Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι 100% αληθινή και συνέβη πριν δυόμισι περίπου χρόνια, τον Οκτώβρη του 2006. Εγώ ήμουν τότε είκοσι τεσσάρων χρονών, είμαι ψηλός, μελαχρινός, εμφανίσιμος με αρκετές ερωτικές εμπειρίες.

Εκείνο το διάστημα είχα βαρεθεί τα συνεχόμενα ξενύχτια, το καμάκι και τις επιπόλαιες σχέσεις και έψαχνα ένα καλό κοριτσάκι για να "αράξω" λίγο.

Ένας καλός μου φίλος ένα βράδυ του Οκτώβρη λοιπόν κανόνισε να βγούμε έξω, εγώ, αυτός, η κοπέλα του και η κολλητή της, την οποία και προόριζε για μένα. Στην αρχή δεν ήθελα να βγούμε έτσι γιατί το θεωρούσα προξενιό, τελικά όμως δέχτηκα. Το κοριτσάκι που μου "προξενέψανε" ήταν η Δ. φοιτήτρια από χωριό, είκοσι χρονών και πολύ σεμνή και συμμαζεμένη, αλλά αρκετά όμορφη και γλυκιά, γύρω στο 1.60-1.65 περίπου 60 κιλά, μελαχρινή με πολύ γλυκό προσωπάκι.

Με το που την είδα μου άρεσε και άρχισα να την φλερτάρω, με αποτέλεσμα το πρώτο βράδυ που βγήκαμε οι τέσσερις μας, να ρίξουμε κάτι παθιασμένα γλωσσόφιλα και να κανονίσουμε να βγούμε την επόμενη μέρα οι δυο μας. Τελικά για να μην τα πολυλογώ με από μια εβδομάδα που βγαίναμε και απλά ψιλο-χαμουρευόμασταν, καταλήξαμε ένα βράδυ μετά από έντονη νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι της για να το κάνουμε. Εμένα δεν μου περνούσε καθόλου από το μυαλό το ενδεχόμενο ότι η Δ. ήταν παρθένα, γιατί ήταν αρκετά όμορφη, είκοσι χρονών και επί δύο χρόνια ζούσε φοιτητική ζωή μακριά από το χωριουδάκι της.

Στο ζουμί τώρα: Με το που μπήκαμε στο σπίτι της, την ξάπλωσα στο κρεβάτι με τα ρούχα και άρχισα να την φιλάω και με αργές κινήσεις να την γδύνω. Αυτή η καθότανε σαν αγγούρι και με κοιτούσε με ένα ύφος άγνοιας. Εκεί κατάλαβα ότι το κοριτσάκι ήταν άβγαλτο αλλά που να καταλάβω ότι ήταν και παρθένα! Αφού της είχα βγάλει τις μπότες της, την φούστα και το μπλουζάκι της και είχε μείνει με το σουτιέν, το στρινγκ και το καλσόν της, που ήταν όλα σε σέξι μαύρο χρώμα και εγώ είχα μείνει με το εφαρμοστό μποξεράκι μου, την φιλούσα και της έγλυφα το λαιμό ενώ ταυτόχρονα όπως ξάπλωνα από πάνω της και αυτή ήταν με ανοιχτά τα πόδια, πίεζα τον απίστευτα καυλωμένο πούτσο μου, στο μουνάκι της, στη συνέχεια έγλυψα το μουνάκι της, που ήταν ξυρισμένο και τέλειο.

Με το που ακούμπησα τον πούτσο μου στο μουνάκι της και ήμουν έτοιμος να της το βάλω, με κοίταξε μέσα στα μάτια με ένα βλέμμα περιέργειας, ασχετοσύνης, αγωνίας, δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω, αλλά δεν μου είπε ότι ήταν παρθένα. Καθώς με αργές κινήσεις μπρος-πίσω κατάφερα να το βάλω μέσα της το πολύ τρεις πόντους (από τους 18 συνολικά πόντους, που είναι ο πούτσος μου), συνειδητοποίησα το πόσο υπερβολικά στενό ήταν το μουνάκι της.

