Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Εγώ δουλεύω σε ένα λογιστικό γραφείο, κάνω τις εξωτερικές εργασίες. . . τράπεζες, εφορίες , , , γενικά δημόσιες υπηρεσίες. . . Που λέτε την προηγούμενη πέμπτη ήμουνα μόνος στο γραφείο ελέω αδειών των υπολοίπων παιδιών στον γραφείο ετοίμασα το πρόγραμμα της ημέρας με τις δουλειές. . . Το πρόγραμμα έλεγε Κηφισιά. Φτάνω λοιπόν στην υπηρεσία που ήθελα στην Κηφισιά, μπαίνω μέσα πάω στο ανάλογο γραφείο να κάνω την δουλειά μου και βλέπω την υπάλληλο, μια γυναικάρα γύρω στα 35 να φοράει ένα άσπρο φόρεμα ολόσωμο ως το γόνατο και χωρίς σουτιέν. . . Τα βυζιά της ήταν καυλωμένα και με την ζέστη είχαν κολλήσει πάνω στο φόρεμα και φαινόντουσαν κανονικά. .

Μόλις τα είδα μου σηκώθηκε κατευθείαν. . . Έλεγα από μέσα μου αυτήν την γυναίκα πρέπει να την γαμήσω. Της λέω καλημέρα ήρθα για το τάδε θέμα. . . Μου λέει καλημέρα νεαρέ. . . Ξέρεις πρέπει να πάω στο αρχείο να δω τον φάκελο της υπόθεσης σου αλλά επειδή είναι ψηλά και δεν φτάνω μπορείς να έρθεις μαζί? λέω ευχαρίστως και σε 2 λεπτά είμαστε σε ένα δωμάτιο όλο φακέλους εγώ και εκείνη.

Δεν συγκρατήθηκα πάω από πίσω της και κολλάω πάνω της. . . Μου λέει είσαι πολύ καυλιάρης θέλω να με γαμήσεις εδώ και τώρα γιατί ο άντρας μου έχει να με πηδήξει 2 μήνες. . .

Της σηκώνω το φόρεμα και βλέπω το άσπρο στρινγκάκι της να διαγράφεται στο σφικτό κωλαράκι της. . Χαμηλώνω και παραμελώντας το εσώρουχο της αρχίζω και την γλείφω συνέχεια. . . . μέσα σε 1 λεπτό είχε υγρανθεί πάρα πολύ. . . Και μου λέει μωρό μου θέλω να με γαμήσεις τώρα. . . Της λέω όχι ακόμη . . . . Και συνεχίζω να την γλείφω. . .
Οι πρώτοι χυμοί δεν άργησαν να βγουν. . . είχε μια πολύ ωραία μυρωδιά. . . Γυρνάει σκύβει και αρχίζει να μου γλείφει τα αρχίδια. . . Τέτοια πίπα είχαν καιρό να μου κάνουν. . . . . Η γκόμενα ήξερε να γλείφει. . . Τον έβαζε αργά αργά στο στόμα της το σάλιωνε και συνέχεια μέσα έξω. . . Της κρατούσα τα μαλλιά και την έσπρωχνα να τον πάρει όλο μέσα. . Την σηκώνω και την παίρνω αγκαλιά έτσι όρθια που ήμασταν και άρχιζα και της τον έχωνα στο μουνάκι της. . . Σκίσε με καυλιάρη. . . . Ξέρεις να γαμάς σαν άντρας. . . έτσι το θέλω. . . . Συνέχιζα να την γαμάω συνέχεια και μετά από κανα 10λεπτο την γυρίζω την ακουμπάω στον τοίχο και της λέω. . . . Η αδυναμία μου είναι να γαμάω σφιχτά κολαρακια. . .

Της σαλιώνω την τρυπούλα της και σιγά σιγά της τον έχωσα. . . Aρχισε και βόγκαγε και μου έλεγε με πονάς αλλά συνέχισε. . . . θέλω να σε νιώσω όλον μέσα μου. . . Της γάμαγα το κωλαρακι της ήταν όντως σφιχτή αλλά αυτό ήταν που με καύλωνε. . . . Μου λέει θέλω να με χύσεις στο πρόσωπο δεν αντέχω άλλο τόσο γαμήσι. . . . Γυρνάει σκύβει και άρχιζε και τον έπαιρνε μέσα της και τον έπαιζε για να χύσω. . . Ύστερα από κανα 2λεπτο τα χυσια μου βγήκανε και γέμισε το πρόσωπο της . . . . . . Μμμμ μωρό μου τι καυλιάρης που είσαι αφού τα ήπιε όλα μου τον πήρε πάλι στο στόμα και τον έγλειφε. . . . Σηκωθήκαμε φτιάξαμε τα ρούχα μας και βγήκαμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. . . Πήγα πάλι μπροστά στο γραφείο της και αφού μου έκανε την δουλειά μου λέει όποτε έχεις δουλειά προς την Κηφισιά έλα να με βρίσκεις να πηγαίνουμε στο αρχείο. . .

Click here for more!