Στην ηλικία των 42 ετών μου πίστευα ότι είχα ζήσει τα πάντα στον ερωτικό τομέα. Προφανώς έκανα λάθος, γιατί αυτό που μου συνέβη φέτος το καλοκαίρι ήταν εντελώς νέο, απρόσμενο, πολύ προχωρημένο και επικίνδυνο. Χωρισμένη εδώ και 6 χρόνια, χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις, φρόντισα να διατηρήσω την εμφάνισή μου σε ένα πολύ καλό επίπεδο για την ηλικία μου. Παρά αυτό το γεγονός όμως, δεν είχα και πολλούς ή καλούς εραστές από τότε που χώρισα.


Όσο ήμουν παντρεμένη το σεξ ήταν βαρετό και προβλέψιμο. Έτσι είχα πολλά ερωτικά απωθημένα. Γενικά πιστεύω ότι είμαι μια ερωτική γυναίκα, απλά ποτέ δεν κατάφερα να εκφραστώ μέχρι αυτό το καλοκαίρι. Όλες μου τις ορμές τις εκτόνωνα στο γυμναστήριο και σε μοναχικές ερωτικές φαντασιώσεις που απολάμβανα μόνη μου στο κρεβάτι ή στην μπανιέρα.

Εξ αιτίας του καθημερινού γυμναστηρίου έχω πολύ καλό σώμα. Είμαι μέτριου αναστήματος, γυμνασμένη αλλά όχι πολύ λεπτή και έχω ξανθά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Το ιδανικό βάρος για το ύψος μου (1,63) είναι γύρω στα 53 κιλά, όμως εγώ είμαι 58 κιλά. Τα 5 παραπάνω κιλά τα έχω στο στήθος και τους γλουτούς. Αν και ποτέ δεν μου άρεσε που είχα μεγάλο στήθος και πισινό, οι λίγοι εραστές μου, μου έλεγαν ότι ήμουν πολύ σέξι για αυτό το λόγο. Ειδικά το στήθος μου έχει μέγεθος πεπονιού και είναι αρκετά στητό για το μέγεθός του.

Τέλος πάντων, το καλοκαίρι περνούσε κι εγώ ήμουν μόνη και χωρίς άντρα και σεξ. Έτσι, εκείνο το Κυριακάτικο πρωινό του Αυγούστου, αποφάσισα να πηδηχτώ με κάποιον οπωσδήποτε. Δεν με πολύ-ένοιαζε με ποιον. Μόνο να ευχαριστηθώ σεξ. Τελικά βέβαια, πήρα πολύ περισσότερα από όσα περίμενα, αλλά δεν το έχω μετανιώσει. Σκέφτηκα λοιπόν που και πως θα μπορούσα να βρω εύκολα κάποιον να με πηδήξει. Ντρεπόμουν να βρω κάποιον στην τύχη και να του πω «Θες να με πηδήξεις;» Θυμήθηκα τότε κάτι που μου είχε πει μια φίλη μου για ένα μέρος στα @@@@@@@@@ που πήγαιναν και έκαναν γυμνισμό όσοι έψαχναν για σεξ και γίνονταν εκεί όργια. Μου είχε πει ότι εκεί πήγαιναν ζευγαράκια επιδειξίες, ματάκηδες, γκέι, κλπ. Ήταν στο δεύτερο @@@@@@@@@@ και παρά το ότι φοβόμουν που θα πήγαινα εκεί μόνη μου, είχα μεγάλη ανάγκη από σεξ και έτσι το αποφάσισα.

Σε μια ώρα πάρκαρα το αμάξι μου και περπάτησα το μονοπάτι μέχρι τη θάλασσα. Σύντομα άρχισα να βλέπω αρκετούς γυμνούς άντρες κάθε ηλικίας ανάμεσα στα βράχια δίπλα στη θάλασσα. Είδα και ένα νεαρό ζευγάρι σε κάποιο σημείο, αλλά γυναίκα μόνη της πουθενά. Τότε σκέφτηκα να τα παρατήσω και να γυρίσω στο αμάξι γιατί φοβήθηκα, όμως βρήκα τελικά το κουράγιο να συνεχίσω το μονοπάτι μέχρι τη θάλασσα.

