Ήταν ψηλός και γεροδεμένος και μου άρεσε το παρουσιαστικό του και έτσι συμφώνησα να πάμε σε ένα ξενοδοχείο .

Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο με έπιασε από την μέση και εγώ τον αγκάλιασα από τον ωμό του . Γδυθήκαμε τελείως και παρατηρούσαμε ο ένας τον άλλον .
" Έλα να εξερευνήσουμε ο ένας τον άλλον του είπα και τον πλησίασα διακριτικά . "άπλωσα το χέρι μου και τον χάιδεψα στο στήθος του και την κοιλιά του και αυτός στην πλάτη μου . Πρόσεξα ότι είχε μεγάλο σχετικά πέος και πολύ μαλλιαρά αρχίδια και ζήλεψα λίγο γιατί εγώ υστερούσα σε αυτά . Αγκαλιαστήκαμε και ενώ χαϊδευόμαστε στην πλάτη τα χέρια του κατέβηκαν και σε λίγο μου χούφτωσε τα κωλομέρια μου .

Βλέπω προχωράμε γρήγορα του λέω και μου απαντά ότι ο χρόνος είναι χρήμα και μου σκάει ένα πεταχτό φιλί στα χείλη με ένα βλέμμα όλο υπονοούμενα .

Τον άφησα να μου χουφτώνει το πεταχτό κωλαράκι μου και κατάλαβα ότι άρχισε να καυλώνει . Τότε εγώ τον άρπαξα από το κεφάλι και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά του . Παίξαμε λίγο με τις γλώσσες μας ενώ του χάιδευα τα μαλλιά και αυτός τα σέξι οπίσθιά μου .

"Έφυγε από τα χέρια μου και πήγε και κάθισε σε έναν μονό καναπέ και μου είπε να πάω κι εγώ να καθίσω . Με ένα προκλητικά κουνιστό βάδισμα πήγα κοντά του και μου έδειξε τα γόνατά του να καθίσω . Με έπιασε από τα χέρια και με τράβηξε απαλά .
"άνοιξε τα πόδια σου και κάθισε μου είπε .
Παίρνεις πρωτοβουλίες πονηρές ή κάνω λάθος τον ρώτησα .

Απλώς να είμαστε πολύ κοντά για να εξερευνήσουμε ο ένας τον άλλον καλλίτερα μου λέει . Και για να συσφίξουμε τη σχέση μας ; τον ρώτησα αφού στρογγυλοκάθισα στα γόνατά του . Είδα ότι η πούτσα του είχε αρχίσει να τεντώνεται αλλά μου άρεσε αυτό και τον αγκάλιασα από τους ωμούς και άρχισα να του φιλάω τα αυτιά του. Δεν άργησαν τα χέρια του να κατέβουν πάλι στον κώλο μου και να μου χαϊδεύει τα κωλομέρια μου .
Εγώ άρχισα την εξερεύνηση από τα αυτιά και τον λαιμό σου του είπα . Εσύ από πού θα αρχίσεις ;

Πειράζει να αρχίσω από τον κωλαράκο; σου μου λέει .
" Όχι του λέω αλλά που θα τελειώσεις ; το ξαναρωτάω .
Μάλλον εκεί θα τελειώσω κιόλας μου απαντά και τα δάχτυλά του άρχισαν να πασπατεύουν την στενή μου κωλοτρυπίδα .

Βλέπω προχωρά η εξερεύνηση γρήγορα του λέω αλλά πριν προλάβω να τελειώσω μου βάζει το μεσαίο του δάκτυλο στο στόμα . Ασυναίσθητα άρχισα να του το γλύφω και αμέσως το βγάζει και μου το χώνει στην σούφρα μου που άρχισε να καυλώνει . "?άρχισα να το γλύφω στο λαιμό του και τους ωμούς του όσο μου έχωνε το δάχτυλό του βαθύτερα . Προσπάθησε να μου χώσει τα δύο του δάχτυλα μαζί και του είπα ότι με πονά έτσι . Αναγκάστηκα να του τα γλύψω και τα δύο και να τα γεμίσω σάλια αφού ήξερα τι θα έκανε .

Ο πούτσος του είχε σκληρύνει πάρα πολύ . Τον έπιασα τον χάιδεψα . Καλέ αυτό έγινε πολύ σκληρός σαν πέτρα .
Θα μου τον σαλιώσεις και αυτόν ;
Ντρέπομαι , νομίζω ότι προχωράς πολύ γρήγορα .

Με τράβηξε πιο πάνω και ο πούτσος του βρέθηκε ανάμεσα στα κωλομέρια μου . Τρόμαξα και σηκώθηκα λίγο . Μη φεύγεις τώρα που αρχίζει το καλλίτερο . Όταν πήγα να ξανακαθίσω το καυλί του βρέθηκε στη κωλοτρυπίδα μου και με πίεζε να μπει μέσα μου .

