Με κοιτούσαν έκπληκτα και το βαζαν στα πόδια. Μάλιστα διέδιδαν, αριστερά και δεξιά ότι είμαι ανώμαλη και πουτανάκι που χει χορτάσει το γαμήσι από μπροστά και τώρα ζητάει να πλουτίσει τις εμπειρίες της και από πίσω.

Αυτό μου το πρόβλημα το εμπιστεύθηκα στον Χάρη, ένα αγόρι που θεωρούσα τον καλύτερό μου φίλο και που ποτέ, αν και ο ίδιος μου το χε ζητήσει, δεν τον είχα δει ερωτικά. Μου υποσχέθηκε ότι θα το συζητούσε μ έναν φίλο του γυναικολόγο για να δούμε τι θα κάναμε.
Πράγματι μετά από λίγες μέρες με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να πάμε μαζί στο σπίτι του γιατρού για να δούμε αυτή μου την ιδιαιτερότητα. Στην αρχή δίστασα, αλλά όταν μου υποσχέθηκε ότι θα ήταν κι αυτός μαζί μου δέχθηκα.

Την επόμενη μέρα φθάσαμε στο σπίτι του Νάσου, ενός σοβαρού άντρα γύρω, στα σαράντα. Γνωριστήκαμε, ήπιαμε ένα ποτό και μου ζήτησε να περάσω στο διπλανό δωμάτιο να μ εξετάσει. Ο Χάρης μου κλεισε το μάτι για να μου δώσει κουράγιο. Πήρα μια βαθιά ανάσα και τον ακολούθησα. Έμεινα αμήχανη όταν βρέθηκα στην κρεβατοκάμαρά του.

«Ξέρεις», μου είπε ο Νάσος. «Το ιατρείο μου είναι στο κέντρο της πόλης. Εδώ είναι μόνο το σπίτι μου. Ο Χάρης επέμενε εδώ για να αισθάνεσαι πιο άνετα».

Έδειξα κατανόηση. Μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι μπρούμυτα και να κατεβάσω το κιλοτάκι μου. Υπάκουσα με αρκετή ταραχή. Ο Νάσος έπεσε δίπλα μου και πιάνovrας τα κωλομάγouλά μου τ άνοιξε.

«Μάλιστα», είπε με σοβαρό ύφος. «Ο Χάρης μου εξήγησε την υπερβολική τάση που έχεις να αυνανίζεσαι από τον πρωκτό. Φαίνεται ολοκάθαρα. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το σοβαρό. Βέβαια οι μύες της εισόδου σου έχουν χαλαρώσει αρκετά με αποτέλεσμα να χαθεί η ελαστικότητα, αλλά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.Εχε μου εμπιστοσύνη. Δεν πρόκειται να πονέσεις».

Σηκώθηκε και άνοιξε ένα συρτάρι. Επέστρεψε πλάι μου. Ένιωσα το άγγιγμα ενός αντικειμένου ν ακουμπάει στο κέντρο της τρύπας μου. Κατάλαβε την ταραχή μου.

«Μην φοβάσαι. Είναι ένας απλός δονητής. Θέλω να δω με πόση ευκολία μπαίνει μέσα σου».

Ηρέμησα και άφησα το σώμα μου να χαλαρώσει. Αισθάνθηκα το δονητή να γλιστράει μέσα στο κωλαράκι μου. Είχε μπει αρκετά μέσα μου όταν ο Νάσος πιάνοντας το τηλεκοντρόλ άνοιγε την τηλεόραση. Έθεσε σε λειτουργία το βίντεο. Η οθόνη γέμισε από άντρες και γυναίκες που έκαναν, έρωτα.

«Δεν είναι τίποτα», μου εξήγησε ο Νάσος. «Για να διαπιστώσω τη θεραπεία που πρέπει να κάνεις πρέπει να ερεθιστείς».