Φτάνοντας λίγα μέτρα από το νερό, αμέσως τράβηξα την προσοχή μερικών ανδρών. Σίγουρα θα σκέφτηκαν «Τι θέλει εδώ μια όμορφη γυναίκα μόνη της; Δεν ξέρει ότι εδώ έρχονται όλοι για σεξ;» Κοίταξα τριγύρω και είδα ένα μέρος τέρμα αριστερά που ήταν εντελώς πριβέ καθώς είχε ψηλούς βράχους στις τρεις πλευρές και στην άλλη πλευρά ήταν η θάλασσα. Σκέφτηκα ότι ήταν ιδανικό για μένα καθώς ντρεπόμουν να είμαι γυμνή και να με βλέπουν όλοι αυτοί οι άντρες. Άλλωστε ήθελα σεξ, οπότε έπρεπε να πάω κάπου πριβέ.

Έστρωσα την πετσέτα μου σε έναν επίπεδο βράχο, πήρα μια βαθιά ανάσα και έβγαλα όλα μου τα ρούχα και το μαγιό μένοντας ολόγυμνη. Ευτυχώς που τα βράχια με προστάτευαν και δεν μπορούσε να με δει κανείς. Είχα δοκιμάσει το γυμνισμό παλιά αλλά ήμουν με τον πρώην άντρα μου και σε έρημη παραλία. Τώρα ήταν διαφορετικά. Ήμουν μόνη, γυμνή, σε ένα μέρος που ήταν γνωστό στέκι για σεξ, όργια και ματάκηδες, και ήμουν περιτριγυρισμένη από γυμνούς άγνωστους άντρες. Αισθανόμουν πολύ ευάλωτη. Πάντως ξάπλωσα στην πετσέτα μου και διάβαζα ένα περιοδικό περιμένοντας να δω τι θα γινόταν. Δεν μπορεί, τόσοι άντρες με είχαν δει να έρχομαι και να πηγαίνω πίσω από τα βράχια. Κάποιος θα ερχόταν να μου την πέσει.

Πράγματι, δεν χρειάστηκε να περιμένω πάνω από δέκα λεπτά και είδα έναν άντρα να κολυμπάει μπροστά μου και να βγαίνει από το νερό. Ήρθε και στάθηκε όρθιος από πάνω μου και είπε «καλημέρα». Κατέβασα το περιοδικό που διάβαζα και τον κοίταξα. Ήταν ένα όμορφο ψηλό και μελαχρινό αγόρι γύρω στα 28 με 30. Πολύ μικρότερος από εμένα. Δεν ξέρω αν ήμουν τόσο πεινασμένη για σεξ ή ήταν όντως έτσι, αλλά έτσι όπως στεκόταν γυμνός από πάνω μου και το νερό έσταζε πάνω από το γυμνασμένο άτριχο κορμί του και κυρίως από το μακρύ του πέος που κρεμόταν από πάνω μου, νόμιζα ότι ήταν αρχαίος Θεός. Ήταν ακριβώς αυτό που φαντασιωνόμουν τόσο καιρό.

«Είμαι ο Δημήτρης» μου είπε. «Κατερίνα» του απάντησα. «Δεν σε έχω ξαναδεί εδώ» συνέχισε. «Όχι πρώτη φορά έρχομαι» του είπα. «Να κάτσω μαζί σου να γνωριστούμε;» Με ρώτησε. «Ναι, γιατί όχι». Άλλο που δεν ήθελα. Το έπαιζα και λίγο δύσκολη να μη φανεί πόσο ήθελα να κάτσει μαζί μου. Τότε όμως μου είπε «Πάω να φέρω τα τσιγάρα μου και δυο μπύρες κι έρχομαι». Έφυγε λοιπόν και εγώ σκεφτόμουν πόσο τυχερή ήμουν γιατί ήταν κούκλος και μικρός. Δεν είχα όμως ιδέα για το τι θα γινόταν μετά.
Μόλις έφυγε ο Δημήτρης, εμφανίζεται πάνω από τα βράχια ένας άλλος γυμνός άντρας που με είχε δει να έρχομαι. Αυτός ήταν μεγαλύτερός μου, γύρω στα 48 με 50, αλλά το ίδιο όμορφος με το Δημήτρη. Είχε ένα στιλ σαν τον Σον Κόννερι στα νιάτα του.

