Είμαι στο τελευταίο έτος σπουδών της σχολής μου. Για Ι.Ε.Κ. τα πράγματα δεν είναι και είναι και τα πιο ευχάριστα από άποψη χαλαρότητας, ειδικά στο τελευταίο έτος. Έτσι λοιπόν για κάποιον σαν εμένα που από φύση είμαι κλειστός και επιφυλακτικός η ζωή στη Θεσσαλονίκης είναι πέρα ως πέρα εκνευριστική. Από τη μια τα μαθήματα και από την άλλη οι - και καλά - παρθενομουνίτσες της σχολής που ως καλομαθημένα πλουσιοκόριτσα δεν ανοίγουν τα πόδια τους ούτε για να… τέλος παντων. Στο ψητό.

Την Αλεξία την ήξερα από το πρώτο έτος αλλά ποτέ δεν της είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Διαφορετικές παρέες, διαφορετικά ενδιαφέροντα. Αυτή αντιθέτως κατά καιρούς έδινε σημάδια έντονου ενδιαφέροντος για μένα. Όσες συζητήσεις έτυχε να κάνουμε (και τονίζω το έτυχε) πάντα έπαιρναν την κατεύθυνση του σεξ. Σε φάσεις η Αλεξία έφτανε να μου λέει υπερβολικά παραστατικά μερικά από τα πολύ προσωπικά της. Π.χ. για το πόσο καλή είναι στο στοματικό, ότι το έχει δοκιμάσει πολλές φορές από τον κώλο κ.τ.λ.

Ποτέ δεν έμαθα αν όλα αυτά που μου έλεγε ήταν αλήθεια ή κάποιου είδους "δόλωμα" για να δαγκώσω. Ότι έμαθα το έμαθα μια παράξενη μέρα πριν από λίγο καιρό. Είχα μόλις μάθει τους βαθμούς του τετραμήνου και λόγω σκατά απόδοσης τα είχα πάρει στο κρανίο. Κάπου έπρεπε να ξεσπάσω. Το μόνο πράγμα που δεν είχα στο μυαλό μου όσο καθόμουν μουτρωμένος στην καφετέρια της σχολής ήταν η Αλεξία. Ξαφνικά *τσουπ* να' σου η Αλεξία, συνάμενη-κουνάμενη έρχεται και κάθεται δίπλα μου. Η αρχική μου αντίδραση θα ήταν να της πω ότι θέλω να κάτσω μόνος και να πάει να γαμηθεί ή τίποτα τέτοιο, αλλά το σκέφτηκα καλύτερα και είπα να δω μπας και μπορέσω να βγάλω το άχτι μου σ' αυτήν με κάποιον τρόπο.

Με ρώτησε γιατί είχα μούτρα. Της είπα. "Γιατί βρε' συ στεναχωριέσαι;" με ρωτάει και βάζει το χέρι της πάνω στο πόδι μου, ΑΡΚΕΤΑ πάνω από το γόνατο. Το είχε κάνει κι άλλες φορές και έτσι δεν έδωσα βάση. Μόλις όμως με ρώτησε χαμογελαστή και με εντελώς αθώο ύφος "Πώς να σε παρηγορήσω, ε;" πήρα ανάποδες. Πρώτη φορά βγήκε στην επιφάνεια το πόσο ήθελα να τη βάλω κάτω και να της πετάξω τα μάτια έξω στο γαμήσι. Όχι για οποιονδήποτε λόγο αλλά για όλα τα πουτανίστικα παιχνιδάκια της τα προηγούμενα έτη.

Έτσι λοιπόν χωρίς να αλλάξω ύφος, της πιάνω σφιχτά το χέρι και αρχίζω να το ανεβάζω προς τα πάνω. Όσο το ανέβαζα έβλεπα το πρόσωπό της και μόνο που δεν έσκασα στα γέλια αφού χλόμιασε και φαινόταν να έχει χαθεί τελείως. Όταν το χέρι μου έφτασε το δικό της πάνω στον πούτσο μου της το πίεσα ελαφρά προς τα κάτω και παρόλο που αυτή τα είχε χάσει άρχισε να μου τον σφίγγει. Σε δευτερόλεπτα το καυλί μου φούσκωσε σε μια αξιοπρεπέστατη στύση και η Αλεξία έδειχνε να γουστάρει αφάνταστα (πέρα από τη σαστιμάρα της). Όλη αυτήν την ώρα δεν λέγαμε τίποτα. Εγώ, βράχος. Ακόμα προσπαθούσα να κρατήσω το μουτρωμένο ύφος. Αυτή είχε ένα λάγνο βλέμμα και η καύλα της ήταν δύσκολο να κρυφτεί αφού είχε αρχίσει να μου σφίγγει όλο και περισσότερο το πέος ενώ το άλλο της χέρι είχε φτάσει να χαϊδεύει ελαφρά το μουνί της πάνω από το στενό της παντελόνι.

