Η ιστορία διαδραματίστηκε σε ενα Camping κάπου στην Πελλοπόνησο .
Κάθε χρόνο πέρα απο τις διακοπές που κάνω μαζί με την οικογένεια τον Αυγουστο , δραπετευω στο συγκεκριμένο μέρος σχεδόν όλα τα Σαββατοκύριακα απο το τέλος Απριλίου.

Απο πέρισυ ,σχεδόν απέναντι απο το τροχόσπιτό μου είχα δεί μια πολύ ωραία γυναίκα , γύρω στα 40 να κάνει διακοπές με τα δυό της παιδιά και τον άντρα της να εμφανίζεται για λίγες μόνο μέρες τον Ιούλιο και τον Αυγουστο.

Η Ιωάννα , έτσι την λένε , μου είχε τραβήξει την προσοχή με το στύλ και τον αέρα της. Εκανε πάντα μπάνιο και ηλιοθεραπεία γυμνόστηθη . κάποιες φορές που την έβλεπα να μπαινει στη θάλασσα επιβεβαίωνα οτι ο χρόνος , παρα τίς δυό γέννες τις είχε φερθεί θαυμάσια. Είχε ένα κορμί με μια θεσπέσια κολλάρα που θα ζήλευαν πολλές εικοσάρες.
Οσες δε φορές είχαμε μιλήσει με το ζόρι έπαιρνα τα μάτια μου απο τις ρόγες τις που διαγράφοναταν κάτω απο τα μπλουζάκια που φόραγε . Πάντα χωρίς σουτιέν.
Μιάς και η γυναίκα μου είχε αρχίσει να έχει φιλίες μαζί της προσπαθούσα να είμαι όσο γίνεται πιο διακριτικός στην όλη φάση .

Στίς αρχές Ιουνίου το Camping ηταν σχετικά έρημο με ελάχιστους ξένους . Εφτασα εκεί Παρασκευή βράδυ μαζί με τρείς άλλους φίλους , χωρίς γυναικόπαιδα , για να ψαρέψουμε .
Το Σάββατο το πρωί , ένοιωθα αρκετά κουρασμένος και αποφάσισα να παρατείνω την ξάπλα μου και να μήν ακολουθήσω την παρέα μου στίς 5,30 το πρωί για το προγραματισμένο ψάρεμα .
Ξύπνησα τελικά κατα τίς 7 και αποφάσισα να πέσω τελικά μόνος για ψαροντούφεκο.

Γύρισα πίσω μετά απο 2 περίπου ώρες . Την ώρα που έβγαινα απο το νερό , είδα την Ιωάννα να είναι ακουμπισμένη στο κάγκελο που οριοθετούσε το camping με την παραλία και να με κοιτάει . Την χαιρέτησα με μιά κίνηση του χεριού και μου ανταπέδωσε τον χαιρετισμό .
Φορούσε ένα μαυρο κοντό φόρεμα , που κόλλαγε στο σώμα της . Τίποτα το σπουδαίο αλλα ικανό να σε κάνει να προσέξεις αυτή τη γυναίκα. Κάθισα στην παραλία και άρχισα να βγάζω και να μαζευω τον εξωπλισμό μου.
Φορόντας ακόμα τη στολή μου άρχισα να ανεβαίνω πρός το τροχόσπιτό μου. Φτάνοντας δίπλα της την καλλημέρισα , ανταλλάξαμε τυπικότητες και έτσι έμαθα οτι είχε κατέβει μόνη για να καθαρίσει λίγο το τροχόσπιτο τους .
Οταν ρώτησε για την γυναίκα μου της είπα οτι και γω ήμουν μόνος ,προσφέρθηκε να κεράσει καφέ μόλις αλλάξω.
Κατάλαβα οτι οση ωρα μιλάγαμε κοίταγε το σώμα μου που η στολή έδειχνε κάθε ανατομική μου λεπτομέρεια.

Εξω απο το τροχόσπιτο μου και ενώ προσπαθούσα να βγάλω το πάνω μέρος της στολής άκουσα πίσω μου γέλια . Η πουτάνα η φόρμα έιχε κολήσει επανω μου και στην προσπάθεια μου να την βγάλω της πρόσφερα , χωρίς να θέλω , ένα αστείο θέαμα.

Ηρθε κοντά μου , Ελα κάτσε να σε βοηθήσω μου λέει .
Αρχισε να μου κατεβάζει , με δυσκολία, τη στολή απο τούς ώμους , και γω να προσπαθώ να βγάλω τα μανίκια . Οταν έφτασα στην μέση σταμάτησα μιας και δεν φοράγα μαγιό κάτω απο τη στολή .

Γύρισα και την κοίταξα , γέλαγε ακόμα . Το χέρι της μου χαίδευε την πλάτη ..
Τι δεν θα βγάλεις την υπολοιπή ? μου λέει..
Ενα ανασήκωμα στα φρύδια ηταν ή απάντηση της οταν της είπα οτι δεν φοράω μαγίο

Είχε κολλήσει απάνω μου και το φορεμά της βρεχότανε απο τη στολή . Το προσωπό της ηταν μόλις λίγα εκατοστά απο το δικό μου οταν ξαφνικά μου δίνει ένα φιλί στο στόμα .