Μου έπιασε και αυτός την κουβέντα, μου είπε πως τον έλεγαν Κώστα και άρχισε να μου κάνει προσωπικά κομπλιμέντα για το πόσο όμορφο σώμα είχα και τι όμορφο στήθος είχα κλπ. Κατάλαβα ότι μόλις του έδινα λίγο θάρρος θα με πήδαγε. Αυτό ήθελα άλλωστε. Σκέφτηκα όμως ότι σε λίγο θα εμφανιζόταν πάλι το Δημήτρης. Τότε λοιπόν γύρισε ο Δημήτρης με δύο μπύρες στο χέρι. Μόλις είδε τον Κώστα ξαπλωμένο δίπλα μου γυμνό, νευρίασε λίγο. Το ίδιο και ο Κώστας. Ο Δημήτρης, προσπαθώντας να κρύψει τη δυσαρέσκειά του μου είπε «Δεν ήξερα ότι είχες παρέα. Θα είχα φέρει κι άλλη μπύρα» και μου έδωσε ένα μπουκάλι μπύρα. Εγώ του είπα «Όχι, τώρα τον γνώρισα και τον Κώστα. Θα μοιραστώ μαζί του την μπύρα μου».

Ο Κώστας χάρηκε που το άκουσε αυτό, ενώ ο Δημήτρης μούτρωσε. Ήπια μια γουλιά μπύρα για να πάρω κουράγιο και την έδωσα στον Κώστα για να πιεί κι αυτός. Δεν είχα κάνει ποτέ μου έρωτα με δύο άντρες ταυτόχρονα και ήταν μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου. Τώρα είχα την ευκαιρία να την πραγματοποιήσω. Πίναμε λοιπόν την μπύρα μας και αισθανόμουν μια αμηχανία από τους δύο άντρες. Σκεφτόμουν πώς θα έσπαγα τον πάγο. Είχα τότε μια ιδέα. Είπα λοιπόν «Ποιος θέλει να με αλείψει αντηλιακό;» Φυσικά και οι δύο είπαν «Εγώ!». Τότε κι εγώ για να τους δώσω να καταλάβουν τι ήθελα, τους είπα «Μην μαλώνετε παιδιά. Μπορείτε να με αλείψετε και οι δυο μαζί».

Με κοίταξαν καλά-καλά μην πιστεύοντας τα αυτιά τους. Τους είπα λοιπόν να ανοίξουν τα χέρια τους και τους έδωσα λάδι. Αμέσως είχα τα χέρια τους πάνω στα βυζιά μου. Είχαν πιάσει ο κάθε ένας από ένα και το χάιδευαν. Αμέσως οι ρόδες μου αντέδρασαν και σηκώθηκαν και σκλήρυναν. Οι δύο άντρες το πρόσεξαν και άρχισαν να τις χαϊδεύουν έντονα με τα δάχτυλά τους. Αυτό έστειλε ρίγη σε όλο μου το σώμα. Ένας αναστεναγμός ηδονής βγήκε άθελα από το στόμα μου και τους ενθάρρυνε να γίνουν πιο τολμηροί.

Πρώτος ο Κώστας κατέβηκε χαμηλότερα και αφού χάιδεψε τα ανοιχτά και λυγισμένα μπούτια μου, άρχισε να μου χαϊδεύει απαλά το ξυρισμένο μου μουνάκι. Άνοιξα περισσότερο τα πόδια μου για να του δώσω να καταλάβει ότι ήθελα να προχωρήσει. «Σου αρέσει αυτό μωρό μου;» μου είπε και με κοίταξε στα μάτια. «Ναι, πολύ» του απάντησα. Τότε αυτός έσκυψε και άρχισε να με φυλάει παθιασμένα χώνοντας τη γλώσσα του στο στόμα μου. Μετά, μου φίλησε το λαιμό και κατέβηκε στο στήθος μου αρχίζοντας να πιπιλάει την όρθια και σκληρή ρόγα μου.

