Διαβάζω εδώ και πολύ καιρό την σελίδα σας και με έχει κάνει να θέλω και εγώ να εξομολογηθώ κάποια από τις ιστορίες μου . Αν την βρείτε καλή μπορώ να σας στείλω και τις υπόλοιπες.....

Είμαι 25 χρόνών, 175 ,60 κιλά και όπως λένε όλοι με σώμα που κολάζει ακόμα και άγιο . Εδώ και τρία χρόνια συνδέομε με κάποιον με τον οποίο δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί αρκετά και για αυτό τι να κάνω η καημένη κοιτάζω και αλλού.

Τελευταία φορά λοιπόν που πήγα με κάποιον ακούστε τι έγινε........ Γιόρταζε μια φίλη μου και βγήκαμε το βράδυ.Του είπα του δικού μου ότι θα βγούμε μόνο κορίτσια όχι τίποτε άλλο αλλά γιατί θα άρχιζε την ανάκριση και εγώ κάτι τέτοια δεν τα μπορώ. Πήγαμε σε ένα κλαμπ .Χαμός. Κόσμος από εδώ κόσμος από εκεί , χαμός. Σε μία άκρη ήταν μια παρέα η οποία ήταν μόνο άντρες. Αποφασίσαμε να πάμε να καθίσουμε κοντά τους , ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί ..

Γιόρταζε μια φίλη μου και βγήκαμε το βράδυ.Του είπα του δικού μου ότι θα βγούμε μόνο κορίτσια όχι τίποτε άλλο αλλά γιατί θα άρχιζε την ανάκριση και εγώ κάτι τέτοια δεν τα μπορώ. Πήγαμε σε ένα κλαμπ .Χαμός. Κόσμος από εδώ κόσμος από εκεί , χαμός. Σε μία άκρη ήταν μια παρέα η οποία ήταν μόνο άντρες. Αποφασίσαμε να πάμε να καθίσουμε κοντά τους , ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί .

Η ώρα περνούσε και σιγά σιγά πιάσαμε την συζήτηση μαζί τους. Εγώ μέσα από την παρέα διάλεξα τον Δημήτρη .Έναν τύπο γύρω στα 30 , με άσπρο πουκάμισο και άσπρο παντελόνι. Εγώ φορούσα ένα μαύρο κοντό φουστάνι δαντελωτό που δυστυχώς ή ευτυχώς στο φως γίνεται τελείως διαφανές. Τον έβλεπα τον Δημήτρη πως όλο το βράδυ με κοιτούσε συνέχεια στα πόδια. Ήπιαμε αρκετά ,κάποιες στιγμές δεν ελέγχαμε τον εαυτό μας . Εγώ κάθε τόσο τριβόμουν πάνω του και από φαινόταν ανταποκρινόταν και αυτός. ?ρχισα να ζαλίζομαι. Όλα γυρνούσαν και είπα στις φίλες μου ότι θα βγω για λίγο έξω να πάρω λίγο αέρα. Βγήκα και βλέπω και τον Δημήτρη να έρχεται μαζί μου.....Που πας μανάρι μου μόνη, αν ζαλιστείς ?.......Καθίσαμε για λίγο έξω στο μαγαζί .Με αγκάλιασε και με κρατούσε σφικτά γιατί ένιωθα ότι θα πέσω. Ξαφνικά άρχισε να τρίβεται επάνω μου......Δεν μπορώ άλλο μωρό μου, θέλω να κάνουμε έρωτα μου είπε.......Και εγώ το θέλω μωρό μου πάρα πολύ,του είπα.......φεύγουμε τότε τώρα αμέσως.........
Με πήρε με το αμάξι του και πήγαμε στο σπίτι του. Δεν κατάλαβα πότε φτάσαμε . Σε όλη την διαδρομή είχε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και χάιδευε το μουνάκι μου. Με είχε τρελάνει πραγματικά ,νόμιζα ότι θα χύσω εκεί στο κάθισμα και θα τα κάνω όλα χάλια.