Τα έχασα . Μπήκαμε μέσα . Συνέχισε να με φιλάει και με μιά απότομη κίνηση κατέβασε όλη τη στολή .
Παρα το κρύο απο τη θάλλασσα το καυλί μου άρχισε να ορθώνεται χωρίς να μπορεί να αντισταθεί στα χάδια της .
Αρχισε να φιλάει το στήθος μου και να κατεβαίνει σιγά και βασανιστικά προς την κοιλιά μου .

Επεσε στα γόνατα , χαιδέυοντας με το ένα χέρι τα αρχίδια μου και με το άλλο αργα αργά το καυλί μου που ήταν ήδη κατακκόκινο .
Με κοίταξε στα μάτια και άρχισε να βάζει στο στόμα της τα ξυρισμένα μου αρχίδια .
Τα ρούφαγε με μια μαεστρία μοναδική στέλνοντας τη καυλα μου στα ουράνια.
Αρχισε να γυροφέρνει την γλώσσα της στο πουτσοκέφαλο και μια να τον ρουφάει ολόκληρο μέχρι το λαρύγκι της.

Την ανασήκωσα και της έβγαλα το φόρεμα που πλέον ηταν εντελώς μούσκεμα.
Το τέλειο στήθος που έβλεπα τόσο καιρό ηταν επιτέλους στα χέρια μου. Την έσπρωξα πάνω στο κρεβάτι και άρχισα να γλύφω και να ρουφάω τις καυλωμένες ρώγες της .

Την χαίδευα παντού περνόντας το χέρι μου κάτω απο το σχεδόν ανύπαρκτο μαυρο στρινγκακι της .
Χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να της φιλάω με λύσσα τα πρησμένα απο καυλα μουνόχειλά της .
Της έβαλα ένα δάκτυλό στο μουνί , ύστερα δευτερο και συνέχιζα να ρουφάω την κλειτορίδα της. Τα υγρά της ξεχύλιζαν απο το μουνί της
Της ανασήκωσα τα πόδια και άρχισα να της γλύφω την κολοτρυπίδα της , βόγκαγε απο καυλα ... Μη σταματάς μου είπε ενω με το ένα χέρι χαίδευε τα βυζιά της και με το άλλο έρτιβε με λύσα την κλειτορίδα της .

Της έχωσα ένα δάκτυλο στην κολοτρυπίδα της και άλλο ένα στην είσοδο του κόλπου και συνέχισα να γλύφω την κλειτορίδα της ..

Ναι ετσι .. έτσι συνέχισε .... μην σταματάς ...... χύνω χύνω .....ούρλιαξε σφαδάζοντας στο κρεβάτι.

Της έσκισα το στρίνγκ και ακούμπισα τον καυλώμένο μου πούτσο στα υγρά της μουνόχειλα .
Εσπρωξε την λεκάνης της πάνω μου και άρχισε να το παίρνει μέσα της αργά και βασανιστικά απολαμβάνοντας κάθε πόντο που έμπαινε μέσα της.

Ανέβασα τα πόδια της στούς ώμους μου και αρχισα να μπενοβγαίνω μέσα της αργα . Ο πουτσος μου μπαινόβγαινε σιγά σιγά στα πρώτα εκατοστα του κόλπου της και που και που τον έχωνα απότομα και με δύναμη μέχρι την μήτρα της .

Σε λίγο άρχισε να χύνει πάλι ουρλιάζοντας .... ναι , ναι χύνω πάλι καυλιάρη μου ....

Τα χύσια της έτρεχαν σαν ποτάμι πάνω στό πούτσο μου .

Την γύρισα στα τέσσερα ... με μάτια κόκκινα απο την καυλα με κοίταξε και μου είπε
Θέλω να μου σκίσεις τον κώλο ..

Σάλιωσε μόνη της τα δάκτυλά της , άλειψε την κωλοτρυπίδα της χώνοντας αργά και τα δάκτυλά της μέσα της .

Εφτυσα και σάλιωσα το καυλί μου και το ακούμπισα στην πίσω τρυπούλα της. Βόγκηξε απο πόνο και καυλα ...

Σιγά σιγά τον πήρε ολόκληρο μέσα της ... αρχισα να κουνιέμαι ολο και πιο γρήγορα ενώ η Ιωάννα εχωνε τα δάκτυλά της στο μουνί της .

Αρχισα να χύνω με δύναμη , τα χύσια μου ξεχύλιζαν απο την κολλάρα της . Συνέχισε να χαιδευεται ωσπου έχυσε για άλλη μια φορά ..

Ξαπλώσαμε εξαντλημένοι απο το τρελλό πήδημα ...
Ανάψαμε τσιγάρο ... μου είπε οτι ο αντρας της την παραμελεί γενικά ... και μου εξομολογήθηκε οτι και αυτή με είχε προσέξει απο πέρυσι ...

Ντύθηκε και έφυγε βιαστικά μην τυχόν και πέσει απάνω στους φίλους μου που θα επέστρεφαν .

Απο τότε σιγά σιγά αρχίσαμε να κάνουμε πιό πολύ παρέα οικογενειακά ...
Κάθε φορά που βγαίνω απο ψαροντούφεκο διακρίνω πάντα το ίδιο βλεμα και το ιδιο σατανικό και πολλά υποσχόμενο χαμόγελο.

Η δε μόνιμη ατάκα της « πότε θα μας κάνεις το τραπέζι με ψάρια » μάλλον άλλα υπονοεί γιατί απο ψάρι δεν έχω βγάλει ούτε λέπι ....

Είμαι σίγουρος οτι η ιστορία θα επαναληφθεί ...

Click here for more!