Γύρισα και κοίταξα τον Δημήτρη που έπαιζε με το άλλο στήθος μου. Ανασήκωσα λίγο το κεφάλι μου και τον φίλησα κι αυτόν ερωτικά ρουφώντας τη γλώσσα του μέσα στο στόμα μου. Πρόσεξα τότε ότι το πουλί του ήταν όρθιο και σκληρό. Ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο και σκούρο από την ηλιοθεραπεία. Δεν κρατήθηκα. Άπλωσα το χέρι μου, το έπιασα και άρχισα να το παίζω. Παράλληλα κοίταξα στην άλλη πλευρά και είδα ότι και το πουλί του Κώστα ήταν σε πλήρη στύση. Το έπιασα λοιπόν και αυτό με το άλλο χέρι και τους τα έπαιζα ταυτόχρονα. Παράλληλα, πότε ο ένας, πότε ο άλλος μου χάιδευαν το μουνάκι χώνοντας τα δάχτυλά τους ανάμεσα στα μουσκεμένα χείλια του αλλά και βαθιά μέσα του. Κουνούσα τη λεκάνη μου προς όλες τις κατευθύνσεις για περισσότερη ηδονή και έχωνα τη γλώσσα μου πότε στο στόμα του ενός και πότε στου άλλου. Ήξερα ότι πλέον δεν υπήρχε γυρισμός. Ήταν αργά για να αλλάξω γνώμη.

Τότε όμως άρχισα να ανησυχώ μήπως έρθει και κανένας άλλος και θελήσει να συμμετέχει. Δεν ήξερα αν τα βογκητά μου ακούγονταν ή αν κάποιος είχε δει τους δύο άντρες να έρχονται προς το μέρος μου και αναρωτιόταν τι κάνανε μαζί μου. Το είπα στους δυο άντρες αλλά αυτοί με καθησυχάσανε ότι κανείς δεν θα ερχόταν και συνέχισαν αυτό που έκαναν. Σε λίγα λεπτά, δεν άντεχα άλλο να μου αυνανίζουν το μουνάκι μου και είχα ένα δυνατό οργασμό σπαρταρώντας σαν το ψάρι στα χέρια του Κώστα και του Δημήτρη.

Δεν είχα καλά-καλά συνέλθει από τον οργασμό όταν είδα τον Δημήτρη να γονατίζει δίπλα μου και να μου λέει να του κάνω στοματικό έρωτα. Η αντίδρασή μου ήταν αρνητική. Είπα «Όχι εδώ ρε παιδιά. Θα μας πάρουν είδηση. Πάμε σε κανένα ξενοδοχείο να μην μας βλέπουν». Ο Δημήτρης τότε μου είπε «Θα πάμε και σε ξενοδοχείο μετά. Έλα μωρό μου, πάρε το στο στόμα σου να χύσω κι εγώ. Εσύ έχυσες, εγώ να μην χύσω; Άλλωστε μην ανησυχείς δεν θα μας δει κανείς» Και λέγοντας αυτά, έφερε τα γόνατά του αριστερά και δεξιά από το κεφάλι μου και μου έχωσε το μακρύ και χοντρό του πέος στο στόμα.

Άρχισε λοιπόν να κουνάει τη λεκάνη του πάνω κάτω κάνοντας έρωτα στο στόμα μου. Εγώ του άρπαξα με τα χέρια μου τον πισινό και τον έσπρωχνα προς τα κάτω δίνοντας ρυθμό. Κάποια στιγμή λοιπόν μπήκε τόσο βαθειά στο λαιμό μου που πήγα να πνιγώ και μου ήρθε εμετός. Τότε άρχισα να τον σπρώχνω προς τα πάνω αντί για προς τα κάτω. Ο Κώστας είχε κατέβει και μου έκανε στοματικό βάζοντάς μου δάχτυλο. Μετά μου σήκωσε τα πόδια και τη λεκάνη στον αέρα και με έγλειψε και από πίσω βάζοντάς μου και εκεί δάχτυλο. Φυσικά δεν έβλεπα τίποτε γιατί είχα τον Δημήτρη από πάνω μου και το όργανό τους στο στόμα μου. Αισθάνθηκα όμως το πέος του Κώστα να μπαίνει μέσα μου αργά και να με γεμίζει. Σεξ χωρίς προφύλαξη με αγνώστους, σκέφτηκα. Η μάνα μου με είχε προειδοποιήσει να μην το κάνω αλλά τώρα πια ήταν αργά.