Είχα καυλώσει κι εγώ και δεν έφερα αντίσταση καμιά . Χαλάρωσα λίγο και άρχισε να χώνεται μέσα μου . Βλέπω σε έχουνε εξερευνήσει αρκετοί άλλοι πριν από εμένα . Πως το κατάλαβες ? "Αν ήταν παρθένο το κωλαράκι σου δεν θα έμπαινε με τόση ευκολία μέσα σου το καυλί μου" .
Ναι; Στην εξερευνούν συχνά την κολάρα σου πουστάρα μου; Ναι αγόρι μου . "Ήταν αλήθεια . Σου αρέσουν οι ψωλαράδες ; Ναι γαμιά μου Σου αρέσει να σου ξεσκίζουν την σούφρα σου ψωλού;
Ναι
"Όσο κουβεντιάζαμε ανεβοκατέβαινα στο καυλί του και αυτό με καύλωνε πιο πολύ .

Αγόρι μου μου αρέσει να σε γαμάω έτσι με την τρύπα μου . Θες να σε ξεσκίσω πουστάρα με το καυλί μου ; Ναι γαμιά μου . "Άνοιξε τα κωλομέρια μου να στον φάω όλον τον πούτσο σου . Μου χουφτώνει τα κωλομέρια μου και τα ανοίγει . Κάθομαι πολύ βαθιά και η ψωλάρα του χώνεται ολόκληρη μέσα μου μέχρι τα αρχίδια του . Αρχίζω να του κάνω κουνήματα με την μέση μου και αισθάνομαι το τρομερό καυλί του να αλωνίζει βαθιά στο κωλάντερό μου .
"Έτσι πούστρα κάνε μου κουνήματα να χύσω . Πω πω τι γαμιόλα είσαι .

Συνέχισα να γαμιέμαι έτσι αρκετή ώρα ώσπου αισθάνθηκα το καυλί του να συσπάται και να με πλημμυρίζει με το σπέρμα του . "Έπεσα κουρασμένος στην αγκαλιά του και μείναμε αρκετή ώρα μέχρι μου ο πούτσος του υποχώρησε και τα χύσια του άρχισαν να τρέχουν από την σούφρα μου που τώρα έμενε ανοιχτή και με έτσουζε λίγο . .

Πήγαμε μαζί στο μπάνιο και ένα χλιαρό ντους μας συνέφερε αρκετά . Κάποια στιγμή έσκυψε και μου έδωσε δύο καυτά φιλιά στα κωλομέρια μου και εγώ αναστέναξα ικανοποιημένος . Γύρισα και του λέω . Πως ήταν η εξερεύνηση ; Τέλεια και θέλω να την ξανακάνω . Δεν θα με φιλήσεις εσύ; Μου έδειξε τον πούτσο του που ήταν σχετικά πεσμένος .

Κατάλαβα αμέσως τι ήθελε και σκύβοντας τον πήρα στο στόμα μου και άρχισα να του κάνω τσιμπούκι . Το απολάμβανε και του άρεσε . Του έγλυφα το ψωλοκέφαλο και τον έχωνα βαθιά στο στόμα μου αρκετή ώρα ώσπου του σηκώθηκε πάλι . Με σήκωσε , σκουπιστήκαμε και πήγαμε στο κρεβάτι . Με έβαλε πάλι να του τον ρουφήξω . Ρούφα τον καυλιάρα μου , ρούφα τον . Με έφερε από πάνω του και άρχισε να μου γλύφει την ανοικτή σούφρα μου και να με γαμάει με την γλώσσα του .

Δεν άργησε να έλθει ο επόμενος γύρος . Με έβαλε και κάθισα επάνω του και χώθηκε όλος μέσα μου . Κουνιόμουνα νωχελικά και του άρεσε και το απολάμβανε . Αρχίσαμε να μιλάμε γύρω από το σκληρό σεξ . Πως σου αρέσει να σε πηδάνε και πόσοι . Θες ο πούτσος να είναι μακρύς ή χοντρός . Που σου αρέσει να σε χύνουν και άλλα τέτοια . Ο πούτσος του εξερευνούσε τα σωθικά μου για αρκετή ώρα . Με κράτησε έτσι πάνω από μία ώρα και όταν του είπα ότι κουράστηκα παρ όλο που ήταν πολύ απολαυστικό , με γύρισε ανάσκελα χωρίς να μου τον βγάλει και αφού μου σήκωσε τα πόδια , άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου με δύναμη .

Μου είχε ανοίξει πολύ τα πόδια και το εργαλείο του έμπαινε ολόκληρο βαθιά μέχρι τα αρχίδια του . Αναστέναζα σε κάθε του είσοδο γιατί μου άρεσε πολύ και καύλωνα όλο και περισσότερο . Παρατηρούσε τα γεγονότα καρφώνοντας τη ματιά του στην κωλοτρυπίδα μου και επιτάχυνε την διαδικασία .

Εγώ έκλεισα τα μάτια και άρχισα να μαλακίζομαι , ενώ μια πολύ γλυκιά ηδονή με είχε κυριέψει και μεγάλωνε συνέχεια . Χύσαμε και οι δύο μαζί . Εγώ επάνω μου . Αυτός τον έβγαλε και μου πιτσίλαγε την τρύπα μου . Έπεσε αποκαμωμένος δίπλα μου και σχεδόν αποκοιμήθηκε .

Σε λίγο σηκώθηκα , έκανα ένα γρήγορο μπάνιο , ντύθηκα και έφυγα . Δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις . Του άφησα σημείωμα . Περιμένω να μου τηλεφωνήσει για να κάνουμε πάλι τις όμορφες «εξερευνήσεις» μας .

Click here for more!