Σαν από διαβολική σύμπτωση η επόμενη περίοδος φαίνεται ότι μόλις είχε ξεκινήσει γιατί η καφετέρια άδειαζε και όλοι περνούσαν από δίπλα μας βιαστικά. Μάλιστα ένας συμφοιτητής μου περνώντας μου είπε ότι το μάθημα άρχισε και ότι θα έπρεπε να μπω μέσα στην αίθουσα. Εγώ τον χαιρέτησα και είπα ότι θα έπρεπε να περάσω πρώτα από την τουαλέτα, κλείνοντας ταυτόχρονα το μάτι στην Αλεξία πού είχε κοκκινίσει ολόκληρη από την καύλα. Σηκώθηκα κρύβοντας τον καυλωμένο μου πούτσο με την τσάντα μου και χωρίς να κοιτάξω πίσω μπήκα στην τουαλέτα.

Για κανα-δυο λεπτά και αφού η Αλεξία δεν φάνηκε, είπα από μέσα μου: "Σκατά μου πουλούσε το τσόλι. Τζάμπα η στύση". Και όντως το καυλί μου έδειχνε να αρχίζει να ηρεμεί. Λες και διάβασε το μυαλό μου, ακούω την πόρτα του διαδρόμου να ανοίγει και κοιτώντας από την τουαλέτα των ανδρών βλέπω την Αλεξία να μπαίνει διστακτική μέσα. Χωρίς κουβέντα ανοίγω, την πιάνω από το μπράτσο και την τραβάω μέσα στην τουαλέτα των ανδρών κλείνοντας και κλειδώνοντας την πόρτα.

Κάτι πήγε να πει αλλά το μόνο που έβγαλε ήταν ένα σιγανό "Αχχχ…" αφού τη γύρισα να κοιτάει τον τοίχο και κόλλησα τη λεκάνη μου στον (πανέμορφο, ότι και να λέμε) κώλο της. Η στύση μου άρχισε να επιστρέφει, μεγαλύτερη σε ένταση. "Αυτό ήθελες τόσο καιρό, τσουλάκι;" τη ρώτησα ξεκουμπώνοντας βιαστικά το παντελόνι της.

"Ναι, ναι, ναι…" είπε αυτή ανάμεσα σε βογκητά.

Της κατέβασα το παντελόνι και έμεινα για λίγο να κοιτάω τα κωλομέρια της που χωρίζονταν από ένα ολόμαυρο string. (Ναι φορούσε καθημερινά string και δεν προσπαθούσε να το κρύψει). Έβαλα τα δάχτυλά μου ανάμεσα στα πόδια της και τα ένιωσα να μουσκεύουν αμέσως. Τη χάιδεψα λίγο ακούγοντας την να βογκάει σιγανά. "Ναι, εκεί" μου είπε. Εγώ άρχισα να πιέζω περισσότερο τα μουνόχειλα της πάνω από το καταμουσκεμένο κυλοτάκι. Τα τράβηξα απότομα και τα έφερα στο στόμα της. Αυτή άρχισε να τα γλύφει και να τα ρουφάει με μανία. Όσο το άρωμα από τα υγρά της γέμιζε το μέρος εγώ σκεφτόμουν πώς θα ήταν να μου ρουφάει τον πούτσο με αυτήν τη μανία.

Την άφησα για λίγο μέχρι να ξεκουμπώσω το δικό μου παντελόνι και αυτή γύρισε αμέσως και κάθισε στη λεκάνη τραβώντας με από τη μέση. Δεν πρόλαβε να σκάσει μύτη το πέος μου και αυτή το έβαλε μονομιάς στο στόμα της. Ήταν όντως όσο καλή μου είχε περιγράψει. Το έπαιρνε αργά και σταθερά μέσα όσο αυτό χωρούσε και εγώ ένιωθα ότι το κεφάλι μου (ένα από τα δυο τέλος πάντων) κόντευε να ανατιναχτεί. Το έγλυφε μέσα στο στόμα της και μόλις το έβγαζε συνέχιζε να το γλύφει από πάνω μέχρι κάτω. Και μετά ξανά μέσα…

Πριν ακόμα φτάσω σε σημείο που να μην αντέχω σκέφτηκα ότι ήθελα πολλά περισσότερα από μια πίπα για να στανιάρω από τα νεύρα και την όλη καύλα γενικώς. Τραβήχτηκα από το στόμα της και την σήκωσα βίαια. Την ξανάστησα όρθια να κοιτάει τον τοίχο και τράβηξα τη μέση της προς το μέρος μου. Αυτή έσκυψε δίνοντας μου μια καταπληκτική και άκρως ερεθιστική θέα του κώλου της. Κατέβασα το string και της άνοιξα τα μουνόχειλα όσο πήγαινε. Αυτή τούρλωσε κι άλλο τον κώλο της βοηθώντας την όλη κίνηση.