Ο Κώστας λοιπόν μπαινόβγαινε μέσα στο μουνάκι μου ενώ ο Δημήτρης μου πήδαγε το στόμα. Που και που έβγαζε το «αγγούρι» του από το στόμα μου και το έτριβε σε όλο μου το πρόσωπο. Μάλλον τον έφτιαχνε η θέα του τεράστιου πούτσου του πάνω στο πρόσωπό μου. Κάποια στιγμή έσπρωξε και τα δύο του αρχίδια μέσα στο στόμα μου και με έβαλε να τα πιπιλήσω ενώ έπαιζε την πούτσα τους πάνω από τη μύτη μου. Είχα μια υπέροχη θέα και ήξερα ότι δεν θα κρατιόμουν πολύ ακόμα μέχρι να ξανατελειώσω. Ήταν και τα λόγια που μου έλεγε που με έφτιαχναν. «Σου αρέσει να τρως τα αρχίδια μου μωρή πουτάνα; Σου αρέσει να σου γαμάω το στόμα; Ήρθες εδώ στα βράχια να γαμηθείς με δύο άγνωστους μωρή; Θα σε κάνουμε να χορτάσεις πούτσα για να μάθεις».

Κατάλαβα ότι θα τελείωνε σύντομα ο Δημήτρης γιατί την έχωσε μέσα στο στόμα μου και άρχισε να μου το γαμάει πολύ γρήγορα και τα μεγάλα αρχίδια του χτυπούσαν με δύναμη στο σαγόνι μου με κάθε του σπρώξιμο. Κι εγώ όμως δεν θα κρατούσα πολύ και βογκούσα δυνατά γιατί ο Κώστας κουνούσε όλο και πιο γρήγορα την πούτσα του μέσα στο μουνί μου. Κάποια στιγμή έβγαλε ο Δημήτρης μια αρκετά δυνατή φωνή «Πάρ’τα μωρή πουτάνα!» και τραβώντας την πούτσα του από το στόμα μου με έχυσε σε όλο μου το πρόσωπο από τα μαλλιά, τα μάτια, τη μύτη, τα μάγουλα, το στόμα και το σαγόνι μέχρι το λαιμό. Πρέπει να είχε πολύ καιρό να χύσει γιατί τόσο πολύ σπέρμα δεν είχα ξαναδεί. Ίσως να μπορούσες να γεμίσεις και ένα ποτήρι με όλο αυτό το σπέρμα.

Δεν μπορούσα να δω σχεδόν τίποτα γιατί τα μάτια μου ήταν καλυμμένα με σπέρμα. Μπόρεσα να δω τον Δημήτρη να αποτραβιέται δίπλα μου και να κοιτάζει τον Κώστα που ξάπλωσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στο στόμα. Αυτό το βρήκα πολύ προχωρημένο και σκέφτηκα ότι ο Κώστας πρέπει να ήταν πολύ ερεθισμένος για να με φιλάει έτσι καλυμμένη όπως ήμουν από το ζεστό σπέρμα μου Δημήτρη. Προφανώς γευόταν το σπέρμα του άλλου άντρα μέσα από το στόμα και τα χείλια μου και αυτό του άρεσε. Αμέσως μετά επιβεβαιώθηκε αυτό αφού τον είδα να μου γλείφει το σαγόνι και τα μάγουλα που ήταν καλυμμένα από το σπέρμα του άλλου. Αυτό με ερέθισε τόσο που άρχισα να χύνω και πάλι με δυνατούς σπασμούς με το πέος του να με γαμάει σαν έμβολο.