Φτάσαμε στο σπίτι του . Ανοιξε την πόρτα μπήκαμε μέσα και άρχισε να με φιλάει,να με σφίγγει.Θέλω να σε γαμήσω μου είπε, θέλω να σου σκίσω το μουνάκι σου. Κάντο τι το λες μόνο του απάντησα. Αρχισε να ξεντύνετε και εγώ έμεινα να τον κοιτάω. Έβγαλε έξω τον πούτσο του .Ηταν 18-19 πόντους. Αμέσως σκέφτηκα του φίλου του και είπα πως δεν είναι δίκαιος ο Θεός. Αρχισε να με ξεντύνει. Εγώ είχα ήδη γίνει μούσκεμα δεν άντεχα άλλο, έπρεπε να με γαμήσει γρήγορα. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι .Αρχισε να μου φιλάει τον λαιμό ,τις ρώγες και να μου τις δαγκώνει ενώ το χέρι του έπιανε το μουνάκι μου ...έχεις γίνει μούσκεμα μωρό μου, μου είπε εγώ να δεις τι θα σου κάνω τώρα. Αρχισε να με φιλάει παντού . Έφτασε ανάμεσα στα πόδια μου και άνοιξε τα μουνόχειλα.Μου χάιδευε την κλειτορίδα απαλά αλλά δεν την φιλούσε. Μόνο την ακουμπούσε. Αρχισε να χαϊδεύει την τρύπα του κώλου μου. Το έχεις κάνει ποτέ μωρό μου από πίσω ? Ναι αλλά όχι με πούτσο γιατί ο δικός μου δεν θέλει. Έβαλα μπουκάλι του απάντησα. Καιρός να σε γαμήσει και ένας ζεστός πούτσος μου είπε. Έπεσε επάνω μου τώρα. Αρχισε να μπαίνει μέσα στο μουνάκι μου. Κουνιόταν σιγά σιγά .Του ζήτησα να κάνει πιο γρήγορα και με άκουσε. Ένιωθα τα αρχίδια του να με χτυπούν με μανία. Με γαμούσε αλύπητα και κάθε τόσο με έβριζε....πουτάνα , μουνάρα, ξεσκισμένη . Κόντευα να τελειώσω αλλά μόλις το κατάλαβε βγήκε και άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει στον κώλο μου....σου αρέσει μωρό μου ο πούτσος μου? Με τρελαίνει πουτσαρά μου ,βάλτο πιο μέσα ,κάντο να βγει από το στόμα μου. Κόντευα να πεθάνω από την καύλα.Και πάλι όμως δεν με άφησε να τελειώσω. Θα νιώσεις μουνάρα μου μεγάλο πόνο .Σηκώθηκε και όταν γύρισε κρατούσε στο χέρι του δύο αγγούρια. Ο πούτσος μου θα μπει στον κώλο σου και αυτά τα δύο στο μουνί σου μου είπε. ?νοιξα τα πόδια και έβαλε το ένα μέσα. Με το χέρι του άρχισε να κάνει χώρο και για το άλλο αγγούρι. Με είχε σκίσει τελείως πονούσα αφόρητα αλλά μου άρεζε. Ετσι μουνάρα μου ,έτσι να πονάς μου είπε. Τώρα θα βάλω και το τρίτο μέσα σου .Έβαλε τον πούτσο του μέσα στον κώλο . Με τα χέρια του έβαζε και έβγαζε τα αγγούρια και κουνιόταν συγχρόνως. Έχυσα ,δεν άντεχα άλλο. Αρχισε να πίνει τα χύσια μου . Τώρα μου λέει η σειρά μου . Έσκυψα και πήρα στο στόμα μου τον πούτσο του. Κόντεψα να πνιγώ από το πάχος του...Αρχισε να χύνει και αυτός. Του έγλυφα τα χύσια σαν να ήταν σιρόπια που τρέχουν από το παγωτό. Αρχισε να τρέμει και φώναζε ότι δεν μπορεί άλλο. Αυτό συνεχίστηκε όλο το βράδυ. Εκείνο το βράδυ ποσός να σας πω τι αντικείμενα έβαλα στο μουνάκι μου, τώρα κατάλαβα πόσο ξεχειλωμένο είναι.....αγγούρια, μπουκάλια, κεριά, μπανάνες ,αλλά και σε πόσα μέρη κάθισα....επάνω σε καρέκλας το πόδι, επάνω στου κρεβατιού το πόμολο, όπου έβρισκα κάτι που έμοιαζε με πούτσο καθόμουν . Ο Δημήτρης δεν το περίμενε αυτό. Είχα γαμηθεί σε όλο το σπίτι μέσα .

Με τον Δημήτρη ανταλλάξαμε τηλέφωνα και ακόμα και τώρα όταν προλαβαίνουμε γαμιόμαστε, έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά.

Αυτή πάντως ήταν μια από τις ιστορίες μου. Αν σας άρεσε αυτή και σας καύλωσε έχω και άλλες

Click here for more!