"Θες να στο χώσω, ε σκύλα;" τη ρώτησα.

"Ναι, βάλτο μέσα. Σκίσε μου το μουνάκι…" είπε με αναφιλητά αυτή.

Δίχως άλλο γλίστρησα τον πούτσο μου μέσα στο καυτό της μουνί και τον πίεσα μέχρι τέρμα. Η Αλεξία τρεμούλιασε αλλά αυτό δεν τη σταμάτησε από το να σηκώσει τη μπλούζα της αφήνοντας εκτεθειμένο το μικρό της στήθος. Εγώ άρχισα να σπρώχνω πιο γρήγορα κάνοντας τα βυζιά της να χορεύουν. Τα έπιασα και τα έσφιξα στις ρώγες που μάλλον δεν χρειάστηκαν τη βοήθειά μου για να γίνουν σκληρές σαν πέτρες. Μου ήταν δύσκολο να της τον χώνω με τέτοια πίεση και να μην μου έρχεται να χύσω. Όπως είπα και πριν όμως, ήταν γαμήσι χρωστούμενο εδώ και δυο χρόνια. Μόλις κατάλαβα ότι χρειαζόμουν παύση για να μην χύσω, βγήκα από το μουνί της τρίβοντας τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της. Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει τι θα έκανα. Όμως της ήρθε πιο ωραία όταν της το είπα κιόλας.

"Άνοιξέ μου τον κώλο σου" είπα, και αυτή υπάκουη σαν σκυλάκι άνοιξε με τα χέρια της τα κωλομέρια της με ανυπομονησία. Έβαλα τον πούτσο μου αργά μέσα στην τρύπα της και επαληθεύτηκε και το ότι τον είχε πάρει από πίσω παραπάνω από μια φορά. Το καυλί μου γλιστρούσε άνετα μέσα έξω και ένιωθα και την Αλεξία να σπρώχνει για να αυξήσει το ρυθμό. Σε δευτερόλεπτα έσπρωχνα τόσο δυνατά και γρήγορα που τα αρχίδια μου χτυπούσαν και αυτά ρυθμικά το υγρό μουνάκι της ερεθίζοντας την πιο πολύ. Το αν είχε τελειώσει αυτή (ή πόσες φορές) μου ήταν αδύνατο να το καταλάβω. Και όχι ότι με ένοιαζε και πολύ…

"Σ' αρέσει μωρή σκρόφα;" τη ρωτούσα

"Ναι…ναι. Ξέσκίσε μου τον κώλο με τον πούτσο σου!" έλεγε αυτή όσο πιο δυνατά γινόταν χωρίς να μας πάρουν πρέφα.

Όλα αυτά όμως ήταν δύσκολο να τα υποστώ χωρίς συνέπειες. Μετά από 2 η 3 λεπτά σφυροκοπήματος στον κώλο της Αλεξίας τα αρχίδια μου έδωσαν σήμα ότι έπρεπε να γίνει κάτι. Ήθελα έτσι για πλάκα να τελειώσω στο στόμα της αλλά τα πράγματα δεν γίνονται πάντα όπως τα θέλουμε…

"Θα σε χύσω. Τώρα θα σε χύσω γαμώτο!" είπα στο τέλος και βγάζοντας τον πούτσο μου από μέσα της άρχισα να περιχύνω με σπέρμα το μουνί της. Όσο έβλεπα τα χύσια μου να τρέχουν ανάμεσα στα μπούτια της, τόσο πιο πολύ έχυνα. Καθώς όμως όλα τα καλά τελειώνουν, ο πούτσος μου στέρεψε και εγώ ακούμπησα στον τοίχο, ιδρωμένος και ξαναμμένος να περιμαζευτώ. Η Αλεξία έκανε ότι μπορούσε να σκουπίσει το σπέρμα από τα πόδια της και άρχισε να ντύνεται. Πριν προλάβω να μαζέψω τον πούτσο μου μέσα, αυτή έσκυψε και άρχισε να μου παίρνει μια θαυμάσια ηρεμιστική πίπα.

Όταν μετά από 5 λεπτά καθόμασταν και καπνίζαμε στην καφετέρια, της είπα: "Είδες; Με παρηγόρησες"

Τελικά η όλη αυτή αφήγηση με άφησε κάπως ανικανοποίητο και με μία στύση καθόλου άσχημη. Κάπου εδώ πρέπει να έχω το τηλέφωνο της Αλεξίας.

Click here for more!