Έμεινα ακίνητη να κοιτάω τα γαμήσια που διαδραματίζονταν οθόνη, ενώ ο Νάσος συνέχισε να βυθίζει τον δονητή στο βάθος του κώλου μου. Όσο κι αν αισθανόμουν περίεργα ήταν αδύνατον να μην ερεθιστώ. Αισθάνθηκα το μουνάκι μου να μουσκεύει από τις πρώτες σταγόνες των ερωτικών μου υγρών. Τα στήθη μου φούσκωσαν και οι ρώγες μου πρήστηκαν. Προσπαθούσα να μην δείξω τον ερεθισμό μου αλλά ήταν αδύνατον. Με την άκρη του δονητή ν αγγίζει πλέον τον πάτο του κώλου μου και καβλωμένες ψωλές να μπαινοβγαίνουν σε ορθάνοιχτα μουσκεμένα μουνιά στην οθόνη της τηλεόρασης, έκαναν το κορμί μου να σπαρταράει από ηδονή. Προσπάθησα να πνίξω κάποια βογκητά που έφθαναν μέχρι το στόμα μου. Το σώμα μου μηχανικά άρχισε να κουνιέται και το μoυνάκι μου να τρίβεται πάνω στο στρώμα. Ξαφνικά ο Νάσος άρχισε να βγάζει σιγά σιγά τον δονητή. Ένιωσα απογοήτευση. Ήμουν τόσο ερεθισμένη που δεν θα μπορούσα να συγκρατήσω τον οργασμό µου. Έστρεψα το πρόσωπό µου στο πλάι και είδα έκπληκτη τον Νάσο να χει κατεβάσει το παντελόνι του και να κρατάει τον ορθωμένο του πούτσο.

Έπεσε πάνω µου. Ένιωσα τον πούτσο του να τρίβεται πάνω στα κωλοµάγουλά µου. Άνοιξα τα πόδια µου. Το κοντάρι του χώθηκε ανάμεσα στα κωλοµέρια µου και χάθηκε στην χαράδρα τους. Άρπαξε το καβλi του και χωρίς μεγάλη δυσκολία το κάρφωσε μέσα στην κωλοτρυπίδα µου. Ένιωσα υπέροχα. Ήταν η πρώτη φορά που η ορθάνοιχτη τρύπα του κώλου µου δεχόταν ένα αντρικό παλούκι. Ένα κάψιμο πληµµύρισε ολόκληρη την περιοχή µου. Η λεκάνη µου σηκώθηκε σε µια προσπάθεια να πάρω μέσα µου όσο περισσότερο τµήµα του πούτσου του γινόταν. Κόντευα να φθάσω στο όριό µου όταν µε µια απότομη κίνηση ο Νάσος βρέθηκε ανάσκελα µε µένα από πάνω του και τον πούτσο του να ξεσκίζει την κωλάρα µου. Αντίκρισα όρθιο τον Χάρη, oλόγυµνo µε το κοντάρι του ορθωμένο και τα µάτια του καρφωμένα στην κωλοτρυπίδα µου που δεχόταν τα ανελέητα χτυπήματα της ψωλής του Νάσου. Έπεσε πάνω µου. Ήθελα ν αντιδράσω. Ήθελα να τον σταματήσω, να του φωνάξω ότι είμαι παρθένα. Όμως η κάβλα που ένιωθα έκανε το μυαλό µου να μουδιάσει και το µόνο που ακουγόταν ήταν τα βογκητά μου.

Το πoυτσoκέφαλo του Χάρη παραμέρισε τα µουσκεµένα µουνόχειλά µου και γλίστρησε μέσα στην καυτή µουνότρυπά µου. Έκλεισα τα µάτια. Επιτέλους θα γινόμουν γυναίκα. Στάθηκα τυχερή. Τη στιγμή που ο πούτσος του Νάσου µου χάριζε έναν έντονο οργασμό, ακριβώς εκείνη τη στιγμή το πoυτσoκέφαλο του Χάρη έσχιζε τον παρθενικό µου υμένα. Ένιωσα ένα τσούξιμο που σε συνδυασμό µε την κορύφωση του οργασμού µου µ έκανε να νιώσω υπέροχα. Ταυτόχρονα το σπέρμα του Νάσου σαν ριπή γέμισε τον κώλο µου. Δεν άργησε να χύσει κι ο Χάρης. Γινόµouν για πρώτη φορά γυναίκα και από τις δύο µου τρυπούλες µε τον ομορφότερο τρόπο. Για δύο μήνες περίπου συνέχισα να κάνω έρωτα πότε µε τον Χάρη και πότε µε τον Νάσο. Κάποιες στιγμές που επιθυμούσα να γεμίσω και τις δύο µου τρυπούλες µε καυτές ψωλές βρισκόμαστε και οι τρεις. Όσο για τον Νάσο; Πολιτικός μηχανικός είναι και όχι γuναικoλόγoς αλλά γνωρίζει το γυναικείο κορμί τέλεια.

Click here for more!