Τότε συνέβη κάτι που με σοκάρισε και με φόβισε λίγο εκείνη τη στιγμή. Άκουσα μια φωνή να λέει «Έτσι μπράβο. Γάμα τη την ξεκωλιάρα. Σκίσε της τη μουνάρα». Κατάλαβα ότι η φωνή που άκουσα δεν ερχόταν από το Δημήτρη που ήταν ξαπλωμένος δίπλα μου, αλλά από λίγα μέτρα πιο πέρα. Ανασήκωσα το κεφάλι μου να δω ποιος το είπε αλλά τα μάτια μου ήταν καλυμμένα από σπέρμα και δεν μπορούσα να δω. Με το ένα μου χέρι σκούπισα λίγο τα μάτια μου και είδα έναν τύπο, γυμνό, χοντρό, γύρω στα 55 να στέκεται 3 μέτρα πιο πέρα και να παίζει το πουλί του κοιτάζοντάς με.

Αμέσως φοβήθηκα και πήγα να σηκωθώ. Ο Κώστας όμως με κράτησε κάτω και μου είπε «Κάτσε να χύσω κι εγώ μωρό μου. Μη φοβάσαι. Άσε το μαλάκα να σε βλέπει να γαμιέσαι και να βαράει μαλακία». Εγώ φοβισμένη του είπα «Όχι, δεν κάνει. Κι αν έρθει προς τα εδώ να πάρει μέρος; Δεν θέλω». Η απάντηση του Κώστα με καθησύχασε «Δεν θα έρθει. Μη φοβάσαι. Δεν θα τον αφήσω. Άσε τον να βλέπει μόνο και να χύσει». Έτσι ηρέμησα και άφησα τον Κώστα να μη γαμήσει λίγο ακόμα. Όση ώρα με γαμούσε κοίταζα τον χοντρό ματάκια που έπαιζε την πούτσα του κοιτώντας με και άκουγα τα πρόστυχα λόγια που έλεγε για μένα.

Έλεγε ας πούμε «Έτσι μπράβο. Γάμα της το μουνάκι της καριόλας που ήρθε εδώ να πηδηχτεί σαν σκύλα με άγνωστους και να τη χύσουνε στη μάπα. Είναι μεγάλη ψώλα και θέλει πολλούς πούτσους ταυτόχρονα». Ο χοντρός λοιπόν, σε λίγα λεπτά έχυσε μπροστά μου και είδα το σπέρμα του να πέφτει πάνω στα ζεστά βράχια ενώ ο Κώστα έχυσε κι αυτός μετά από λίγο πάνω στα βυζιά μου τραβώντας το πουλί του από μέσα μου την τελευταία στιγμή.

Όταν τελειώσαμε εγώ φοβόμουν μήπως ο χοντρός ή κάποιος άλλος ήθελε κι αυτός μερίδιο. Άσε που ντρεπόμουν και τους δύο άντρες που με είχαν πηδήξει χωρίς να με γνωρίζουν. Οπότε, σκούπισα όπως όπως το σπέρμα από πάνω μου και τους είπα ότι έπρεπε να φύγω. Ο Δημήτρης και ο Κώστας όμως με παρακάλεσαν να συνεχίσουμε γιατί δεν με είχαν χορτάσει. Μου ζήτησαν να πάμε οι τρεις μας σε κάποιο ξενοδοχείο και να γαμηθούμε για ώρες.

Το ήθελα όμως αποφάσισα να μην το κάνω γιατί είχα πάρει αυτό που ήθελα και με το παραπάνω. Είχα τελειώσει δύο φορές και με είχαν χύσει δύο άντρες αν δεν μετρήσουμε τον χοντρό που με πήρε μάτι. Οπότε τους είπα ψέματα ότι θα με έβλεπαν συχνά σε αυτό το μέρος δίνοντάς τους ελπίδα και πήρα το μονοπάτι για το αμάξι μου. Όταν έφτασα σπίτι δεν πίστευα αυτό που είχα κάνει. Μου φαινόταν σαν όνειρο, σαν φαντασίωση. Είχε όμως συμβεί. Και ήταν επικίνδυνο αλλά ταυτόχρονα και πολύ μα πάρα πολύ ερεθιστικό. Δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα, αλλά χαίρομαι που το έκανα μία φορά.


Click here for more!