Η φίλη μου Άνδρια 36 ετών κι εγώ 35 πηγαίνουμε τακτικά σε απομονωμένες παραλίες της Αττικής για γυμνισμό. Εκείνη την ημέρα είχαμε επιλέξει μια καταπληκτική κοντά στο Λουτράκι. Πρέπει να σημειώσω ότι με την Άνδρια δεν είχαμε ερωτική σχέση παρ' ότι στο παρελθόν υπήρχε μια φλόγα από μέρους μου.

Το πρωί η παραλία είχε λίγο κόσμο, μετά το μεσημέρι όμως ήμασταν πλέον μόνοι μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ερωτική και έτσι πήρα το θάρρος κι έκανα εγώ την πρώτη κίνηση.

Όπως ήμασταν ξαπλωμένοι γυμνοί στην παραλία γύρισα, την αγκάλιασα κι τη φίλησα στο στόμα. Εκείνη στην αρχή ξαφνιάστηκε αλλά δεν τραβήχτηκε. Άρχισα πολύ γλυκά να της δαγκώνω τα χείλια, να παίζει η γλώσσα μου με τη γλώσσα της. Της έγλυφα του λοβούς των αυτιών της χαϊδεύοντας τα μαλλιά της. Με τη γλώσσα μου ρουφούσα στο λαιμό της κάτω από το πηγούνι της.
Άρχιζε να βαριανασαίνει χωρίς να αρθρώνει λέξη. Της σήκωσα τα χέρια και έγλυφα και φιλούσα κάτω από τις μασχάλες της, ενώ ο πούτσος μου είχε αρχίσει πλέον να δείχνει τις προθέσεις τις δικές μου και τις δικές του... Πότε δάγκωνα και πότε πιπίλαγα τις ρόγες της. Το στήθος της είναι εφηβικό αλλά έχει κάτι ρόγες που έβγαζαν μάτι. Σάλιωνα τη μια και τσίμπαγα την άλλη. Τα πρώτα της βογκητά ακούστηκαν και τότε σκέφτηκα να κάνουμε ένα διαλειμματάκι.

Την πήρα στην αγκαλιά μου και πλησιάσαμε στη θάλασσα. Άρχισα να της ρίχνω νερό στην κοιλιά και στο μουνάκι της. Να αναφέρω ότι η Άνδρια δεν πρέπει να το έχει ξυρίσει ποτέ, είναι όμως φυσική ξανθιά κι έτσι δεν με πείραζε καθόλου.

Τότε ήταν που η Άνδρια έκανε κι εκείνη την πρώτη κίνηση. Έβρεχε το χέρι της στο νερό και μου χάδευε το πουλί καλμάροντας κάπως την καύλα μου. Σκέφτηκα να γίνω λίγο πιο βίαιος αν και καταλάβαινα ότι παρά τα λεγόμενά της και την ηλικία της δεν είχε και τόσο μεγάλη εμπειρία. Της σήκωσα ψηλά τα πόδια κι άρχισα να τη χαϊδεύω και να την φιλάω στις πατούσες, πίσω από τα γόνατα και όλο και πιο ψηλά στα μπούτια χουφτώνοντας πλέον δυνατά και τα κωλομέρια της. Πλησίαζα με τη γλώσσα μου προς το μουνί της που έτρεχαν τα υγρά της αλλά ποτέ δεν έφτανα φουντώνοντας την καύλα της. Είχε αρχίσει πλέον να χάνει το έλεγχο. Άρχισε να χαϊδεύεται μόνη της στο στήθος και βογκούσε βαριά δαγκώνοντας τα χείλη της. Τη γυρίζω στα τέσσερα και σκύβω από πίσω της.

Με το ένα χέρι της τραβούσα απαλά τις μουνότριχές της και με το άλλο έχωνα τα σαλιωμένο δάχτυλό μου στη μουνότρυπά της. Η καύλα μας ήταν απίστευτη αλλά ο δρόμος χωρίς επιστροφή. Το ένα δάχτυλο έγιναν δύο και μετά τρία. Εκεί μου είπε να σταματήσω γιατί δεν μπορούσε άλλο από τον πόνο. Ωραία της είπε τότε πρέπει να συνεχίσουμε αλλού... Τη ρώτησα αν ανήκει στις three hole women (πως να το μεταφράσει κανείς). Εκείνη δεν έδειξε να καταλαβαίνει παρότι γνωρίζει άπταιστα αγγλικά. Τότε πέρασα το δάκτυλο από το μουνί στην κωλοτρυπίδα της.

Εκείνη σταμάτησε τα βογκητά και γύρισε τρομαγμένη το πρόσωπό της προς το δικό. Όχι μου είπε, δεν το έχω ξανακάνει και δεν θα μου άρεσε. Δεν της έδωσα καμία σημασία και συνέχισα με τη γλώσσα μου πλέον καθώς τα χέρια μου είχαν ακινητοποιήσει τα δικά της. Έμοιαζε πλέον με βιασμό αλλά δεν ήταν γιατί πολύ γρήγορά άρχισε να το απολαμβάνει πάλι. Αντί να βάλω κι άλλο δάχτυλο φόρεσα ένα προφυλακτικό κι της ζήτησα να μου πάρει πίπα. Αυτό ήξερε να το κάνει και μάλιστα πολύ καλά. Της εξήγησα ότι δεν πρέπει να μου δείξει τώρα όλη της την τέχνη με το προφυλακτικό, αλλά αργότερα που ο πούτσος μου θα ήταν γυμνός. Τώρα ήθελα απλά να τον λιπάνει καλά.

Όταν της τον έχωνα στην κωλοτρυπίδα ήμουν πολύ προσεκτικός. Σιγά σιγά όμως γινόμουν όλο και πιο βίαιος καθώς την έσκιζα στα δύο. Η καύλα της ήταν φανερά πρωτόγνωρη και με παρακαλούσε να μη σταματήσω. Το έκανα μόνο όταν έχυσε. Εγώ με το ζόρι κρατιόμουν ήξερα όμως ότι έπρεπε να χύσω στο στόμα της. Έβγαλα το προφυλακτικό και γυρίζοντάς την πριν καταλάβει τη ήθελα να κάνω τον χώνω στο στόμα της. Τώρα έπρεπε να ευχαριστήσει κι εμένα και μου έκανε την πίπα της ζωής μου. Μπαινόβγαινα με δύναμη πλέον στο στόμα της ενώ της χάιδευα τρυφερά τα μαλλιά. Έμπαινα πολύ βαθιά, ενώ η γλώσσα της έπαιζε με το πουλί μου και τα δάχτυλά της χάιδευαν τα αρχίδια μου. Το σπέρμα άρχιζε να γεμίζει τη γλώσσα της και τότε με τράβηξε έξω για να συνεχίζει να πιτσιλάει το πρόσωπό της και το στήθος της.

Τον ξαναπήρε στο στόμα της και ρουφούσε και τις τελευταίες σταγόνες, δαγκώνοντας το πουτσοκέφαλό μου.

Περιττό να σας πω ότι από τότε γαμιώμαστε πλέον τακτικά στις παραλίες της Αττικής...

Click here for more!