Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Η έποχη των εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο είναι πάντα γεμάτη στρες. Την περασμένη άνοιξη όμως εγώ ένιωθα ιδιαίτερα αγχωμένη, περισσότερο απ ότι συνήθως. Έτσι, για να χαλαρώσουμε, η καλύτερη μου φίλη η πόπη και εγώ αποφασίσαμε να μείνουμε στο δωμάτιο μου, στην φοιτητική εστία και να το γλεντήσουμε,

Ο καιρός ήταν ασυνήθιστα ζεστός για την εποχή, έτσι φτιάξαμε σφηνάκια με παγωμένη τεκίλα και αλάτι. Αφού ακούσαμε τζαζ με μελαγχολικά σαξόφωνα, και αφού ήπιαμε αρκετά σφηνάκια, η Πόπη και εγώ αρχίσαμε να νιώθουμε λίγο ζαλισμένες.

«Να πούμε και στον Ντίνο να έρθει, θα έχει και αυτός τις μαύρες του. Να του πούμε να έρθει να του φτιάξουμε το κέφι», είπε η Πόπη. «Εντάξει συμφωνώ», απάντησα. Ο Ντίνος έμενε και αυτός στην εστία, στο διπλανό δωμάτιο. Πριν λίγες μέρες τα είχε χαλάσει με την γκόμενα του την Μαρίνα, που ήταν και συγκάτοικος της πόπης. Ξέραμε και οι δυο μας ότι τα είχαι βάψει μαύρα.

Ο Ντίνος είναι ένας καταπληκτικός παίδαρος. Είναι ψηλός, μ ένα καλογυμνασμένο κορμί, γεμάτο μυς, ένα φοβερά γοητευτικό πρόσωπο και κατσαρά μαλλιά. Η Πόπη τον πήρε τηλέφωνο. Απάντησε αμέσως και δέχτηκε με χαρά να έρθει στο πιτζάμα - πάρτι, που του πρότεινε η Πόπη. «Βέβαια οι πιτζάμες είναι προαιρετικές», είπε πειραχτικά η φίλη μου.

Αφού ήπιαμε μερικά ποτά, η κουβέντα μας άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Μιλούσαμε για το sex. Είπαμε στον Ντίνο την πιο καυτή μας φαντασίωση, που ήταν να μοιραστούμε τον ίδιο άντρα.

Λέγοντας τάχα ότι θέλαμε να κοιμηθούμε νωρίς, για να έχουμε την άλλη μέρα καθαρό μυαλό για διάβασμα, η Πόπη και εγώ ενώσαμε τα μονά κρεβάτια του δωματίου μου και προσκαλέσαμε τον Ντίνο να κοιμηθεί παρέα μας.

Τον βάλαμε ανάμεσα μας και φυσικά γρήγορα τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πολύ καυτά. Η Πόπη του δάγκωσε ελαφρά τ αυτιά, ενώ εγώ του χάιδευα το μεγάλο εξόγκωμα ανάμεσα στα πόδια του. Με ένα βογκητό ο Ντίνος κατέβασε το φερμουάρ του τζιν του και έβγαλε έξω την πούτσα του. Ήταν πολύ σκληρή.