Είχα καυλώσει υπερβολικά, δεν άντεχα άλλο… μια βδομάδα βγαίναμε και χαμουρευόμασταν. Εκείνο το βράδυ επί αρκετή ώρα ασχολούμασταν με προκαταρτικά κτλ. το μουνάκι της ήταν σούπερ στενό και υγρό και της είχα βάλει μόνο το πουτσοκέφαλο μέσα! Δεν έμπαινε πιο μέσα! Ήθελα επειγόντως να της βάλω ολόκληρο μέσα της και να αρχίσω να την γαμάω όσο πιο δυνατά μπορούσα! Εκείνη τη στιγμή χωρίς να σκεφτώ τίποτα άλλο και εντελώς ξαφνικά, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα προσπαθούσα με απαλές κινήσεις να μπω μέσα της, ξαφνικά με όσο δύναμη είχα της το κάρφωσα με μια απότομη κίνηση μέσα της!

Η Δ. λάλησε! Χοροπήδηξε από τον πόνο της! Τραβήχτηκε όσο πιο πίσω μπορούσε και με μορφασμό πόνου στο πρόσωπο της, μου είπε:

-    "Μωρό μου σε θέλω, αλλά πονάω υπερβολικά, δεν μπορώ να συνεχίσω"!

Εκεί κατάλαβα ότι ήταν παρθένα, ότι δηλαδή μόλις την είχα ξεπαρθενιάσει! Είχα τρελαθεί, γιατί ήμουν τέρμα καυλωμένος επί μια ώρα με την μικρή στο κρεβάτι και απλά της το έβαλα για ένα δευτερόλεπτο και το έβγαλα!!! Η Δ. αφού άλλαξε το σεντόνι που είχε λερωθεί λίγο από το αίμα που βγήκε από το μουνάκι της, ξάπλωσε δίπλα μου και μου είπε:

-    "Συγγνώμη που σε ξενέρωσα, αλλά ήταν τρομερός ο πόνος δεν μπορούσα".

Εγώ ήμουν ακόμα πιο πολύ καυλωμένος από πριν, ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σκάσει και όπως ξάπλωνα γυμνός δίπλα της, της είπα:

-    "Γιατί δεν μου είπες ότι είσαι παρθένα; Η πρώτη φορά πονάει, είναι φυσιολογικό. Εφόσον θέλεις να κάνουμε έρωτα θα τον αντέξεις αυτόν τον πόνο που θα είναι μόνο στην αρχή, με το που ανοίξει το μουνάκι σου, μετά θα είναι όλα καλά!"

Η μικρή μετά από λίγο, όπως ήταν ξαπλωμένη άνοιξε τα πόδια της και μου είπε:

-    "Έλα"!

Πλέον χωρίς καθόλου προκαταρτικά και μαλακίες, της το έχωσα με δυο-τρεις απότομες κινήσεις ολόκληρο μέσα της και άρχισα να την γαμάω σαν να ήταν ξεσκισμένη και όχι παρθένα! Την γαμούσα με δύναμη και της έλεγα:

-    "Θα στο ξεσκίσω το μουνάκι σου! Θα στο ανοίξω για τα καλά!"

Και αυτή συνέχεια μου έλεγε:

-    "Πονάω! Σκίστο μου! Πονάω! Σκίστο μου!"

Η Δ. μέχρι πριν πέντε λεπτά ήταν παρθένα και δεν μπορούσα να της το βάλω και πλέον, έβαζα και έβγαζα ολόκληρο τον πούτσο μου με δύναμη μέσα της, πονούσε αλλά φώναζε:

-    "Σκίστο μου! Σκίστο μου!", μέχρι το πρωί!

Την έχυσα πέντε φορές εκείνη το βράδυ!
Μετά από εκείνο το βράδυ και για τρεις μήνες με την Δ. ήμασταν κανονικά ζευγάρι και γαμιόμασταν κάθε μέρα... μέχρι που την βαρέθηκα και την χώρισα!


Click here for more!