Πιο μικρος με την πρωτη μου κοπελιά την έψηνα να την πάρω από πίσω.Η Κ. έκανε μπαλέτο (19 χρονών ) και ειχε καλογυμνασμένο και πολύ σφιχτό κορμί.Φοβόταν μην πονέσει πολύ.Όσες φορες προσπαθούσα εγώ στην ζούλα να της τον χώσω δεν έμπαινε με τίποτα και με έδιωχνε απο το επίμαχο μέρος.

Μια μέρα λοιπόν αφού είχαμε παρθεί της κράταγα μούτρα και με ρώτησε τι έχω .Της είπα πως αφού ημουν ο πρώτος που την γάμησε θα ήθελα να ήμουν και ο πρώτος που την γάμησε από πίσω και αν δεν της αρέσει να μην της το ξανακάνω.(Κοβει καμια τον πουτσο μετά....)

Πράγματι αμέσως μου απάντησε ΝΑΙ (Τι έτρωγε ο κόλος της )Είχα βαζελίνη σπίτι και εγώ της άλοιφα την τρυπούλα της με βαζελίνη και εκεινει μου έκανε μασαζ με βαζελίνη στον πουτσο που περίμενε ανυπόμονα γαμισει επιτέλους από πίσω (Ούτε εγώ ξανα είχα πάρει άλλη απο πίσω) Τον πουτσο μου δεν τον ειχα ξαναδει τοσο φουσκομένο αλλά με καμία διάθεση να χύσει (ήθελε ατελείωτα γαμίσια). Την ξαπλώνω την Κ. στην φλοκάτη στο Χολ όπου ήμασταν και αρχισα σιγά σιγα να μπαίνω μέσα της .Στην αρχη η Κ. μου έλεγε οτι δεν νοιωθει καλα που ανοιγει το κορμι της από εκει και οτι την ψιλοπονάει και δεν της αρέσει καθόλου. Μολις καταφέρνω να το χώσω το καβλί μου πιο βαθιά βγάζει ενα βαρύ αναστεναγμό και τρελένεται .(Αυτο ειναι λεω εγω θα μου μεινει στα χέρια που ηθελα να γαμισω και απο πίσω)Κάνω να βγώ και άρχισε να μου φωνάζει να μην της τον βγάλω.Γαμα με πιο βαθιά ετσι ετσι ΑΧ πώς μάρέσει.....Γιατι δεν με γάμαγες ετσι και πιο πριν.......

Γιατι δεν καθόμουνα .......Την γάμαγα ανελέητα κοντά στην μισή ώρα από τον κόλο δεν άντεχα άλλο από της φωνές της και το σφυξιμο στον πούτσο μου ε τότε πρεπει να της έχυσα μισό λίτρο σπέρμα στην κολοτρυπίδα της. Με το που βγαίνω κοιτώ την τρυπούλα της και έπαθα πλάκα κατοστάρικο ο σφιχτός κολαράκος της Κ.Αχ τι μου έκανες μου λέει με έκανες πουστράκι από εδω και πέρα θελω να με γαμάς και από τον κόλο όσο αντέχεις.Το τι πούτσο έφαγε δεν περιγράφεται μετά απο 20 γαμίσια άρχισε να χύνει κιολας οταν τον έτρωγε απο τον κολο.... Δυστυχώς δεν είμαστε πια μαζί αλλά τα κολογαμίσια που έριχνα στην Κ. θα μου μείνουν αξέχαστα.

Click here for more!