Το μουνί μου ήταν μούσκεμα από την καύλα και την ανυπομονησία μου. Ο Ντίνος γρήγορα βρέθηκε μ ένα μουνί σε κάθε του χέρι. Σταριστερά του είχε το ξανθό, πυκνό μουνί της Πόπης και στο δεξί το κατακόκκινο, προσεκτικά ξυρισμένο δικό μου. Δεν φορούσα κιλότα και η Πόπη φορούσε την κιλότα της χωρίς καβάλο, έτσι ο Ντίνος δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στις κλειτορίδες μας. ’ρχισε να τις χαϊδεύει. Έσκυψα πάνω από τον Ντίνο και έδωσα ένα φιλί γεμάτο πάθος στην Πόπη. Οι ρώγες της είχαν σκληρύνει και πίεζαν το βαμβακερό ύφασμα του φορέματος της. «Είστε δυο καυλωμένες πουτάνες. Σίγουρα σας χρειάζεται αυτό που έχω εδώ... », είπε ο Ντίνος βραχνά από την καύλα του. Γδύσαμε ο ένας τον άλλο και αρχίσαμε το ερωτικό μας παιχνίδι. «Ας φτιάξουμε σεξουαλικά σφηνάκια», πρότεινα. Έτριψα μισό λεμόνι πάνω στα βυζιά της Πόπης και από πάνω έριξα λίγο αλάτι. Έσκυψα, έγλειψα το αλάτι και το λεμόνι από το κορμί της και μετά ήπια ένα σφηνάκι τεκίλα. Πολύ γρήγορα η Πόπη κουνιόταν πέρα - δώθε, βογκώντας από ηδονή, καθώς ο Ντίνος και εγώ της γλείφαμε τις σκληρές ρώγες της, πότε ο ένας και πότε ο άλλος. Μετά η Πόπη ακολούθησε το παράδειγμα μου, ρίχνοντας αλάτι πάνω στο καυλί του Ντίνου, και καταβροχθίζοντας το με λαιμαργία, Ο Ντίνος έπιασε την Πόπη και την έβαλε να ξαπλώσει ανάσκελα. Με μια δυνατή κίνηση έχωσε ολόκληρο το καυλί του μέσα στο μουνί της, και άρχισε να την γαμάει με μανία. «Κάτσε πάνω στο πρόσωπο της, για να μπορεί να σου γλείψει το μουνί σου», μου είπε λαχανιασμένος από την προσπάθεια.

«Ό, τι πεις», του απάντησα. Έτρεμα από την ανυπομονησία μου. Ήμουνα διπλά ερεθισμένη, γιατί ποτέ πριν δεν είχα κάνει sex με μια γυναίκα. Κοιτάζοντας τον Ντίνο χαμήλωσα αργά - αργά το μουσκεμένο μουνί μου πάνω στο πρόσωπο της φίλης μου. ’ρχισε αμέσως να μου γλείφει την κλειτορίδα και να μου την δαγκώνει ελαφρά. Η γλώσσα της μπαινόβγαινε μέσα στην μουνότρυπά μου. Έσκυψα προς τα εμπρός, έπιασα με το ένα μου χέρι το κεφάλι του Ντίνου και τον τράβηξα προς το μέρος μου. Του έδωσα ένα βαθύ, υγρό γαλλικό φιλί, ενώ με το άλλο μου χέρι, χάιδευα το μουνί μου. Η Πόπη μας παρακολουθούσε καθώς η γλώσσα του Ντίνου μπαινόβγαινε στο στόμα μου με τον ίδιο ρυθμό που η πούτσα του γαμούσε το μουνί της. Χαθήκαμε και οι τρεις μας σε μια παραζάλη τρελού πάθους. ’ρχισα να χύνω.

Μικρά, καυτά κύματα πάθους, που ξεκινούσαν από τα βάθη του είναι μου, με μια τρομακτική ένταση. ’κουσα μια φωνή καθώς ένας εκρηκτικός οργασμός μου συγκλόνιζε το κορμί Κατάλαβα τότε ότι η φωνή που άκουσα ήταν η δική μου, χαμένη στην έκσταση της στιγμής.

Η αίσθηση του μουνιού μου που σφιγγόταν από τον οργασμό έκανε και την Πόπη να χύσει. Τα βογκητά της ηδονής της αντηχούσαν μέσα στην μουνότρυπά μου και έκαναν τον οργασμό μου να κρατάει για πολλή ώρα. Ο Ντίνος αποτραβήχτηκε από το μουνί της ακριβώς την στιγμή που το καυτό σπέρμα του είχε αρχίσει να χύνεται. Έχυσε πάνω στην κλειτορίδα και τα χείλη του μουνιού της. Πέσαμε εξαντλημένοι πάνω στο κρεβάτι. Τα χέρια μας, τα πόδια μας, τα κορμιά μας είχαν γίνει ένα. Ενώ ξεκουραζόμασταν ακούσαμε ένα χτύπημα στον τοίχο του δωματίου. «Τι στο διάβολο κάνετε εκεί μέσα, υπάρχουν και κάποιοι που προσπαθούν να διαβάσουν», ακούστηκε μια θυμωμένη φωνή.

«Διαβάστε αυτό», είπε ο Ντίνος, πιάνοντας το καυλί του.

Click here for more!