Ένα βράδυ σαν όλα τα αλλά που βγαίναμε με την παρέα πήγαμε και πάλι στο συνηθισμένο μας μπαράκι. Εκείνο το βράδυ είχαμε καθίσει προς το βάθος και έτσι είχαμε οπτική γωνία για όλους όσοι έμπαιναν μέσα.

Μια παρέα με τρία κορίτσια  γυναικάρες γύρω στα 25 μόνες κάθισαν στο τραπέζι απέναντι, μια από αυτές με ένα μαύρο κοντό φορεματάκι see-through με καύλωσα από την πρώτη στιγμή. Την βλέπω με βλέπει και πάει λέγοντας , ήπιαμε τα ποτά μας η παρέα και όταν άρχισε η μουσική να παίζει δυνατά και ο κόσμος να χορεύει αυτή ανέβηκε στο τραπέζι και άρχισε να κουνά το κορμί της τόσο προκλητικά που κόντευα να χύσω...............

Μετά από λίγα λεπτά την βλέπω να κάνει νόημα με τα μάτια της και εν συνεχεία να πήγανε προς την τουαλέτα την ακολουθώ χωρίς να χάνω χρόνο ,,,,,,,,, την βλωπω να χαϊδεύει το μουνί της και το στήθος της , την πλησιάζω και χωρίς να χάνω χρόνο της λέω « τι κάνει ένα τόσο όμορφο κορίτσι μόνο στην τουαλέτα » A και εκεινη άπαντα περιμένω ένα τεράστιο πούτσο να σκίσει το μουνί μου, και με μια κίνηση σκύβει , μου κατεβάσει τον παντελόνι και τον βάζει στο στόμα!!!!!

Μια καύλα !!! πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλο πούτσο ( 23 cm μήκος   6 cm πλάτος) μου λείοι καιρός να μου σκίσει και το κωλαράκι, συνεχίζει την πίπα μέχρι που άρχισε να υγραίνει το μουνί της την ανεβάζω στον νεροχύτη και αρχίζω να τις γλύφω την κλειτορίδα αρχίζει να φωνάζει όποτε σταματάω, ανοίγω το πορτοφόλι και βγάζω ένα προφυλακτικό  ασφάλεια βλέπετε - το παίρνει και το πετά, θέλω να σε νιώθω όλο δικό μου λέει και με μια κίνηση αρχίζει ξανά το τσιμπούκι, την σταματάω και με μια κίνηση της τον χώνω στο υγρό μουνί της   θα σε σκίσω πουτάνισα της λέω , αυτό θέλω και εγώ , και αρχίζει να ουρλιάζει, αφού ο τεράστιος πούτσος μου της καρφώθηκε στο στενό μουνί της. την πηδάω για δέκα λεπτά όποτε μου λέει τον θέλω στο κώλο , κατεβαίνει από τον νεροχύτη γυρνάει από πίσω σκύβει κρατά με δύναμη στον πάγκο και μου λέει « πάρε φορά πουτσαρά μου και χώσε μου τον στον κώλο  και το έκανα ήταν τόσο στενός που έκανα 3 λεπτά να τον χώσω τεράστιος που ήταν , συνεχίζω να την πηδώ για κανένα 5 λεπτό μέχρι που νιώθω το πούτσο μου να θέλει να χύσει , συνέχισε να με γαμάς μέχρι τελειώσεις μέσα μου λέει, αλλά αυτό δεν έγινε τον βγάζω έξω τον ακουμπώ σα χείλη της και της και αρχίζω να χύνω ...........................

Με παίρνει στο στόμα της και μου καθαρίζει τον πούτσο ανεβαίνει στο πάγκο και λέει πάμε για δεύτερο γύρο !!!!!!! Εκείνη την στιγμή μιαίνουν μέσα οι φίλες της και την βλέπουν γυμνή και ένα πρόσωπο γεμάτα χρυσία,»

έφαγες καλά μωρή » την ρωτάνε A και αυτή τους άπαντα με χαμόγελο , που να το δείτε θα τρομάξετε μια από αυτές έρχεται προς το μέρος μου και λέει στην παρέα μας έχουμε όρους και πρέπει να πάρεις και τις τρεις, και με μια κίνηση βγάζει τα ρούχα της και μένει με ένα άσπρο στρινγκ.

Θέλω να δω τον μεγάλο σου πούτσο όπως λέει και η φίλη μου και μου βγάζει το σλιπάκι,

Οοοοοοοοοο έχει δίκαιο θα με πάρεις και εμένα........................

Η τρίτη φίλη μου έδωσε ραντεβού στο διαμέρισμα της ........

Αυτό θα το γράψω μια άλλη φορά

Click here for more!